Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
MP3-lejátszók
- rudulf
- V.I.P.
- Értékelés: 46
MP3-lejátszók
mostanság egy ilyen nw-re vadászok 1 vagy 2 GB-sben
Mondd el milyen, ha összejön!
Roksan Xerxes/Origin Live Silver/Ortofon HMC30, Audiomeca/Mephisto I., Soner Audio/nagy DAC, Soner Audio/előfok, végfok, Soner Audio/SL1 hangfal, HighWire/1100 összekötő kábelek, Harmonic Technology/Magic Power, JPS/Digital AC, Soner Audio/DAC táp kábel, Harmonic Technology/Magic Woofer
- Azuroo andrew
- Fórumlakó
- Értékelés: 0
MP3-lejátszók
mostanság egy ilyen nw-re vadászok 1 vagy 2 GB-sben
Lcd : Sony Bravia "S" 3000 Crt: Sony Wega trinitron kv-32cs70
Hi-Fi : Panasonic av és lejátszó...
Directors: Stanley Kubrick, Alfred Hitchcock, David Fincher
Szürreál víziók: Luis Bunuel, David Lynch, Huszárik Zoltán
Zene : Isaac Hayes, Curtis Mayfield, Stevie Wonder, Dexter Wansel, The Dramatics, The Isley Brothers, George Clinton & Parliament Funkadelic
Hi-Fi : Panasonic av és lejátszó...
Directors: Stanley Kubrick, Alfred Hitchcock, David Fincher
Szürreál víziók: Luis Bunuel, David Lynch, Huszárik Zoltán
Zene : Isaac Hayes, Curtis Mayfield, Stevie Wonder, Dexter Wansel, The Dramatics, The Isley Brothers, George Clinton & Parliament Funkadelic
- rudulf
- V.I.P.
MP3-lejátszók
hehe..nekem 2000Mah-os ceruzaakksik vannak, ezt tervezem használni...
A ceruza (AA) és az AAA szerintem nagyon különbözik tartósságba.
Én még nem láttam 2000 mAh-s AAA elemet... :-(
Roksan Xerxes/Origin Live Silver/Ortofon HMC30, Audiomeca/Mephisto I., Soner Audio/nagy DAC, Soner Audio/előfok, végfok, Soner Audio/SL1 hangfal, HighWire/1100 összekötő kábelek, Harmonic Technology/Magic Power, JPS/Digital AC, Soner Audio/DAC táp kábel, Harmonic Technology/Magic Woofer
MP3-lejátszók
Ez nagyon jól néz ki...
ipod nano..egyetlen hibája hogy elég drága és ha nem akarod hogy karcos legyen az egész akkor nem árt hozzá beszerezni egy védőcuccot (neten sok ilyen van..lehet rendelni), csak ez megint hozzad az árhoz, plusz ha hálózati töltőt szeretnél akkor az is rájön..
egyébként király kütyü
talán ha leljebb megy az ára jobban megéri...
Ja és pls ne idézzétek az egész beírást, főleg ne képekkel..köszi
Macbook - Antelope Zodiac DAC - Arcam AVR - Goldmund Amp - Magnepan 1.7, Audience 52, Paradigm seismic 110
MP3-lejátszók
A mi elemeink 750 mAh-ok. Úgy tudom fényképezőgéphez kell 1000 mAh-s vagy nagyobb.
hehe..nekem 2000Mah-os ceruzaakksik vannak, ezt tervezem használni iaudio g3-al, ami másoknak kibírt kb 30-40 órát 1 ceruza akksival, bár nemtom milyennel.
750-es elég karcsú...bár mp3 lejátszó valószínű elmegy vele.
Macbook - Antelope Zodiac DAC - Arcam AVR - Goldmund Amp - Magnepan 1.7, Audience 52, Paradigm seismic 110
MP3-lejátszók
Az iAudio5-nek is kivehető AAA elem az akkumulátora...
A legkissebb iPod-ot hallgattam (kijelző nélküli 2GB).
mondjuk nem tudom a lány milyen tömörítéssel rakta fel rá a zenét, és csak egy két számba hallgattam bele... A Sony-val hallgattam.
Elég jó árak itt:
http://www.korneraudio.hu/?Akci%F3k
Ja értem bocsi, csak én AAA miatt kizártam, mert csak ceruza akksim van és nem szeretnék megint egy adag aksit venni+új töltőt
kijelző nélküli ipod az a shuffle, az tényleg nem valami jó minőség, neten írta valaki hogy többet volt szervizbe mint nála
ettől függetlenül a sima ipod meg a nano jó minőség nagyon (zeneileg), de az áruk...
