Nálam csak a soundcare 00401 volt és a kipróbáltam a bronz korongokat az összeset és sofkkal jobb a vibra-r korong föleg a profi. Nagyon jól lehet vele hangolni a rendszert a hang tisztább és részletgazdagabb lesz. A basszus nagyon sokat finomodik. Szóval megérte a csere.....próbáld ki sztem letét ellenében...
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Alátétek, rezgéscsillapítás
Re: Alátétek, rezgéscsillapítás
"Az igazi barát szemből támad."
- hm74
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 73
Van valakinek tapasztalata Soundcare Superspikes és Vibra-R alátétekről?
Nálam az alap Soundcare 00201 tüskék nagyon jól teljesítenek, de mit tudnak ehhez képest a Vibra-R bronz (profi) korongok? Megéri a Vibra-R magasabb ára?
Nálam az alap Soundcare 00201 tüskék nagyon jól teljesítenek, de mit tudnak ehhez képest a Vibra-R bronz (profi) korongok? Megéri a Vibra-R magasabb ára?
-
manman12
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 27
Keresgélek én is rezgés csillapitott jbl es 80 alá és élég gagyi tüskék vannak fent ami nem igazán tetszik de meglett a szépség mit,a kis kedvenc megkap tőlem hát nem szép
és a dali alá is ez kerül.
- Csatolmányok
-
- 1083.jpg (162.14 KiB) Megtekintve 2471 alkalommal
- b_t
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 372
- Kapcsolat:
A talpa filccel van bevonva. Azon könnyű csúsztatni. Ehhez persze az sem árt, ha stabil kötésben van az állvánnyal a rugó, nem csak úgy rá van téve az eszköz. Nálam M8-as hernyócsavarral csatlakozik az állványhoz a rugó (gyárilag elő vannak készítve a rugók).
A disc-es felajánlást köszönöm, visszatérnék rá :) Kicsit most mozog a rendszerem, jönnek még hozzá dolgok, amit beáll jelentkeznék :)
A disc-es felajánlást köszönöm, visszatérnék rá :) Kicsit most mozog a rendszerem, jönnek még hozzá dolgok, amit beáll jelentkeznék :)
http://carbon4copy.blogspot.com/
- hollohazi
- Törzsvendég

- Értékelés: 309
A Townshend rugók csúsztathatóságát képről nehezen tudom elképzelni.b_t írta: ↑2019.05.02., csüt. 09:44Nagyon jók ezek a rugók, csomó előnyük van:
- pozitívan hatnak a hangra. Levegősebb, nyitottabb de közben tisztább hang
- tökéletes súlykiegyenlítés 4 lábbal (amúgy elvileg is nehéz egyformán terhelni 4 tüskét, ezért a sok 3 tüskés/lábas megoldás. A rugók beállnak a valós súlyterhelés alapján. Szintezni meg lehet utána)
- nem karcolja fel a padlót. Meg lehet egyszerűen csúsztatni a berendezéseket
- szomszédbarát (basszuselcsatolás miatt)
- viszont drága.
Ezek a Shun Mook termékek nekem teljesen új víz, eddig csak olvastam róla, sosem hallottam mit csinálnak. Talán egyszer kipórálom mit csinálnak a csövekre tehető rezonátorok...
Shun Mook csőrezonátorban egyik unokaöcsém gondolkodik. Hogy ez milyen irány lehet, annak megítélésében segíthet az Mpingo Disc, olyat meghallgatásra tudok kölcsönözni.
47 Lab Midnight Blue Cd játszó, 47 Lab Midnight Blue elő-és végerősítő, 47 Lab Lens Alnico széles sávú hangsugárzó , Funk Vector III lemezjátszó, Funk FX 3 kar, Hana SL MC hangszedő, 47 Lab Shigaraki MC phono, Tiglon, Shun Mook, Schallwand, Schnerzinger
- hollohazi
- Törzsvendég

