Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Pc alapú audio lejátszás
http://xrecode.com/
Kicsit kíváncsi típus vagyok: mi az okod a konvertálásra?
Az ape fajlokat SBT-vel hallgatva minden trekk elott van egy apro, halk, amde hallhato 'c', ami zavaro.
Pc alapú audio lejátszás
Az ape fajlokat SBT-vel hallgatva minden trekk elott van egy apro, halk, amde hallhato 'c', ami zavaro.
Pc alapú audio lejátszás
sssggg!
Hogyan akarod megnyitni a hallgatni kívánt iso fájlt?
File:open ?
Mint minden másik zenefájlt,File open és a mappája,ennyi.
Nem tudom milye ISO fájl ,de csak a daemon mutatja ,hogy az.
A letöltés helyén rar-ban van,ha kibontom audio ill,video.ts lesz belőle.
Pc alapú audio lejátszás
sssggg!
Hogyan akarod megnyitni a hallgatni kívánt iso fájlt?
File:open ?
Pc alapú audio lejátszás
Szia! Köszönöm,de a gond sajna az ,hogy video,ts fájlba nyitja meg bár mit is teszek.
Ezért kérdeztem az ASIO használatát a GOM ill,a win player alatt,ami ugyan mindkettőbe betelepült de megszólalni nem akar.
Nem értem, hogy mit értesz a fentiek alatt:"Köszönöm,de a gond sajna az ,hogy video,ts fájlba nyitja meg".
Azt hittem, az a problémád, hogy van egy iso kiterjesztésű fájlod, amiben nem film van, hanem zene, mondjuk sacd vagy dvda, és azt iso fájlt nem tudod meghallgatni. Az én leírásom abban szeretett volna segítséget adni, mi az a legegyszerűbb lépéssor, amivel biztonsággal telepíteni tudsz egy tetszőleges foobar componens, származzon az bárhonnét is.
Csak a teszt kedvéért, kerestem itthon egy olyan isot, ami dvda tartalmú, amit az én foobarom nem tudott lejátszani. Letöltöttem a http://sourceforge.net/projects/dvdadec ... download-t, az ismertetett módon installáltam, és most éppen azt hallgatom.
Pc alapú audio lejátszás
Engedd meg, hogy hozzászóljak a foobar plugin betöltéshez.
1. lépés: letöltöd a kívánt plugint, mondjuk a böngésződ alapértelmezett letöltési helyére.
2. lépés: letöltött fájlt NEM másolod sehova sem!
3. lépés: Akkor SEM kell teszel semmit, ha a letöltött fájl zip vagy rar.
4. lépés: elindítod a foobart, és belépsz a beállítások menüpontba, a components almenübe.
5. lépés: a components panelen van egy Install... gomb. Ezt megnyomod, és ezután megjelenik egy fájlkiválasztó ablak. Itt el kell menni a böngésző által használt letöltési alkönyvtárba, és ki kell választanod az 1 pontban letöltött fájlt. A kiválasztás után a kiválasztó ablak bezáródik, és visszajutsz a foobar/Preferences/Components ablakba. Az components tételei között meg fog jelenni egy sor, amiben az alábbi szöveg lesz: "( unknown - please apply changes to load )".
6. lépés: az ablakon található Apply gombot kell megnyomni, hogy a foobarban kiválasztott komponenst a FOOBAR installálja. A foobar újra fog indulni.
7. lépés: hozz egy sört, és hallgasd a zenét
Megjegyzés:
Nem ordítok, csak hangsúlyozni szeretném, hogy azért írtam nagy betűvel a foobart, mert a tapasztalatom az, hogy érdemes a foobarra bízni a komponens másolását oda, ahova a tervezője kitalálta. Az újabb foobar nem a saját components alkönyvtárába telepíti a kiterjesztéseit, hanem a "c:\Users\felhasználó\AppData\Roaming\foobar2000\user-components\" alkönyvtárba.
Talán foobar telepítő programjának kikerülése lehet az oka annak, hogy te és nem egy fórumtárs is sikertelenül próbál kiterjesztést telepíteni a foobar alá.
Szia! Köszönöm,de a gond sajna az ,hogy video,ts fájlba nyitja meg bár mit is teszek.
Ezért kérdeztem az ASIO használatát a GOM ill,a win player alatt,ami ugyan mindkettőbe betelepült de megszólalni nem akar.
Pc alapú audio lejátszás
Hogyan lehet konnyen, gyorsan ape-bol flac-ot csinalni?
Pc alapú audio lejátszás
Hogyan lehet konnyen, gyorsan ape-bol flac-ot csinalni?
Pc alapú audio lejátszás
Elfelejtettem, de ha a megfelelő plugin jól van installálva, akkor az iso lejátszásához semmiféle démontools nem kell. Simán látni fogja a foobar az iso tartalmát.
