Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Cd játszók

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Értékelés: 11043
Kapcsolat:

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: Luxor Audio »

...én meg azt mondom, hogy számomra ezen jön a zene, szóval ez a rendszer jó.
Ezzel így az a bajom, hogy bármire ráhúzható.

Vendég

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: Vendég »

én meg azt mondom, hogy számomra ezen jön a zene, szóval ez a rendszer jó.
Wandergrafhoz épp jo a Jamo...

Vendég

Cd játszók

köszönöm,én nem kérek a parasztvakítós demókból... jön a zene,vagy nem.
Ezzel így az a bajom, hogy bármire ráhúzható. Pl. nekem van egy Yamaha házimozi erősítőm Jamo hangfalakkal és Yamaha DVD lejátszóval, amire hiába mondod azt, hogy szar, én meg azt mondom, hogy számomra ezen jön a zene, szóval ez a rendszer jó. Persze valójában ettől az a cucc még szar marad

Na pont ezt irtam én is... Azt a jamo helyibe ráadásnak beirhacc akármit is... AN? :kiraly:

21st
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 0

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: 21st »

Ezzel így az a bajom, hogy bármire ráhúzható. Pl. nekem van egy Yamaha házimozi erősítőm Jamo hangfalakkal és Yamaha DVD lejátszóval, amire hiába mondod azt, hogy szar, én meg azt mondom, hogy számomra ezen jön a zene, szóval ez a rendszer jó. Persze valójában ettől az a cucc még szar marad
"Nem az a baj, ha hülye vagy, hanem az, ha nem tudsz róla"

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Kapcsolat:

Cd játszók

Az enyim még a régebbi wáltozat, amiwel pl a Pink Floyd az öxxes lemezét kewerte.
Extramágneses fakanál? Ezek a Watersék tudnak valamit!

Vendég

Cd játszók

Bigi! Ha szabad kérdeznem a hangfalad SCM 100 sl, vagy SCM 100 a?
Az "A" az aktiwat jelent, miwel enyim passziw, ezé nix "A" a newiben.
Az SL a legujabb wáltozat. A régebbihez képest az a különbség benne, h a mélyhangxoro hátuljára rá wan téwe egy Neodinium mágnes pluszban, illetwe a magassugárzoja már a legujabb SEAS EXEL tipusu.
Az enyim még a régebbi wáltozat, amiwel pl a Pink Floyd az öxxes lemezét kewerte.
Különben 1971 ota wan ez a tipus gyártásban. Az enyém 8 éwes. :kiraly:
Az ujabbik wáltozatot két éwe gyártják.
A gyár xerint az enyém is átalakithato, cirka 400 Fontért.
Maj, ha má kixeretek a hangjábol, akko maj meggondolom.

cosmo
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: cosmo »

köszi quote és milyennek találod a hangját általában?
Az én rendszeremben nyugodt, lágy és kellemes mélyekkel büszkélkedő hangal bír. Számomra hosszútávon hallgatható hangot nyújt, pont a fent felsorot tulajdonságai miatt.

OFFTOPIC:

Egyébként nem quote a fórumon használt nevem. Ezt pont utána találod meg.

kaltenpeti
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 22

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: kaltenpeti »

Bigi! Ha szabad kérdeznem a hangfalad SCM 100 sl, vagy SCM 100 a?

Vendég

Cd játszók

Elméletileg adok csak igazat, me én is xeretem az xört hasogatni...

Me mi wan azokkal akik csak és kizárolag 3Wattos csöwessel operát hallgatnak?

Wagy pl az itteni többség az effektwadász moziwal.
Egyik sem alkalmas, h a másik zenéjét lejácca.
A mindenewöktöl pedig mentsen meg az isten!

Én azt mondom, h minden embernek wan egy fajta hangzáswilága, zenéje amit xeret hallgatni. Azt ehhez ké találni megfelelö erölködöt és hangfalat.
Nyilwán ezek másfajta stilust is le tunnak jáccani, de nyilwán nem maradéktalanul.

Eccerüen tessen má megérteni, h nix olyan doboz, ami mindenre jo!

Pl az én ATC-m, ami egy nagyonjo studio doboz, és jo is nagyonsok stilus közwetitésére, de wéleményem xerint nem igazán alkalmas sem operákra, sem Prodigyre. Elöbbire egy szélessáwu kéne, utobbira, pedig egy dögös JBL a drágábbakbol.

tigris1
Isten Hozott! :)
Isten Hozott! :)

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: tigris1 »

Olvastam itt vhol, hogy vki hangosnak találta a CA 640c futóművét. Tervben van nálam a vásárlás, de várom, hogy nyisson a HIFI barlang. Addig is kinek, mi a tapasztalata e téren. Alternatívám NAD.
Nekem V1-es van és tényleg lehet hallani a futómű hangját, ha nagyon hegyezem a fülem és csak arra figyelek. Este, amikor nagy a csend és épp pause-ra állítom, akkor lehet hallani egy halk ciripelést, de enegm nem zavar. Zene hallgatás közben észre sem veszem.

köszi quote és milyennek találod a hangját általában?

