Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Lemezjátszó
Lemezjátszó
Gondolom azokon a recéken fog billegni a kar, aminek a helyét az egyszerű felhasználó kézifurdancssal kifúr.
Dehogyis! Egy nagy mágnessel kell majd odatapasztani....így bármilyen kart lehet használni....
AVM - osztrák Tesla - svájci lemezvakaró - HT Pro 9+ - háelté 3.....zene és bona.
- arzachel
- V.I.P.

- Értékelés: 770
Lemezjátszó
Elvtársak, se ajtó, se ablak? Szóval hol lesz ezen a hangkar?
Gondolom azokon a recéken fog billegni a kar, aminek a helyét az egyszerű felhasználó kézifurdancssal kifúr.
Arzachel IC kábel
eladó 2 x 1 m 10.000.-Ft
LP: Lurné J1 - Air Tangent 2B - Kiseki Agaat , MC PHONO: Twin Servo, VÉGFOK: Twin Servo OTL, CD: Philips T34 level III Silver, HANGFAL: Quad ESL57 tube power ,Townshend super tweeter,Jim Rogers JR 149,KÁBELEK: VDH MCS 1000,ÁLLVÁNYOK : Söund Org ZO 28
eladó 2 x 1 m 10.000.-Ft
LP: Lurné J1 - Air Tangent 2B - Kiseki Agaat , MC PHONO: Twin Servo, VÉGFOK: Twin Servo OTL, CD: Philips T34 level III Silver, HANGFAL: Quad ESL57 tube power ,Townshend super tweeter,Jim Rogers JR 149,KÁBELEK: VDH MCS 1000,ÁLLVÁNYOK : Söund Org ZO 28
Lemezjátszó
A novekvo vinyl eladások hatására a Technics elhatározta újra fog lemezjátszót gyártani. DD hajtású lesz.
Itt a prototípus képe:
http://www.wired.co.uk/news/archive/201 ... e-technics
Ez - a tendencia miatt - jó hír !
>>Egy nemzetnél sem vagyunk alábbvalók<
-
alfaati
Lemezjátszó
A novekvo vinyl eladások hatására a Technics elhatározta újra fog lemezjátszót gyártani. DD hajtású lesz.
Itt a prototípus képe:
http://www.wired.co.uk/news/archive/201 ... e-technics
Lemezjátszó
Thorens TD 203
Thorens TD 203-at hallgat valaki esetleg ? Érdekelne, hogy vannak -e tapasztalataitok vele kapcsolatban? Új fejlesztésnek van beállítva, ( külsőre tényleg annak néz ki) kíváncsi lennék rá, hogy ár-értékben hova helyezhető el? A karja érdekesnek tűnik. Amin meglepődtem, hogy a súlya még 4 kiló sincs....
Üdv: Tamás
- eszeky
- Nincs visszaút