Yamamoto tulajdonos bizonyára több is van, több információval, én Yamamoto-t egy tiszta Kondo rendszerben hallottam, illetve a próbájánál voltam jelen. Itt a legtöbbet a Kondo doboz állványa alatt "hozta, a második generációs Townshend állványon lévő Kondo elektronikák /Ongaku, stb./alatt nem volt annyira meggyőző.SoundMania írta: ↑2019.04.30., kedd 10:42Nem érzem az említett hátrányokat! Földön levő dolgokhoz is használom az állvány polcain szintén ott vannak a "tepsik".hollohazi írta: ↑2019.04.30., kedd 07:41A légpárnás állvány, alátét meglehetősen jó választás a talaj felőli rezgések elnyelésére,nekem is volt Townshend állványom. Ma már nem vennék, annak ellenére , hogy a talajon Townshend- szerű 3D légpárnák vannak. Ez az eredeti változat egyfajta finomhangolása, tüskék helyett 3 db-os Tiglon alátéteken. Nem tudom pontosan, hogy Max Townshend miért hagyta abba a gyártást, tért át más megoldásra, de gyanítom, hogy stabilitás, élettartam, használhatóság volt az egyik ok. A másik az a saját hang, ami elveszi némiképp az élő zene attraktivitását, de egyúttal a nem tökéletes /mi az, ami tökéletes/elektronikák hangjának jót tesz. Ugyanakkkor kétség kívül vannak nagyon pozitív tulajdonságai a légpárnás rendszernek, úgymint a levegőség, nagy tér és a rezgéselnyelés, rezgéscsillapítás, ami együtt jár a ráhelyezett készülékek informatív, torzításmentes megszólalásával, a hosszú távú hallgathatósággal. Szintén hátrány a hang lassítása, ami a hangreprodukáló rendszereknek nem tesz jót.
Egy ismerős rendszerben az AN TT-3 futómű egy négypolcos Townshend állvány tetején csücsül oly módon, hogy van még alatta egy 3-D alátét, azon meg még egy Daruma. A többi 3 polcon semmi, csak a futómű tápegység.
Yamamotóval hallgattam már, talán van némi plusz hatása. De még nem szántam rá magam. Viszont a grafitpogácsák meg az Entreq inspiralta vf dobozom eladó lesz.
Entreq esetében az Entreq kábel talán többet számít. mint a doboz, a házi megoldások általában csalódással járnak.
Grafit alátétet én is próbáltam, de rögtön el is adtam ma már tudom, hogy próbálni sem kellett volna.
47 Lab Midnight Blue Cd játszó, 47 Lab Midnight Blue elő-és végerősítő, 47 Lab Lens Alnico széles sávú hangsugárzó , Funk Vector III lemezjátszó, Funk FX 3 kar, Hana SL MC hangszedő, 47 Lab Shigaraki MC phono, Tiglon, Shun Mook, Schallwand, Schnerzinger
- b_t
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 372
- Kapcsolat:
Nagyon jók ezek a rugók, csomó előnyük van:
- tökéletes súlykiegyenlítés 4 lábbal (amúgy elvileg is nehéz egyformán terhelni 4 tüskét, ezért a sok 3 tüskés/lábas megoldás. A rugók beállnak a valós súlyterhelés alapján. Szintezni meg lehet utána)
- viszont drága.
Ezek a Shun Mook termékek nekem teljesen új víz, eddig csak olvastam róla, sosem hallottam mit csinálnak. Talán egyszer kipórálom mit csinálnak a csövekre tehető rezonátorok...
- viszont drága.
http://carbon4copy.blogspot.com/
- hollohazi
- Törzsvendég

Ez egy végső állomásnak is tekinthető megoldás, az eredeti Townshend pódium testre szabása, bár így sem lehetett olcsó. Ebben az árkategóriában számomra a meglévő kissé instabil "szendvicseim" kiváltására a Shun Mook audio Mini Diamond Resonators termékek lesznek várhatóan a hosszú távú megoldás alanyai, azért is, mert használatban van már nálam az innen származó Mpingo Disc-ből egy szett és a tapasztalataim rendkívül pozitívak. Ez már nem a hifi kategóriája. Ezt megerősíti továbbá a Schallwand audio ajánlása is, mely cég egyetlen termékében/pedig van bőven/ sem csalódtam. Korábban ők is Townshend rugókat használták, majd áttértek a Shun Mook alátámasztásra.
- SoundMania
- V.I.P.

