Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Pc alapú audio lejátszás
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Értékelés: 11178
- Kapcsolat:
Pc alapú audio lejátszás
Jriver magyar fórum van valahol?
Nem igazán. A Foobar vitte a prímet éveken át, az van mindenhol. Viszont a Jriver saját fóruma elég komoly.
- caratyuska
- Újonc fórumos

- Értékelés: 1
Pc alapú audio lejátszás
közben megvan
Pc alapú audio lejátszás
Szerintetek egy külső merevlemez - laptop (mint médialejátszó) - DAC láncban van-e jelentősége az első kettő közötti kábel minőségének ?
Ha nem hibás, akkor nincs.
Mielőtt elkezdtem hifizni, a különböző stílusú és minőségű zenéimet élvezettel hallgattam rendszeremen, pusztán a zene kedvéért. Most 20 év hifizés és egy csomó pénz elégetése után végre eljutottam ugyanoda
Pc alapú audio lejátszás
Urak !
Szerintetek egy külső merevlemez - laptop (mint médialejátszó) - DAC láncban van-e jelentősége az első kettő közötti kábel minőségének ?
Üdv. mimoo
Pc alapú audio lejátszás
Kösz a linket. 3 drivert is próbáltam, semmi változás.
XBMC-n,ha 44.1-ről 96 khz-re váltok,(mármint zenét) akkor is csak recsegést hallok.
Akkor ez is Wasapi exclusive? Nem tudom mi lehet a baj.
Jó kérdés... Nekem is Musiland alapú Hivox Suricatám van, azzal nincs ilyesmi gond.
Mielőtt elkezdtem hifizni, a különböző stílusú és minőségű zenéimet élvezettel hallgattam rendszeremen, pusztán a zene kedvéért. Most 20 év hifizés és egy csomó pénz elégetése után végre eljutottam ugyanoda
Ezen az oldalon találod a linkeket. Ugyan a problémád szoftveresnek tűnik, de azért ha minden beállítással és driverrel ezt csinálja, akkor én megnézném, nem szed-e össze valamit a hálózatból, innen-onnan, mert elő szokott az is fordulni. Az enyém például nem szereti, ha néhány méterrel odébb a konyhában megy a mikrohullámú sütő.
XBMC-n,ha 44.1-ről 96 khz-re váltok,(mármint zenét) akkor is csak recsegést hallok.
- Elmo
- Törzsvendég

