Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Kábelezzünk

nebulo5
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 56

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: nebulo5 »

then talk English, if you will : regardless of what you consider to be 'audio frequencies', for we hear all the spectrum, the fact is pretty obvious: just put your tiny fingers on the speaker cable at either end of it when music is being played > you will feel quite discernible resonances in it dancing together with the music that is the proof of the presence of 'audio frequencies' you claim not be present - but they actually, without any scientific reasoning, are there as evidenced by your own sensation
Funny that pound in english, but the majority will not understand so.  
(nem tudok ennyire jól angolul, de a fordítóval megy!)   
Üdv: nebulo

Thunder
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 366

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: Thunder »

then talk English, if you will : regardless of what you consider to be 'audio frequencies', for we hear all the spectrum, the fact is pretty obvious: just put your tiny fingers on the speaker cable at either end of it when music is being played > you will feel quite discernible resonances in it dancing together with the music that is the proof of the presence of 'audio frequencies' you claim not be present - but they actually, without any scientific reasoning, are there as evidenced by your own sensation
Vicces hogy angolul nyomjátok, de a többség így nem fogja érteni.
Auralic Aries LE streamer - Musical Fidelity A1008 CD Pro - Musical Fidelity A1008 - IQ 4180 AT
Zidoo z9s lejátszó - Primare SPA25 erősítő - IQ 4180 AT, B&W HTM61, IQ 2240 AT hangfalszett

cables
Törzsgárda
Törzsgárda
Értékelés: 2301

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: cables »

Tudjuk?

Vannak ezzel ellentétes vélemények is:

https://www.audioholics.com/audio-video ... -resonance
  ConclusionClaims of speaker cable resonating at audio frequencies, or drastic changes in RLC properties at these frequencies are both false and unwarranted.

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Értékelés: 11012
Kapcsolat:

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: Luxor Audio »

Tudjuk?
Biztosan vannak kivételek itt is, tehát bocs a többesszámért!

Shimano
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2148

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: Shimano »

Tudjuk?
Tudjuk hát,és ezért is csak a portörlés miatt matatjunk a rendszeren ha már egyszer összeállt,és a kábelekhez még véletlenül sem nyúljunk.

Mathias
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 274

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: Mathias »

Tudjuk, hogy az audio jeleket továbbító kábelek (mint minden alkatrész) háklisak a rezgésekre, nyugodt, állandósult környezetben érzik legjobban magukat
Tudjuk?

Vendég

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Az én rendszerembe ez a megoldás sokat hozott a hangban.Tömörfa átfúrva olyan átmérővel,hogy a kábel ne szoruljon benne,a talpa három darab facsavar.A változás,kevesebb torzítás,nagyobb levegő szebb és részletesebb hang.

audioline
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3188

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: audioline »

"Néha hallottam különbséget, néha nem, a végén arra jutottam, elenyésző a haszon, amit a sok próbálkozás eredményez..."

Ehhez nyomnék egy +1-et!
Úgy vélem a legtöbb otthoni audiolánc (az adott környezetet is beleértve) előbbre való 'tüneti kezelést' igényelne - ha már a fejlesztés a cél - mint a 'kábelgravitáció' kérdésköre.

Persze mindenki próbálkozzon kedvére! Az a lényeg, ki mit hall, mitől lesz boldogabb. Valakit már a vizuális tuning is bodogabbá tesz!
.

TurboSteve
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 88

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: TurboSteve »

A téma gazdag táptalajt biztosít a trollok számára, ezért gyorsan beelőzöm a cunamit és mielőtt kiborul az éjjeliedény, elmesélem az én esetemet, amivel igen pozitív tapasztalataim vannak. Réges régen, mikor még sok szabadidőm volt és - mai szemmel nézve - rémisztő lendülettel tuningolgattam a rendszereimet, számos alátámasztási megoldást kipróbáltam a házilagos trükköktől (pl. klasszikus parafadugózás) az egzotikus termékekig, amiket a túlbuzgó kereskedők tukmáltak rám tesztelésre. Ezek közös jellemzője volt, hogy a kábeleket megemelték, így az nem a padlón tekergett, csúszkált, hanem néhány ponton alátámasztva a levegőben lebegett. Néha hallottam különbséget, néha nem, a végén arra jutottam, elenyésző a haszon, amit a sok próbálkozás eredményez, így a témát évekig hanyagoltam.