Az viszont számomra is probléma, hogy ha kiválasztok egy iso-t, amiben benne a 2.0-ás (sztereó) és az 5.1-es hanganyag is, akkor a foobar lazán felajánlja a 5.1-es trackeket is, ami miatt a 2.0 trackeket követően elkezdené lejátszani a 5.1-est is. Az jó lenne, ha valahogy korlátozni lehetne a lejátszót abban, hogy a nem kívánt formátumú tételeket automatikusan hagyja ki, vagy legalább ne játsz le azokat.
Pc alapú audio lejátszás
Köszi! A dll fájlt ugyanúgy berakni a components-be? Mert nem működik.
Előröl kezdem,tehát daemon tools-al megkapom iso.ban de innen a foobar nem tudja megnyitni.
Kellene még valami az iso. hoz?
Engedd meg, hogy hozzászóljak a foobar plugin betöltéshez.
1. lépés: letöltöd a kívánt plugint, mondjuk a böngésződ alapértelmezett letöltési helyére.
2. lépés: letöltött fájlt NEM másolod sehova sem!
3. lépés: Akkor SEM kell teszel semmit, ha a letöltött fájl zip vagy rar.
4. lépés: elindítod a foobart, és belépsz a beállítások menüpontba, a components almenübe.
5. lépés: a components panelen van egy Install... gomb. Ezt megnyomod, és ezután megjelenik egy fájlkiválasztó ablak. Itt el kell menni a böngésző által használt letöltési alkönyvtárba, és ki kell választanod az 1 pontban letöltött fájlt. A kiválasztás után a kiválasztó ablak bezáródik, és visszajutsz a foobar/Preferences/Components ablakba. Az components tételei között meg fog jelenni egy sor, amiben az alábbi szöveg lesz: "( unknown - please apply changes to load )".
6. lépés: az ablakon található Apply gombot kell megnyomni, hogy a foobarban kiválasztott komponenst a FOOBAR installálja. A foobar újra fog indulni.
7. lépés: hozz egy sört, és hallgasd a zenét
Megjegyzés:
Nem ordítok, csak hangsúlyozni szeretném, hogy azért írtam nagy betűvel a foobart, mert a tapasztalatom az, hogy érdemes a foobarra bízni a komponens másolását oda, ahova a tervezője kitalálta. Az újabb foobar nem a saját components alkönyvtárába telepíti a kiterjesztéseit, hanem a "c:\Users\felhasználó\AppData\Roaming\foobar2000\user-components\" alkönyvtárba.
Talán foobar telepítő programjának kikerülése lehet az oka annak, hogy te és nem egy fórumtárs is sikertelenül próbál kiterjesztést telepíteni a foobar alá.
Pc alapú audio lejátszás
Pontosan. Utána foobart esetleg újraindítod. Az *.iso fájlt vagy a fogd-és-vidd módszerrel ráhúzod az aktuális playlistre, vagy a fájltípusok hozzárendelésénél megadod, hogy az ilyen kiterjesztésű fájlokat a foobar nyissa meg a jövőben.
Köszi!
Más probléma van,a daemon rögtön átalakítja video,ts fájlba ezt pedig a foobar nem játsza le.
Akkor marad a Gom player,csak azt meg nem tudom rávenni,hogy az ASIO-t használja,pedig a
John Basile Quartet igen jól húzza.
Pc alapú audio lejátszás
Köszi! A dll fájlt ugyanúgy berakni a components-be?
Pontosan. Utána foobart esetleg újraindítod. Az *.iso fájlt vagy a fogd-és-vidd módszerrel ráhúzod az aktuális playlistre, vagy a fájltípusok hozzárendelésénél megadod, hogy az ilyen kiterjesztésű fájlokat a foobar nyissa meg a jövőben.
A csúcson lenni magányos dolog - de legalább nincs tömeg. Vini 'Big Daddy' Bergeman (1951-2017)
- -KP-
- V.I.P.

- Értékelés: 1723
Pc alapú audio lejátszás
kaphatnék én is egy linket?
Pc alapú audio lejátszás
Köszönettel venném én is! Van egy pár (3) eredeti Chesky Records lemezem, és valamin egészen bensőséges hangulatot teremt a szobában zenehallgatás közben...
- adamthebrave
- V.I.P.

- Értékelés: 551
Pc alapú audio lejátszás
Van is fent a Neten pár hete már egy raklapnyi SACD RIP.
Jaja, gyűjtöm is szorgalmasan...
Sabo Audio Streamer 23 Signature, MZX Audio PRE-NR1, DIY ATC (Accuton C30-6-358, C90-6-724, ETON 12-680, mzpx elektronika) Isotek Evo3 Super Titan, Kábelek: Hydrasound, MDA, Neotech
Pc alapú audio lejátszás
mellékelve a ZIP.
readme:
[NOTES:
This plugin is capable to decode protected DVD-Audio content.
