A Fórum működési költségeihez járulsz hozzá azzal, ha hirdetéseket jeleníthetünk meg. Kérjük, hogy fontold meg ezen az oldalon az „Adblock” rendszered kikapcsolását.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Látva a hirdetést, arra tudtam csak gondolni, vagy egy közismert csaló árulja, vagy közismerten hibás készülék, vagy valami gáz van a buliban, mert egy mai áron kb másfél millás ilyen gépet ott hagyni, elég fejvakarós szmájli. Lehet ki kellene szolgálni, az lehet vele probléma...
Rendszeresen árul az ember lemezjátszót, és sokszor fogalma sincsen róla mit és hogy az hogy működik....
Ahogy kinéz a szerencsétlen - szerintem az a probléma - nagyon - nagyon meggyőzően kell szólnia, hogy valaki valamennyit adjon érte.. .
Biztos jó, az ára is nagyon rendben van - tudom, izlések és pofonok - de hogy néz ki ?
Nem azért takarnám le, hogy ne érje a por, hanem, hogy ne lássam.
elvileg a hangra gyakorolt hatás miatt ilyen a forma. régen hajtottunk ilyet, Schrö(e)der karral, elég magabiztosan kezelte a muzsikát. amúgy a felső polcon nem vészes az optika se
Azután hogy az rb250 is jó, már ezt is elhisszük....
Semmi bajom a Regákkal, vagyis az RB250-t kedvelem az egyszerűsége miatt. Mellé igénytelen, olcsó és bármivel elvan...
ez a töbiássapkás lemezjátszó hajnal kettőkor megmutatta az Art'otel-nek, mi fán terem a Frankie goes to hollywood koncert életnagyságban . meglepő,milen erővel csap oda ez a kis xar. Látva a hirdetést, arra tudtam csak gondolni, vagy egy közismert csaló árulja, vagy közismerten hibás készülék, vagy valami gáz van a buliban, mert egy mai áron kb másfél millás ilyen gépet ott hagyni, elég fejvakarós szmájli. Lehet ki kellene szolgálni, az lehet vele probléma...
Sajnos a kar/hangszedő fontosabb. Szerintem a lezjátszó összeállításod nem ér annyit mint egy Systemdek mondjuk egy Tabriz zi karral meg egy nagyon jó hangszedővel. Talán egy Rega karossal Ania hangszedővel már felveszi a versenyt. Ez a szett nagyon egyben van. Hogy kinek milyen a csöves hang...? Nem tudom. De nekem az ellenütemüek sem azok. És inkább egy semlegesebb Systemdek mint egy erősen színezett Linn. Pláne a Heedakkal.
Már megint ez a régi lemez? Jaj ne már!
Még mindig elég, ha azt idézed, akinek szól.
Logikusabb.
Egyszerűbb.
Rövidebb.
Áttekínthetőbb.
Kevesebb tárhelyet foglal.
Nem kell harmadjára is elolvasnunk ugyan azt.
IdézésRULEZ!
„Vén épület már a világ. Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd a gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő gerenda ellenedre van...
Én inkább betöröm fejem, semhogy meghajtsam derekam!”
Logikusabb.
Egyszerűbb.
Rövidebb.
Áttekínthetőbb.
Én meg még mindig azt mondom, hogy előbb próbáld meg ugyenezt telefonról, majd utána kritizálj.
ez jó kör volt szerintem itt álljatok le, így vicces
Amit nem éttek 20 éve többe volt csak a futómü bevezető áron és ez a szürke már újabb, okosabb széria. Érdekes koncepció, de működik.
Biztos jó, az ára is nagyon rendben van - tudom, izlések és pofonok - de hogy néz ki ?
elvileg a hangra gyakorolt hatás miatt ilyen a forma. régen hajtottunk ilyet, Schrö(e)der karral, elég magabiztosan kezelte a muzsikát. amúgy a felső polcon nem vészes az optika se
Azután hogy az rb250 is jó, már ezt is elhisszük....
Sajnos a kar/hangszedő fontosabb. Szerintem a lezjátszó összeállításod nem ér annyit mint egy Systemdek mondjuk egy Tabriz zi karral meg egy nagyon jó hangszedővel. Talán egy Rega karossal Ania hangszedővel már felveszi a versenyt. Ez a szett nagyon egyben van. Hogy kinek milyen a csöves hang...? Nem tudom. De nekem az ellenütemüek sem azok. És inkább egy semlegesebb Systemdek mint egy erősen színezett Linn. Pláne a Heedakkal.
Logikusabb.
Egyszerűbb.
Rövidebb.
Áttekínthetőbb.
Én meg még mindig azt mondom, hogy előbb próbáld meg ugyenezt telefonról, majd utána kritizálj.
