Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Sztereó erősítők

joco83
Isten Hozott! :)
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

Re: Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: joco83 »

Sziasztok!
Álló hangsugárzó pároshoz,(Wilson EL-10 vagy mondjuk egy Canton GLE90 és hasonló kategória) ti melyik erősítőt ajánlanátok? Én egy topping PA7-es re gondoltam plusz DAC vagy mondjuk egy Rottel A12 MKII. Pc-ről lenne a zene hallgatás egyébként. Túl magas erősítő nem jöhet szóba nincs annyi helyem 10cm alatti magasság preferált. Köszi.

Rock60
Őslakos
Őslakos
Értékelés: 1322

Hozzászólás Szerző: Rock60 »

Ok, köszi !
Én is felgyűrűzöm az E82CC - ket...

Tctronic
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 2708

Hozzászólás Szerző: Tctronic »

Rock60 írta:
2023.10.07., szomb. 15:41
Igen, sok kicsi sokra megy...
Ezek a piros gyűrűk konkrétan erre készültek, vagy valamilyen auto - stb alkatrész ?
Hol szerezted be ?
Seal Ring Kft Bp XVI ker. Hőálló szilikon gyűrű. Van nekik raktáron nagyon sok méret, pár száz Ft db-ja. Javaslom elvinni a csövet és rápróbálni, mert én emlékezetből (még meg se mértem) vettem és hát elég neccesen is ment rá.
"A szépség nem maguknak a dolgoknak a tulajdonsága, hanem pusztán az azokat szemlélő elmében keletkezik."

tamagaba
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 598
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: tamagaba »

Tctronic írta:
2023.10.06., pén. 18:22
Na végre felkerültek az úszógumik a csüvekre. A hátsó nagy egyenirányítókra sajnos csak vékonyabbak. Egyértelműen pozitív változás. Kontrolláltabb, feszesebb hangkép , kicsit több részlet, szebb magasak. Nem világmegváltó változás, de minden apró pozitív változást meg kell becsülni.

20231006_173352.jpg
.. hát erről a gyűrűről nekem más jutott az eszembe :D
... Mire jó a kerekes kút? Oda lehet tolni, ahol víz van - Hofi Géza ...

Rock60
Őslakos
Őslakos
Értékelés: 1322

Hozzászólás Szerző: Rock60 »

Igen, sok kicsi sokra megy...
Ezek a piros gyűrűk konkrétan erre készültek, vagy valamilyen auto - stb alkatrész ?
Hol szerezted be ?

Tctronic
Beköltözött
Beköltözött

Na végre felkerültek az úszógumik a csüvekre. A hátsó nagy egyenirányítókra sajnos csak vékonyabbak. Egyértelműen pozitív változás. Kontrolláltabb, feszesebb hangkép , kicsit több részlet, szebb magasak. Nem világmegváltó változás, de minden apró pozitív változást meg kell becsülni.
20231006_173352.jpg
"A szépség nem maguknak a dolgoknak a tulajdonsága, hanem pusztán az azokat szemlélő elmében keletkezik."

bibababa
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 47

Hozzászólás Szerző: bibababa »

-CB- írta:
2023.10.02., hétf. 15:07
Először akkor tisztázzuk, hogy a trafó búg, vagy a hangfalon is hallható-e? Ezt nyilván mi nem tudjuk megállapítani, neked kell a kis füledet odatenni, ahol búg, és megosztani velünk a tapasztalatot.
Ha az előbbi, akkor lehet, hogy a trafó vasakat összeszorító csavarok lelazultak, vagy valami a trafó mágnesességére reagáló fémtárgy kezdett táncba.
Ha a hangban is megjelenik a búgás, az bármi is lehet.
Meghallgatás sajnos nem lehetséges mert most kórházban van. Megemlítette, hogy mostanában tapasztalta ezt a búgást. Köszönöm a tippeket, amint hazatér akkor meghallgatom én is.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára asebestyen 2023.10.02., hétf. 20:18-kor.
Ok: Idézési hiba javítása

