Rock60 írta: ↑2024.12.27., pén. 13:42Szerintem, hogy halkan búg, vagy hangosabban , vagy néha hallatszik, néha nem, tök mindegy abból a szempontból, hogy a hangot általában rombolhatja a búgást kiváltó ok.Shimano írta: ↑2024.12.27., pén. 11:23
Biztos csak a halál,de mi más tud még ilyet prudukálni a dc-én kívül?Az biztos hogy mindkét végfok búg ha megy a mosógép,de csak akkor mikor lassan forog a dob,ezt már kifüleltem.Lehet ekkor fűt is,nem tudom.![]()
De köszi a javaslatot,konzultàlok egy villanyásszal,és áttetetem másik fázisra a mosógépet.Én is arra tippeltem hogy azonos fázison lehet a kettő,de nem nagy kaland ezen változtatni,így meg is teszem majd.
Akkor is, amikor a búgás nem, vagy szubjektíve kevéssé zavaróan hallható.
Szerintem.
Én első körbe azt tenném, hogy a lakás egy távolabbi részéből, ahol biztosan másik fázisról megy a delej, egy hosszabbítóval vinném el az áramot a mosóteknőbe.![]()
Ha úgy nem búg a hifitrafó - és bónuszként esetleg jobban is szól a hifi - akkor már biztosan tudod, hogy merre tovább.
Kipróbáltam hosszabbítóval.Először a konyhába dugtam be,mert szerintem az más fázis,vagy nem mert ugyanúgy búgott pulzálóan,ahogy forgott és megállt a mosógép dobja,majd onnét a folyosóban egy próbát meg ér alapon az egyik aljzatba is próbáltam,és itt is búg,de sokkal hallkabban,tehát átjárás tuti van a fázisokon is,de érdemes foglalkozni vele,mert esetlegesen található olyan fázis,aminél kevésbé zavaró ez a hatás.Most átköttettem ide,erre a fázisra az emeleten lévő fürdőszobát,és a probléma megoldva.Hallom így is,de nagyon rákell feküdni a készülékekre hozzá,tehát érezhetően jobb lett,a búgó manó elhalkult.

Köszi a tippet.