Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

MP3-lejátszók

Declan.Delfino
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 0

MP3-lejátszók

Hozzászólás Szerző: Declan.Delfino »

ban vkinek tapasztalata az ebayen vásárolható kinai-hong kongi ipod klónokról? az ebayen kb. 15-20e ft-ért árulják a 4gb-osat.

Psysoul
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2

MP3-lejátszók

Hozzászólás Szerző: Psysoul »

Szennhejzer a legjobb választás. neutrális, nem lódneszes, mint a többi szupi márkás cucc (Sony, pana, stb). évek óta használom. próbáltam másikat venni, amikor elveszetttem, egyúttal, minden alternatívát újra kipróbáltam, de fölösleges! ma a piacon a legjobb fülbedugós, csak a szivacs jár le róla, és könnyen kicsúszik a fülből. lekoppinthatnák már a pana, vagy a szoni gumírozott kagylóját, ami bent marad a fülben!
Hm..nekem eddig nem volt gondom azzal hogy lecsúszott volna a gumi..a fülből igaz elég könnyen kijöhet, mert csak akkor jó ha jól bentvan..de igazából ez se okoz problémát, csak ritkán.

Amúgy meg zennheizer..mert ugye német cég...
Macbook - Antelope Zodiac DAC - Arcam AVR - Goldmund Amp - Magnepan 1.7, Audience 52, Paradigm seismic 110

tigris1
Isten Hozott! :)
Isten Hozott! :)

MP3-lejátszók

Hozzászólás Szerző: tigris1 »

Sony MDR 71 SE vagy SL... 
Szétmállott a kábel burkolat, visszaküldtem és visszakaptam az árát. Típushibás.
Fele annyi mélye van, mint a CX 300-nak

Megnéztem máshol is, úgy fest hogy ez a CX300 a fülesek Szent Grálja

Szóval kezdhetek spórolni...

(Találtam használlt G3-ast, jön vele a CX300 35k ért. De sajnos csak 512-es...)

Szennhejzer a legjobb választás. neutrális, nem lódneszes, mint a többi szupi márkás cucc (Sony, pana, stb). évek óta használom. próbáltam másikat venni, amikor elveszetttem, egyúttal, minden alternatívát újra kipróbáltam, de fölösleges! ma a piacon a legjobb fülbedugós, csak a szivacs jár le róla, és könnyen kicsúszik a fülből. lekoppinthatnák már a pana, vagy a szoni gumírozott kagylóját, ami bent marad a fülben!

Azuroo andrew
Fórumlakó
Fórumlakó

MP3-lejátszók

Hozzászólás Szerző: Azuroo andrew »

Bár tudom nem az előbbi nivó, de a Epraizer MP-330ról és a MPS-720ról hallottatok valamit ?

+a Meizu X3-as
Lcd : Sony Bravia "S" 3000 Crt: Sony Wega trinitron kv-32cs70
Hi-Fi : Panasonic av és lejátszó...

Directors: Stanley Kubrick, Alfred Hitchcock, David Fincher
Szürreál víziók: Luis Bunuel, David Lynch, Huszárik Zoltán

Zene : Isaac Hayes, Curtis Mayfield, Stevie Wonder, Dexter Wansel, The Dramatics, The Isley Brothers, George Clinton & Parliament Funkadelic

Azuroo andrew
Fórumlakó
Fórumlakó

MP3-lejátszók

Hozzászólás Szerző: Azuroo andrew »

Az általatok is említett iAudio valóban esztétikai szempontból nálam is nyerő cucc, de szerintem drágák
Lcd : Sony Bravia "S" 3000 Crt: Sony Wega trinitron kv-32cs70
Hi-Fi : Panasonic av és lejátszó...

Directors: Stanley Kubrick, Alfred Hitchcock, David Fincher
Szürreál víziók: Luis Bunuel, David Lynch, Huszárik Zoltán

Zene : Isaac Hayes, Curtis Mayfield, Stevie Wonder, Dexter Wansel, The Dramatics, The Isley Brothers, George Clinton & Parliament Funkadelic

Acme
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 500

MP3-lejátszók

Hozzászólás Szerző: Acme »

júniusban pont ugyanezt az ajánlatot kaptam

Úgy fest nehezen megy el.
Kép: RX470 - SR6003 - HW55ES/UE40JU7000 Hang: Xonar Essence ST/XB 930QS - Octave - Unico - GX200 Csend: Canamp - HD600

"Az a baj az interneten talált idézetekkel, hogy sosem lehetsz biztos a forrásban." - Abraham Lincoln

Psysoul
V.I.P.
V.I.P.