This plugin is capable to detect DVD-Audio watermarks.
This plugin contains MLP Decoder from FFmpeg project and some parts from libdvdread library.
USE:
Put foo_input_dvda.dll into foobar200\components subfolder. Then open AUDIO_TS\AIDIO_TS.IFO, *.MLP or *.ISO file for playback.
Use DVD-Audio Watermark Detector DSP plugin for watermark detection. Check foobar console log for watermark presence.
[hh:mm:ss.nnn] is "watermark start time" and not the time when it was detected.
[XXXXXXXXXXXX] is "4C 12 bit" watermark vector.
If AUDIO_TS follder is copied from protected disc (Right-Click -> File Operations -> Copy to...) it will be automatically decrypted.
Select "Destination Folder", check "Copy Entire source Folder Content", enter "File Name Pattern" as %filename%, click "Run".
See console output for operation progress.
When track properties are edited the new data are saved in dvda_metabase subfolder in *.xml files.
Each *.xml file contains info for exactly one related DVD-Audio disc. File names are MD5 hashes of correspondent
AUDIO_TS.IFO files. This *.xml file set forms "DVD-Audio Database" and it is supposed to be shared among users.
If you are going to share edited disc info please do:
1. Enter info about all tracks (as full as possible). Use '-' letter for dummy tracks.
2. Find dvda_metabase subfolder. It depends on foobar setup and should be in <user-profile>\Application Data\foobar2000 folder for
standart installation. For portable installation it is in <drive>:\Program Files\foobar2000 folder.
Or use Windows file search option.
3. Find edited *.xml file. Use file modification time property to select the proper one.
4. Send it to <maxim.anisiutkin@gmail.com>.
If you are going to use shared disc info please do:
1. Download dvda_metabase_XXXX.XX.XX.zip file from http://dvdadecoder.sourceforge.net site.
2. Unzip and put *.xml files in dvda_metabase subfolder. To figure out about subfolder placement see previous section.
3. Run foodar and open DVD-Audio disc. If disc in database track info will be displayed.
Try (Properties -> Metadata -> Tools -> Reload Info) if not.
Köszi! A dll fájlt ugyanúgy berakni a components-be? Mert nem működik.
Előröl kezdem,tehát daemon tools-al megkapom iso.ban de innen a foobar nem tudja megnyitni.
Kellene még valami az iso. hoz?
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Értékelés: 11366
- Kapcsolat:
Pc alapú audio lejátszás
Feltörték az SACD kódolását, PS3-mal le lehet rippelni ISO-ba, meghallgatni pedig egy pluginnal lehet szintén Foobar alatt.
http://sacddecoder.sourceforge.net/
Van is fent a Neten pár hete már egy raklapnyi SACD RIP.
- adamthebrave
- V.I.P.

- Értékelés: 551
Pc alapú audio lejátszás
Feltörték az SACD kódolását, PS3-mal le lehet rippelni ISO-ba, meghallgatni pedig egy pluginnal lehet szintén Foobar alatt.
http://sacddecoder.sourceforge.net/
Sabo Audio Streamer 23 Signature, MZX Audio PRE-NR1, DIY ATC (Accuton C30-6-358, C90-6-724, ETON 12-680, mzpx elektronika) Isotek Evo3 Super Titan, Kábelek: Hydrasound, MDA, Neotech
Pc alapú audio lejátszás
Egy primitív kérdés ,hogy lehet letölteni mert sehogy nem tudom,egyébként ezt találtam én is csak nem bírok vele,pedig gondolom egyértelmű.
mellékelve a ZIP.
readme:
[NOTES:
This plugin is capable to decode protected DVD-Audio content.
This plugin is capable to detect DVD-Audio watermarks.
This plugin contains MLP Decoder from FFmpeg project and some parts from libdvdread library.
USE:
Put foo_input_dvda.dll into foobar200\components subfolder. Then open AUDIO_TS\AIDIO_TS.IFO, *.MLP or *.ISO file for playback.
Use DVD-Audio Watermark Detector DSP plugin for watermark detection. Check foobar console log for watermark presence.
[hh:mm:ss.nnn] is "watermark start time" and not the time when it was detected.
[XXXXXXXXXXXX] is "4C 12 bit" watermark vector.
If AUDIO_TS follder is copied from protected disc (Right-Click -> File Operations -> Copy to...) it will be automatically decrypted.
Select "Destination Folder", check "Copy Entire source Folder Content", enter "File Name Pattern" as %filename%, click "Run".
See console output for operation progress.
When track properties are edited the new data are saved in dvda_metabase subfolder in *.xml files.
Each *.xml file contains info for exactly one related DVD-Audio disc. File names are MD5 hashes of correspondent
AUDIO_TS.IFO files. This *.xml file set forms "DVD-Audio Database" and it is supposed to be shared among users.
