Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Lemezjátszó

hukkle
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 384

Lemezjátszó

Hozzászólás Szerző: hukkle »

Köszönöm szépen!

AM Denmark bejött: https://cleansoundam.com/products/vinyl-brush

Bartfay
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 90
Kapcsolat:

Lemezjátszó

Hozzászólás Szerző: Bartfay »

Tudnátok ajánlani jó és megfizethető lemeztisztító kefét? Jenleg egy (reloop khm. ) kefét használok. 
AM Denmark bejött: https://cleansoundam.com/products/vinyl-brush
JZZ.hu hanglemez webshop, Bartfay Audio

hukkle
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 384

Lemezjátszó

Hozzászólás Szerző: hukkle »

Tudnátok ajánlani jó és megfizethető lemeztisztító kefét? Jenleg egy (reloop khm. ) kefét használok. 

muvimi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 449

Lemezjátszó

Hozzászólás Szerző: muvimi »

Nem tudom mennyit szánsz az ügyletre, nézd meg ezt a hármat is, a Nad ebben az állapotban nem rosszabb mint a Dual 505-ős, a másik kettő meg sokkal jobb. Az AR lehet, hogy nem kezdőknek való, de kivételesen jó kis masina, a 704-es Dual is nagyon jól szól, még egy AT95-el is, talán ez lenne a legproblémamentesebb egy kezdőnek.
http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... nt=2080646
http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... nt=2079307
http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... nt=2081280

Gergoland
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 1

Lemezjátszó

Hozzászólás Szerző: Gergoland »

Az eladó egy lomis. Ne vedd meg, pláne ennyiért. A kar rögzítő le van törve, és az állapota egyáltalán nem gyönyörű. A műszaki állapot meg zsákbamacska.
Szia!

Köszönöm szépen a választ és, hogy figyelmeztettél.
Én valóban nem néztem rá tüzetesen a készülékre, de így, hogy felhívtad rá a figyelmemet, véletlenül sem ugrok bele.

Inkább folytatom egy jó állapotú DUAL cs-505-3 keresését.

Még egyszer nagyon köszönöm: Gergő

Voyager
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2130

Lemezjátszó

Hozzászólás Szerző: Voyager »

Sziasztok!
Viszont tegnap este találtam ezt a hirdetést: http://www.vatera.hu/szorakoztato_elekt ... 44457.html
Esetleg írnátok pár gondolatot erről a JVC-ről?

Köszönettel: Gergő
Az eladó egy lomis. Ne vedd meg, pláne ennyiért. A kar rögzítő le van törve, és az állapota egyáltalán nem gyönyörű. A műszaki állapot meg zsákbamacska.
„Vén épület már a világ. Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd a gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő gerenda ellenedre van...
Én inkább betöröm fejem, semhogy meghajtsam derekam!”

Gergoland
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 1

Lemezjátszó

Hozzászólás Szerző: Gergoland »

Sziasztok!

Még mindig nem vettem meg az első lemezjátszómat. Egyenlőre a legesélyesebbnek a DUAL cs-505-3 tűnek, nagyon sok helyen dicsérik, hogy elég jó a kategóriájához képest, és nagyon tetszik kinézetre is ez a stílus. Egyenlőre még nem találtam belőle nekem megfelelő állapotút és árút.

Viszont tegnap este találtam ezt a hirdetést: http://www.vatera.hu/szorakoztato_elekt ... 44457.html
Szerintetek ez milyen minőséget képvisel, vagy inkább maradjak az említett DUAL-nál? Esetleg írnátok pár gondolatot erről a JVC-ről?

Köszönettel: Gergő

antizigün
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 24

Lemezjátszó

Hozzászólás Szerző: antizigün »

nem, egy 2017-es album, heavenly records kiadás

Voyager
V.I.P.
V.I.P.

