Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

DAC-olás

vt05
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 42

Re: DAC-olás

Hozzászólás Szerző: vt05 »

Aszpirin írta:
2021.04.14., szer. 20:30
gomolalaci írta:
2021.04.14., szer. 20:28
Bocsánat, hogy belevauzok!
A Lindemann Musicbook Source abban a kategóriáben amibe tartozik, felveszi a versenyt a többivel, pedig kapcsoló üzemű tápja van! Egy jól megépített kapcstáp is lehet jó...
Én biztosan nem állítottam, hogy nem lehet jó a kapcsitáp is. Csak elég ritka a tényleg jó.
És bizony a "tényleg" jó kapcsitáp helyett egy tényleg jó analóg táp mindig jobb, de semmiképp nem rosszabb...

Aszpirin
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 6536

Hozzászólás Szerző: Aszpirin »

gomolalaci írta:
2021.04.14., szer. 20:28
A Lindemann Musicbook Source abban a kategóriáben amibe tartozik, felveszi a versenyt a többivel, pedig kapcsoló üzemű tápja van! Egy jól megépített kapcstáp is lehet jó...
Én biztosan nem állítottam, hogy nem lehet jó a kapcsitáp is. Csak elég ritka a tényleg jó.
  • Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
  • Fejes rendszer: Mac (Roon Server) → RME ADI-2 DAC FS → Hifiman Arya Stealth
  • Házimozi: Oppo 203 | AppleTV 4K → Marantz SR6013 → LG OLED77C5 | 5x Dali Opticon + 4x Quadral Casa + B.K.DoubleGem

gomolalaci
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 371

DAC-olás

Hozzászólás Szerző: gomolalaci »

A gondolkodás nem megerőltető...

Aszpirin
V.I.P.
V.I.P.

robi20064 írta:
2021.04.14., szer. 19:22
Nem a tapolas fontossaga van vitatva, csak az hogy onmagaban hozzajarul e 70-90%-ban a hanghoz.
Nem tudom, hogy mennyire volt komoly ez a 70-90% süti részéről, de... Én a tavaly cseréltem le a DAC-om tápját egy ultraalacsony zajú lineárisra. A hangban tényleg tettenérhető a változás elég rendesen, bár ezt így százalékosan mérni nem lehet, szóval mindenkinek a vérmérsékletére van bízva, a HiFi-ben amúgy is minden kis bizbasz változás már "ég és föld" ugye :D

Viszont, ne csak a DAC "hangjára" gondolj szerintem ilyenkor. Az én DAC-om kapcsitápja pl. brutálisan szórta zajjal a környezetét is, arról, hogy mit művelt egy épp nálam lévő, tőle teljesen független, de alighanem az EMI vagy hálózati zajokra nem "immunizált" csöves phonóval, még felvételem is van (telefonnal, mert úgy is erőteljesen hallható).

Én azóta biztosan nem becsülöm le a tápegységek minőségének fontosságát.
  • Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
  • Házimozi: Oppo 203 | AppleTV 4K → Marantz SR6013 → LG OLED77C5 | 5x Dali Opticon + 4x Quadral Casa + B.K.DoubleGem

sutemenyx
Törzsgárda
Törzsgárda
Értékelés: 2939
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: sutemenyx »

robi20064 írta:
2021.04.14., szer. 19:22
sutemenyx írta:
2021.04.14., szer. 19:06
robi20064 írta:
2021.04.14., szer. 18:27

Aha. A maradekot meg pont eleg szetblackgetezni meg kondoezustozni es mar meg is van a tokeletes hang! :smile29:
Ottvan még a maradék 10-30%, hogy maradjon valami az elvi működésnek.
Aki nem próbálta, nem tudhatja, maradnak a gyúnyos megjegyzések.
Nem az első készüléknek alakítom át a tápját. Ma pl épp az Intel NUC PC-m kapott egy analóg tápot a gyári kapcsolóüzemű helyett:
Nem a tapolas fontossaga van vitatva, csak az hogy onmagaban hozzajarul e 70-90%-ban a hanghoz.
Azert irtam, hogy —->_MAX_<—- 70-90%.
Ha jó a dac vagy barmi, akkor siman szamit ennyit.
Funk Firm LSD + Kiseki Purpleheart NS, Phono 23 prototípus, Streamer 23 prototípus, Sofia 19 Signature erősítő, Galactic JCS 22 ezüst kábelek

http://saboaudio.eu

sutemenyx
Törzsgárda
Törzsgárda
Kapcsolat:

robi20064 írta:
2021.04.14., szer. 18:27
sutemenyx írta:
2021.04.14., szer. 17:56