MP3-lejátszók

Eh..júniusban pont ugyanezt az ajánlatot kaptam g3+cx300, az ár is stimmelt..érdekes
Macbook - Antelope Zodiac DAC - Arcam AVR - Goldmund Amp - Magnepan 1.7, Audience 52, Paradigm seismic 110

Acme
V.I.P.
V.I.P.

MP3-lejátszók

Szétmállott a kábel burkolat, visszaküldtem és visszakaptam az árát. Típushibás.
Fele annyi mélye van, mint a CX 300-nak

Megnéztem máshol is, úgy fest hogy ez a CX300 a fülesek Szent Grálja

Szóval kezdhetek spórolni...

Kép: RX470 - SR6003 - HW55ES/UE40JU7000 Hang: Xonar Essence ST/XB 930QS - Octave - Unico - GX200 Csend: Canamp - HD600

"Az a baj az interneten talált idézetekkel, hogy sosem lehetsz biztos a forrásban." - Abraham Lincoln

Acme
V.I.P.
V.I.P.

MP3-lejátszók

hívnám a zenészeket és csak nekem játszanának... 

Pedig az is jó: így született pl a Goldberg-variációk c. alkotás

Persze megfelelően nívós zenészt kell hívnod hozzá, mint pl ez a Bach vagy kicsoda

rudulf
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 46

MP3-lejátszók

Hozzászólás Szerző: rudulf »

van elvileg a sonynak is hasonló modellje, amit nem ismerek. (és ugye vannak a "highend" cuccok: shure, etymotic, bár ezek árát picit túlzásnak tartom, vagyis feleslegesnek az egészet).

Fele annyi mélye van, mint a CX 300-nak.

A Spendor jobb, de azt nem tudom a fülembe dugni.

Az lenne a túlzás, ha amikor zenét akarok hallgatni, hívnám a zenészeket és csak nekem játszanának... :kiraly:
Roksan Xerxes/Origin Live Silver/Ortofon HMC30, Audiomeca/Mephisto I., Soner Audio/nagy DAC, Soner Audio/előfok, végfok, Soner Audio/SL1 hangfal, HighWire/1100 összekötő kábelek, Harmonic Technology/Magic Power, JPS/Digital AC, Soner Audio/DAC táp kábel, Harmonic Technology/Magic Woofer

Psysoul
V.I.P.
V.I.P.

MP3-lejátszók

Mennyi ideig élhet ez a beépített akksi? Cerka elem gondolom 10 év múlva is lesz... 
Apropó: tényleg annyira jó a Sennheiser CX300? Vagy az mp3 játszókhoz adnak gagyi fülest?

Attól függ mennyit használod, az én iriver beépített aksim háát..2 éves lesz lassan és már nem igazán bírja normálisan (igaz vehetnék újat, mert kilehet venni őket...), azt mondjuk hozzá kell tenni, hogy egy jódarabig minden nap használtam, mondjuk akkor heti 1-2 töltés volt. Na szóval ehhez amúgy lehet ceruza akksit csatlakoztatni, mostanában ezt csinálom inkább

Ez a 2 év mondjuk elég pesszimista adat, ha keveset használod és mondjuk rendszeres időközönként, akkor 3-4-5 évet is kibírhat simán az akksi.

Másik: az mp3 lejátszókhoz mindig gagyi fülest adnak, valami alapot általában, ami noname vagy pl iriverhez sennheiser-t (kb 3ezer forint újonnan, nemtudom pontosan melyik is volt).

Nos sennheiser cx300-ról azt mondják, hogy ez az egyik legjobb fülbedugós füles, van elvileg a sonynak is hasonló modellje, amit nem ismerek. (és ugye vannak a "highend" cuccok: shure, etymotic, bár ezek árát picit túlzásnak tartom, vagyis feleslegesnek az egészet).