- Értékelés: 1290
Nem érzem az említett hátrányokat! Földön levő dolgokhoz is használom az állvány polcain szintén ott vannak a "tepsik".hollohazi írta: ↑2019.04.30., kedd 07:41A légpárnás állvány, alátét meglehetősen jó választás a talaj felőli rezgések elnyelésére,nekem is volt Townshend állványom. Ma már nem vennék, annak ellenére , hogy a talajon Townshend- szerű 3D légpárnák vannak. Ez az eredeti változat egyfajta finomhangolása, tüskék helyett 3 db-os Tiglon alátéteken. Nem tudom pontosan, hogy Max Townshend miért hagyta abba a gyártást, tért át más megoldásra, de gyanítom, hogy stabilitás, élettartam, használhatóság volt az egyik ok. A másik az a saját hang, ami elveszi némiképp az élő zene attraktivitását, de egyúttal a nem tökéletes /mi az, ami tökéletes/elektronikák hangjának jót tesz. Ugyanakkkor kétség kívül vannak nagyon pozitív tulajdonságai a légpárnás rendszernek, úgymint a levegőség, nagy tér és a rezgéselnyelés, rezgéscsillapítás, ami együtt jár a ráhelyezett készülékek informatív, torzításmentes megszólalásával, a hosszú távú hallgathatósággal. Szintén hátrány a hang lassítása, ami a hangreprodukáló rendszereknek nem tesz jót.
Egy ismerős rendszerben az AN TT-3 futómű egy négypolcos Townshend állvány tetején csücsül oly módon, hogy van még alatta egy 3-D alátét, azon meg még egy Daruma. A többi 3 polcon semmi, csak a futómű tápegység.
Yamamotóval hallgattam már, talán van némi plusz hatása. De még nem szántam rá magam. Viszont a grafitpogácsák meg az Entreq inspiralta vf dobozom eladó lesz.
- hollohazi
- Törzsvendég

A légpárnás állvány, alátét meglehetősen jó választás a talaj felőli rezgések elnyelésére,nekem is volt Townshend állványom. Ma már nem vennék, annak ellenére , hogy a talajon Townshend- szerű 3D légpárnák vannak. Ez az eredeti változat egyfajta finomhangolása, tüskék helyett 3 db-os Tiglon alátéteken. Nem tudom pontosan, hogy Max Townshend miért hagyta abba a gyártást, tért át más megoldásra, de gyanítom, hogy stabilitás, élettartam, használhatóság volt az egyik ok. A másik az a saját hang, ami elveszi némiképp az élő zene attraktivitását, de egyúttal a nem tökéletes /mi az, ami tökéletes/elektronikák hangjának jót tesz. Ugyanakkkor kétség kívül vannak nagyon pozitív tulajdonságai a légpárnás rendszernek, úgymint a levegőség, nagy tér és a rezgéselnyelés, rezgéscsillapítás, ami együtt jár a ráhelyezett készülékek informatív, torzításmentes megszólalásával, a hosszú távú hallgathatósággal. Szintén hátrány a hang lassítása, ami a hangreprodukáló rendszereknek nem tesz jót.
- SoundMania
- V.I.P.