- Értékelés: 306
Pc alapú audio lejátszás
Ezen az oldalon találod a linkeket. Ugyan a problémád szoftveresnek tűnik, de azért ha minden beállítással és driverrel ezt csinálja, akkor én megnézném, nem szed-e össze valamit a hálózatból, innen-onnan, mert elő szokott az is fordulni. Az enyém például nem szereti, ha néhány méterrel odébb a konyhában megy a mikrohullámú sütő.
-
Vendég
Pc alapú audio lejátszás
Azért kíváncsi lennék, hogy az említett típusok árképzése hogy alakul, bár tartok tőle, hogy még az is távol lesz az én lehetőségeimtől.
Mindenesetre szívesen olvasnék róluk bővebben.
Most mutatták be őket Las Vegasban. A kiállítás után biztosan tudni fogjuk az árakat és hogy mikortól rendelhetők.
Véleményem szerint az S1 drágább lesz a mostani készüléknél, a többi olcsóbb. A jelenlegi Lumin-t felváltja az S1. Nem hinném, hogy párhuzamosan fut majd a két típus.
A LUMIN új modelleket mutatott be a CES-en!
A csúcsmodell a Lumin S1 lesz, ami tudja a DSD 128-at (5.6 Mhz) is már.
Átdolgozták az egész gépet, új DAC-okat kapott, új tápegységet, új clock rendszert.....
https://www.facebook.com/luminmusic
De lesz három másik típus is, az A1, D1, T1, amik feltehetően többek számára teszik majd elérhetővé a Lumin-t.
Feltehetően lesz upgrade lehetőség a jelenlegi Lumin tulajok számára az új csúcsmodellre, az S1-re.
Hallottam hírét a Luminnak, hogy nagyon rossz hangú készülékek, nekem sem kellene, sőt ki is raknám a garázsba, ha véletlenül hozzám kerülne egy.
A viccet félretéve sajnálom, hogy nincsen belőle olcsóbb árképzésű, mert végleges megoldást nyújthatnának sok mindenki számára. Most viszont nekem csak egy álom kategória, de majd egyszer, hátha.
Azért kíváncsi lennék, hogy az említett típusok árképzése hogy alakul, bár tartok tőle, hogy még az is távol lesz az én lehetőségeimtől.
Pc alapú audio lejátszás
Átdolgozták az egész gépet, új DAC-okat kapott, új tápegységet, új clock rendszert.....
De lesz három másik típus is, az A1, D1, T1, amik feltehetően többek számára teszik majd elérhetővé a Lumin-t.
Feltehetően lesz upgrade lehetőség a jelenlegi Lumin tulajok számára az új csúcsmodellre, az S1-re.
Hallottam hírét a Luminnak, hogy nagyon rossz hangú készülékek, nekem sem kellene, sőt ki is raknám a garázsba, ha véletlenül hozzám kerülne egy.
A viccet félretéve sajnálom, hogy nincsen belőle olcsóbb árképzésű, mert végleges megoldást nyújthatnának sok mindenki számára. Most viszont nekem csak egy álom kategória, de majd egyszer, hátha.
Rendszer: Krell Kav 250p-250a/ JmLab Electra 926 / Arcam DV79 / Human-Audio X42 DAP / Human-Audio DRA-Kit dac / ValhallA AgPt RXF / ValhallA Cu-X tápkábelek / ValhallA AG7X hangfalkábel és jumper / Siltech SQ88 G3 IC / ValhallA ezüst koax kábel / ValhallA AgPt coax / Samsung SUHD UE49KS7000 tv
-
Vendég
Pc alapú audio lejátszás
At the top of the LUMIN family is the new LUMIN S1Includes DSD128 5.6Mhz 1-bit playbackPrecision-machined from a solid block of aluminium4 ESS Sabre 9018 DAC chips – 2 units per channel delivering 16 DACs per channel in parallelNew clocking systemEnhanced external dual-toroidal power supplyHDMI output: PCM 44.1khz–192kHz, 16–24-bit. DSD 5.6MHz, 1-bit
-
Vendég
Pc alapú audio lejátszás
Esetleg tudnál adni egy linket, ahonnan drivereket lehet letölteni?
- Elmo
- Törzsvendég

Pc alapú audio lejátszás
Esetleg tudnál adni egy linket, ahonnan drivereket lehet letölteni?
-
Vendég
Pc alapú audio lejátszás
Sziasztok, egy kis segítség kellene.
Most vettem egy Musiland Monitor 01 us 2012 hangkártyát.
Kedvenc lejátszómon a Playpcmwin-en nem tudok lejátszani zenét Wasapi exclusive módban, mert szinte csak recsegés jön.
Wasapi shared módban működik. Plusz öröm, hogy a DAC-ot is sűrűn "lefagyasztja".
Nekem Musiland alapú Hivox Suricatám van, az régebbi driverrel tökéletesen működik. A helyedben megpróbálnám különböző verziókkal.
Pc alapú audio lejátszás
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem. Audio kazettákat szertnék digitalizálni, viszont az alaplapi hangkártyának elég nagy az alapzaja, szükségem lenne egy külső hangkártyára ami erre a célra jó lenne. Tudnátok ajánlani valamit 30000Ft alatt? köszönöm
- Elmo
- Törzsvendég

Pc alapú audio lejátszás
Nàlad legalább a jobb Wasapi működik, nálam a rosszabb.
-
Vendég
Pc alapú audio lejátszás
Kedvenc lejátszómon a Playpcmwin-en nem tudok lejátszani zenét Wasapi exclusive módban, mert szinte csak recsegés jön.
Wasapi shared módban működik. Plusz öröm, hogy a DAC-ot is sűrűn "lefagyasztja".
Nalam j river en csak a wasapi event style mukodik(igen jol),sima wasapin csak recseg,csinalta eddig hangkartyaval,es ket kulonbozo dac -al is.A laptop belso hangkartyjaval nem recseg.
- Elmo
- Törzsvendég