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Kapcsolat:

Cd játszók

blaki
Fórumlakó
Fórumlakó

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: blaki »

A400, Dactilus, 575A, M12.2

revox
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 4486
Kapcsolat:

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: revox »

...Elektronikus zenén nem lehet tesztelni. Azt csak és kizárolag akusztikuson, illetwe komolyzenén, estleg emberi hangon.
...

Kicsit kötekednék.

Az akusztikus hangszereket is fel kell venni valahogy. Ez ugye általában mikrofonnal történik, amik (több, kevesebb sikerrel) megpróbálják elektromosan modellezni a hangszer hangját. Ráadásul ezt utólag még meg is effektelik legtöbbször. Szóval olyan mereven nem választanám szét az akusztikus és az elektromos zenét.

De persze csak hasogatom a szőrt, nyilván más műfajokról van szó. Mindenki azzal teszteljen, amit hallgatni szokott!

vasérnap Peti haverommal kettesben maradva még jópár verziót kipróbáltunk nálam a townshend dobozzal és egyebekkel,eljátszottunk. utoljára egy madonna maxi volt a lemezjátszón (és még szerintem szar verzió is -HungUp) de mi valahogy lusták voltunk lecserélni és tökéletes képet kaptunk az egyes összeállítások hangjáról. egyszerűen egy rendszer hangjába azt kell keresni,az mennyire tud bevonni a zene történésébe és lófax az, hogy most erre milyen zene képes. aztán elővettünk egy prodigy-t és a legtetszetesőebb összeállítást úgy konstatáltuk (azaz Péter), hogy "most érzem azt,hogy ott vagyok a lepukkant gyártelepen és prodigy szól" ... "most vagyok a klinikaMoziban(ez egy afféle szórakahely debrecenbe,ahol néha Péter is DJ-zet) és táncol a tömeg előttem"

avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Kapcsolat:

Cd játszók

...Elektronikus zenén nem lehet tesztelni. Azt csak és kizárolag akusztikuson, illetwe komolyzenén, estleg emberi hangon.
...

Kicsit kötekednék.

Az akusztikus hangszereket is fel kell venni valahogy. Ez ugye általában mikrofonnal történik, amik (több, kevesebb sikerrel) megpróbálják elektromosan modellezni a hangszer hangját. Ráadásul ezt utólag még meg is effektelik legtöbbször. Szóval olyan mereven nem választanám szét az akusztikus és az elektromos zenét.

De persze csak hasogatom a szőrt, nyilván más műfajokról van szó. Mindenki azzal teszteljen, amit hallgatni szokott!

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

Cd játszók

Wéleményem xerint az öxxes eddig hallot CD játékosbol az ML 390S, a T34 full és a jelenlegi Linn Ikemi, walamint a Naim nagyobbjai azok, amik xerintem megütik azt a mércét, ahol már nagyon elgondolkodik az ember, h CD, wagy LP legyen e a forrás?

te bigi! ez 4 teljesen eltérő hangú gép

Nehogy azt hidd...
Talán a T34 a leg analogosabb mind közül, de ne abbol indulj ki, amit te hallottál otthon, hanem a legfullosabbol. :kiraly:
Ráadásul az ML sem hideg és xáraz, mint a fajtájára jellemzö hang.
Walxeg keweset jártál nálam, h ezt mondod. bekap6od.gif

a T34 fullt nálad füleltem. és a többit is és a Theta-t is. szerintem eddig nálad a legjobb (messze a legjobb) CD hang a Theta futómű + 47Lab DAC volt. A linn tud valami hasonlót még,de sokkal könnyedebb,mint a másik duó volt(igaz,azok nehézbombázók). bár a Theta emlékeim szerint saját DAC-al se volt rosz...
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu

Vendég

Cd játszók

Audiomeca Mephisto II

Kb mint a Théta... Nekem nem nyerte el a tetszésem.
Szwsz messze wan még az általam felsoroltaktol.
Ettöl függetlenül, tom, h egyesek imádják.

Vendég

Cd játszók

Wéleményem xerint az öxxes eddig hallot CD játékosbol az ML 390S, a T34 full és a jelenlegi Linn Ikemi, walamint a Naim nagyobbjai azok, amik xerintem megütik azt a mércét, ahol már nagyon elgondolkodik az ember, h CD, wagy LP legyen e a forrás?