-CB-
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1209

Hozzászólás Szerző: -CB- »

bibababa írta:
2023.10.02., hétf. 15:00
Sziasztok !
Egy barátomnak van egy diy csöves erősítője, kézi tekercselésű trafóval.
Mostanában el ketdett búgni. Esetleg van valaki ötlete, hogy a búgás oka mi lehet ?
Esetleg ez a búgás a hangsugárzóból jövő hangban is benne lehet ?
Először akkor tisztázzuk, hogy a trafó búg, vagy a hangfalon is hallható-e? Ezt nyilván mi nem tudjuk megállapítani, neked kell a kis füledet odatenni, ahol búg, és megosztani velünk a tapasztalatot.
Ha az előbbi, akkor lehet, hogy a trafó vasakat összeszorító csavarok lelazultak, vagy valami a trafó mágnesességére reagáló fémtárgy kezdett táncba.
Ha a hangban is megjelenik a búgás, az bármi is lehet.

tunerman
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2731

Hozzászólás Szerző: tunerman »

bibababa írta:
2023.10.02., hétf. 15:00
Sziasztok !
Mostanában el ketdett búgni. Esetleg van valaki ötlete, hogy a búgás oka mi lehet ?
SE, vagy PP?
LP: Lurné J1/Air Tangent 1B/Kiseki Agaat, PHONO: Twin Servo MCRIAA, AMPLIFIER: Münchhausen drive V-FET SE, CD: Philips CD100 trial run no NFB, TUNER: REL Precedent, CASSETTE: Nakamichi 1000/II, REEL: StellaMaster(SP-8) SPEAKER: Lowther Acousta 115/P6/7M, HEADPHONES: Stax SRA-14S/SR-X MK3

bibababa
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 47

Hozzászólás Szerző: bibababa »

Sziasztok !

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Értékelés: 8893

Hozzászólás Szerző: Vinkler »

pärt írta:
2023.10.02., hétf. 09:33
Vinkler írta:
2023.10.01., vas. 14:53
Szerény véleményem szerint kábel upgraddel egyetlen dolgot lehet tenni, az pedig az, hogy feltesszük a pont az i-re!
A gazdag irodalommal rendelkező erdőjárások alapján még arra is, hogy páros lábbal rúgjuk le.
Akkor az downgrade… gondolkodik.gif
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos

pärt
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 4968

Hozzászólás Szerző: pärt »

Vinkler írta:
2023.10.01., vas. 14:53
Szerény véleményem szerint kábel upgraddel egyetlen dolgot lehet tenni, az pedig az, hogy feltesszük a pont az i-re!
A gazdag irodalommal rendelkező erdőjárások alapján még arra is, hogy páros lábbal rúgjuk le.

SoundMania
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1185

Hozzászólás Szerző: SoundMania »

gomolalaci írta:
2023.10.01., vas. 20:33
Ha A forrás, amiről itt nem is illik beszélni, sz@r, akkor egyik erősítő sem tud jól teljesíteni. Nem beszélve a drótokról.....
Andarson fórumtárs árulja is a komplett lemezjátszóját.... 🤔

gomolalaci
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 361

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: gomolalaci »

Ha A forrás, amiről itt nem is illik beszélni, sz@r, akkor egyik erősítő sem tud jól teljesíteni. Nem beszélve a drótokról.....
A gondolkodás nem megerőltető...

Tctronic
Beköltözött
Beköltözött

blackfriar írta:
2023.10.01., vas. 19:05
Tctronic írta:
2023.10.01., vas. 15:58
De mennyivel unalmasabb (egyszerűbb) lenne az élet így ;)
Nos itt van a kutya elásva.
Nekem akkor rendült meg a hitem ezekben a dolgokban, amikor az emberek elkezdtek különbséget hallani két, azonosan beállított (!!!) op rendszer között. (jól gondold meg, mielőtt erre a hsz-ra reagálsz)
Azt valszeg valahol mindannyian tudjuk, hogy ezek az emberek vakteszten úgy elbuknának, mint a huzat.
Most kicsit félek, hogy mit is válaszoljak. ;) Op rendszer tesztelésében nem vagyok járatos, de gondolom párhuzamot vonsz a kábelek közötti eltérések tesztelésével, amiben ha jól értelmezem nem annyira hiszel. Mármint a kábelek közötti hangzás eltérésben (?)
Lehet olyan tesztet csinálni, valóban amin nagyon sokan elbuknánk. Pl. nem saját rendszeren történő teszteléssel, a lehallgatások között eltelt idő megnövelésével , a két termék nagyon hasonló tulajdonságával/karakterével csak egy pár példa.