Ez a szoba kérdés sajnos máshol kezdődik. Vannak szerencsések,akiknél elég jó a szoba és vannak akiknek foglalkozni kell a "hangolásával". Nálam sem tökéletes biztosan az akusztika, de egyre kevésbé érdekel, mert nem zavar zenehallgatás közben. A "padlónak"meg ugyanúgy van "sajáthangja" , mint bármi más alátámasztásnak. Nem is jelentéktelen . Emiatt ugyanúgy szükséges a további izoláció is, mint bármi egyéb esetében. Azt hogy ezt mivel tudod kihangolni, már a rendszeredtől függ utána. Nekem az első komoly lépést a vicik-vacakok után a légpárnás rendszer hozott. Már a befutóbarázdán hallani lehetett, hogy nagy durranás lesz! Az lett! Ösztönösen indultam el afelé a hangzás felé ami tetszett, de után már tudatosan kerestem meg hozzá a szerintem legjobb készülékeket amiket képes voltam. Már egy jó ideje jól alszom miatta! :)hollohazi írta: ↑2019.04.29., hétf. 22:39Igen, az messze nem elég, ha csak maga hallja jónak azt a rendszert a tulajdonosa. De egy rendszert a szobához kell kiválasztani, majd illeszteni, hangolni. Ezeknek első eleme, és talán legfontosabb eleme a szoba akusztika. Itt játszani lehet, illetve illeszteni szükséges a rendszer hangi erényeit fokozandó berendezési tárgyakkal, eszközökkel./alacsony mennyezet esetén mennyezet panelek is szükségesek/. Az arra érzékeny berendezések esetén ugyancsak nagyon fontos kell, hogy legyen a rezgésmentesítés, izoláció. Nekem az a tapasztalatom, ezért ezt a módszert alkalmazom , hogy egymás mellé teszem le a készülékeim a talajra /kőpadló/és itt oldom meg az izolációt. Szerintem így nem rázzák egymást, az egymás alatt lévő készülékek, de ennek az izolációnak a lehető legjobbnak kell lennie a hangsugárzók miatt is. Ez több helyet igényel, de szerintem hangban megéri, ha a talajtól megfelelően izolálni tudunk. Sajnos ez egyben több költséggel is jár, elveszik a 47 Lab helytakarékossága. Érdekes terület a kábel izoláció is, nekem minimálisan van rá szükségem.SoundMania írta: ↑2019.04.29., hétf. 21:59Szia Laci! Tényleg nem tudom, hogy konkrétan a Te rendszered hogyan szól, de nemrég mesélte egy ismerősöm, hogy Ő is visszalépett egy 47 Lab rendszerre, mert amik addig voltak neki abból nagyon sokat kellett volna még csiszolnia, hogy annyira összeálljon mint az enyém, ami nagyon tetszett mindig neki.így most tudja, hogy mik a korlátai, de legalább olcsóbban megússza, meg nagyobb hely marad a szobában. :)
Szóval ha viszont egyszer már költeni kell rá, akkor legalább szóljon úgy , hogy essen hasra aki hallja. Tudod, itt megint az jön, hogy nekem az kevés egy rendszertől ha csak a tulajdonosa hallja jónak . :)
Hidd el, hallottam 47 Lab rendszereket szólni,személyesen azt tapasztaltam, hogy sok lehetőség rejlik bennük.
- hollohazi
- Törzsvendég

Igen, az messze nem elég, ha csak maga hallja jónak azt a rendszert a tulajdonosa. De egy rendszert a szobához kell kiválasztani, majd illeszteni, hangolni. Ezeknek első eleme, és talán legfontosabb eleme a szoba akusztika. Itt játszani lehet, illetve illeszteni szükséges a rendszer hangi erényeit fokozandó berendezési tárgyakkal, eszközökkel./alacsony mennyezet esetén mennyezet panelek is szükségesek/. Az arra érzékeny berendezések esetén ugyancsak nagyon fontos kell, hogy legyen a rezgésmentesítés, izoláció. Nekem az a tapasztalatom, ezért ezt a módszert alkalmazom , hogy egymás mellé teszem le a készülékeim a talajra /kőpadló/és itt oldom meg az izolációt. Szerintem így nem rázzák egymást, az egymás alatt lévő készülékek, de ennek az izolációnak a lehető legjobbnak kell lennie a hangsugárzók miatt is. Ez több helyet igényel, de szerintem hangban megéri, ha a talajtól megfelelően izolálni tudunk. Sajnos ez egyben több költséggel is jár, elveszik a 47 Lab helytakarékossága. Érdekes terület a kábel izoláció is, nekem minimálisan van rá szükségem.SoundMania írta: ↑2019.04.29., hétf. 21:59Szia Laci! Tényleg nem tudom, hogy konkrétan a Te rendszered hogyan szól, de nemrég mesélte egy ismerősöm, hogy Ő is visszalépett egy 47 Lab rendszerre, mert amik addig voltak neki abból nagyon sokat kellett volna még csiszolnia, hogy annyira összeálljon mint az enyém, ami nagyon tetszett mindig neki.így most tudja, hogy mik a korlátai, de legalább olcsóbban megússza, meg nagyobb hely marad a szobában. :)
Szóval ha viszont egyszer már költeni kell rá, akkor legalább szóljon úgy , hogy essen hasra aki hallja. Tudod, itt megint az jön, hogy nekem az kevés egy rendszertől ha csak a tulajdonosa hallja jónak . :)
Hidd el, hallottam 47 Lab rendszereket szólni,személyesen azt tapasztaltam, hogy sok lehetőség rejlik bennük.
- SoundMania
- V.I.P.