Nehogy azt hidd...
Talán a T34 a leg analogosabb mind közül, de ne abbol indulj ki, amit te hallottál otthon, hanem a legfullosabbol. :kiraly:
Ráadásul az ML sem hideg és xáraz, mint a fajtájára jellemzö hang.
Walxeg keweset jártál nálam, h ezt mondod. bekap6od.gif

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

Cd játszók

halfnote.hu

Sentinel
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 2

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: Sentinel »

Nekem az LP.

Audiomeca Mephisto II
CD: Musical Fidelity A3; Erősítő: Jadis DA30; Hangfal: Jadis Orchestra; Hálózati kábel: Nordost Vishnu, vdH Mainstream; IC: vdH M.C. Silver IT 65 G; Hangfalkábel: vdH Inspiration; DVD: Cambridge Audio DV-57;Hangszer: Trevor J. James Privilege fuvola:)

Ronin
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 10

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: Ronin »

BigD: pop nem egyenlő az elektronikus zenével
Attól függ melyik

Manapság elég gány popzenék vannak (hangszert lassan nem is használnak, csak gagyi számítógépes hangefekteket). A magyar popról meg ne is beszéljünk...

Skipper
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 11

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: Skipper »

BigD: pop nem egyenlő az elektronikus zenével
Sztereó: Heed Audio Obelisk PRE+PX, Naim NAP250 DIY, SACD: SONY SCD-555ES, Hálózati: Pioneer N-70A (Hoer&Wege), Front: Etalon Supraton 5 (special edition), IC: Harmonic Technology Truth Link, Kimber Select 1010 és PBJ, Front: HydraSound Titan IV MK2, Tápszűrés: HiVox Alces 6
AVR: Marantz NR1609

Vendég

Cd játszók

Bigi: 
HG-nek nem 555-ös lejátszója van, hanem SCD1-es. Az már alapból egy jóval magasabb kategória.

Pláne...

Vendég

Cd játszók

BigD: egyáltalán nem vagyok oda, mert van egy Sonym. Viszont nagyon szeretem, és elégedett is vagyok vele.Mellesleg ha picit figyelnél, akkor tudhatnád, hogy a vdH-k rég meg vannak hirdetve, és valszeg egy Kimber Select 1010-es jön helyettük.

(ex)Cat: számból vetted ki a szót. Én legingább pop- és rockzenén teszteltem, komolyzenén egyáltalán nem (mivel azt nagyon ritkán hallgatok), és volt egy icipici jazz is (mellesleg ott mintha a Sony DAC-ja egy hangyafasznyival jobban teljesített volna).

Mellesleg az is igaz, hogy a PC-s tápkábel helyett be kéne szerezni vmi jobbat.

Semmiképp ne xerezz Shiltechet, mert az plusz keményit.
Elektronikus zenén nem lehet tesztelni. Azt csak és kizárolag akusztikuson, illetwe komolyzenén, estleg emberi hangon.
Jok a Kimberek.

ExCat, azé irtam ML 39-et, mert az kb egy árban wan ennek a tunning wáltozatáwal.

Nekem az LP.

Ronin
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 10

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: Ronin »

Bigi:

HG-nek nem 555-ös lejátszója van, hanem SCD1-es. Az már alapból egy jóval magasabb kategória.

Skipper
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 11

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: Skipper »

BigD: egyáltalán nem vagyok oda, mert van egy Sonym. Viszont nagyon szeretem, és elégedett is vagyok vele.
Mellesleg ha picit figyelnél, akkor tudhatnád, hogy a vdH-k rég meg vannak hirdetve, és valszeg egy Kimber Select 1010-es jön helyettük.

(ex)Cat: számból vetted ki a szót. Én legingább pop- és rockzenén teszteltem, komolyzenén egyáltalán nem (mivel azt nagyon ritkán hallgatok), és volt egy icipici jazz is (mellesleg ott mintha a Sony DAC-ja egy hangyafasznyival jobban teljesített volna).

Mellesleg az is igaz, hogy a PC-s tápkábel helyett be kéne szerezni vmi jobbat.
Sztereó: Heed Audio Obelisk PRE+PX, Naim NAP250 DIY, SACD: SONY SCD-555ES, Hálózati: Pioneer N-70A (Hoer&Wege), Front: Etalon Supraton 5 (special edition), IC: Harmonic Technology Truth Link, Kimber Select 1010 és PBJ, Front: HydraSound Titan IV MK2, Tápszűrés: HiVox Alces 6
AVR: Marantz NR1609

Válasz küldése

Vissza: “Hifi”