Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

AutóHiFi

csövi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1051

AutóHiFi

Hozzászólás Szerző: csövi »

Volt....szobában. ...Már többször is úgy volt,hogy Atis kocsiában fülügyre vesszük...de nála is gondot okoz a bekötés.Négycsatornás,full aktív rendszere van...a Hiraga ugyebár csak két csatorna...ráadásul a kesztyűtartó helyén vannak az erősítői...

Az én rendszerem meg hát.... ...évek óta készül...

Off...a héten szabin voltam,gondoltam végre elkészítem a Hiraga véglezáróit ha már a Szakáll nem ér rá...
De olyan konyhafelújításba fogtunk,hogy minden nap este 11-ig gletteltem,csiszoltam,tapétáztam...takarítottam....

Vannak fontosabb dolgok...én most szabad hétvégén igencsak aktív voltam....

keresem a helyet a Clarionnak :-)
Michell Engineering, Devialet Expert 220 Pro és MartinLogan CLS+ 2db Rytmik Audio, canare cable

violin
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1302

AutóHiFi

Hozzászólás Szerző: violin »

Ha táp számít leginkább az erősítőbe akkor a hiraga nagy előnnyel indul:-) Volt már meghallgatás?

Volt....szobában. ...Már többször is úgy volt,hogy Atis kocsiában fülügyre vesszük...de nála is gondot okoz a bekötés.Négycsatornás,full aktív rendszere van...a Hiraga ugyebár csak két csatorna...ráadásul a kesztyűtartó helyén vannak az erősítői...

Az én rendszerem meg hát.... ...évek óta készül...

Off...a héten szabin voltam,gondoltam végre elkészítem a Hiraga véglezáróit ha már a Szakáll nem ér rá...
De olyan konyhafelújításba fogtunk,hogy minden nap este 11-ig gletteltem,csiszoltam,tapétáztam...takarítottam....
AVM - osztrák Tesla - svájci lemezvakaró - HT Pro 9+ - háelté 3.....zene és bona.

csövi
V.I.P.
V.I.P.

AutóHiFi

Mosconi 204.2 az első autóerősítő ami tetszik, de inkább a ritmikája...persze nem szobai hifi, de 3napig így is elhallgattam... Volt olyan jó nevű szoba erősítő amivel nem bírtam ennyit együtt.:-)
Clarionnal jól kiegészítik egymást.

Ha táp számít leginkább az erősítőbe akkor a hiraga nagy előnnyel indul:-) Volt már meghallgatás?

Michell Engineering, Devialet Expert 220 Pro és MartinLogan CLS+ 2db Rytmik Audio, canare cable

csövi
V.I.P.
V.I.P.

AutóHiFi

Nálam lapos,kétdimenziós érdektelen volt a hangzás...pedig én is becipeltem hozzá az Optimát....

Mosconi 204.2 az első autóerősítő ami tetszik, de inkább a ritmikája...persze nem szobai hifi, de 3napig így is elhallgattam... Volt olyan jó nevű szoba erősítő amivel nem bírtam ennyit együtt.:-)
Clarionnal jól kiegészítik egymást.

violin
V.I.P.
V.I.P.

AutóHiFi

Nálam nem. Rendesen ki kell szolgálni őket.

Nálam lapos,kétdimenziós érdektelen volt a hangzás...pedig én is becipeltem hozzá az Optimát....
AVM - osztrák Tesla - svájci lemezvakaró - HT Pro 9+ - háelté 3.....zene és bona.

csövi
V.I.P.
V.I.P.

AutóHiFi

"Mint tudjuk, egy erősítőben a tápegység szól, a többi elektronika benne csak egy kicsit modulálja annak a jelét, és egy fejegység nem más, mint rengeteg erősítő..."
Ez nekem új.

csövi
V.I.P.
V.I.P.

AutóHiFi

Mint tudjuk, egy erősítőben a tápegység szól, a többi elektronika benne csak egy kicsit modulálja annak a jelét, és egy fejegység nem más, mint rengeteg erősítő...

Szóval nagyon sokat számít a tápolás az otthoni próbáknál. Az a kis akku szerintem erős korlát, egy 50 de inkább 100 amperes tápegységet megkívánna, hogy rendesen megmutassák a képességeiket és a hibáikat a komponensek. Az a kondi pedig inkább árt, mint használ.

Most lehet mondani, hogy a kocsiban is csak egy akkuról megy a hifi. Nem egészen, a generátorról, az akku inkább csak pufferel, de ott is jól kihallható a hatása.

Szóval egy táp azt hiszem igencsak megpörgetné a hangokat, bár azon az Audisonon még egy atomerőmű sem segítene.

Kondi... Mundorf HeadCap támogatta a fejet. A próba csak a Fej meghallgatása miatt került a szobába ahhoz elég volt a 22Ah+töltővel. Az erősítőt csak azért hoztam fel, hogy könnyebb legyen próbálgatni a IC, HSZ kábeleket. A többi már hétvégi játék... Megmutatta különbségeket és nekem ez elég. Azért a Soneres Philipsem se egy kategória a clerionnal az Lp pedig be se kapcsoltam:-).

csövi
V.I.P.
V.I.P.

AutóHiFi

És hogy tápolod ezeket?

Van egy pici 22Ah 1100A akku amit szobában töltögetek a próba alatt. Az erősítőnek lehet, hogy néha kevés, de inkább a tápkábel a nem megfelelő.

Persze a helyén már normális körülmények várják.

Igen ez a Clarion szerintem vállalható szobában is. A többi eddig hallott nagyon elmarad. Picit kerekebb (analogosabb) a hangja. Pici pörgőség ráférne, de megszokható és élvezhető nincs kiugró hibája.

violin
V.I.P.
V.I.P.

