Ez az?
https://digitalszalon.hu/niagara-3000-t ... e_shopping
ennyiért legyen is pozitív
Egy лось nem ártana elé avagy mögé

Ez az?
Még a végén kiderül, hogy igazuk van a tápkábel-szkeptikusoknak, akik azt mondják, hogy az az utolsó másfél méter nem lehet hatásos, inkább húzzuk ki a drótot egyenesen Paksról.

A kábelkérdésben sok igazság van, én évek óta használom az ösvény végén a Schnerzinger Operatort, nem bántam meg.SoundMania írta: ↑2023.11.04., szomb. 18:15Lehet, hogy nem elég jókat hallottam, pedig voltak milliósak is, de engem a kábecsere tudott meggyőzni. Az "elosztókra" csak fintorogni tudtam. Kb ennyi részemről.nemtomm írta: ↑2023.11.04., szomb. 18:09Pedig az már nem egy belépő szint főleg használtban…. Egy jó elosztó nagyon sokat hoz és nem avul el….mindig lehet rajta mit fejleszteni..SoundMania írta: ↑2023.11.04., szomb. 17:49
400ért is nézett szűrőt. Onnan már nincs messze. Ha nem hallgatja meg soha nemtudja meg miről marad le. Szerintem ekkora lépésnél mindegy milyen rendszere van, hacsak ne valami sokkal bénább mit az elvárható. Viszont akkor meg lenne benne egy biztos pont! :)![]()

Pár hete van szerencsém együtt élni egy Audioquest Niagara 3000-es tápszűrővel és meg kell mondjam, hogy eddig nagyon pozitív a tapasztalatom vele.

Nekem Puritan Audio PSM 136SE vált be. Érdemes kipróbálni. Trafó búgást is teljesen megszüntette.tutinet írta: ↑2023.11.04., szomb. 03:25Én most valamit akarok a tápellátással kezdeni.
Az Isotek Sirius Evo3-at ( 180 ezer Ft) meg a újabb Isotek V5 Sirius-t nézem (399ezer Ft)de ez És csak passzív párszáz ft-os alkatrészeket tartalmaz cuccokból áll. Szerintem túlárazottak az Isotek termékek de biztos lesz aki, ezt vitatja..
Egy ilyen tép segítene nekem ?
Ki kéne próbálni valahogy.
Igazában ha igaz, amit írnak róla az extrém drága tápkábelekre se lesz azután szükség vagyis használhatom azokat a noname fekete tápkábeleket, amiket a készülékekhez adnak.
Még ezt nézegetem : Taga Harmony PC-7000, de nem döntöttem el semmit még.
Köszi, ha elolvastad nem akarok beleszólni az eladásba .

Bocsi de nincs táp ősvényed ? Esetleg egy jó minőségű biztositékkal és a hozzá tartozó házzal ? Az sokat hoz nagyon….a sorrend ez lenne normális esetben….tutinet írta: ↑2023.11.05., vas. 22:15Igen az sose jó ha belenyúlnak a jelbe, de a "szenyezett" árammal kell valamit kezdeni és a legjobb ha magadnak "csinálsz" áramot.
Erre jó pl. egy TAGA PC 7000 vagy az Isotek V5 Elekra vagy V5 Aquarius de ilyen a Audioquest Powerquest 303/505/707 is.
Egy tápkábel ezeket önmagában nem tudja megcsinálni.