De olyan is volt nekem hogy az egyik termék A-B teszten nagyon tetszett, hosszabb távon meg valahogy még se. De lehet csak bennem , vagy a fülemben, de lehet a fejemben van a hiba.

blackfriar
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 37

Hozzászólás Szerző: blackfriar »

Tctronic írta:
2023.10.01., vas. 15:58
De mennyivel unalmasabb (egyszerűbb) lenne az élet így ;)
Nos itt van a kutya elásva.
Nekem akkor rendült meg a hitem ezekben a dolgokban, amikor az emberek elkezdtek különbséget hallani két, azonosan beállított (!!!) op rendszer között. (jól gondold meg, mielőtt erre a hsz-ra reagálsz)
Azt valszeg valahol mindannyian tudjuk, hogy ezek az emberek vakteszten úgy elbuknának, mint a huzat.

Tctronic
Beköltözött
Beköltözött

Töki írta:
2023.10.01., vas. 15:48
....

Sajnos az én rendszerem összes komponense érzékeny a kábelezésre és marhára nem örülök neki.
Sokkal boldogabb lennék, ha az ATC-im PC-kanóccal meg üvegbiztivel is úgy szólnának, mint az évek óta használt WireWorld Platinumokkal, QSA-kkal :rolleyes:
Hát ha az anyagiakat nézzük mindenképpen egyetértek ;) :rolleyes: De mennyivel unalmasabb (egyszerűbb) lenne az élet így ;) A megfelelő kábel megtalálása számomra pl. kifejezetten örömöt jelent.

SoundMania
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1185

Hozzászólás Szerző: SoundMania »

fapaci írta:
2023.10.01., vas. 14:46
mishow írta:
2023.10.01., vas. 14:14
A ‘90-es évekig a hifi komponensek “fenekéből” többnyire fixen bekötött lámpazsinórok lógtak ki tápkábel címén. Nagyon drága cuccokból is. Oxt jóvó’t úgy. Akkor ez most hogy? gondolkodik.gif
Aztán jött a nanokorszak...
gyongyhalas írta:
2023.10.01., vas. 12:53
Akkor itt a megoldás emberek mindenki rohanjon és vegyen Pr.. Au.. berendezéseket ....
A testmozgás igen hasznos tud lenni. Az is becsülendő, hogy próbáltál reagálni a soraimra, de sajnos nem sikerült, helyette kitaláltál egy másik, erősen kisarkított sztorit, aminek nincs köze az én gondolataimhoz. Ilyenkor érzi úgy az ember, hogy értelmetlenné vált a beszélgetés.
Mindegy milyen korszak jött, a hazai kábelgyártók nem értik sőt leragadtak a 40+ éves dogmáknál. Talán még jó kábelt sem hallottak. Filkor Józsinak legalább volt egy, ha el is adta. Attól tartok egyébként, hogy te meg szakmai ártalom miatt talán?, de annyira mást hallasz/hallgatsz, hogy téged valójában nem a hangminőség érdekel, hanem max az előadói. Ami kevés ebben a fórumban szerintem. Kevesen hallanak úgy/ akarnak úgy hallani mint te és kevesen vannak akik azt hallják/akarják hallani mit te. Nagyrészük többre vágyik. Ezért figyelik a rovarokat, hátha tanulnak belőlük, elleshetnek valamit, figyelik az adok-veszekeket, hátha lesz valami jobb cucc cserére lehetőség. Aztán te "megnyugtatod" őket, hogy nincs feljebb mint az alap.... Csak átcseszés az egész hifiipar, meg a kábelek, így aztán a legtöbben lenyugodnak, amig valamit nem olvasnak ami előrelépésről ír és neki nem ugorhatnak, hogy az nem lehet, mert kizárt, mert olvasta, hallotta... Csak épp nem próbálta, vagy pont egy rosszat választott, mert nem mert jobbat, mert úgyis azt olvasta mondták neki, hogy felesleges.
Na.... Nem személyeskedésnek szántam, de büntit kapok érte az biztos.... Viszont elmondtam a véleményem legalább a témában. (nem rólad akartam, hanem a helyzetről.... és tényleg nem hibáztatlak, hogy ez lett, de az embereknek tudniuk kellene józanul dönteni és akkor nem lennének itt mindig ugyanazok a kérdések, válaszok és nekifeszülések. Igaz akkor elhalna a fórum is és adminok is hátradőlhetnének. Maradna az adok-veszek....ami most is tele van "jó" készülékekkel és még mennyivel... )

