Ezt a spirálba húzást is Fülelek javasolta ugyanúgy, mint a külső köpeny eltávolítását.supravox írta: ↑2025.01.12., vas. 14:16UhhPgSpa írta: ↑2025.01.12., vas. 13:29A 4S11-hez:
Én kb. egy éve használom. Az itt olvasottak alapján megnyúztam, megsodortam (nem túl szépen, nem túl sikeresen), és fél napos munkával belehúztam kábelrendező spirálba. Azóta megy, először a két-két eret közösítve, majd a hangdoboz termináloknál szétszedve.
Előtte volt olcsó vDH Clearwater, Belden tigris, hallgattam kölcsönkapva komoly darabokat is. Mégis maradt, mert ami jó benne, hogy nem igazán érzem a jelenlétét. Az utolsó próbálkozásom leváltására az volt, hogy vettem itt a fórumon egy Rudi bácsi féle vékonykát. Nem volt rossz, de sejtésem beigazolódott, a "valamiképpen szóló" kábelek fajtájához tartozik. Kis hangtömegek, akusztikus hangszerek esetében borzasztóan nagy a "hűha" faktor, de ha egy nagyzenekari felvételt, vagy könnyűzenét kínálok neki, akkor odavész a varázs....
Szóval maradt a 4S11, amit ajánlottam egy barátomnak is, aki szintén váltott rá, és érdekelt sem volt benne, mert ingyen kapta a próbadarabot, így a "megvettem, tehát tetszenie kell" esete sem játszott nála. Én kis monitor dobozkákat hajtok vele, ő komód méretű stúdióládákat.
Biztos vagy benne,hogy az a spirál jó ötlet volt?
Biztos jó oka volt rá, hogy így tett, majd ezt javasolta másoknak is. Éppenséggel nem szép, de ezen a szinten szerintem mindegy.