Nagyonsokat nem számít a táp, max 70-90%-ban határozza meg a DAC hangját. :D

Ahogy a futómű, a CD játszó hangját is.
Aha. A maradekot meg pont eleg szetblackgetezni meg kondoezustozni es mar meg is van a tokeletes hang! :smile29:
Ottvan még a maradék 10-30%, hogy maradjon valami az elvi működésnek.
Aki nem próbálta, nem tudhatja, maradnak a gyúnyos megjegyzések.
Nem az első készüléknek alakítom át a tápját. Ma pl épp az Intel NUC PC-m kapott egy analóg tápot a gyári kapcsolóüzemű helyett:
Csatolmányok
6999D6E1-9E10-4F4C-9B3A-3B0563DE4A85.jpeg
6999D6E1-9E10-4F4C-9B3A-3B0563DE4A85.jpeg (2.06 MiB) Megtekintve 2258 alkalommal
5554B96D-834C-472C-830C-BBE28B0CB0D3.jpeg
5554B96D-834C-472C-830C-BBE28B0CB0D3.jpeg (1.98 MiB) Megtekintve 2258 alkalommal
67899E98-B982-4B16-8EE4-743508B725CD.jpeg
67899E98-B982-4B16-8EE4-743508B725CD.jpeg (1.88 MiB) Megtekintve 2258 alkalommal
664CA648-E2A9-41F9-B86E-3D030F117710.jpeg
664CA648-E2A9-41F9-B86E-3D030F117710.jpeg (2.05 MiB) Megtekintve 2258 alkalommal
6FACAA87-E34C-4F4C-92FF-1F618DC53165.jpeg
6FACAA87-E34C-4F4C-92FF-1F618DC53165.jpeg (2.69 MiB) Megtekintve 2258 alkalommal
Funk Firm LSD + Kiseki Purpleheart NS, Phono 23 prototípus, Streamer 23 prototípus, Sofia 19 Signature erősítő, Galactic JCS 22 ezüst kábelek

sutemenyx
Törzsgárda
Törzsgárda
Kapcsolat:

bitrograde írta:
2021.04.14., szer. 14:00
marconi írta:
2021.04.14., szer. 12:57
...akusztikus zenét hallgatva, nagyzenekart hallgatva nem természetes, mechanikus hangja van. Még egy rendesen tuningolt de így is olcsó kínai dacpanelhez képest is. Ok, az azért nem sokkal de egyértelműen jobb.
Érteni vélem a mondanivalódat, de mintha hiányozna belőle a kellő megfontoltság. :D
Történetesen a mai napom a reggeli oltás miatt semmittevéssel telt: nem mentem sehová, elhalasztottam minden programomat, egyedül voltam itthon. És mit is csináljon ilyenkor az emberfia-lánya? Zenét hallgat. Egészen pontosan Youn Sun Nah Same Girl című, valamint Ophélie Gaillard és a Pulicinella második C.P.E. Bach lemezeit. Mindkettő elég rendszeres és kedves vendége a lejátszási listámnak, eléggé intim módom ismerem mind a két albumot. Szerintem az, amit te "mechanikus hangnak" titulálsz a leírásodban, az az én rendszeremben valamiféle "szenvtelen pontosságként" jelenik meg, mintha az RME beiktatásával a rendszert (elnézést a megszemélyesítésért) egyszerűen nem érdekelné, milyen zenét "játszik" le (hoppá: a megszemélyesítés eleve benne van a technikai szótárban). És ez nekem bejön: hogy a zenének, az általa közvetített mondandónak, gondolatnak, érzelemnek, hangulatnak nem a technika szerez érvényt, hanem mintegy hagyja magát a zenét szóhoz jutni. El tudok képzelni olyan rendszert - elvárásrendszert is akár - ahol ez "nem természetesnek", "mechanikusnak" hat, de az enyém nem ilyen (sem a rendszer, sem az elvárásaim). Mindkét lemez remekül szólt, nem kellett újra felfedeznem, nem hallottam újabb hangokat, csak olyan interpretációt, ami mintha kevesebbet "színezett" volna, nem akarta átírni a ritmusképleteket, de mintha le akart volna játszani minden hangot a kottában (és ez sikerült is volna neki.) A zene ettől nem lett lassabb, inkább - képletesen szólva - mintha "oldalra" nyílt volna ki.
Ami a rendesen tuningolt olcsó kínai DAC-paneleket illeti, nekem is volt pár (gondolom, ide sorolnád a témában korábban tárgyalt Yulong DA8 II-t (eredetileg: 1.200 USD) a maga Hoer-wege tuningjával (300 EUR)). Attól ez a DAC szerintem nem csak más, hanem egyértelműen jobb (pedig arra egy Sabre-allergiás barátom azt mondta, hogy az első olyan készülék, melyen nem hallja a chipre szerinte korábban jellemző digitituszt). Arról valamiért mégis "visszaléptem" a Resonessence Conceróra. Igaz, a Yulongot is jobbnak hallottam a 2Qute-nál. Mindez természetesen a saját rendszeremben, a saját korlátozott tapasztalataim alapján, a saját fülemmel és ízlésemmel.
Ennek fényében érzem sarkosnak azt, amit írsz, de biztosan elmondod majd, hogy szerinted milyen értékében is szolgáltatásaiban hasonló terméket lehet az RME mellé tenné, ami alapján szerinted sommás megállapításod akár igaznak is bizonyulhat.
A napokban lehetőségem nyílik majd egyébként kipróbálni egy épített táppal az RME-t (megoszlanak róla a vélemények, számít-e valamit), illetve hamarosan érkezik hozzám egy CD-futómű is, így nem csak az USB-képességeiről fogok tudni véleményt formálni, hanem a többi digitális bejáratáról is. Ha a nagyérdeműt érdekli, szívesen megosztom a tapasztalataimat. Lesz legalább 2-3 bekezdés. :D
Nagyonsokat nem számít a táp, max 70-90%-ban határozza meg a DAC hangját. :D