Lemezjátszó

de, azt teszik

pl http://dr.loudness-war.info/album/list? ... um=playing

Egyébként melyik lemezről lenne szó? Erről?
„Vén épület már a világ. Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd a gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő gerenda ellenedre van...

antizigün
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Lemezjátszó

Én nem azt írtam, hogy nem létezik a probléma. Arra gondoltam, hogy ugyanazon kiadó egy időben megjelenő (főleg mostanában) adathordozóin, nagy valószínűséggel ugyanaz a minőség van. Nem hinném, hogy csak és kizárólag a CD-n összenyomják a dinamikát.
de, azt teszik

pl http://dr.loudness-war.info/album/list? ... um=playing

Voyager
V.I.P.
V.I.P.

Lemezjátszó

ez a két kép ugyanarról a számról készült. szerinted mennyire ugyanaz? a cd verzió láthatóan a szefó mastering-ben készült az alsó pedig normális

Én nem azt írtam, hogy nem létezik a probléma. Arra gondoltam, hogy ugyanazon kiadó egy időben megjelenő (főleg mostanában) adathordozóin, nagy valószínűséggel ugyanaz a minőség van. Nem hinném, hogy csak és kizárólag a CD-n, összenyomják a dinamikát.

antizigün
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Lemezjátszó

Kazetta? Mutasd! Egyébként nagy esély van rá, hogy mindegyik adathordozón ugyanaz van. Olyan meg nincs hogy LP másolata a kazin.
ez a két kép ugyanarról a számról készült. szerinted mennyire ugyanaz? a cd verzió láthatóan a szefó mastering-ben készült az alsó pedig normális

Voyager
V.I.P.
V.I.P.

Lemezjátszó

nagyon köszi!

szívesen!

GTomi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 696

Lemezjátszó

Hozzászólás Szerző: GTomi »

Lemezbeállítót nem tudok küldeni, de túlnyúláshoz van egy általam készített. Illetve a két nullpontot betudod vele lőni.
Nyomtatás után ellenőrizd a túlnyúlást vonalzóval. http://osztott.com/eiQS/AKAI%20AP-100.pdf

nagyon köszi!
Rega Brio - CA DacMagic 200M + TMP táp - PC/Audirvana - Revox B226 - Hivox 3 utas zárt monitor
HiDiamond D3 hfkábel - HiDiamond D3 rca - IsoTek Premier/Initium/Hivox tápkábelek - Oyaide Neo usb a-b - QED QE6200 koax - Audioquest Forest RJ/E Ethernet - ifi LAN iSilencer

Voyager
V.I.P.
V.I.P.

Lemezjátszó

tudna vki küldeni egy lemezbeállító sablont akai ap100-hoz?

köszönettel.

Lemezbeállítót nem tudok küldeni, de túlnyúláshoz van egy általam készített. Illetve a két nullpontot betudod vele lőni.
Nyomtatás után ellenőrizd a túlnyúlást vonalzóval. http://osztott.com/eiQS/AKAI%20AP-100.pdf

GTomi
V.I.P.
V.I.P.

Lemezjátszó

tudna vki küldeni egy lemezbeállító sablont akai ap100-hoz?

köszönettel.

Rega Brio - CA DacMagic 200M + TMP táp - PC/Audirvana - Revox B226 - Hivox 3 utas zárt monitor
HiDiamond D3 hfkábel - HiDiamond D3 rca - IsoTek Premier/Initium/Hivox tápkábelek - Oyaide Neo usb a-b - QED QE6200 koax - Audioquest Forest RJ/E Ethernet - ifi LAN iSilencer

GTomi
V.I.P.
V.I.P.

Lemezjátszó

sziasztok

csak félig idevaló téma

megjelent egy általam kedvelt zenekar albuma. az LP 7000 ft. a cd 3500, a kazetta 2000

cd kilőve, nem metróban akarom hallgatni, nem szeretem az olyan mastert ahol a légyfing és az atombomba egyforma hangos

az LP jó lenne, viszont a kazettákról nem tudok sokat. általában melyik verzió kerül a kazettákra? ha a loudness war cd verzió akkor nem érdekel, de ha a dinamikus LP másolata akkor nem hülyeség megvenni

mi ez az album?

