ViXi78 írta: ↑2022.12.11., vas. 22:42
Auralic - WiFi kártya hiba ... az Auralic support szerint a 7265 kártyának jónak kell lennie. Na majd visszaállítom wifire a napokban ...
Az enyémben az adatlap szerint 7265NGW kártya van. Mivel meghirdettem a Minit eladásra, a korrektség kedvéért csináltam egy gyorstesztet a wifivel, de nálam azonnal látta a hálózatot, fel is kapcsolódott és stabilan működött.
Mint már többször írtam, nekem a hangja sokkal jobban tetszik kábellel, már a fórumos vitákat kiváltó Vention CAT8-cal is, de a Supra CAT8 nálam egyértelmű javulás.
Megértem, ha valaki nem tud mindenhová kábelt húzni, de szerintem a Auralicok wifi gondját nem is a chip okozza (bár a 7260-as chip esetében ezt a support végül elismerte), henem az, hogy nincs külső antennájuk, csak belső. Ez pedig pont azoknak okoz nehézséget, akiknél amúgy is távol van a streamer a routertől (beszéljünk szépen, jól magyarul

)
Szerintem kicsit túlbeszéltük, amúgy meg nálam a TV is jobban szereti a lan kábelt, mint a wifit (pedig közel van a routerhez - a rendszergazda barátom szerint meg a wifi amúgy is csak mobileszközbe való, ő ahova lehet, kábelt húz!
Ps: Nem tudom, hogy kell szétszedni, én amúgy sem vagyok ez a "nézzünk_bele_mindenbe" típus (bár van pár ilyen haverom). Az alján az SSD tárhely fedelét két torx csavar tartja, szerintem ha azokat kicavarod, és leveszed a fedelet, fogsz találni további csavarokat, amivel hozzáférsz az alaplaphoz