Töki
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 614

Hozzászólás Szerző: Töki »

Tctronic írta:
2023.10.01., vas. 14:19
Én a saját példámból (tapasztalatomból) indulok ki -de gondolom más is-, ezért azt feltételezve, hogy a "másik" fórumtárs sem süket, furcsa hogy ennyire ellentmondó dolgokat lehet olvasni. Volt már többször kérdésfelvetés, hogy melyik erősítő jobb, amelyik érzékeny a kábelezésre vagy amelyik nem? Erre a pofon egyszerű válasz az, hogy minden rendszer érzékeny valamilyen szinten a kábelezésre, mert egyszerűen ennyi kábelgyártó nem tudna piacon maradni :D
Amit én tapasztaltam, hogy volt olyan erősítőm (vagy inkább rendszerem) ami kevésbé volt érzékeny a kábelezésre, de a mostani rendszerem sajnos/szerencsére mindent képes megmutatni. Ami áldás és átok is egyben, de én örülök neki. Véleményem szerint egy jó rendszernek (mert azért ez szerintem nem csak erősítő hanem erősítő+hangfal függő is) minden jót/rosszat meg kell tudnia mutatni. Amit észrevettem, hogy nem megfelelő kábelezéssel simán átlagossá lehet hangolni a sajátomat.
Sajnos az én rendszerem összes komponense érzékeny a kábelezésre és marhára nem örülök neki.
Sokkal boldogabb lennék, ha az ATC-im PC-kanóccal meg üvegbiztivel is úgy szólnának, mint az évek óta használt WireWorld Platinumokkal, QSA-kkal :rolleyes:
MZX Audio PDU-F07 hálózati szűrő
Taiko Extreme DIY PC Sabo AC/DC
Dangerous Music CONVERT-2
MZX PRE-NR1
MZX 3.5 way Active Speaker IRS-AmpPack
Cables Z & Z+ / WW Platinum

gyongyhalas
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 326

Hozzászólás Szerző: gyongyhalas »

fapaci írta:
2023.10.01., vas. 14:46
mishow írta:
A ‘90-es évekig a hifi komponensek “fenekéből” többnyire fixen bekötött lámpazsinórok lógtak ki tápkábel címén. Nagyon drága cuccokból is. Oxt jóvó’t úgy. Akkor ez most hogy? gondolkodik.gif
gyongyhalas írta:
Akkor itt a megoldás emberek mindenki rohanjon és vegyen Pr.. Au.. berendezéseket ....
A testmozgás igen hasznos tud lenni. Az is becsülendő, hogy próbáltál reagálni a soraimra, de sajnos nem sikerült, helyette kitaláltál egy másik, erősen kisarkított sztorit, aminek nincs köze az én gondolataimhoz. Ilyenkor érzi úgy az ember, hogy értelmetlenné vált a beszélgetés.
Igazad van ..értelmetlen a beszélgetés .. Teljesen mást gondolunk sokmindenről ....Persze, én vitatkozni szoktam egy fórumon idegen emberekkel ha más véleményünk van a dolgokról...... Az meg se forduljon a fejedben ,hogy tévesen itéled meg az én gondolataimat vagy én gondoltam bele mást a mondandódba ...Söpörd le ha nem tetszik ez a megoldás ... gondolkodik.gif