Az infopatika a hivatalos forgalmazója az iaudio-nak (irivernek is talán, meg lehet még 1-2 márkának), tehát a legolcsóbb tuti ott:
infopatika
ha jól tudom a többi cég ennél olcsóbban nem is adhatja (1ik cég adta, és utána nem is szállítottak egy darabig nekik, legalábbis ezt olvastam 1 fórumon).
azért érdemes megnézni a másik oldalt..de nem hinném, hogy olcsóbb. (g3 ugyanannyi mint infopatikán)
Az infopatika tényleg a legolcsóbb
Ha már az iAudiókról beszélünk: Mit jelent az hogy energia takarékos üzemmód, úgy éretem, ilyenkor letilt egyes funkciókat (pl világítás) és ezért lesz hosszabb a lejátszási idő?
A tesztjében írja, hogy:
Lejátszási idő Kb. 14 óra (X5 LP verziónál kb. 35 óra).
Az M5-ös be is AAA akksi kell?
http://www.infopatika.hu/
Ahogy elnézem az M5 Lithium-Ion akkumulátora beépített.
Az energiatakarékosságot mindenképpen a kijelző háttérvilágításának kikapcsolásával érheted el, de gondolom az sem mindegy, hogy mekkora fülest használsz... :-(
A mi elemeink 750 mAh-ok. Úgy tudom fényképezőgéphez kell 1000 mAh-s vagy nagyobb.
Ez nagyon jól néz ki...
Az X5-ön sem láttam nyitható elem tartót. Szerintem bele van építve.
Nem?
MP3-lejátszók
mondjuk nem tudom a lány milyen tömörítéssel rakta fel rá a zenét, és csak egy két számba hallgattam bele... A Sony-val hallgattam.
Elég jó árak itt:
Ja értem bocsi, csak én AAA miatt kizártam, mert csak ceruza akksim van és nem szeretnék megint egy adag aksit venni+új töltőt
kijelző nélküli ipod az a shuffle, az tényleg nem valami jó minőség, neten írta valaki hogy többet volt szervizbe mint nála
ettől függetlenül a sima ipod meg a nano jó minőség nagyon (zeneileg), de az áruk...
Az infopatika a hivatalos forgalmazója az iaudio-nak (irivernek is talán, meg lehet még 1-2 márkának), tehát a legolcsóbb tuti ott:
infopatika
ha jól tudom a többi cég ennél olcsóbban nem is adhatja (1ik cég adta, és utána nem is szállítottak egy darabig nekik, legalábbis ezt olvastam 1 fórumon).
azért érdemes megnézni a másik oldalt..de nem hinném, hogy olcsóbb. (g3 ugyanannyi mint infopatikán)
Ha már az iAudiókról beszélünk: Mit jelent az hogy energia takarékos üzemmód, úgy éretem, ilyenkor letilt egyes funkciókat (pl világítás) és ezért lesz hosszabb a lejátszási idő?
A tesztjében írja, hogy:
http://www.infopatika.hu/
Ahogy elnézem az M5 Lithium-Ion akkumulátora beépített.
Az energiatakarékosságot mindenképpen a kijelző háttérvilágításának kikapcsolásával érheted el, de gondolom az sem mindegy, hogy mekkora fülest használsz... :-(
Ez nagyon jól néz ki...
MP3-lejátszók
Elég jó árak itt:
infopatika
A tesztjében írja, hogy:
MP3-lejátszók
Elég jó árak itt:
infopatika
- rudulf
- V.I.P.
MP3-lejátszók
A hangja jobb volt, mint bármelyik fülhallgatóé. Próbáljátok ki a KOSS Plug-ot vagy a Sennheiser C300-at, mert én még nem tudtam (persze az igazi a Shure lenne 25-~350 eFt-ig). :-)
Az Apple termékek tetszenek a dizájnjukkal, de valahogy olyan érzésem van, mintha a népszerűségük inkább a jó marketing eredménye lenne. Egyet hallgattam, átlagos...
Iaudio-ból én a G3-at ajánlanám, abba ceruza akksi kell, amit ugye bármikor cserélhető stb..
koss the plug-ról azt mondják nagyon rossz minőségre, tehát nem ajánlanám.
sennheiser cx300, na én lehet ilyet veszek nemsoká, jó minőségű cucc, és van elég basszus is benne, nem túl tolakodó.
hm..milyen apple-t hallgattál ami átlagos?
mert ipod meg ipod nano-ról azt mondják nagyon jó minőségű...vagy akkor mégse?
persze nem gyári fülessel kell ezeket hallgatni, hanem vmi normálisabb..
ja igen, shure fülesek is jók nagyon, de szvsz annyira drágák hogy nem érdemes ilyet venni, csak ha nemtudod másra költeni a pénzt.
a cx300 kerül 10ezer-be, az még talán megéri és jó ár/érték arányú cucc.
