Tctronic írta: ↑2021.03.28., vas. 12:51
sutemenyx írta: ↑2021.03.28., vas. 12:44
Megvolt a waxolas, durva lett a cucc...
Hali. Írhatnál róla valamit. Szerintem más is kíváncsi lenne rá. Milyen hangszórókkal van szerelve, milyen a hangja? Ez egy (majdnem) omnidirekcionális hangfal ha jól látom. Köszi.
A mély és középtartomány az teljesen omni. Egyedul a magas van csak feléd irányítva, de igazából az se teljesen feléd, mert akkor nemjó.
Az volt benne a legérdekesebb, hogy miután a bekötöttem, és ment egy félórát és helyesen beállítottam és visszatettem a szövetet, utána egyből nagyon élvezhetően és jó szólt. Ez elég ritkán esik meg velem egy ideje, hogy odateszek egy gyári cuccot és jó! Az van vele, hogy nagyon mélyre le tud menni, nagyonjó a közepe is, iszonyú 3D tere van, ami az első 3percben fura is. Részletező is, igazából kb egy hibátlan hangkép szerintem. Örültem volna, ha a Tannoyok vagy Altecek szoltak volna ennyire jol.
Ami az RFT 30centis alnicos szelessavuhoz kepest hatrany, hogy nem olyan nagy volumenű a hangja, de a tere pl még nagyobb is tud lenni. Kevésbé gyors a mélye. Nem mondanam lassunak sem, egy Tannoynal pl joval gyorsabb, de az ultrakemeny felfuggesztesu szelessavunal lassabb. Viszont lenyegesen lejjebb megy. Illetve a középtexturazottsaga, intimitasa nincs meg ugy, ahogy a szelessavunak. Ez mondjuk nem nagy csoda, gyenge alkatreszekbol van a valto.
A zeneisége sem olyan annyira fantasztikus, mint a szelessavunak, de amúgy abban sem rossz, sőt inkabb jó!
Szoval összessegeben ez egy nagyonjó termék, szerintem nem nagyon volt tulzas elkerni erte 2001-ben 3000usd-t.
Aztan az volt, hogy kölcsönadtam valakinek próbára, s mikor elvitte, visszakötöttem az RFT és kivételesen nem volt az a fellélegzés, hogy sokkal jobb a szelessavu. Mikor visszakerult, akkor viszont tök bénának hallottam. Utóbb kiderült, hogy azért, mert 10centivel hátrébb tettem. Túl közel a dolgokhoz, és eltűnt a felsőbasszus és üvöltött a közép. Szóval az elhelyezésre nagyon érzékeny, kell neki a hely.