Lehet, hogy nem elég jókat hallottam, pedig voltak milliósak is, de engem a kábecsere tudott meggyőzni. Az "elosztókra" csak fintorogni tudtam. Kb ennyi részemről.nemtomm írta: ↑2023.11.04., szomb. 18:09Pedig az már nem egy belépő szint főleg használtban…. Egy jó elosztó nagyon sokat hoz és nem avul el….mindig lehet rajta mit fejleszteni..SoundMania írta: ↑2023.11.04., szomb. 17:49400ért is nézett szűrőt. Onnan már nincs messze. Ha nem hallgatja meg soha nemtudja meg miről marad le. Szerintem ekkora lépésnél mindegy milyen rendszere van, hacsak ne valami sokkal bénább mit az elvárható. Viszont akkor meg lenne benne egy biztos pont! :)![]()
Pedig az már nem egy belépő szint főleg használtban…. Egy jó elosztó nagyon sokat hoz és nem avul el….mindig lehet rajta mit fejleszteni..SoundMania írta: ↑2023.11.04., szomb. 17:49400ért is nézett szűrőt. Onnan már nincs messze. Ha nem hallgatja meg soha nemtudja meg miről marad le. Szerintem ekkora lépésnél mindegy milyen rendszere van, hacsak ne valami sokkal bénább mit az elvárható. Viszont akkor meg lenne benne egy biztos pont! :)nemtomm írta: ↑2023.11.04., szomb. 17:43SoundMania írta: ↑2023.11.04., szomb. 17:35
Próbáltam. Nekem és néhány ismerősnél is a jó tápkábel többet hozott. Együtt persze még jobb. De ha úgysincs keret rá, lehet többet ér 1db powerkábel, ami tényleg jó. 500ért használtan már jók is vannak.
Igen csak azt tudjuk, hogy tutinet fórumtárs nem akar annyit áldozni rá….a keret összeg is ismeretlen…![]()
A rendszere is ismeretlen…![]()

400ért is nézett szűrőt. Onnan már nincs messze. Ha nem hallgatja meg soha nemtudja meg miről marad le. Szerintem ekkora lépésnél mindegy milyen rendszere van, hacsak ne valami sokkal bénább mit az elvárható. Viszont akkor meg lenne benne egy biztos pont! :)nemtomm írta: ↑2023.11.04., szomb. 17:43SoundMania írta: ↑2023.11.04., szomb. 17:35Próbáltam. Nekem és néhány ismerősnél is a jó tápkábel többet hozott. Együtt persze még jobb. De ha úgysincs keret rá, lehet többet ér 1db powerkábel, ami tényleg jó. 500ért használtan már jók is vannak.
Igen csak azt tudjuk, hogy tutinet fórumtárs nem akar annyit áldozni rá….a keret összeg is ismeretlen…![]()
A rendszere is ismeretlen…![]()
SoundMania írta: ↑2023.11.04., szomb. 17:35Próbáltam. Nekem és néhány ismerősnél is a jó tápkábel többet hozott. Együtt persze még jobb. De ha úgysincs keret rá, lehet többet ér 1db powerkábel, ami tényleg jó. 500ért használtan már jók is vannak.nemtomm írta: ↑2023.11.04., szomb. 17:29Pedig ahhoz, hogy egy jó tápkábel kifejtse a hatását kell egy jó elosztó lehetőleg passzív mert az nem rontja a dinamikát…SoundMania írta: ↑2023.11.04., szomb. 13:06
De az elosztókban hiszel?
Hallgasd meg akkor mindkettőt előbb, mire képesek.de inkább próbáld mind a két verziót úgy a legegyszerűbb
![]()

Próbáltam. Nekem és néhány ismerősnél is a jó tápkábel többet hozott. Együtt persze még jobb. De ha úgysincs keret rá, lehet többet ér 1db powerkábel, ami tényleg jó. 500ért használtan már jók is vannak.nemtomm írta: ↑2023.11.04., szomb. 17:29Pedig ahhoz, hogy egy jó tápkábel kifejtse a hatását kell egy jó elosztó lehetőleg passzív mert az nem rontja a dinamikát…SoundMania írta: ↑2023.11.04., szomb. 13:06De az elosztókban hiszel?
Hallgasd meg akkor mindkettőt előbb, mire képesek.de inkább próbáld mind a két verziót úgy a legegyszerűbb
![]()
Pedig ahhoz, hogy egy jó tápkábel kifejtse a hatását kell egy jó elosztó lehetőleg passzív mert az nem rontja a dinamikát…SoundMania írta: ↑2023.11.04., szomb. 13:06De az elosztókban hiszel?
Hallgasd meg akkor mindkettőt előbb, mire képesek.