Szia Psysoul!
Elég jó árak itt:
iAudio 6 4 GB
72.900,- Ft
Kis méret,érintős kezelőszervek,1.3"-os OLED
260000-színnel,MPEG-4,MP3,WMA,OGG,WAV,JPG,
FLAC,TXT-fileKEZELÉS,FM-felvétel,DIKTAFON,USB-host
iAudio-termékek jelentős engedménnyel:
U-2 256 MB 24.900,-Ft
U-2 512 MB 30.900,-Ft
U-2 1 GB 39.900,-Ft
G-3 256 MB 24.900,-Ft
G-3 512 MB 30.900,-Ft
G-3 1 GB 39.900,-Ft
5 256 MB 26.900,-Ft
5 512 MB 31.900,-Ft
5 1 GB 39.900,-Ft
F-1 256 MB 28.900,-Ft
F-1 512 MB 33.900,-Ft
F-1 1 GB 41.900,-Ft
U-3 512 MB 39.900,-Ft
U-3 1 GB 49.900,-Ft
U-3 2 GB 58.900,-Ft
MEIZU--AKCIÓ !!!
ME 256 MB 18.500,-Ft
ME 512 MB 23.900,-Ft
ME 1 GB 29.900,-Ft
X-6 256 MB 20.900,-Ft
X-6 512 MB 26.900,-Ft
X-6 1 GB 34.900,-Ft
E-5 256 MB 21.900,-Ft
E-5 512 MB 27.900,-Ft
E-5 1 GB 35.900,-Ft
ÚJ-TERMÉK:
E3c 256 MB 23.900,-Ft
E3c 512 MB 28.900,-Ft
E3c 1 GB 36.900,-Ft
(színes-65000-szín, JPG,óra,játék,saját logó)
Bruttó árak!!
MP3-lejátszók
Sziaztok!
Szeretnék venni egy merevlemezet mp3- lejátszót. Kb 20gb-ra gondoltam, de fontos lenne még, hogy legyen benne mikrofon és sokáig bírjon játszani egy töltéssel...
Nos láttam egy Sony NW-A3000-ot ami egész jól néz ki. Valami 30 körüli a játék ideje, viszont ha jól tudom nincs benne mikrofon.
Van egy másik darab, a Creative ZEN sleek aminek van mikrofonja is meg viszonylag sokáig (18 óra), bírja a strapát.
Nem tudom melyik éri meg jobban. Vagy esetleg van valamilyen jobb javaslat??
iAudio X5. 20 és 30 GB-os verziók vannak belőle. Nagyon jól szól (megérdemel egy profi fülhallgatót), tud felvenni (mikrofonról is), van benne FM tuner, háttértárként is használható, képeket, videókat is lejátszik, viszont kicsit drága (a fullos verzió majdnem 100e Ft), de nagyon tuti cucc. Egy napot elketyeg egy töltéssel, jól néz ki, pici... erősen ajánlom.
Köszi a tiipeket!
Amikor elkezdtem keresgélni nekem is megakadt a szemem ezen a darabon. Nagyon tetszik, hogy képes adatáttöltésre más USB eszközökről (pl.: kép áttöltési lehetőség digitális fényképezőkről, zene áttöltés más MP3 lejátszóról, stb.), a képnézegető annyira nem nyűgözött le (szvsz felesleges egy akkora kijelzőn képet, vagy videót nézegetni).
Node az ára az nem a legszebb! (86 ezer) Főleg, hogy még vezérlőt is külön 12 ezerért kell venni hozzá.
iAudioban van még az M5-os ami majdnem annyit tud, a lényeg ebben is benne van és ez már 65 ezer (+vezérlő) ami még mindig jelentős, de már elfogadható.
Az iAudio biztos bírja egy napig? Mert én a tesztekben 14 órát láttam.
Azér kérdeztem a lentieket (Sony NW-A3000 20 GB;Creative ZEN sleek) mert ezek viszonylag sokáig bírják. A Sony 35 órát, a Creative 19/24 órát bír. Mivel a Creativ felel meg jobban az igényeimnek (mikrofon) nagyon affelé húz a szívem.
Árban is fexik, még marad keret a további kütyükre (pl.: füles).
Apropó füles! Mit szóltok a Creative HS-300-ashoz. Tetszik, hogy át lehet alakítani headset-té. Meg a Creativról azt hallottam, hogy otthon van a hangzásban.