Tudjuk, hogy az audio jeleket továbbító kábelek (mint minden alkatrész) háklisak a rezgésekre, nyugodt, állandósult környezetben érzik legjobban magukat. A kábelgyártók talán nem véletlenül alkalmaznak sokféle rezgéscsillapító megoldást a vezető erek környékén, de a DIY világ is keresgél a témában (lásd homokkal körbeöntött, csillapított kábelek). No de ha a rezgéscsillapítás ilyen fontos, miért gondoljuk, hogy az alátétekkel javulást érünk el? Persze van benne logika, hiszen a néhány ponton támaszkodó test stabilabban áll, mint egy felületre helyezve. Ám a kábelek tömege olyan kicsi általában, hogy azokon a pontokon sem jön létre megfelelő nyomás, így stabilitás ahhoz, hogy az összekötőnk nem tudjon mocorogni. Néhány gyártónál találkozhatunk ezzel a gondolkodással, alátéteik nem csak támaszt, hanem megfogást is biztosítanak kábeleink számára valamilyen rugalmas beavatkozással (gumiszalag, spirálrugó, rugalmas acéllemez, műanyag karmok). No ezek már határozott javulást képesek okozni, csak hát a legtöbbet aranyrudak árán vehetjük meg. Mivel itt az anyaghasználatnak és a kivitelnek szerintem nincs különösebb jelentősége, nyilván elérhető a hatás házilagos megoldásokkal is. Egy bolond délutánon az akkor még nagy számban tekergő kábeleimre súlyos enciklopédiákat, szakkönyveket pakoltam (hátha azokból megtudják, mi is a dolguk). Az eredmény látványra szörnyen nézett ki, halandó ember nem értette volna, itt mi a cél, de a várt és jól hallható hatás ugyanúgy jelen volt, mint a pár nappal korábban bevetett márkás, sok száz dolláros gumis kerámia támaszoknál.

Innen már csak egy apró lépés volt megérkezni a célba. A tápkábeleimet (az aktív dobozaimhoz sajnos elég hosszú példányok szükségesek) a sarkokban használatos szegélyléc alá gyömöszöltem és leszorító csavarokkal sűrűn megfogtam, ami a madzagok eltüntetésével sokat javított az esztétikai élményen, másrészt totálisan megakadályozza a kábelek rezgését. Csupán a szükséges, néhány arasznyi hosszú kábelvégek vannak a levegőben a sarkok és a készülékek között. Ezzel párhuzamosan az elosztóimat masszívan a padlóhoz rögzítettem (a Kontaset azóta minden Fapaci-féle elosztóhoz mellékel rögzítő füleket), így tápoldalon meglehetősen mozgáshiányossá vált a kábelezés. Összekötő kábeleimnél más megoldást alkalmaztam, mivel nem akartam őket a tápmadzagok közelébe helyezni. A készülékállványom hátsó élébe apró csavarokat tekertem és az addig szabadon lógó kábeleket szorosan ezekhez rögzítettem mezei hajgumikkal. A hangdobozokhoz futó, hosszabb összekötők számára a padlótól arasznyi magasságban, 30 cm-enként szögeket vertem a falba és ezekhez gumiztam hozzá a kábeleimet. Ez rémisztően hangozhat első olvasásra, de nálam a falon domborzatos felületű kőburkolat van, aminek völgyeiben alig látszik a megbúvó kábel.