Pc alapú audio lejátszás
Pc alapú audio lejátszás
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani olyan jó minőségű mini hifi rendszert, ami USB-ről Flac-ot (esetleg hálózatról is) és van rajta analóg/digit bemenet?
Aféle második rendszer sztereo-ra például.
tudom, hogy nem pont ide vág, de nincs külön hálózati lejátszós topik (már) és számítógép nélkül szeretném megoldani, ha lehet...
http://www.denon.hu/hu/product/pages/pr ... sicsystems
Zu Druid, Altmann BYOB, Zu kábelek
Sonos Multroom System
Sonos Multroom System
Pc alapú audio lejátszás
Ilyenre gondoltál?
Ilyesmire gondoltam (esetleg talán a denonnal, marantz-nak van ilyesmilyen hangfallal), köszi, ezt nem is láttam még..
Az Örök dilemma áll még fenn, hogy külön forrás -erősítő legyen van ilyen...
Kicsit off, Yamaha - Dali milyen páros?
Szerintem meghallgatás lesz.
Sztereó: Project turntable, Pioneer N-50, Pioneer PDS-901
Pointe Amplifica, vanDamme, Belden, Opera 2, Sytem Audio 1550
Mozi: CA Azur 551R + Sony KD-55XE9005
- Indy
- V.I.P.

- Értékelés: 1633
Pc alapú audio lejátszás
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani olyan jó minőségű mini hifi rendszert, ami USB-ről Flac-ot (esetleg hálózatról is) és van rajta analóg/digit bemenet?
tudom, hogy nem pont ide vág, de nincs külön hálózati lejátszós topik (már) és számítógép nélkül szeretném megoldani, ha lehet...
Ilyenre gondoltál?
Indulj el egy úton, én is egy másikon...
Pc alapú audio lejátszás
Szóval akkor egy zenelejátszásra szánt gépbe milyen tápot is rakjunk? Pico PSu vagy mehet bele normál atx is táp is? Ezekre gondoltam amúgy: http://www.wireless-bolt.hu/23277-mini-atx-tapegyseg
Pc alapú audio lejátszás
Sziasztok!
Sztereó: Project turntable, Pioneer N-50, Pioneer PDS-901
-
Vendég
Pc alapú audio lejátszás
1700 ft os sony usb 2 dvd rw ben teac futomu van?meglepett!!!A jo cd ugy szol mint a legjobb cd grabb pc n?ez is meglepett!!
- dominique29
- V.I.P.

- Értékelés: 235
Pc alapú audio lejátszás
Prohardveren olvastam egy cikket és ebben írnak az iFi iUSB-ről ami egy kombinált USB tápegység, táp-szűrő, valakinek van tapasztalata ezzel kapcsolatban.
Igen, két héttel ezelőtt írtam róla egy kis beszámolót jelen topikban. Lapozz vissza vagy:
http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... nt=1553119
http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... nt=1553120
"Az audiofília nem betegség, csupán egy olyan krónikus elégedetlenség tünete, mely a hangreprodukciós rendszerekről tévesen kialakított képzetekből fakad" (részlet a Meridian cég prospektusából)
-
Vendég
Pc alapú audio lejátszás
Tévedésben vagy: A számítógépes wav, flac lejátszás semmivel sem rosszabb, mint CD-ről. Persze ahogy CD lejátszóból is lehet rosszat venni, úgy PC-s lejátszást is lehet gagyin művelni.A pc hez fabrikalt trafos tap elonye nalam mar reges reg bizonyitott.De a kulso usb s dvd rom al valo grabbeles kulon linearis tappal,na azt meg nem probaltam!Lehet jobb lesz??Nem lepne meg ha esetleg jobb lenne.
Pc alapú audio lejátszás
Ha haragudni kéne valamire, akkor lehetne a CD-re is, vagy a számítógépes wav lejátszásra is.
Ha nem lenne mp3 akkor is pont ugyanitt tartanánk szerintem.
Tévedésben vagy: A számítógépes wav, flac lejátszás semmivel sem rosszabb, mint CD-ről. Persze ahogy CD lejátszóból is lehet rosszat venni, úgy PC-s lejátszást is lehet gagyin művelni.