A legjobb ha tudsz ismerőst akinek van 300-a és kitudod próbálni, én is így hallottam és meggyőzött, igaz mikor megvettem szokni kellett, meg próbálgatni a gumik méreteit, hogy melyik a legjobb...de a minőség magával ragadó...

Acme
V.I.P.
V.I.P.

MP3-lejátszók

Mennyi ideig élhet ez a beépített akksi? Cerka elem gondolom 10 év múlva is lesz...

Apropó: tényleg annyira jó a Sennheiser CX300? Vagy az mp3 játszókhoz adnak gagyi fülest?

Psysoul
V.I.P.
V.I.P.

MP3-lejátszók

Elolvastam az U3 leírását! Szerelem második látásra (elsőre a G3 jobbnak tűnt az akksi miatt, meg az Xvid lejátszás hülyeség sztem) 
Viszont a flac és a pendrive funkció nagyon csábít!

Hm..szerintem mindenképp megfontolandó, a FLAC tudás engem is csábított, de ha veszek mégis maradnék a G3 mellett, az akksi miatt.

Esetleg nézd meg, hogy barkácsolni lehet -e bele új akksit, vagy ilyesmi? Mert akkor mondjuk ha azok meghalnak akkor még esetleg kilehet cserélni, de van amiben semmiképp se...

Acme
V.I.P.
V.I.P.

MP3-lejátszók

Elolvastam az U3 leírását! Szerelem második látásra (elsőre a G3 jobbnak tűnt az akksi miatt, meg az Xvid lejátszás hülyeség sztem)

Viszont a flac és a pendrive funkció nagyon csábít!

Acme
V.I.P.
V.I.P.

MP3-lejátszók

ajánlható még az U3-as, ami az egyetlen ilyen 1-2 gb-os FLAC-ot tudó lejátszó

Wow! Nem is mertem remélni hogy ebben az árfekvésben van flac-os model! Sok flacom van, így ez nagy előny lenne!

8000-ért láttam 1 GB-os pendrive-ot... 
Az nem jó hurcibálásra?

Csak ezzel az a baj, hogy nem szeretnék 15 féle apró izét hordani magamnál. Van, aki mindenhova hátizsákkal jár: nos én az ellenkező véglet vagyok, egy mini autós táska minden felszerelésem

rudulf
V.I.P.
V.I.P.

MP3-lejátszók

Ha a lejátszó végén az USB csatlakozó megsérül, akkor dobhatod el.

Sajnos valami azt súgja, hogy előbb fogom eldobni szegényt elavulás miatt, mint hogy tönkremenjen. (Legalábbis a fejlődésük ütemét látva)

8000-ért láttam 1 GB-os pendrive-ot...

Az nem jó hurcibálásra?
Roksan Xerxes/Origin Live Silver/Ortofon HMC30, Audiomeca/Mephisto I., Soner Audio/nagy DAC, Soner Audio/előfok, végfok, Soner Audio/SL1 hangfal, HighWire/1100 összekötő kábelek, Harmonic Technology/Magic Power, JPS/Digital AC, Soner Audio/DAC táp kábel, Harmonic Technology/Magic Woofer

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Értékelés: 11003
Kapcsolat:

MP3-lejátszók

Hozzászólás Szerző: Luxor Audio »

A FLAC veszteségmentes tömörített formátum, tehát gyakorlatilag ugyanazt hallod mintha WAV-ban lenne a zene, de "mindössze" a WAV helyének 50-60%-át foglalja el. Tehát ekkor 2gb-ra már ráfér 3-4 album simán.
x2

Psysoul
V.I.P.
V.I.P.

MP3-lejátszók

Sajnos valami azt súgja, hogy előbb fogom eldobni szegényt elavulás miatt, mint hogy tönkremenjen. (Legalábbis a fejlődésük ütemét látva)

Nos igen, én is csak azért cserélném le az iriver cd-semet, hogy kisebb cuccott vigyek magammal, illetve ha nagyon karcos rw-t (elhasználódtak az évek alatt ) rakok bele, akkor meg szokott akadni, és azt nem szeretem, ezért újabban normál cd-re írok mp3at, és akkor sose akad meg, ez lenne előny a memóriás lejátszónál is...

