Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kábelezzünk
Kábelezzünk
Itthon 21k-25k között hirdetik (hirdették), a külföldi használt ár $50 és Ł50 között mozog.
Mi lehet a reális ára használtan 1 méter Audio Note AN-C ic-nek?
A csúcson lenni magányos dolog - de legalább nincs tömeg. Vini 'Big Daddy' Bergeman (1951-2017)
Kábelezzünk
Mi lehet a reális ára használtan 1 méter Audio Note AN-C ic-nek?
Kábelezzünk
Hamarosan van már.
Hamarosan folytatjuk...
A csúcson lenni magányos dolog - de legalább nincs tömeg. Vini 'Big Daddy' Bergeman (1951-2017)
Kábelezzünk
Úgy látom a belső kábelezés is aktuális lesz
Köszi
Itt találsz képeket az átépítésről:
http://xfree.hu/album_show.tvn?aid=3563 ... lt&from=90
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
Kábelezzünk
Óva intelek attól,hogy sokat költs a kábelre.
Ilyen a KEF belső kábelezése.
Úgy látom a belső kábelezés is aktuális lesz
Köszi
Kábelezzünk
Szia! Köszi.
Én egy HK 435 és egy KEF IQ7 közé keresek kábelt, amit valszeg bikábelnek fogok bekötni.
Óva intelek attól,hogy sokat költs a kábelre.
Ilyen a KEF belső kábelezése.
Webáruház:
Kábelezzünk
Nekem egy Sommer Cable Meridian SP225 van egy Linn Classik Music és egy pár Swans M1 között. Kiegyenlített hangú kábel, semmi különös, nem parádézik, csak teszi a dolgát, szerintem ár/érték arányban jók a Sommer kábelei.
Szia! Köszi.
Én egy HK 435 és egy KEF IQ7 közé keresek kábelt, amit valszeg bikábelnek fogok bekötni.
Kábelezzünk
Sziasztok!
Hangfalkábel vásárlása előtt állok.
A Sommer kábelekről mi a véleményetek? Konkrétan a Sommer Cable 400-0400 Twincord 2x4,0 mm2-es kábelét néztem ki, ennek kb 1300Ft métere.Sajnos 30m kell, így próbálom ár/értékben a megfelelőt megtalálni.
Köszi,
Gábor
Nekem egy Sommer Cable Meridian SP225 van egy Linn Classik Music és egy pár Swans M1 között. Kiegyenlített hangú kábel, semmi különös, nem parádézik, csak teszi a dolgát, szerintem ár/érték arányban jók a Sommer kábelei.
LP futómű: SME Model 10; Hangkar: SME V; Hangszedő: Benz Micro LP-S MR; CD futómű: Audio Research CD2; DAC: Audiomat Tango 2.5; Kazettás deck: Pioneer CT-95; Phono előfok: Audiomat Phono 2; Erősítő: Audiomat Récital MKIII; Hangfal: Coincident Super Victory; Equation 25; Hálózati kondícionáló: 2 x PS Audio Duet Power Center; Hangkarkábel: Stealth Audio Hyperphono; Digitális kábel: Heaven's Gate Audio Silver Signature; Interconnect kábelek: Stealth Audio Metacarbon és Heaven's Gate Audio Ultra Silence; Hangfalkábel: ValhallA AgPt-R, Heaven's Gate Audio Silver Signature; Hálózati kábelek: ValhallA AgPt-R, Elrod, Electraglide és PS Audio
Heed Thesis rendszer
Kábelezzünk
Sziasztok!
Hangfalkábel vásárlása előtt állok.
A Sommer kábelekről mi a véleményetek? Konkrétan a Sommer Cable 400-0400 Twincord 2x4,0 mm2-es kábelét néztem ki, ennek kb 1300Ft métere.Sajnos 30m kell, így próbálom ár/értékben a megfelelőt megtalálni.
Köszi,
Gábor
- Luxor Audio
- Otthon vagyok
- Értékelés: 11000
- Kapcsolat:
Kábelezzünk
ne haragudj de ezt nem publikálom,mert pont most szívtam be a kimber 8 ag vel.más kábelok lehet jobbak,de jobb ha elfelejtjük ezt a céget.komolyabb rendszeren azonnal kiderül a turpisság.
Ez hol van? Link?
Kábelezzünk
Tökéletesen megteszi a RCA vezeték is, hiszen hiába használja a DACMagic szimmetrikus kimenetét, ha az erősítő nem szimmetrikus felépítésű és nem is fogad szemmetrikus jelet.
.
Na, ez eszembe se jutott!
Köszönöm!
Kábelezzünk
........ Hamarosan összekötnék egy DACmagic-ot meg egy Audiolab 8000se-t....
Tökéletesen megteszi a RCA vezeték is, hiszen hiába használja a DACMagic szimmetrikus kimenetét, ha az erősítő nem szimmetrikus felépítésű és nem is fogad szemmetrikus jelet.
.
Kábelezzünk
Sziasztok!
Hamarosan összekötnék egy DACmagic-ot meg egy Audiolab 8000se-t....
Kérdésem, hogy érdemes-e a dacmagic-on a két balanced out-ot használni és két külön XLR-RCA kábellel összekötni az erősítővel, vagy nincs igazából különbség és elég egy jó RCA-RCA is?
Próbáltam utánaolvasni, de nem sok eredménnyel!
Előre is köszi!
G
Kábelezzünk
Ehhez az ebay-ről rendelnék Nakamichi csatlakozókat:
- a mélynyomó felől 2db RCA csatit
- az erősítő felől 4db villás csatit.
Ugye nem akarod a hangfal-kimenetet az RCA-kra kötni?