- Értékelés: 10
Lemezjátszó
Köszönöm a válaszokat és az értelmes hozzászólásokat. Természetesen ha lenne rá pénzem válltanék hangfalat, de nem találtam annyira gagyinak mint az álló 100 ezer forintos kategóriákat. Feljebb pedig jelen pillanatban nem tudok léppni.
Most beszéltem a Heed audiónál egy szakival aki ajánlott Heed mm-et nagyon jó áron.Azt mondta, hogy ezekben a készülékekben több van mint pl. a gyári Rega phonóban.Jobban szólnak.
Ettől függetlenül aki felajánlotta, hogy hallgassam meg élek a lehetőséggel és előre is köszönöm. Rövidesen megkeresem.
Üdv:Attila
Lemezjátszó
Itt az erősítő-hangsugárzó pariban van, jól együttműködnek.
Pont ezt akartam írni én is. Az erősítő minőségileg és talán hangilag is jól illeszkedik ahhoz ( az egyébként jó) dobozhoz, tehát ahhoz én nem nyúlnék. A külső Cambridge phono valamivel jobb lehet, főleg ha a tápegységét kicsit megtuningolják, csak az a kérdés, hogy érdemes-e annyit pluszban rákölteni? A külső phono használatával további kábeleket kell a rendszerbe tenni, ami a másik oldalon mindenképp elvesz valamennyit.
LP: Pink Triangle PT One, Helius Scorpio III kar, Benz Wood SM 0,85mV, AN-V QSSC
CD: Philips CD100, AN-Vx kábel
Tuner: Kenwood KT8300 analog tuner, AN-V
Erősítő: AN OTO PHONO
Hangfal: AN-E/Hemp+Townshend supertweeter, AN-SP QSSC
Állványok: Sound Org ZO28,ZO21
CD: Philips CD100, AN-Vx kábel
Tuner: Kenwood KT8300 analog tuner, AN-V
Erősítő: AN OTO PHONO
Hangfal: AN-E/Hemp+Townshend supertweeter, AN-SP QSSC
Állványok: Sound Org ZO28,ZO21
Lemezjátszó
Hát pedig azt hittem. nálam akkor kezdődött hogy már nagyon jól lehetett hallgatni a zenét amikor végre lett egy komoly hangdobozom. Addig csak korlátozottan működött a dolog.
A jó dobozzal pedig már jól lehetett hallgatni az olcsó komponenseket amik előtte voltak. A készülékek összehasonlításairól nem is beszélve.
A jó dobozzal lényegesen könnyebb volt minden. Meg persze lényegesen jobban szólt minden rajta. Na mindegy......
Itt az erősítő-hangsugárzó pariban van, jól együttműködnek.
- SoundMania
- V.I.P.

- Értékelés: 1290
Lemezjátszó
Nem mert a JPW ML 610 egy nagyon jó kis doboz. (Igaz a 310 - 510 jobb, de ez is nagyon jó !)
Hát pedig azt hittem. nálam akkor kezdődött hogy már nagyon jól lehetett hallgatni a zenét amikor végre lett egy komoly hangdobozom. Addig csak korlátozottan működött a dolog.
A jó dobozzal pedig már jól lehetett hallgatni az olcsó komponenseket amik előtte voltak. A készülékek összehasonlításairól nem is beszélve.
A jó dobozzal lényegesen könnyebb volt minden. Meg persze lényegesen jobban szólt minden rajta. Na mindegy......
Lemezjátszó
mondjuk a kérdés, hogy a mostani erősítőjén van-e phono bemenet.
Mert teszem azt ha nincs, akkor a hangfalcserével nemigen oldódna meg a problémája és az LP játszó hangja sem javulna
"Most belső kártyám van"
Tehát van. A régi 650 ill a mai 651 sokkal jobb mint a CA kártya.
Lemezjátszó
Akkor örülök , hogy kedvedre tehettem.
Ettől függetlenül azthiszem egyetértesz, hogy több javulással járna ?
Nem mert a JPW ML 610 egy nagyon jó kis doboz. (Igaz a 310 - 510 jobb, de ez is nagyon jó !)
Lemezjátszó
A mylord által említett CA phono-nak nagyon jó a hangja, szerintem próbáld ki.
Az ajánlat áll,ha a munkaidő nem jó, reggel 6-7-ig,ill 17-22-ig Vecsésen is átvehető. Ha kell bekötöm a nagy rendszerbe is a csőves elé, bár 6c33c- t nem szívesen fűteném be, illetve az,hogy hogyan szól az én rendszerembe,az jelen esetben lényegtelen.
Thorens 320 MK3 - Jelco 750 D - Denon DL103R
Naim Uniti Atom
AN-E/Snell Type E/III hibrid
Naim Uniti Atom
- rx8
- V.I.P.

- Értékelés: 154
- Kapcsolat:
Lemezjátszó
A mylord által említett CA phono-nak nagyon jó a hangja, szerintem próbáld ki.
Forrás: Philips AK 601,Dual 1229, Empire 4000D/III, kínai phono, Tuner: Sanyo Plus T35+Dynaco,Előfok:DIY,Végfok:Appluase 300B, Hangsugárzó:DIY külső váltós,Kábelek Valhalla és egyebek.
Mert teszem azt ha nincs, akkor a hangfalcserével nemigen oldódna meg a problémája és az LP játszó hangja sem javulna
Lemezjátszó
- SoundMania
- V.I.P.