A beavatkozás néhány órás barkácsolást és 470 Ft anyagi beruházást kívánt meg (ennyibe került egy zacskó szög, félmaroknyi facsavar és néhány tucatnyi hajgumi). A hangzás változását nem fogom jelzőkkel illetni, de bőven meghaladja egy szokványos kábelcsere hatásának szintjét, szóval ajánlom mindenki figyelmébe. Erre a tanulságra támaszkodva azt gondolom, nem a kábelek alátámasztása a fontos önmagában, hanem a stabil megfogás. Hogy ennek szellemében nagyobb tömegű tárgyakhoz, vagy esetemben a falhoz és padlóhoz rögzítéssel érjük el, az már szerintem mindegy. A lényeg annyi, hogy ne tudjanak ficeregni a madzagok sem a hangsugárzó energiáinak, sem a környezeti rezgések, pl. a ház előtt elhaladó 17-es villamos hatására.

Nálam hegyekben állnak a végzetesen defektes bicikli belsők , amik szerintem jobbak mint a hajgumi . Sejtettem hogy valamira majd jó lesz még...

Shimano
V.I.P.
V.I.P.

Kábelezzünk

Azért már a Heed is kínál kábeleket az érdeklődőknek.
Nem tudok róla hogy lenne új a régieken kívül,és nem látom az árlistán sem.Milyen új kábelekről van szó?

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Értékelés: 8983

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: Vinkler »

Jó játék ez a kábelelcsatolás,támasztás,sújozás,stb,lehet vele szórakozni.Én is próbáltam egy időben,és a sújozás hozta a legjobb eredményt,de mivel én is könyvekkel csináltam és rettenet volt ahogy kinézett,eszembe jutott a fix leragasztás átlátszó széles celuxal.Az eredmény ugyanaz mint a sújozás,csak pofásabb kinézetben.
Lehet hallani minden változást kisebb nagyobb mértékben ilyen kisérleteknél,viszont kérdés hogy amit hallunk az a jó irány e hosszútávon.
Én már nem foglalkozom ilyesmivel mióta bevettem egy lesz@rom a kábelezést tablettát,mert a rendszerem úgy jó ahogy most van,de a kisérletező kedvűek kipróbálhatják mert van benne fantázia.

Azért már a Heed is kínál kábeleket az érdeklődőknek.
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos

Shimano
V.I.P.
V.I.P.

Kábelezzünk

Jó játék ez a kábelelcsatolás,támasztás,sújozás,stb,lehet vele szórakozni.Én is próbáltam egy időben,és a sújozás hozta a legjobb eredményt,de mivel én is könyvekkel csináltam és rettenet volt ahogy kinézett,eszembe jutott a fix leragasztás átlátszó széles celuxal.Az eredmény ugyanaz mint a sújozás,csak pofásabb kinézetben.
Lehet hallani minden változást kisebb nagyobb mértékben ilyen kisérleteknél,viszont kérdés hogy amit hallunk az a jó irány e hosszútávon.
Én már nem foglalkozom ilyesmivel mióta bevettem egy lesz@rom a kábelezést tablettát,mert a rendszerem úgy jó ahogy most van,de a kisérletező kedvűek kipróbálhatják mert van benne fantázia.

Kabóca
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 15

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: Kabóca »

Nálunk ha beindul a metal a villamosnak lenne problémája, nem a kábeleknek. Szerencséje, hogy felénk nem jár

venomer
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 440

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: venomer »

Köszönöm, mindjárt kerekebb a történet. A szegélyléc-villamos együttesnél viszont ellentmondást érzek.

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Értékelés: 11012
Kapcsolat:

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: Luxor Audio »

Milyen tapasztalataitok vannak kábelalátétekkel?
A téma gazdag táptalajt biztosít a trollok számára, ezért gyorsan beelőzöm a cunamit és mielőtt kiborul az éjjeliedény, elmesélem az én esetemet, amivel igen pozitív tapasztalataim vannak. Réges régen, mikor még sok szabadidőm volt és - mai szemmel nézve - rémisztő lendülettel tuningolgattam a rendszereimet, számos alátámasztási megoldást kipróbáltam a házilagos trükköktől (pl. klasszikus parafadugózás) az egzotikus termékekig, amiket a túlbuzgó kereskedők tukmáltak rám tesztelésre. Ezek közös jellemzője volt, hogy a kábeleket megemelték, így az nem a padlón tekergett, csúszkált, hanem néhány ponton alátámasztva a levegőben lebegett. Néha hallottam különbséget, néha nem, a végén arra jutottam, elenyésző a haszon, amit a sok próbálkozás eredményez, így a témát évekig hanyagoltam.