Én azt javasolnám, vegyél pár T-elosztót, meg egy jó tápkábelt (300e-500e ft körül) . Ezzel jársz a legjobban.tutinet írta: ↑2023.11.04., szomb. 03:25Én most valamit akarok a tápellátással kezdeni.
Az Isotek Sirius Evo3-at ( 180 ezer Ft) meg a újabb Isotek V5 Sirius-t nézem (399ezer Ft)de ez És csak passzív párszáz ft-os alkatrészeket tartalmaz cuccokból áll. Szerintem túlárazottak az Isotek termékek de biztos lesz aki, ezt vitatja..
Igazában ha igaz, amit írnak róla az extrém drága tápkábelekre se lesz azután szükség vagyis használhatom azokat a noname fekete tápkábeleket, amiket a készülékekhez adnak.

Átraktam a hozzászólásod a helyére.tutinet írta: ↑2023.11.04., szomb. 03:25Én most valamit akarok a tápellátással kezdeni.

Te tudod ...bár ez nem szűrő ...és a beltartalom sem üres mint amit egyes nagy nevű gyártók hirdetnek...A pénz amibe kerül így megéri.. PPP -t nem mérném ehez az a nagy nevű kategória...de nekem se vált be ..power 2000 is volt na az sem nekem vot jó ...soroljam minek Én csak halkan ajánlottam.zoli73 írta: ↑2023.10.15., vas. 21:07Nem kétlem, hogy jó készülék, de ennyit már nem adnék egy szűrőért, pláne úgy, hogy semmiféle hiányérzetem, fejlesztési ingerenciám nincs.gyongyhalas írta: ↑2023.10.15., vas. 20:36Eskei-t ajánlom neked .....egyszer ha rászánod magad ...egy próbát megér ha javasolhatom ,mint birtokosa egy ilyen készüléknek ....Ja és nincs érdekem az eladásához és profitom se lesz belőle...Amíg S. Károly mester, készít ilyeneket addig csapj le rá ...akár próbára is kérhetsz tőle egyet...300 körül lehet az ár ...Én se adnám el soha ! Más sem aki megvette. Passzív szűrőket egyből kivettem a rendszerből...zoli73 írta: ↑2023.10.15., vas. 13:02
De igen, Te jól értelmezted, csak én írtam marhaságot!![]()
A Firewall természetesen a rendszeremben van, sőt, az óta már van egy utódmodell is, a jelenleg futó 640X is.
Azok a szűrők, amik még belefértek a keretbe, azok kondenzátorok, tekercsek, ellenállások, stb, alkotta elektronikával operálnak, ezek tényleg nem jöttek be. Ezek, a mellett, hogy van hasznuk is, sok "káros mellékhatással" is bírnak, így elengedtem ezt a vonalat. Sokáig tényleg nem is használtam semmit, majd próbálkoztam általam elérhető, aktív eszközzel is. Ez egy PS Audio PPP volt. Első hallásra nagyon meggyőző volt, de idővel valahogy nem tetszett, olyan mesterséges, szintetikus volt. Kiiktattam a rendszerből, és ez megnyugtató volt, egyáltalán nem hiányzott. Még jó, hogy kölcsönben volt nálam, és nem kellett megvennem vaktában.
Ezek után megint "szűrőtlen" időszak jött, majd képbe került a Lessloss, ami eddig sikertörténet.
A gyártó ajánlása szerint, minden készülék elé kell egy, és egy további az elosztó elé, így fejtik ki a legnagyobb hatást. Na persze! Még szép, hogy a gyártó minél több darabot a felhasználóra akarna sózni!
Az én esetemben ez összesen 6db lenne, ami figyelembe véve a 640X árát, elég tetemes összeg lenne. Abból már elég komoly aktív eszközökben is gondolkodhatnék, bár itt él a lépésenként építkezés lehetősége, és nem kell kiadni egyben 7 jegyű összeget.
Mikor az említett PPP-t visszaadtam, szinte fellélegeztem, hogy nem hengerelt le, és nem kellett megvennem.