Nincs kiépítve önálló tápfeszültség ellátó. Csak rá van kötve a "hálózatra" mindenféle szűrés és egyéb nélkül egy kínai 3as elosztóval.Baryll írta: ↑2023.05.29., hétf. 08:25Szerintem a NAD technikai paramétereit tekintve jobban passzolna a sugárzóidhoz, mint a Cambridge. (Ezt már egyszer beszéltük, hogy miért kell a nagyobb damping az ilyen nagyobbacska hangsugárzókhoz.)
Ami a kicsi feljebb lépést illeti:
- Önálló tápfeszültség-ellátó "ösvény" van kiépítve a zenehallgató rendszeredhez?
- A hangsugárzók (és az egyéb komponensek) alatt vannak megfelelő állványok?
- Vannak megfelelő minőségű kábelek (táp, ic, hangsugárzó, stb.) a rendszeredben?
- A zenehallgató szoba akusztikailag rendben van?
- Asszonyfaktor minimalizálása.![]()
És még biztosan hosszasan lehetne sorolni, hogy mi mindenen múlik még a kicsit feljebb lépés kérdésköre. Mondjuk a NAD valószínűleg jobban passzolna a hangsugárzóidhoz, mint az amelyiket most használod.
A hangsugárzók simán csak le vannak téve a padlóra(szőnyeg) alattuk nincs semmi.
A megfelelő minőségű kábelből még csak most jutottam el odáig hogy rendeljek az Aliról. Eddig a legolcsóbbat vettem hozzá sosem néztem azt hogy legyen árnyékolásos, aranycsatis meg ilyenek.
Ami most jött az egy ATAUDIO nevezetű RCA Jack és egy RCA RCA csatlakozó.
Képet rakok be róla.

Zene hallgató szoba igazából annyiból áll hogy szinte alig van hely. Tehát tele van pakolva. Szekrény, franciaágy, ágy, fotel, asztal, számítógépasztal(alá van berakva az erősítő mert sajnos máshol nem fér már el...) könyvek a polcokon, álmennyezet. Eléggé tompítva van gondolom akkor a szoba.
Az asszonnyal majd valahogy csak el bírok.