MP3-lejátszók
A hangja jobb volt, mint bármelyik fülhallgatóé. Próbáljátok ki a KOSS Plug-ot vagy a Sennheiser C300-at, mert én még nem tudtam (persze az igazi a Shure lenne 25-~350 eFt-ig). :-)
Az Apple termékek tetszenek a dizájnjukkal, de valahogy olyan érzésem van, mintha a népszerűségük inkább a jó marketing eredménye lenne. Egyet hallgattam, átlagos...
Iaudio-ból én a G3-at ajánlanám, abba ceruza akksi kell, amit ugye bármikor cserélhető stb..
koss the plug-ról azt mondják nagyon rossz minőségre, tehát nem ajánlanám.
sennheiser cx300, na én lehet ilyet veszek nemsoká, jó minőségű cucc, és van elég basszus is benne, nem túl tolakodó.
hm..milyen apple-t hallgattál ami átlagos?
mert ipod meg ipod nano-ról azt mondják nagyon jó minőségű...vagy akkor mégse?
persze nem gyári fülessel kell ezeket hallgatni, hanem vmi normálisabb..
ja igen, shure fülesek is jók nagyon, de szvsz annyira drágák hogy nem érdemes ilyet venni, csak ha nemtudod másra költeni a pénzt.
a cx300 kerül 10ezer-be, az még talán megéri és jó ár/érték arányú cucc.
- rudulf
- V.I.P.
MP3-lejátszók
Hello!
Én a kedvesemnek vettem kb. fél éve egy 1GB-os iAudio5-öt, akkor 53.000 Ft-ért.
aki ügyes most talál akciósan 39900-ért... :-)
Szerintem szépen szól, nagyon sok minden állítható rajta, felvétel készíthető minden forrásból (hifiről, mikrofonról, rádióról), bár nem emléklszem hány kbit/s-os. Konvertálásra szoktam még használni, mert mp3-ban vesz fel vonal bemenetről...
Nagy előnye, hogy cserélhető elem akkumulátoros, bár 2x gyorsabban eszi az elemet, mint azt írják. Ez lehet a mi hibánk is, mert nem kapcsoljuk ki a háttérvilágítást és a töltőnk sem túl jó...
Okulva abból, amikor egyszer a sivatagban kellett volna fényképezni naplementét és az akkus fényképezőgépünk lemerült, én már nem veszek beépített akkus kütyüt. Főleg, ha csak USB-ről tölthető...
Szóval a hangja jó, a rádión viszont hiányolom a hangszín állítási lehetőséget. Azt hallottam, hogy ez más készülékeknél is hiányzik. Ennek ellenére a kis Sony analóg rádióm joban szól (mélykiemeléssel persze).
A fülbe illeszthető fülhallgatókról annyit, hogy vettem egy Sony ...71S típust 48 EUR-ért (itthon is lehet kapni). Fél év alatt gyurmaként lemállott a vezetékről a műanyag köpeny, ezért visszaküldtem a boltnak és azok kifizették.
- Luxor Audio
- Otthon vagyok
- Értékelés: 11000
- Kapcsolat:
MP3-lejátszók
Sziaztok!
Szeretnék venni egy merevlemezet mp3- lejátszót. Kb 20gb-ra gondoltam, de fontos lenne még, hogy legyen benne mikrofon és sokáig bírjon játszani egy töltéssel...
Nos láttam egy Sony NW-A3000-ot ami egész jól néz ki. Valami 30 körüli a játék ideje, viszont ha jól tudom nincs benne mikrofon.
Van egy másik darab, a Creative ZEN sleek aminek van mikrofonja is meg viszonylag sokáig (18 óra), bírja a strapát.
iAudio X5. 20 és 30 GB-os verziók vannak belőle. Nagyon jól szól (megérdemel egy profi fülhallgatót), tud felvenni (mikrofonról is), van benne FM tuner, háttértárként is használható, képeket, videókat is lejátszik, viszont kicsit drága (a fullos verzió majdnem 100e Ft), de nagyon tuti cucc. Egy napot elketyeg egy töltéssel, jól néz ki, pici... erősen ajánlom.
MP3-lejátszók
Sziaztok!
Én inkább iaudio-t meg irivert ajánlanék.
iaudio
iriver
Creative-ról azt mondta ismerős (egy számtech lapnál ír), hogy nem valami jó a hangja, igaz ezt memóriásról mondta.
Sony pedig lehet hogy jó, de általában mivel sok területen ott vannak, nem biztos hogy a legjobb választás.