AutóHiFi

És hogy tápolod ezeket?

Ott az akku a háttérben...bár én inkább valami böszme tápot használnék...

violin
V.I.P.
V.I.P.

AutóHiFi

A szobaihoz képest is vállalható...?
Én is kipróbáltam pár autós cuccot szobai körülmények közt....de rendre alulmaradtak...

csövi
V.I.P.
V.I.P.

AutóHiFi

Audisont is megfüleltem...

csövi
V.I.P.
V.I.P.

AutóHiFi

Szobában is tetszik a Klára....picit tesztelgettem mielőtt bekerül a helyére...

frankie
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 96

AutóHiFi

Hozzászólás Szerző: frankie »

Sziasztok.

A minap pagolattam a holmikat, és megtaláltam egy régi fejegységet. Pioneer KEX-M900. Nincs hozzá CD-tár, és Tuner modul egység sem. Mit lehet így vele kezdeni?
Előre is köszönöm.

Diy hangfalak: Dynaudio és szélessávú
Linn
Devialet

csövi
V.I.P.
V.I.P.

AutóHiFi

Én csak ülés alatt tudok gondolkodni...

Jelenleg így áll az ajtópanelem bőrözés előtt...

csövi
V.I.P.
V.I.P.

AutóHiFi

Gratulálok!

Hallottam volt benne részed. Jól összehoztátok.

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Értékelés: 11476
Kapcsolat:

AutóHiFi

Hozzászólás Szerző: Luxor Audio »

Magyar SQ Kupa Szentendre - 2012-08-11 eredményei:

Három út
1. Király Sándor

Gratulálok!

csövi
V.I.P.
V.I.P.

AutóHiFi

Én hova tartozom ha passzív kersztválo, két út, de időkorrekciot tud az 2csatornás erősítőm?

skiraly
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 22

AutóHiFi

Hozzászólás Szerző: skiraly »

Magyar SQ Kupa Szentendre - 2012-08-11 eredményei:

Passzív
1 .Dezső Richárd
2. Győri lászló

Minimál két út
1. Jegyinák Roland
2. Sebők Zoltán

Két út
1. Kovács Ferenc
2. Malatinszki Zoltán
(Nagyon szoros versenyben)

Három út
1. Király Sándor
2. Straznicky Balázs

Profi
1. Király József
2. Albrecht Dániel

Jó hangulatú verseny volt nagy beszélgetésekkel-tapasztalatcserékkel , a bírók sem izzadtak a hűvösebb időjárás miatt.
3-4 autó hangminősége a szobai hifi határait feszegette élményszinten.

csövi
V.I.P.
V.I.P.

AutóHiFi

Ez jó lehetett.

atiscc
Isten Hozott! :)
Isten Hozott! :)
Értékelés: 1

AutóHiFi

Hozzászólás Szerző: atiscc »

Ez még csak az érkezés "fázis". Ennél jóval többen voltunk.
No és a grillezett husik....
Ja és hallgatóztunk is, de főleg ettünk és etettünk (a póni
nagyon szereti a kenyeret, még lopja is)

Tényleg nagyon jó volt

kovti
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

AutóHiFi

Hozzászólás Szerző: kovti »

Ez még csak az érkezés "fázis". Ennél jóval többen voltunk.
No és a grillezett husik....
Ja és hallgatóztunk is, de főleg ettünk és etettünk (a póni
nagyon szereti a kenyeret, még lopja is)

Philips CD930, Mission dac5 mod, Cyrus III, Cyrus PSX-R, hiVOX Alces 6, DIY hangfal Morel,Siltech SPX-20
Siltech spo-18M, Siltech hp-9,Nirvana SL rca, Daruma.

kovti
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

AutóHiFi

Hozzászólás Szerző: kovti »

Bicske 2007

Philips CD930, Mission dac5 mod, Cyrus III, Cyrus PSX-R, hiVOX Alces 6, DIY hangfal Morel,Siltech SPX-20
Siltech spo-18M, Siltech hp-9,Nirvana SL rca, Daruma.

csövi
V.I.P.
V.I.P.

AutóHiFi

Egy verseny miatt én se szívesen utazok el 20ezer Ft innen vidékről...
így barátilag "versenyzünk" beszélgetünk a magunk örömére.
P.l Szőlősgyöröki Hifisnap tetszett... remélem jövőre még többen jönnek. Balaton is közel van.

csövi
V.I.P.
V.I.P.

AutóHiFi

Pont erről beszélgettünk Gyurival a héten. Megtaláltam az első Iasca szabálykonyvet, vagy 200 oldal, ehhez képest az EMMA szabálykönyv is szépen lefogyott valami, de a most használt Easca szabályzat meg 3 oldal.

Igazából manapság egy nagy partynak a betétfutama az autóhifi verseny.

Ez igaz...de a pénzt nehézszerezni manapság...Igény nem tudom, mekkora lenne, hanagyobb publicitást kapna... Nincs mit hozzákapcsolni az autohifiheza szponzorok okán is. Így marad egy betét program az épp aktuális tuning showkeretén belül.

csövi
V.I.P.
V.I.P.

AutóHiFi

Hát gondolom akkor, ha (egyszer) elhozom Gyuritól. Beszerelni biztosan nem fogom a mostani Yarisba, nagyobb kocsi kell, hogy legyen értelme autóhifit szerelni bele.
Nem, már egy ideje nem bíráskodom, nem úgy alakult az elmúlt pár év, hogy lett volna időm. Most talán lenne, de most versenyek nem igazán vannak.
Arra a TV szereplésre meg azt hiszem jobb, ha a feledés fátyla borul....

:-)

Most hétvégén is volt valami humma verseny. De nem vagyok képbe.

Válasz küldése

Vissza: “Hifi”