Ahogy a futómű, a CD játszó hangját is.

asebestyen
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 8268

Hozzászólás Szerző: asebestyen »

marconi írta:

De röviden, akusztikus zenét hallgatva, nagyzenekart hallgatva nem természetes, mechanikus hangja van.
Persze, hogy mechanikus hangja van, ha ilyen a tápja:
.
the-first-pet-powered-battery-charger.gif
the-first-pet-powered-battery-charger.gif (1001.65 KiB) Megtekintve 2339 alkalommal
Alces 6 | Mac Mini M1 | RME ADI-2 DAC FS | Genelec 1031APM aktív monitorok

bitrograde
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1817

Hozzászólás Szerző: bitrograde »

marconi írta:
...akusztikus zenét hallgatva, nagyzenekart hallgatva nem természetes, mechanikus hangja van. Még egy rendesen tuningolt de így is olcsó kínai dacpanelhez képest is. Ok, az azért nem sokkal de egyértelműen jobb.
Érteni vélem a mondanivalódat, de mintha hiányozna belőle a kellő megfontoltság. :D
Történetesen a mai napom a reggeli oltás miatt semmittevéssel telt: nem mentem sehová, elhalasztottam minden programomat, egyedül voltam itthon. És mit is csináljon ilyenkor az emberfia-lánya? Zenét hallgat. Egészen pontosan Youn Sun Nah Same Girl című, valamint Ophélie Gaillard és a Pulicinella második C.P.E. Bach lemezeit. Mindkettő elég rendszeres és kedves vendége a lejátszási listámnak, eléggé intim módom ismerem mind a két albumot. Szerintem az, amit te "mechanikus hangnak" titulálsz a leírásodban, az az én rendszeremben valamiféle "szenvtelen pontosságként" jelenik meg, mintha az RME beiktatásával a rendszert (elnézést a megszemélyesítésért) egyszerűen nem érdekelné, milyen zenét "játszik" le (hoppá: a megszemélyesítés eleve benne van a technikai szótárban). És ez nekem bejön: hogy a zenének, az általa közvetített mondandónak, gondolatnak, érzelemnek, hangulatnak nem a technika szerez érvényt, hanem mintegy hagyja magát a zenét szóhoz jutni. El tudok képzelni olyan rendszert - elvárásrendszert is akár - ahol ez "nem természetesnek", "mechanikusnak" hat, de az enyém nem ilyen (sem a rendszer, sem az elvárásaim). Mindkét lemez remekül szólt, nem kellett újra felfedeznem, nem hallottam újabb hangokat, csak olyan interpretációt, ami mintha kevesebbet "színezett" volna, nem akarta átírni a ritmusképleteket, de mintha le akart volna játszani minden hangot a kottában (és ez sikerült is volna neki.) A zene ettől nem lett lassabb, inkább - képletesen szólva - mintha "oldalra" nyílt volna ki.