Logikusabb.
Egyszerűbb.
Rövidebb.
Áttekínthetőbb.
@DeProtector:mikori/milyen speckóval van az általad birtokolt LP12-es ?...önmagában mint "LP12" elég sok változat lehet,változik/változó a hangjuk stb...nincs (már) semmilyen érdekeltségem velük kapcsolatban,csak kérdem...
Az, hogy elég sok változata van, az nem kifejezés.
Szériaszám alapján ~87-es évjárat. Cirkus csapágy és szubsasszi, Valhalla volt, de Orbit 1 lett nálam.
Audio Origami által moddolt Akito mk1 (az összes csapágy csere, Cardas belső kábel a hangszedőtől közvetlenül az 5pines csatlakozóig. Illetve a gyári műanyag "bázis" mart alura cserélve (ebben lakik ugye az antiskating)).
Szóval még egy klasszikusabb kiépítés.
Ne aggódj, a "nem" nélkül sem sértődtem meg!
Plusz tulajdonképpen én elé helyeztem a futóművet a többinek.
Persze önmagában az sem elég, ha csak az jó. De tapasztalatom szerint a kar sem elég magában. A hangszedő meg aztán pláne.
Szóval igen, ezek egymásra hatása a legfontosabb, de ha nincs mindenre ugyan annyi pénz, vagy még épül épp a "szett", akkor én a futóműre voksolok.
Az 1/B és 2/B AirTangent karra is felszerelhető az olajjal töltött vályú.
TJ.
Igen, az enyémen is rajta van.
Kb. annyi, mint halottnak a csók, a többi kartő közelében összevályúzott karhoz hasonlóan.
A hangszedőtől 1,5 centire fogni meg a karrezonanciát, az más kategória, és ezt a lehetőséget csak a Rock - ok kínálják, azért is /volt/ hiba kihagyni.
Kicsit felbuzdulva a témán átolvastam a Tech Radar Rock7 tesztjét, és ha már, akkor a Rock V / Exkalibur II tesztjét is.
Erősen gondolkozom rajta már egy ideje, hogy bár q.jó az Airtangent - és ha nem a Rockról lenne szó eszembe nem jutna - lehet, hogy egy jobb fajta hagyományos geometriájú karra kellene lecseréljem, hogy ki tudjam használni a vályúval járó előnyöket.
Minden tesztben - a korábbiakban is - leírják, hogy mennyit hoz még a hangján, ha használják a vályút és esztétikailag is így gyári, komplett a masina.
Kár, hogy az Excalibur II - ha fellelhető - kb. megfizethetetlen.
Az 1/B és 2/B AirTangent karra is felszerelhető az olajjal töltött vályú.
TJ.
Csatolmányok
airtangent_med.jpg (31.73 KiB) Megtekintve 792 alkalommal
Kicsit felbuzdulva a témán átolvastam a Tech Radar Rock7 tesztjét, és ha már, akkor a Rock V / Exkalibur II tesztjét is.
Erősen gondolkozom rajta már egy ideje, hogy bár q.jó az Airtangent - és ha nem a Rockról lenne szó eszembe nem jutna - lehet, hogy egy jobb fajta hagyományos geometriájú karra kellene lecseréljem, hogy ki tudjam használni a vályúval járó előnyöket.
Minden tesztben - a korábbiakban is - leírják, hogy mennyit hoz még a hangján, ha használják a vályút és esztétikailag is így gyári, komplett a masina.
Kár, hogy az Excalibur II - ha fellelhető - kb. megfizethetetlen.
Ha már csontváz, és az legalább tetszik:
Townshend Rock7 / Igaz, azt nem kínálnak háromszázvalamennyiért. /
Amit nem éttek 20 éve többe volt csak a futómü bevezető áron és ez a szürke már újabb, okosabb széria. Érdekes koncepció, de működik.
Számomra ez olyan értekezés mintha arról beszélgetnének az Old Timer klubban,hogy a Trabant vagy a Warnyú vagy a Zaporozsec volt a klasszabb jármű.
Az időt talán még el is találtad, de a szintet nagyon nem! :)
Azok a márkák amiket említettél az akkori "Tecsnics-ek" szintje....
Nesze! Ezt jól megkaptad.
„Vén épület már a világ. Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd a gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő gerenda ellenedre van...
Számomra ez olyan értekezés mintha arról beszélgetnének az Old Timer klubban ,hogy a Trabant vagy a Warnyú vagy a Zaporozsec volt a klasszabb jármű.
Annak is megvan a maga varázsa.
A felületes személőnek az személyautók sem fejlődtek sokat. Végül is, a négy kerék és a kormány már régóta a standard.