Ráadásul az alacsony antiskating erőt is...., viszont nem tudom mennyire szeretne oldalra taszigálni egy AirTangent-et... meg Rock-nak a vdh EMT-je is.Adibadi30 írta: ↑2025.04.13., vas. 11:23Pl. az én VdH-m is az alacsony tűnyomást szereti.IMG_20250413_111839.jpgRock60 írta: ↑2025.04.06., vas. 10:26Nincsen tapasztalatom más hangszedővel ebben a karban.SoundMania írta: ↑2025.04.06., vas. 06:30
...Bár kérdéses, hogy kis tűerővel használandó hangszedőket (pl vdh 1,3gr) hohy kezeli a karod.
Állítólag érdemes valami jó kompresszormotort is keresni hozzá és nagyon precízen beállítani a nyomást a hangszedő adott beállításaihoz. Szóval a hangszedőbabráláson felül a kompresszorral is érdemes pontosra babrálni a legjobb hanghoz.
Mire ez a kar meglett, már az EMT - t használtam.
Egy alkalommal járt nálam vendégségben egy VdH Grasshopper, annak is az ajánlott tűereje 2.0 - 2.1 körüli volt.
Nem tudom, melyik VdH modellek működnek 1.3 - al...
Erről az állítható kompresszor-tunningról még nem hallottam.![]()
Ami gyárilag jár a karhoz, az tudtommal a lehető legjobb, amit anno adtak hozzá, egy fix nyomású japán Hiblow SPP-15GA... / Takatsuki Electric/
Úgy indult el, úgy fújta a levegőt 20 év pihenő után, mint ha egy órája ment volna utoljára.![]()
Asszem ez a szerkezet lenne az utolsó a hifimben, amit kicserélnék.![]()
Nem kizárt, hogy gyártottak azóta olyat, ami még jobban optimalizálható a karhoz, vagy a hangszedőhöz, de ebbe biztosan nem bonyolódok bele.
Klassz ez a Crimson. Bármelyik Hana-nál jobb! :)