Bocsi, de nem néztem meg van -e ezekben mikrofon, bár valszeg igen, mert az "olcsó" memóriás lejátszójukban is van.
MP3-lejátszók
Sziaztok!
MP3-lejátszók
Most ismét működik a link (úgy látszik délelőtt kell nézni )
Direkt irtam 59 forintot (mostanában beszéd közben lustaságból lehagyom az ezreseket, itt nem kellett volna) de elismerem hogy hiba volt, magas labdát adtam fel...
Tehát akkor jó gép az ipod?
TV: Panasonic TX-32PS11 Erősítő: Onkyo TX-SR 501E Front: Celestion F30 Center: Celestion F35C Surround: Celestion F10 mélynyomó: MS 907 DVD: Pioneer DV-2750S Kábelek: Jamo
MP3-lejátszók
Apple Ipod mini 4 gb 59 forint.
nekem is kell! még egy százast is adok érte.
most mindenki ipodozik, akinek van rá pénze....
Sztem, 59 ezer De Te adhatsz érte 100-at is.
Nagyon szép ott lent az a SlimX iRiver.
MP3-lejátszók
Apple Ipod mini 4 gb 59 forint.
nekem is kell! még egy százast is adok érte.
most mindenki ipodozik, akinek van rá pénze....
system
MP3-lejátszók
rossz a linked: 1054 - Unknown column 'id' in 'field list'
Pedig reggel még működött...
Akkor így: Apple Ipod mini 4 gb 59 forint.
TV: Panasonic TX-32PS11 Erősítő: Onkyo TX-SR 501E Front: Celestion F30 Center: Celestion F35C Surround: Celestion F10 mélynyomó: MS 907 DVD: Pioneer DV-2750S Kábelek: Jamo
MP3-lejátszók
Sziasztok!
Mp3 lejátszót kell vennem egy ismerősőmnek:
a büdzsé 50 körüli, ezt néztem ki: link aki ismeri véleményezze pliz, vag ha valakinek van jobb ötlete azt is szivesen veszem. köszi előre is
MP3-lejátszók
ha valakit érdekel, van 1db 4 Gb-os iPodom, bontatlan csomagolással...
CD: Arcam Alpha 7SE, Amp: TEAC A-H500 Reference, Speakers: JPW Gold Monitors, IC: Chord Crimson, Hangfal Tyukbel: Csajniiiz Cobra... (varom, hogy levedeljen /emoticons/default_biggrin.png" alt=":D" data-emoticon="" srcset="/emoticons/biggrin@2x.png 2x" width="20" height="20" /> )
- Tom Sawyer
- Isten Hozott! :)
- Értékelés: 0
MP3-lejátszók
Üdv Mindenkinek!
Hétvégén asszony elpöttyintette, hogy szülinapjára szeretne egy MP3-lejátszót. Mivel engem az mp3 eddig nem különösebben érdekelt (nincs egy db zeneszámom sem a gépen sem máshol mp3-ban) és kevesebb mint két hetem van, ezért egész vasárnap túrtam a netet. Végeredmény az lett, hogy nem szilárdtest-memóriásat vennék, hanem vinyósat. Mivel az 1gigás szilárdosok már 40-50-60eFt körül vannak (panasonic, sony, ipod shuffle), inkább vennék 20gigás merevlemezest, egy kicsit többért. Használható lenne esetleg háttértárolóként, gondolom én...
Így maradt:
iPod
Sony NW-HD5
Mindkét lejátszóhoz tartozó programot kipróbáltam iTunes 4.9, Sonicstage 3.1. A sony-é valamivel bonyolultabb és picit lassabb (bár mp3-ba gyorsabban konvertál), de mezei júzer szinten szerintem lényegi különbség nincs. Azaz asszonynak jó lesz, nem fog ő a kódolásokban elmélyülni, egyszer beállítom neki és használja.
Az igazság az, hogy a sony jobban tetszik, kisebb, aksi jóval tovább bírja és cserélhető, de a hozzátartozó kiegészítők elég hiányosak és mostanság nincs már akkora bizodalmam a cég termékeit illetően. Ami lényeges lenne, hogy nyaraláskor, síeléskor a képeket a digitcam-ról pc nélkül is át lehessen tölteni, de ez sajnos csak az iPod-nál megoldható. Szóval vki tud erre vmi megoldást a sonynál? Az, hogy az iPod-ban van játék, óra, naptár stb.... nem nagyon izgat.
Azt is szívesen venném, ha vkinek vannak tapasztalati a fenti készülékkel kapcsolatban leírná.
Tom Sawyer