Tudjuk, hogy az audio jeleket továbbító kábelek (mint minden alkatrész) háklisak a rezgésekre, nyugodt, állandósult környezetben érzik legjobban magukat. A kábelgyártók talán nem véletlenül alkalmaznak sokféle rezgéscsillapító megoldást a vezető erek környékén, de a DIY világ is keresgél a témában (lásd homokkal körbeöntött, csillapított kábelek). No de ha a rezgéscsillapítás ilyen fontos, miért gondoljuk, hogy az alátétekkel javulást érünk el? Persze van benne logika, hiszen a néhány ponton támaszkodó test stabilabban áll, mint egy felületre helyezve. Ám a kábelek tömege olyan kicsi általában, hogy azokon a pontokon sem jön létre megfelelő nyomás, így stabilitás ahhoz, hogy az összekötőnk nem tudjon mocorogni. Néhány gyártónál találkozhatunk ezzel a gondolkodással, alátéteik nem csak támaszt, hanem megfogást is biztosítanak kábeleink számára valamilyen rugalmas beavatkozással (gumiszalag, spirálrugó, rugalmas acéllemez, műanyag karmok). No ezek már határozott javulást képesek okozni, csak hát a legtöbbet aranyrudak árán vehetjük meg. Mivel itt az anyaghasználatnak és a kivitelnek szerintem nincs különösebb jelentősége, nyilván elérhető a hatás házilagos megoldásokkal is. Egy bolond délutánon az akkor még nagy számban tekergő kábeleimre súlyos enciklopédiákat, szakkönyveket pakoltam (hátha azokból megtudják, mi is a dolguk). Az eredmény látványra szörnyen nézett ki, halandó ember nem értette volna, itt mi a cél, de a várt és jól hallható hatás ugyanúgy jelen volt, mint a pár nappal korábban bevetett márkás, sok száz dolláros gumis kerámia támaszoknál.

Innen már csak egy apró lépés volt megérkezni a célba. A tápkábeleimet (az aktív dobozaimhoz sajnos elég hosszú példányok szükségesek) a sarkokban használatos szegélyléc alá gyömöszöltem és leszorító csavarokkal sűrűn megfogtam, ami a madzagok eltüntetésével sokat javított az esztétikai élményen, másrészt totálisan megakadályozza a kábelek rezgését. Csupán a szükséges, néhány arasznyi hosszú kábelvégek vannak a levegőben a sarkok és a készülékek között. Ezzel párhuzamosan az elosztóimat masszívan a padlóhoz rögzítettem (a Kontaset azóta minden Fapaci-féle elosztóhoz mellékel rögzítő füleket), így tápoldalon meglehetősen mozgáshiányossá vált a kábelezés. Összekötő kábeleimnél más megoldást alkalmaztam, mivel nem akartam őket a tápmadzagok közelébe helyezni. A készülékállványom hátsó élébe apró csavarokat tekertem és az addig szabadon lógó kábeleket szorosan ezekhez rögzítettem mezei hajgumikkal. A hangdobozokhoz futó, hosszabb összekötők számára a padlótól arasznyi magasságban, 30 cm-enként szögeket vertem a falba és ezekhez gumiztam hozzá a kábeleimet. Ez rémisztően hangozhat első olvasásra, de nálam a falon domborzatos felületű kőburkolat van, aminek völgyeiben alig látszik a megbúvó kábel.

A beavatkozás néhány órás barkácsolást és 470 Ft anyagi beruházást kívánt meg (ennyibe került egy zacskó szög, félmaroknyi facsavar és néhány tucatnyi hajgumi). A hangzás változását nem fogom jelzőkkel illetni, de bőven meghaladja egy szokványos kábelcsere hatásának szintjét, szóval ajánlom mindenki figyelmébe. Erre a tanulságra támaszkodva azt gondolom, nem a kábelek alátámasztása a fontos önmagában, hanem a stabil megfogás. Hogy ennek szellemében nagyobb tömegű tárgyakhoz, vagy esetemben a falhoz és padlóhoz rögzítéssel érjük el, az már szerintem mindegy. A lényeg annyi, hogy ne tudjanak ficeregni a madzagok sem a hangsugárzó energiáinak, sem a környezeti rezgések, pl. a ház előtt elhaladó 17-es villamos hatására.

