Hogy szerinted mi a releváns kérdés, az nem tartozik rám. Én egy kérdést fogalmaztam meg, nem relevancia szempontjából.juliush írta: ↑2023.09.29., pén. 12:33A releváns kérdés esetünkben az, hogy tényleg annyival jobban szól-e az átalakító+DAC (ha egyáltalán), mint a kombinációjukkal azonos árú önálló DAC USB-ről, hogy racionalizálja a formátumokkal kapcsolatos kompromisszumokat, különösen ha emiatt esetleg a felvétel minőségében rejlő potenciált sem tudjuk teljes egészében kiaknázni.
Egyébként meg hogyan értékelnéd annak a DAC-nak a gyártóját, amely a digitális bemenetei között sokszázezer forintos átalakítót racionalizáló hangminőségbeli különbséget mutat?![]()
Nem tudom, hogy a felvételből eredő potenciálbeli különbség hogy értelmezhető egy olyan felbontásnál, amelyik nem jelent problémát egyik digitális bemenet esetén sem, pl. 24/96PCM legyen?
Miként értékelek egy olyan céget, ahol az XMOS mondjuk nincs úgy megcsinálva mint egy SPDIF vevő környezete? Vagy olyannak, aki csak azért tett bele USB-t, hogy legyen, vagy pedig nem teljesen készült fel az új technológiákra...