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Értékelés: 8893

Hozzászólás Szerző: Vinkler »

Shimano írta:
2023.10.01., vas. 12:21

Nem kell mellre szívni,de itt a fórumon lassan már tényleg csak az a téma akárhol is előjön egy kérdés hogy a kábelezés,és utána a többi,holott annak a jelentősége elenyésző mértékű egy jó erősítő hangsugárzó párosítás mellett.Valszeg a fullos kábelezéssel demózó kereskedők tolták ezt a fejekbe,na meg az internet,és azon belül az itt ott szorgoskodók az évek alatt.Az egyszerűen kizárt hogy egy jó hangsugárzó erősítő páros ne tudja megmutatni azt hogy tetszik e,vagy nem nekünk egy teljesen alap drótozással is,mert a hang bennük,és nem a drótokban van.Finomítani,az ízlésünkre formálni persze lehet,és kell is mert nincs két egyforma szoba,elvárás,de hogy ez olyan fontosságot élvezzen mint a készülékek és azok szinergiája,az egyszerűen nem lehet,és nem is igaz.
Azért az is hihetetlen, hogy a kábelezés jelentőségét még vitatjuk ezen a fórumon. Az is fura, hogy még mindig úgy tekintünk a kábelezésre, hogy azzal hangoljuk, finomítjuk, vagy mit tudom én mit csinálunk a rendszerrel. Ha már a kábelekkel kell bármit is csinálni, akkor megette a fene az egészet.
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos

gyongyhalas
Fórumlakó
Fórumlakó

mishow írta:
A ‘90-es évekig a hifi komponensek “fenekéből” többnyire fixen bekötött lámpazsinórok lógtak ki tápkábel címén.
Nagyon drága cuccokból is.
Oxt jóvó’t úgy.
Akkor ez most hogy? gondolkodik.gif
Ellen példa Accuphase p260....tipus számot csak azért írtam mert ilyenem volt...80 as évek gyártmánya?
Egyébként értem mit is akarsz mondani....Talán a hangsugárzóknál indult el későn a jobb és tökéletesebb hang ,,követte az akusztika...majd ma már a jobb felbontású és jobb forráskészülékek Dac variációk....Zajszennyezés is kevesebb volt a hálózatokon az otthonokban? Vagyis csak egypár dolog ami miatt lehetséges amit írtál......A fülünk ugyanúgy nem hall semmit de akarunk többet kihozni az erősítőkből is...

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Értékelés: 10973
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Luxor Audio »

mishow írta:
gyongyhalas írta:

gyongyhalas
Fórumlakó
Fórumlakó

Shimano írta:
2023.10.01., vas. 13:44
gyongyhalas írta:
2023.10.01., vas. 12:34

:fekverohog: ....Kérlek szépen terítsd ki a lapodat melyik rendszeren hallod a tökéletes hangsugárzó erősítő párost....vagy ha neked ilyen nincs mert máshol hallotad, vagy írták linkeld be kérlek ...hadd tanuljunk vagy tudjuk meg a tutit ! Mert ez így sületlenség: Jelentése Sületlen (2a) megnyilvánulás, beszéd, cselekedet, alkotás, tréfa; ostobaság, badarság, ízléstelenség (1a). Minden sületlenségen nevet.
Hát ha neked az sületlenség hogy én az erősítő hangsugárzó szinergiáját fontosabbnak tartom az egyéb bizbasz kiegészítőktől,és fekve is röhögsz tőle,akkor a párbeszed veled itt és most fejeződik be a részemről.A miérteket nem is említem,mert ha azt leírom amit gondolok a piros kiemelésekről,és az állandó fekveröhögős szmájlidról,akkor azt valszeg nem díjaznák + -an a modik,így inkább magamban is tartom. :D
Egyébként meg a tököm tudja hogy mik a jó párosok most konkrétan a piacon,nem mászkálok erősítő hangsugárzó szinergiát keresni,mert minek ha már adott egy ami nekem megfelel.De tudod mit!,egy olyat még is,csak neked,és amit szerintem az égiek is egymásnak teremtettek.Heed grand enigma se - Heed Lagrange.
Sajnálom a sértettséged ..bár te bármiről alkotsz véleményt és teszel kinyilatkoztatásokat,,, bármiféle tapasztalat nélkül,,,, te úgyse méltányolod mondandóm.... Csináld csak...Egyébként a fórumon " smile "-ra személyeskedés jelzőt ,még nem hallottam csak tőled... Ami nem releváns még a hozzászólásaidnál sem. Hú annak idején volt negatív jelzésre lehetőség .....tudom -tudom nem lehet mert így mert úgy....de legalább van röhögő smile, lehet ez lesz a negatív jelzés megfelelője?

