eddig nem ezt mondtad. vagyis a legutóbbi székfoglalóban nem. de igen, wpezt is szoktad mondani, de vagyük úgy, elhiszem, hogy erre gondoltál.... hogy is mondták a bakterban? "hamarabb szabadulsz, ha nem sivalkodsz"chord_ írta: ↑2025.02.01., szomb. 22:35A lényeget pont nem érted.revox írta: ↑2025.02.01., szomb. 20:47
az, hogy milyen zene szólal meg, a kábelnek indifferens. egy jó kábel egy jó rendszerben teljesen műfajfüggetlenül jól szól.
...
...
lehet itt a bizonyítványt magyarázni stílusfüggőséggel, meg lehet ragozni, hogy mi került a lemezre, ez mind melléduma. Lehet van, aki megeszi, bízom benne, hogy nem mindenki.
röviden: a felvetett probléma nem valid
Mint korábban már párszor leírtam, a drót elején nem ül ott a portás és nem válogat, hogy "te mehetsz, te nem"![]()
ui: a témát továbbrágni felesleges![]()
Nem arról van szó, hogy a drótok műfajfüggőek. Ők ezt nem valószínű, hogy tudják.
A portás a lánc legvégén ül, és bizony q..vául válogat.
Arról van szó, hogy te mire mondod, hogy jó hang, és hogy te mire mondod, hogy jó drót.
Az hangi ízlésedről. Meg az enyémről. Itt lehet a difi. Mert ezek a diszjunkt halmaztól szerintem csak kicsit különböznek. Ez az ízléskülönbség módfelett félrevezetheti azt, aki mást szeretne.
Chopin az ettől még Chopin marad, persze. De egy nem helyénvaló rendszerrel / kábellel ezek az emberek, akik egy másik hang-idea 'bekötöttjei', akár elszaladhatnak Chopin-től, mert részükre rosszul fog szólni. A másik brigád meg mondjuk örül.

amúgy egy nagy és jó hang mindenkinek tetszik. de nem érdekes, kell hagyni valami kapaszkodót

ma axxem kiváltképp elemgedtem a kezem... majd holnapra elmúlik...