Szia Laci! Tényleg nem tudom, hogy konkrétan a Te rendszered hogyan szól, de nemrég mesélte egy ismerősöm, hogy Ő is visszalépett egy 47 Lab rendszerre, mert amik addig voltak neki abból nagyon sokat kellett volna még csiszolnia, hogy annyira összeálljon mint az enyém, ami nagyon tetszett mindig neki.így most tudja, hogy mik a korlátai, de legalább olcsóbban megússza, meg nagyobb hely marad a szobában. :)hollohazi írta: ↑2019.04.29., hétf. 21:36Hát egyszer eljöhetnél, meghallgatni azokat a korlátokat. És azután remélem, már jól alszol.. vagy nem.
- hollohazi
- Törzsvendég

Hát egyszer eljöhetnél, meghallgatni azokat a korlátokat. És azután remélem, már jól alszol.. vagy nem.
- hollohazi
- Törzsvendég

Mivel készülékeim alatt egyenként 6-8 különböző izolációs eszközöz kombinációját használom,ezért mertem megosztani ezekből a tapasztalatokból néhányat. Azért csak néhányat, mert fogalmad nem lehet azon, számodra még ismeretlen eszközökről, melyekről nem itt fogok neked beszámolni és melyekkel bárki orvosolni tudja készülékeinek vélt vagy valós hiányosságait.
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1029
Kedves Attila!murasake írta: ↑2019.04.29., hétf. 16:03Ez afféle bújtatott, lopakodó önreklám?
Doky írta:
-"Manapság egyre több helyen ill rendszerben látok "Ikea-s" vágódeszkát (gondolom bambusz) készülékek alá/fölé.
Tapasztalatok?
Vagy szimplán mutatósak csak? :)"
-"Csak szimplán érdekel a dolog hogy a vágódeszka csak design-os vagy valamit tehet is.
Bükk deszka milyen lehet (kb 40x30x2,5 cm)? :)"
Itt következik egy fotó sorozat a bükk deszkákról, amolyan kedvcsinálónak. :) És a végén csak kibújik a dolog:
-"A fentebb lévő deszkákat én csináltam egyébként... tehát a páromat nem tudom meglepni vele ha nem jó!"
Hahahahah. Ki kéne tán próbálni, ha már saját! :)
Örülök hogy felvidítottam a napod!
Nem tudom mióta szerepel ez a "klopfoló deszka" az Ikea termékei között de mostanában látom elterjedni (nagyon sok neten fellelhető képen látni rendszerekben és itt a fórumon is jó pár ember láncában), és valóban kíváncsi voltam hogy kinek mi a tapasztalata vele vagy szimplán design ellem?
Lássuk, mit is reklámoznék bújtatottan ill lopakodva itt?
Vágódeszkát?
Az nem a "gasztró" topicban kellene?
Ismételten nem csalódtam...
- murasake
- Fórumlakó

- Értékelés: 259
Ez afféle bújtatott, lopakodó önreklám?
Doky írta:
-"Manapság egyre több helyen ill rendszerben látok "Ikea-s" vágódeszkát (gondolom bambusz) készülékek alá/fölé.
Tapasztalatok?
-"Csak szimplán érdekel a dolog hogy a vágódeszka csak design-os vagy valamit tehet is.
Itt következik egy fotó sorozat a bükk deszkákról, amolyan kedvcsinálónak. :) És a végén csak kibújik a dolog:
-"A fentebb lévő deszkákat én csináltam egyébként... tehát a páromat nem tudom meglepni vele ha nem jó!"
Doky írta:
Tapasztalatok?
cd: Vincent TAC C60, előfok: Electrocompaniet EC4.8mkII, végfokok: Electrocompaniet AW180, hangfal: Avalon Indra, tápkábelek: Nordost Odin clone, XLR: Valhalla AgPt RXF, LS: Straight Wire Crescendo
- SoundMania
- V.I.P.

- fülelek
- V.I.P.