tunerman
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2731

Hozzászólás Szerző: tunerman »

juliush írta:
2023.10.01., vas. 13:52
A kábelek különálló eszközökből formálnak együttműködő integrált rendszereket, ahol pont az együttműködés hogyanjára, milyenségére van elsősorban hatásuk. Jellemző példa a Spectral Audio, akik évtizedek óta "bármi áron" a RENDSZEREIK elsődleges célját a megaherzes nagyságrendű sávszélesség megtartásában határozták meg a hallható tartományban, de még azon is messze túlmutatóan fázishelyes reprodukció érdekében. Pontosan ezért ragaszkodnak az MIT-vel közösen kifejlesztett kábeleik alkalmazásához rendszerszinten. Rakjál a rendszerükbe egy istenített, "mindennél jobb" mittudomén ezüst Audio Note kábelt és taccsra vágtad az egészet. Máshogy fog szólni? Persze. Még az is lehet, hogy Neked jobban tetsző színezést vezetsz be a rendszerbe. De alapvetően sérült az a működési környezet, amelyre tervezték és nem azért, mert a kábel a bemenete és kimenete között "módosított" a hangon (főleg nem egy jól kiszámítható "sajáthangzással"), hanem mert a rendszer aktív elemei nem tudják a tervezett funkciójukat betölteni a megfelelő hullámimpedanciás illesztés nélkül.
De hogy számunkra talán kevésbé exotikus példát is említsek arra, hogy igenis "magyarázható elgondolás, hogy a kábelnek a hatása van az erősítőre", a korai Naim (és pár más angol) erősítők esete, ahol tudatosan elhagyták a kimenet előtt a Zobel-hálózatot és a hangfalkábel megfelelő induktivitásától, és megfelelően alacsony kapacitásától várták a megfelelő stabilitás biztosítását, vagyis praktikusan ők is a kábel tulajdonságaival terveztek az erősítőiknél. A nem megfelelő kábel az erősítőt simán oszcillációba vitte.
Alapvetően műszakilag téves az a nézet, hogy a kábel egyik végén "bemegy a hang" az előtte álló eszközből, majd a másik végén gyakorlatilag a kábel "sajáthangjával" módosított hang jön ki a következő eszköz számára. Azzal, hogy a rendszer további elemei által jelentett terhelés hogyan módosul, tegyük hozzá, megfelelő tervezés esetén igen csekély mértékben az összekötő kábel cseréje miatt, azt is befolyásoljuk, mit és hogyan képes adott körülmények között "betáplálni" az előttük álló eszköz, csakúgy mint azt, hogy a következő elem "mit tud vele kezdeni".
Akkor az erősítők hálózati kábeleivel mi a helyzet? :smile29:
Ott nem egészen két rendszerkomponens van jel ki - jel be alapon "összedrótozva" :D
TJ.
LP: Lurné J1/Air Tangent 1B/Kiseki Agaat, PHONO: Twin Servo MCRIAA, AMPLIFIER: Münchhausen drive V-FET SE, CD: Philips CD100 trial run no NFB, TUNER: REL Precedent, CASSETTE: Nakamichi 1000/II, REEL: StellaMaster(SP-8) SPEAKER: Lowther Acousta 115/P6/7M, HEADPHONES: Stax SRA-14S/SR-X MK3

Válasz küldése

Vissza: “Hifi”