GTomi
V.I.P.
V.I.P.

Lemezjátszó

Kazetta? Mutasd! Egyébként nagy esély van rá, hogy mindegyik adathordozón ugyanaz van. Olyan meg nincs hogy LP másolata a kazin.

sőt a cd-re is az lp nagyfelbontású anyaga kerülhetett, nyilván 44,1-ben.

Voyager
V.I.P.
V.I.P.

Lemezjátszó

az LP jó lenne, viszont a kazettákról nem tudok sokat. általában melyik verzió kerül a kazettákra? ha a loudness war cd verzió akkor nem érdekel, de ha a dinamikus LP másolata akkor nem hülyeség megvenni Kazetta? Mutasd! Egyébként nagy esély van rá, hogy mindegyik adathordozón ugyanaz van. Olyan meg nincs hogy LP másolata a kazin.

antizigün
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Lemezjátszó

sziasztok

csak félig idevaló téma

megjelent egy általam kedvelt zenekar albuma. az LP 7000 ft. a cd 3500, a kazetta 2000

cd kilőve, nem metróban akarom hallgatni, nem szeretem az olyan mastert ahol a légyfing és az atombomba egyforma hangos

az LP jó lenne, viszont a kazettákról nem tudok sokat. általában melyik verzió kerül a kazettákra? ha a loudness war cd verzió akkor nem érdekel, de ha a dinamikus LP másolata akkor nem hülyeség megvenni

jott/ment
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 311

Lemezjátszó

Hozzászólás Szerző: jott/ment »

Opera böngésző és kapcsold be a VPN-t valamelyik országra.
Opera böngésző és kapcsold be a VPN-t valamelyik országra.
Koszonom a hasznos tippet!

NiteLite
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 12

Lemezjátszó

Hozzászólás Szerző: NiteLite »

Sziasztok!

Az alábbi problémában kérnék segítséget / szakértést:

Van otthon két előfokom, mindegyiket újonnan vásároltam. Ugyanazokat a kábeleket használom a bekötéshez, fizikailag egymás mellett vannak, ugyanabba az elosztóba dugtam őket (felváltva).
Az alábbi történik:

1. IFi iPhono+gyári upgrade táp: fejhallgatóra küldve, erősítőn feltekerve, állandó, mély búgás hallatszik, ha visszaveszem az erősítést, akkor a zaj is gyengül, de nem tűnik el, rca-kat kihúzva eltűnik, de akkor meg erős zaj jelenik meg.
2. ADL/Furutech GT40: síri csend, nincs búgás, ha lemezjátszó bemenetre teszem.

Mozgattam a kábeleket, testeket, arrébb is vittem a cuccot, semmi változás az iFi-nél. A Furu-nál sem, szerencsére...

Mi lehet a probléma? Nincs jól árnyékolva az iFi (még át sem mertem kapcsolni MC hangszedőre...)? Vagy valami rossz benne? Esetleg rossz a tápja?
Mit lehet tenni?

Köszönöm!

lacy
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 811

Lemezjátszó

Hozzászólás Szerző: lacy »

Voyager
V.I.P.
V.I.P.

Lemezjátszó

Ez jó, csak 12 ropival drágább.

Big
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 757

Lemezjátszó

Hozzászólás Szerző: Big »

Iiiigen!? Nem nagyon emlékszem már kb 3 éve volt, de holnap reggel jön hozzám és megkérdem tőle. 
Igen Michell ! 
DK Design VS1 Reference MkII, Revel Performa F30, Ariston Audio RD110SL-SME3009S2 Imp-VdH Frog-Pointe Pure Power Supply-PS Audio GCPH, Dual Audio PC-Linear Power Supply-M2Tech Young-Palmer Power Station, Philips CD930, Denon TU-QS10, Harmonic Technology,Transparent,AudioQuest,ValhallA,HydraSound

Válasz küldése

Vissza: “Hifi”