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Értékelés: 8983

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: Vinkler »

Hát igen, valahogy ez már nekem is sok. Kíváncsi volnék olyan véleményére, aki szerint létjogosultsága van, hogy működik.
Itt ugye arról van szó, hogy a hangsugárzó által keltett rezonanciát kevésbé szedi össze a padlóról. Ez azért nem tűnik butaságnak...
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos

venomer
V.I.P.
V.I.P.

Kábelezzünk

Hát igen, valahogy ez már nekem is sok. Kíváncsi volnék olyan véleményére, aki szerint létjogosultsága van, hogy működik.
Semmilyen, és nem is lesz...

Dorian
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 899

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: Dorian »

Semmilyen, és nem is lesz...
Mielőtt elkezdtem hifizni, a különböző stílusú és minőségű zenéimet élvezettel hallgattam rendszeremen, pusztán a zene kedvéért. Most 20 év hifizés és egy csomó pénz elégetése után végre eljutottam ugyanoda

venomer
V.I.P.
V.I.P.

Kábelezzünk

fejes-i
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 24

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: fejes-i »

Írtál neki? Hívtad? És azt mondta hogy "nem"?
Itt válaszolok a priv. üzenetre!

tényleg nem volt bántó szándékom, ha mégis annak gondolod, ezért itt nyilvánosan kérek elnézést. Sokszor túl nyers és egyenes a stílusom, írásban ez meg különösen erős lehet.

Történetesen üzemeltetek egy olyan szálláshelyet nagyon vidéken, ahova 34 embert tudok elszállásolni és nagyon nem éri meg 1-2 vendéggel foglalkozni, mert az konkrétan bukás. Ezért pl. ódzkodok weboldalt nyitni, mert még így is hetente magyarázom telefonon valakinek, hogy miért bukás nekem 1000 liter meleg vizet felmelegíteni egy embernek a fürdéshez, mert ez a hely úgy van tervezve, hogy csoportot fogadjon és komoly erőmű kellene ahhoz, hogy prompt melegítsen vizet 10 fürdőszobában egy időben ha nincs tárolt meleg víz...
de ez valójában egyik félnek sem jó. No, ha lenne jó weboldal meg booking foglalási lehetőség, akkor sokkal több embernek kellene ezt elmagyarázni... (vagy sokkal több 1-2 vendéget fogadhatnánk, esetenként negatív saldóval)

Nekem ez is a fejemben van és ha úgy vesszük, akkor nem zaklatok egy céget 1 méter kábelért... mert meggyőződésem, hogy a ráfordított idő-energia (amíg telefon-mail-+ megrendelés, kábelért eljutás) nem éri meg nekem sem és a cégnek sem (pont ugyanannyit kell velem foglalkozni, mintha 1000 métert vennék és az idő = pénz).
Vagyis, mindezek miatt: nem, soha nem kerestem a forgalmazót, miután lényegében csak elérhetőségi információt találtam.

Tehát még egyszer: nem ítéletnek szántam, hanem csak egyfajta " száraz megállapításnak".

Sajnos Magyarország eléggé álszent hely, pedig sokszor könnyebb egyenesen kimondani a dolgokat.

fejes-i
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Kábelezzünk

Nem erről van szó. Az Internet világában ez nem egészen így működik.
Miért tennék több, bonyolultabb lépést valamiért, hogyha máshonnan egyszerűbben megy? (pl. ebay 5 perc fizetéssel együtt)
Tudom, olvastam több helyen, hogy a hazai forgalmazó nagyon készséges és segít. Ez remek, ha figyelmesen olvasod, amit korábban írtam, abban nincs bántás.