- nehai
- Törzsvendég
- Értékelés: 228
- Kapcsolat:
Kábelezzünk
Első, vásárolj 10cm-el hosszabbat a villás végeknél blankold meg egy 10cm-es darabon (ha az elég távolság) árnyékolást is, mert úgysem tudod kettéválasztani, meg nem is kell, az RCA-nál kösd be. Az árnyékolás alatt levő kitöltőszálakat ne vágd le, zsugorozd össze a két vezetőérrel. Aztán egyenként a villa mélységétől függően annyira meg blankolod a vezetőket, hogy a drótot visszatudd hajtani 2-3x majd sodord össze őket, aztán ha stabilan tart, így betudod csavarozni, jobb-tartósabb a kötés ha le is ónózod de a hangminőségre való hatásával számolnod kell.
Másik elegánsabb megoldás, viszed a villát magaddal a Kácsába és kérsz segítséget WBT krimpelő hüvely méretkiválasztásához mely mindkettőhöz jó esetleg akár kétféle méretet is összedugva, hogy kijöjjön a megfelelő ármérő és egyből rá is krimpeltetheted velük, vagy Te otthon rányomod, esetleg forraszthatod is.
Kábelezzünk
Sziasztok!
Van egy Jungson JA66R típusú erősítőm és egy Polkaudio PSW-110 mélynyomóm.
A kettőt össze szeretném kötni (értelmesen, mert eddig gagyi több éves sodort kábellel oldottam meg valahogy odafabrikálva)
A mélynyomóba két RCA bemenet van, az erősítőn ugyebár nincs mélynyomó kimenet tehát a hangfal kimenetekre kell kötnöm (mint ahogyan eddig is tettem).
Namármost az új kábel a kácsa féle KCO-ECO kábel lenne (2x3m).
Ehhez az ebay-ről rendelnék Nakamichi csatlakozókat:
- a mélynyomó felől 2db RCA csatit
- az erősítő felől 4db villás csatit.
Ugyebár a villás csatlakozóba 1 szál kábel fut, avagy egy sub kábelt két részre kellene a végénél bontani ahhoz hogy a két villába egyenként be tudjam kötni.
Problémáim:
- egyrészt a kábelek szigetelése a végén nem éppen lesz ideális
- félek attól, hogy az egy szál tömör kábel nem lesz elég vastag ahhoz, hogy a villába befogassam (csavarokkal).
Hogyan tudom ezt megoldani úgy, hogy a lehető legjobban jöjjek ki a dologból?
Köszi előre is.
Gábor
Kábelezzünk
hát döbbenetes:aq wild wood,red wood,xlo sign.3,wire wrold oasis,van den hul magnum,tara labs helix 8,siltech ls 88,sil.330l,550l,770l,kimber 12tc,kimber 8tc,kimber 8 ag,Aq type 4,type 8,cv 8,cv 6,cardas,audio note,xlo ultra 6,xlo ht6,xlo htp12,aq k2,aq meteor,aq giblaltar,aq rockefeller,aq rocket 44 ,aq rocket 88,ezek csak hangfalkábelek,de mind utánzat,és mindet egy cég csinálja.a többi kábelt nem sorolom fel.van bőven.Tessék vigyázni!!!!!
Ez hol van? Link?
SYNOLOGY|ZIDOO X20|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 2.7|REL S3 SHO
Kábelezzünk
Köszi a tippet vackor!
Nincs mit. Egyik végére Neutrik RCA (kb 500 Ft) mondjuk ez, vagy ha többet szánsz rá, akkor Furutech 162G 1600-ért.
Banándugó szintén e kettő márkából szvsz.
- hubee
- V.I.P.
- Értékelés: 150
Kábelezzünk
Köszi a tippet vackor!
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 6194
Kábelezzünk
Köszi! Akkor kihagyom.
Vegyél inkább sima zavarszűrő nélküli Schurtert bta-tól.Én azokat raktam már két tunerbe és cd játékosba is.Jobb lesz ennél,ráadásul nem is drága.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Kábelezzünk
Sziasztok,
egy kis segítséget kérnék. Lett egy ilyen PC mellé szánt multimédiás hangfalszettem. Jelenleg egy ASUS Xonar U1-ről lenne hajtva. Azt olvastam hogy a magasa picit forszírozott. Ehhez keresnék kb 1,5m (max 2m) hosszú IC kábelt. Egyik felére 3,5mm jack, másikra analog RCA-ra lenne szükség. Mit ajánlanátok 10e alatt? Ill. ha a Kácsánál lenne szereltetve akkor milyen drótot fogjanak hozzá?
Köszi előre is !
klotz MC 5000.
- hubee
- V.I.P.
- Értékelés: 150
Kábelezzünk
Sziasztok,
egy kis segítséget kérnék. Lett egy ilyen PC mellé szánt multimédiás hangfalszettem. Jelenleg egy ASUS Xonar U1-ről lenne hajtva. Azt olvastam hogy a magasa picit forszírozott. Ehhez keresnék kb 1,5m (max 2m) hosszú IC kábelt. Egyik felére 3,5mm jack, másikra analog RCA-ra lenne szükség. Mit ajánlanátok 10e alatt? Ill. ha a Kácsánál lenne szereltetve akkor milyen drótot fogjanak hozzá?
Köszi előre is !
- Red75
- V.I.P.
- Értékelés: 831
Kábelezzünk
Nem érdemes.Az ilyen szűrők nem válogatnak "mindent" szűrnek.
Köszi! Akkor kihagyom.
Mozi: Vászon 106" Tab tension, Proji: Optoma HD86, Lejátszó: Himedia Q10Pro, AVR: Anthem MRX-510, Swans D3.2, Sub: SVS PC-2000