- Értékelés: 5266
Mi az a dinamikusabb hang?
Több mély? Mennyire mély? És az jó?
"Komplex, ásványos íz, hosszú lecsengés, magabiztos savak" - magyarul kesernyés, kerítésszaggatóan savas és ki se tudod öblíteni egyhamar a szádból...
Több mély? Mennyire mély? És az jó?
"Komplex, ásványos íz, hosszú lecsengés, magabiztos savak" - magyarul kesernyés, kerítésszaggatóan savas és ki se tudod öblíteni egyhamar a szádból...
- hollohazi
- Törzsvendég

A tölgynél puhább faanyag dinamikát vesz el, de van ahol jó lehet a lágyítás. Mindenképp bütü szerkezet a jó és minél vastagabb, annál jobb. Ugyanakkor minden fának saját hangja van, meglehetősen eltérő, ezért véleményem szerint egyféléből sem jó, ha sok van. A kombinációk az egyes nem tökéletes alátét szerkezetek hibáinak/domináns saját hang/ kiküszöbölésére, elfedésére jók. Alacsony költségű megoldás a tölgyfa, jobb esetben a réz bútorgomb.Ez utóbbi dinamikusabb hangot ad. Daruma alátétet is érdemes lehet kevés gyurmával alul-felül csatlakoztatni. Készülék láb helyett nagyon jó lehet az ébenfa hasáb hármasával, ezt tartom én a legjobb hangúnak, kevés gyurmával.
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
Nos, keményfa kockákat ill 3szögeket régebben próbáltam, de nem éreztem változást.
Nemsokára festés, utánna visszapakolás után lehet próbát teszek...
A fentebb lévő deszkákat én csináltam egyébként... tehát a páromat nem tudom meglepni vele ha nem jó!
Nemsokára festés, utánna visszapakolás után lehet próbát teszek...
A fentebb lévő deszkákat én csináltam egyébként... tehát a páromat nem tudom meglepni vele ha nem jó!
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
- gnagy
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 77
Szerintem kevés olyan rendszer van, ahol ne lenne észrevehető hatása bármilyen alátétnek. Az ikea vágódeszka, az edzett üveg lap, vagy a lentebb írt balsa fa alátét filléres apróságok. Nyilván egy alap rendszerbe nem vesz az ember sokmilliós állványt, mert annak tényleg kevés pozitívuma lesz a rendszer képességeihez mérten, de pár ilyen aprósággal is lehet alapvető hangkarakterbeli változást elérni. Saját tapasztalatból mondom, hogy megéri ilyenekkel vacakolni, már csak azért is, hogy az ember tapasztalatokat szerezzen. Aztán, ha nem vált be, legfeljebb meglepted az asszonyt egy csinos új vágódeszkával.
Clearaudio Emotion I Audio Note CD 2.1x I Rogue Audio Magnum I JBL 4312 I ZU Event
- prando
- V.I.P.

- Értékelés: 160
Nálam is beválni látszik a vágódeszka, az erősítő alá került, de a lakásban átalakítás lesz, nem biztos, hogy az erősítőnek a külön állvány marad. Az alább látható vastagabb kivitel a nyerő, függőleges a szálirány. A rendszerem talán középkategória: Vincent cd-s3, XTZ Class-A 100, Vandersteen Model-1. Engem is Hosszú "beszélt" rá. :)
A cd fali polcon áll, sima 19-es pozdorján, de alá 10 mm-es balsafa "kocka" van vágva, kb 50x50 mm/db. Az is jó, de az nem bír olyan nagy súlyt, a legalább 20 kilós XTZ már eléggé összenyomná, sztem. Balsafa sokféle méretben kapható barkácsboltokban. Bambuszt nem kerestem ilyen helyen még. Sztem a te rendszered már észrevenné ezeket.
Vincent cd, Revox magnó, TEAC dac, Rotel RA985BX erősítő, diy phono, Vandersteen 1C hangfal, Vibavoice Omega500 tápkondi, ezek Béres János fórumtárs felújításában. Linn lp-játszó Oppo bluray, Heed táp, Fapaci, ACR, AudioNote, VdH, ZuAudio Event, Soner, Furutech kábelek, Triangle Antal hangfal.
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
Igen, én is egyre gyakrabban látok ilyen deszkákat "drága" rendszerekben.
Szimplán ezért kérdeztem!
Azt gondolom hogy bizonyos szint felett lehet ezeket a dolgokat ill dolgok hatását tapasztalni.
Szimplán ezért kérdeztem!
Azt gondolom hogy bizonyos szint felett lehet ezeket a dolgokat ill dolgok hatását tapasztalni.
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.