G3-as egyébként ha jól emlékszem 2 éve jött ki, azóta sokat javítottak a szoftveren stb..szerintem jó konstrukció nagyon, és strapabíró is.

Psysoul
V.I.P.
V.I.P.

MP3-lejátszók

Szerintem mindenképp kábellel kell rákötnöd az ilyen normálisabb mp3-as kütyüket, egy kábel azért meg nem olyan nehéz

Más: ha mindenképp jó (jobb) minőségű zenét akarsz hallgatni, akkor ajánlható még az U3-as, ami az egyetlen ilyen 1-2 gb-os FLAC-ot tudó lejátszó (többi merevlemezes).
A FLAC veszteségmentes tömörített formátum, tehát gyakorlatilag ugyanazt hallod mintha WAV-ban lenne a zene, de "mindössze" a WAV helyének 50-60%-át foglalja el. Tehát ekkor 2gb-ra már ráfér 3-4 album simán.

(u3as hátránya az akksi, de van benne pendrive funkció)

Természetesen ha FLAC-ot, WAV-ot, szeretnél hallgatni, de egyébként is, nem árt egy jobb fülest beszerezni, pl sennheiser cx-300, vagy hasonló kategóriában érdemes gondolkodni, ilyesmi passzol egy 40-50ezres lejátszóhoz, amit adnak hozzá az általában nem a legjobb. (ugy értve, hogy nem hozza ki közel se a maximumot a gépből)

Acme
V.I.P.
V.I.P.

MP3-lejátszók

Acme
V.I.P.
V.I.P.

MP3-lejátszók

Én olyat vennék, amelyiket kábellel lehet összekötni a géppel

Ezzel az a bajom, hogy adathurcolásra is ezt használnám (ha már van), viszont kábeleket nem akarok magamnál tartani.

rudulf
V.I.P.
V.I.P.

MP3-lejátszók

Olvass vissza! iAudio vagy Meizu Sennheiser CX300-zal jó választás...

Az iAudionak több modelje is szimpi .

A G3 USB pendrivenak is használható? (értsd: nem kell hozzá derót az USB csatlakozáshoz?)

"Ha a lejátszó végén az USB csatlakozó megsérül, akkor dobhatod el. Az USB aljzatok szorosan vannak egymás melett a régebb igépeken, ezért érdemesebb venni egy USB csatlakozós kábelt, ha mégis ezt választod.

Én olyat vennék, amelyiket kábellel lehet összekötni a géppel. Drágább gépeknél biztosan ilyen megoldást alkalmaznak..."

Acme
V.I.P.
V.I.P.

MP3-lejátszók

Olvass vissza! iAudio vagy Meizu Sennheiser CX300-zal jó választás...

Az iAudionak több modelje is szimpi .

A G3 USB pendrivenak is használható? (értsd: nem kell hozzá derót az USB csatlakozáshoz?)

Acme
V.I.P.
V.I.P.

MP3-lejátszók

nem lesz elég az 1-2 GB

Én szeretek egy albumot forgatni többször egymás után, szóval nem annyira gáz. Különben kényelmi szempontból kérdeztem, mert sok zeném wav-ban van, és ha nincs kedvem be-mp3-olni akkor csak rádobnám.

rudulf
V.I.P.
V.I.P.

MP3-lejátszók

Hali mindenki! 
Felmerült bennem egy mp3 lejátszó beszerzése. Tudnátok esetleg ötleteket adni?

Ami fontos:

- mp3 (CBR/VBR) támogatás (WMA nem kötelező)
- a lehetőségekhez mérten jó hangminőség
- kényelmi szolgáltatások, rádió, színes kijelző nem hat meg
- minimum fél giga "agy"
- hosszú akksi élettartam
- 49999 Ft-os ár (értsd: ne legyen több 50-nél, de kevesebb se nagyon )
- Sony előnyben

Köszi!

Hello Acme!

Olvass vissza!
iAudio vagy Meizu Sennheiser CX300-zal jó választás...

Válasz küldése

Vissza: “Hifi”