Ami a rendesen tuningolt olcsó kínai DAC-paneleket illeti, nekem is volt pár (gondolom, ide sorolnád a témában korábban tárgyalt Yulong DA8 II-t (eredetileg: 1.200 USD) a maga Hoer-wege tuningjával (300 EUR)). Attól ez a DAC szerintem nem csak más, hanem egyértelműen jobb (pedig arra egy Sabre-allergiás barátom azt mondta, hogy az első olyan készülék, melyen nem hallja a chipre szerinte korábban jellemző digitituszt). Arról valamiért mégis "visszaléptem" a Resonessence Conceróra. Igaz, a Yulongot is jobbnak hallottam a 2Qute-nál. Mindez természetesen a saját rendszeremben, a saját korlátozott tapasztalataim alapján, a saját fülemmel és ízlésemmel.
Ennek fényében érzem sarkosnak azt, amit írsz, de biztosan elmondod majd, hogy szerinted milyen értékében is szolgáltatásaiban hasonló terméket lehet az RME mellé tenné, ami alapján szerinted sommás megállapításod akár igaznak is bizonyulhat.
A napokban lehetőségem nyílik majd egyébként kipróbálni egy épített táppal az RME-t (megoszlanak róla a vélemények, számít-e valamit), illetve hamarosan érkezik hozzám egy CD-futómű is, így nem csak az USB-képességeiről fogok tudni véleményt formálni, hanem a többi digitális bejáratáról is. Ha a nagyérdeműt érdekli, szívesen megosztom a tapasztalataimat. Lesz legalább 2-3 bekezdés. :D
Audio-PC (zozoweb & mzperx) / Rotel RCD-865 (by süteményx) - RME ADI-2 FS (zozoweb PSU) - Bryston 4B - Vandersteen 2CE Signature |
OTL by zozoweb (Siemens&Mullard) - Sennheiser HD540 Reference Gold | Wyre4Sound, freeba, SAEC, Kondo KSL-SPC & Mogami

s4tch
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 310

Hozzászólás Szerző: s4tch »

Aszpirin írta:
2021.04.14., szer. 12:37
...(ami alapján, szerintem, az MQA egy jól felépített marketing hype, aminek nem sok létjogosultsága van a gigabites internet, natív hi-res szolgáltatások ill. sokterás otthoni hálózati tárak korában. Ha ezek szükében vagyunk, lennénk, csak akkor lenne értelme a stúdióformátumot MQA-ba "butítani". Így viszont, csak egyetlen értelmét látom: a jól kitalált marketingrizsa miatt eladott töméntelen "MQA-képes" hardverek és licenszdíjak által produkált haszon. És persze a nagy titkolózás /úgyis előbb-utóbb kiderül az igazság/. Persze tévedés részemről nem kizárt.).
Mobil eszközökre való streaming esetében nem mindegy az mqa: rengeteg sávszélességet spórol szolgáltatói és user oldalon is. Más kérdés, hogy a trolin ülve, a telefonra csatlakoztatott bt füles, pláne aac kodek esetén bárki meg tudja-e mondani, mqa-t vagy 320k-s mp3-at hallgat-e. A tidal mint szolgáltató meg örülhet, hogy a nagy számú előfizető számára nem muszáj teljes méretű 24/96 fájlokat streamelni.

Összességében szerintem is mókusvakítás az mqa. Nem fizetnék felárat olyan dacért, ami ezt tudja.

marconi
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 387

Hozzászólás Szerző: marconi »

robi20064 írta:
2021.04.14., szer. 00:35
/OFF

Nem volt jelzos szerkezet, csaladfa emlegetes, sot meg fel evszazaddal ez elotti progressziv rock - izles vagy ficam - boncolgatas sem. Csak egy szar poen. Mint ahogy az ADI-2 is az, mert hat az.