If you are going to share edited disc info please do:
1. Enter info about all tracks (as full as possible). Use '-' letter for dummy tracks.
2. Find dvda_metabase subfolder. It depends on foobar setup and should be in <user-profile>\Application Data\foobar2000 folder for
standart installation. For portable installation it is in <drive>:\Program Files\foobar2000 folder.
Or use Windows file search option.
3. Find edited *.xml file. Use file modification time property to select the proper one.
4. Send it to <maxim.anisiutkin@gmail.com>.
If you are going to use shared disc info please do:
1. Download dvda_metabase_XXXX.XX.XX.zip file from http://dvdadecoder.sourceforge.net site.
2. Unzip and put *.xml files in dvda_metabase subfolder. To figure out about subfolder placement see previous section.
3. Run foodar and open DVD-Audio disc. If disc in database track info will be displayed.
Try (Properties -> Metadata -> Tools -> Reload Info) if not.
foo_input_dvda-0.4.9.zip
SYNOLOGY|ZIDOO Z30PRO|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 1.6|REL S3 SHO|CHORD MOJO|DAN CLARK NOIRE X
Pc alapú audio lejátszás
Innen tudjátok leszedni foobarhoz a dvda plugint.
Nálam megy.
Egy primitív kérdés ,hogy lehet letölteni mert sehogy nem tudom,egyébként ezt találtam én is csak nem bírok vele,pedig gondolom egyértelmű.
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Értékelés: 11366
- Kapcsolat:
Pc alapú audio lejátszás
Nekem is ez a kérdésem. A cheskyben van pár DVDA is ISO formátumban, de ugye ezt a foobar nem játsza.Melyik program játsza le az USB dacra. Amúgy a chesky gyűjtemény zseniális.
A popcornom lejátsza és kirakja egy sima dacra, már az is egész tűrhető.Ez is egy lehetőség.
DVD-A decoder Foobar alá
Pc alapú audio lejátszás
Innen tudjátok leszedni foobarhoz a dvda plugint.
Nálam megy.
SYNOLOGY|ZIDOO Z30PRO|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 1.6|REL S3 SHO|CHORD MOJO|DAN CLARK NOIRE X
Pc alapú audio lejátszás
A VLC simán viszi, tudom nem a leg optimálisabb, de megnézhető, hallgatható.
A wmp és a Gomplayer is viszi,csak nem megy át az asio-n hanem egy AC3 filter nevü prg kezeli.
- suminator968
- V.I.P.

- Értékelés: 1082
Pc alapú audio lejátszás
Nekem is pont emiatt kellene.
Egyébként van a Foobarhoz dvd-a/iso plugin csak nem tudom letölteni.
A VLC simán viszi, tudom nem a leg optimálisabb, de megnézhető, hallgatható.
Sabo Audio Streamer 23--Mzx PRE-NR1--Mzx SS Illuminator Activ Speaker—2xDynavoice Challenger sub
Táp:UnKnow Helix Reference Ultra, Viablue X-60 Silver, Viablue EP-7 Ethernet,
Audio cable:Sabo Audio Solar XLR
Úton: IPhone 13Pro Max-Tidal—-Apple Airpods Pro2
Táp:UnKnow Helix Reference Ultra, Viablue X-60 Silver, Viablue EP-7 Ethernet,
Audio cable:Sabo Audio Solar XLR
Úton: IPhone 13Pro Max-Tidal—-Apple Airpods Pro2
Pc alapú audio lejátszás
Nekem is ez a kérdésem. A cheskyben van pár DVDA is ISO formátumban, de ugye ezt a foobar nem játsza.Melyik program játsza le az USB dacra. Amúgy a chesky gyűjtemény zseniális.
A popcornom lejátsza és kirakja egy sima dacra, már az is egész tűrhető.Ez is egy lehetőség.
Nekem is pont emiatt kellene.
Egyébként van a Foobarhoz dvd-a/iso plugin csak nem tudom letölteni.
Pc alapú audio lejátszás
PC (I7-4765T, 8GB,SSD, Server 2012., J.River 20), Audiobyte Hydra+ZPM,
Antelope Audio Zodiac Gold, Végfok: Audio Research VT 100 mk III. -Kábelek: ALAC, Valhalla Aura V2/2 AES/EBU., Hangfal: Sonus Faber Cremona M, Fülhallgató: Sennheiser HD 600 , Állvány: SolidTEchRackofSilent
Antelope Audio Zodiac Gold, Végfok: Audio Research VT 100 mk III. -Kábelek: ALAC, Valhalla Aura V2/2 AES/EBU., Hangfal: Sonus Faber Cremona M, Fülhallgató: Sennheiser HD 600 , Állvány: SolidTEchRackofSilent