Lemezjátszó
Kedvenceim azok a (hozzá)szólások, ahol valaki phonót keres, és javasolják: vegyen hangfalat.
Lemezjátszó
Kedvenceim azok a (hozzá)szólások, ahol valaki phonót keres, és javasolják: vegyen hangfalat.
- SoundMania
- V.I.P.

Lemezjátszó
Ha lehet akkor gyárit. Budapesten lakom. Rega planar2 lemezjátszó+cambridge audio 540 erősítő+supra hangfalkábel+jpw ML610i hangfal. Ehhez a szetthez keresnék phonót meghallgatásra. Vagy esetleg valami ajánlat ehhez a szetthez.
Köszönöm.
Én inkább egy jó hangdobozpárt vennék!
Lemezjátszó
Ha lehet akkor gyárit. Budapesten lakom. Rega planar2 lemezjátszó+cambridge audio 540 erősítő+supra hangfalkábel+jpw ML610i hangfal. Ehhez a szetthez keresnék phonót meghallgatásra. Vagy esetleg valami ajánlat ehhez a szetthez.
Köszönöm.
http://www.audiophile-szalon.hu/ter1073 ... eloerosito
Ilyet tudok adni pár napra. De a jövö héten nyélbe kellene ütni a meghallgatást,mert utána szadságra megyek.
Dél-pesten át tudod venni munkaidőben.
Thorens 320 MK3 - Jelco 750 D - Denon DL103R
Naim Uniti Atom
Naim Uniti Atom
-
alfaati
Lemezjátszó
Adja magát : Cambridge Audio
Pontosan.
Ha fél év mulva megunod a hangját akkor pedig egy szaki forrasztópálkával meg néhány ezer Forint allatrész ráfordítással egy kategóriával feljebb tudja leptetni. Eleg szép irodalma van a CA tweak-nek a neten.
Lemezjátszó
Köszönöm.
Adja magát : Cambridge Audio
Köszönöm.
hehe akkor eljöhetsz hozzám akár
igaz nekem nem gyári a phono de Rega mint a Tied a lejátszóm AA az erősítőm.
és nekem nagyon bejön az a hang )))
Lemezjátszó
Köszönöm.
hehe akkor eljöhetsz hozzám akár
igaz nekem nem gyári a phono de Rega mint a Tied a lejátszóm AA az erősítőm.
és nekem nagyon bejön az a hang )))
- eszeky
- Nincs visszaút

Lemezjátszó
no de mégis milyet? már hogy
1. "gyári" vagy csinált?
2. 2000 vagy 2millió ft-ig?
3. piros vagy kék szinűt?
4. hol laksz mert hogy ha Sopronban akkor nem segítség egy debreceni ajánlkozó...
Köszönöm.
Sziasztok
Ez a kérés most rólam szólna. Külső phonot keresek a lemezjátszómhoz. Egy Regám van és ahhoz keresek külső mm phonot. Tudna valaki abban segíteni, hogy kipróbálásra meghallgatásra elérhetővé tudna tenni egy phonót. Természetesen letét ellenében gondoltam. Most belső kártyám van és a különbséget szeretném meghallgatni mielőtt költségbe verem magam.
1. "gyári" vagy csinált?
4. hol laksz mert hogy ha Sopronban akkor nem segítség egy debreceni ajánlkozó...
Lemezjátszó
Sziasztok
Ez a kérés most rólam szólna. Külső phonot keresek a lemezjátszómhoz. Egy Regám van és ahhoz keresek külső mm phonot. Tudna valaki abban segíteni, hogy kipróbálásra meghallgatásra elérhetővé tudna tenni egy phonót. Természetesen letét ellenében gondoltam. Most belső kártyám van és a különbséget szeretném meghallgatni mielőtt költségbe verem magam.
1. "gyári" vagy csinált?
- eszeky
- Nincs visszaút

Lemezjátszó
Sziasztok
- eszeky
- Nincs visszaút

Lemezjátszó
Sziasztok!
Lemezjátszó tető polírozásban tud valaki valami címet vagy elérhetőséget adni? Az egyik barátomnak kellene és ha lehet akkor csak pesti legyen.
Köszönöm