/ON

Az ilyen jellegu kinyilatkoztatasok pont annyira mervadoak mint tegnap elott regisztralt audioful_pisti hasonloan velos, ambar pozitiv megnyilvanulasa az aktualis Topping D/A-rol. Ha esetleg azt irta volna le hogy szamara miert szar, mivel osszehasonlitva szar, milyen zenei mufajokat hallgatva szar, milyen lancba kotve szar, az meg talan hordozott is volna erdemi informaciot.
Ha finoman cizelláltan részletekbe menően megfogalmazom miért is tartom nem elég jó hangminőségűnek a szerkezetet (amit amúgy anno nagyjából már meg is tettem), akkor is ugyan ide jutunk úgyhogy nem vettem a fáradtságot. Felőlem vegye meg bárki nyugodtan. :) Közvetlen ismerőseimet azért erősen lebeszélném róla akár demonstráció keretein belül is.

De röviden, akusztikus zenét hallgatva, nagyzenekart hallgatva nem természetes, mechanikus hangja van. Még egy rendesen tuningolt de így is olcsó kínai dacpanelhez képest is. Ok, az azért nem sokkal de egyértelműen jobb.
LP/CD/Stream/Tuner - erősítő - hangfalak.

Aszpirin
V.I.P.
V.I.P.

robi20064 írta:
2021.04.13., kedd 18:45
A CD 16-bitjehez kepest valahol 13-14 biten taroljak az informaciot, a masodik "unfolding" pedig az eddigi vizsgalatok alapjan egy felskalazas es semmi mas.
Én még mindig 12 bitről tudok vagyis ha első "kibontás" sincs, akkor a 4 legkevésbé szignifikáns bit gyakorlatilag csak zajt produkál. De lehet, hogy régiek az információim. Emiatt egyértelműen "lossy" a CD-minőséghez képest, bár lehet 12 bites lossless-nek is tekinteni (tényleg nézőpont kérdése). A lejátszóprogramok viszont már szinte mind ismerik, tehát ha jól van beállítva, akkor a felskálázás a "névleges" mintavételezési frekire (és bitmélységre) az első kibontásnál megtörténik. A DAC-ban történő rendering pedig rejtély (avagy ahogy írod, egy újabb felskálázás). Az extra 4 bit ezekben játszhat szerepet.

Az én (már többször leírt) tapasztalatom az MQA-val: ha a (jó) DAC nem MQA-kompatibilis, és a lejátszó nem jól van beállítva (nem történik meg az első unfolding ill. még le sem vágja az extra biteket), akkor az MQA hang hallhatóan gyengébb. Szerintem. Ha pedig jól van beállítva (megtörténik az unfolding), akkor hiába megy a DAC-ra nagyobb felbontás (mondjuk 88.2/24), mégsem hallható (általam, nálam) semmiféle javulás a nem-MQA-s 44.1/16 változathoz képest.
Abban a szcenárióban, hogy a DAC full-MQA kompatibilis, csak egy Powernode 2-vel volt alkalmam összehasonlítani, én ott sem érzékelek semmiféle különbséget, de a korrektség kedvéért tegyük hozzá, hogy az nem egy minőségi lánc (szerintem).

Na tessék, mégegy noname senki leírta n+1-edszerre az MQA-val kapcsolatos, tapasztalaton és elméleti síkon is felmerülő fenntartásait :rolleyes:
(ami alapján, szerintem, az MQA egy jól felépített marketing hype, aminek nem sok létjogosultsága van a gigabites internet, natív hi-res szolgáltatások ill. sokterás otthoni hálózati tárak korában. Ha ezek szükében vagyunk, lennénk, csak akkor lenne értelme a stúdióformátumot MQA-ba "butítani". Így viszont, csak egyetlen értelmét látom: a jól kitalált marketingrizsa miatt eladott töméntelen "MQA-képes" hardverek és licenszdíjak által produkált haszon. És persze a nagy titkolózás /úgyis előbb-utóbb kiderül az igazság/. Persze tévedés részemről nem kizárt.).

suprnova
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 188

Hozzászólás Szerző: suprnova »

Nem értem ezt, egy időben sok Chord dac volt eladó és akkor? Pláne, hogy mindkét gyártó portékáját olyan “hangszínűre” állíthatod amilyenre szeretnéd. :) Nem 9000USD Bricasti dac szint ez tény, én ettől függetlenül ajánlom. Béke
Auralic Vega S1 -> Naim HiCap DR -> Naim Supernait 3 -> Chord Epic XL -> AE1 40th Anniversary (Sennheiser HD600)

denesdr
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1122

Hozzászólás Szerző: denesdr »

sutemenyx írta:
2021.04.13., kedd 23:50
Személyeskedésbe azér nem kéne torkollani...
CreamyTightDrafthorse-max-1mb.gif
CreamyTightDrafthorse-max-1mb.gif (825.7 KiB) Megtekintve 2565 alkalommal

sutemenyx
Törzsgárda
Törzsgárda
Kapcsolat:

Személyeskedésbe azér nem kéne torkollani...

asebestyen
V.I.P.
V.I.P.

denesdr írta:
2021.04.13., kedd 23:18

Na ja, Made in Germany, ez tuti csak katonai indulót tud játszani, de azt is kizárólag szarul. bocs.gif :smile52: :ohnoohnoohno:
Még a német reCUP-on is csak bronzérmes lett, a sramli nem volt elég érzelmes. Hozzatok egy másikat, Hama' - hama' ! :fekverohog:

denesdr
Beköltözött
Beköltözött

K P írta:
2021.04.13., kedd 23:06
denesdr írta:
2021.04.13., kedd 22:59
marconi írta:
2021.04.13., kedd 22:43

Én már régen megmondtam hogy az egy szar, és rendszeresen óriási lehurrogást kaptam érte a naaagy szakemberektől. :)
/off
Az egy szar. Ennyi emberek, meg van mondva.
Oszoljanak, nincs itt semmi látnivaló! Van helyette színvonal, nemisakármilyen!
Mi evvel a DAC- kal a baj, hiszen nem is kínai...... :D
Na ja, Made in Germany, ez tuti csak katonai indulót tud játszani, de azt is kizárólag szarul. bocs.gif :smile52: :ohnoohnoohno:

K P
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 298

Hozzászólás Szerző: K P »

denesdr írta:
2021.04.13., kedd 22:59
marconi írta:
sutemenyx írta:
2021.04.12., hétf. 23:25
Nem akarok bunkó lenni, de mi történik, hogy hirtelen mindenki eladja az RME-ADI dacját? Eddig mindenki csak dícsérte, közben meg nemrég felkerült 3 eladó darab is.
Én már régen megmondtam hogy az egy szar, és rendszeresen óriási lehurrogást kaptam érte a naaagy szakemberektől. :)
/off
Mi evvel a DAC- kal a baj, hiszen nem is kínai...... :D

denesdr
Beköltözött
Beköltözött

marconi írta:
sutemenyx írta:
Nem akarok bunkó lenni, de mi történik, hogy hirtelen mindenki eladja az RME-ADI dacját? Eddig mindenki csak dícsérte, közben meg nemrég felkerült 3 eladó darab is.
/off

asebestyen
V.I.P.
V.I.P.

marconi írta:
sutemenyx írta:
Akkor ezt érdemes lenne meghallgatni. :rolleyes: :D

marconi
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 387

Hozzászólás Szerző: marconi »

sutemenyx írta:
LP/CD/Stream/Tuner - erősítő - hangfalak.

La_Valse
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 741

Hozzászólás Szerző: La_Valse »

Mint ahogyan a kiber audió, úgy az RME, de a Schiit sem való mindenkinek. :rolleyes:
"Az ördög nem olyan szörnyű, mint a matematikai modellje!" (Wavebourn)

Bácsika
Isten Hozott! :)
Isten Hozott! :)
Értékelés: 8

Hozzászólás Szerző: Bácsika »

avl2 írta:
2021.04.13., kedd 08:12
sutemenyx írta:
lehet meghallgattak egy ...-t :napsut:

a ... ízlés szerinti pl. Ayre, Burson, Chord, Hama, Smsl, Topping, :-)))))
Szóval meghalgattak egy Hama-t és eladják az RME-t?! Az igen!

suprnova
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 188

Hozzászólás Szerző: suprnova »

Szerinem az a baj vele, hogy olyan "mintha nem is lenne", csak teszi a dolgát ;) Én 1 éve eladtam az 1. verziót, de most tervezem az új beszerzését.
Auralic Vega S1 -> Naim HiCap DR -> Naim Supernait 3 -> Chord Epic XL -> AE1 40th Anniversary (Sennheiser HD600)

avl2
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1623

Hozzászólás Szerző: avl2 »

sutemenyx írta:
lehet meghallgattak egy ...-t :napsut:

a ... ízlés szerinti pl. Ayre, Burson, Chord, Hama, Smsl, Topping, :-)))))

Válasz küldése

Vissza: “Hifi”