De azt is gondolom, hogy akinek nem az az álma, hogy 1 méter kábeleket adjon el nekem, az nem csinál ehhez megfelelő elektronikus felületet .
Ez a kábel dolog ez pl. kifejezetten jól illeszkedik az internet kereskedelemhez, nem úgy, mint a répa vagy a kolbász (azokat jó megkóstolni vásárlás előtt, a cipőt meg felpróbálni, hacsak nem tudod tutira, mit akarsz). Tehát ha valaki ebből igazándiból el akar adni (kis mennyiségekben), akkor automatizálni fogja (webshop)
Ismétlem: nagyon valószínű, hogy hazai méretekben emiatt (VD kábelek) nem éri meg webshopot üzemeltetni. Ez úgy gondolom, megérthető, de akkor szabadjon nekem bárhol máshol megvenni az 1-2 méter kábelemet, ahol nekem könnyebb a vásárlás.

Ha szükségem lenne sok méterre vagy több fajtára, netán tanácsadásra ezzel kapcsolatban, mert pl rendezvényeket szeretnék hangosítani, stb, akkor egyértelműen megkeresném a hazai forgalmazót. Akkor szvsz nekem is, neki is megérni.

Chris_79
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 3

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: Chris_79 »

Tudom, hogy van hivatalos forgalmazója. Csakhogy annyira nem akar "eladni" (talán mert nem ezzel foglalkozik elsősorban, illetve önmagában biztos nem is akkora nagy üzlet, mindegy is, miért).
Én meg hozzászoktam, tudom, büdös lusta dög vagyok, hogy itt ülök, nyomkodom a billentyűket, nem hívok fel senkit telefonon, nem érdeklődök e-mailben az árakról, meg nem kérdezgetem meg, hogy adnak-e 1 métert, hanem pár gombnyomás (és közben megnéztem, láttam az árát, rendeltem, fizettem) után hátradőlök és egy hét múlva a postás bedobja a borítékban a kábelt.

(azt ne felejtsük el, hogy olcsó "rendszerem" van,)
Nyilván pár jó blog  miatt túl volt hypeolva ez a van damme mizéria. Ez ilyen dolog...
(Hangfal kábelből nekem a 4x4 van, szintén ebay, használt volt és kb az itthoni ár 60%-a.)

Chris_79
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 3

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: Chris_79 »

A Gaofei RCA dugóknak + egy szavazat !
Ha Van Damme madzagokkal akarsz játszadozni itt is lehet próbálkozni:
http://www.conrad.hu/conrad.php?name=Se ... PerPage=24

Persze bárhol lehet...
Drágább, rendelni kell, nincs raktárkészlet, ezért az sincs máról-holnapra, vagy esetleg aznap, nem szerelik, stb,stb.

fejes-i
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Kábelezzünk

Igen , használok ilyeneket , Fapacitól vettem . Korábban olcsóbb Kácsás dugókat próbálgattam , kb 3500-ig bezárólag . Az én rendszeremben abszolút jól teljesít a Gaofei , kellemes telt basszusok , és érdességtől mentes magasak , nyílt , tágas sztereo .
Meridián a WBT-re esküszik , csak sajnos itthon (tudomásom szerint) jelenleg nincs forgalmazója .

Ebbe elképzelhető, hogy bele tudnám faragni a vastag kábelt...
http://www.ebay.com/itm/4Pcs-GaoFei-RED ... XQC-tTGHT6

ebbe már nem
http://www.ebay.com/itm/New-4Pc-Gaofei- ... SwEK9ULtUa

A Wbt -t nézegettem, de nem tűnik egyértelmű álláspontnak, hogy (annyival) jobb, mint amennyivel drágább. Mármint az eredeti.

TurboSteve
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 88

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: TurboSteve »

Igen , használok ilyeneket , Fapacitól vettem . Korábban olcsóbb Kácsás dugókat próbálgattam , kb 3500-ig bezárólag . Az én rendszeremben abszolút jól teljesít a Gaofei , kellemes telt basszusok , és érdességtől mentes magasak , nyílt , tágas sztereo .

Meridián a WBT-re esküszik , csak sajnos itthon (tudomásom szerint) jelenleg nincs forgalmazója .

Válasz küldése

Vissza: “Hifi”