Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Lemezjátszó
- Bartfay
- V.I.P.

- Értékelés: 90
- Kapcsolat:
Lemezjátszó
Tudnátok ajánlani jó és megfizethető lemeztisztító kefét? Jenleg egy (reloop khm. ) kefét használok.
AM Denmark bejött: https://cleansoundam.com/products/vinyl-brush
JZZ.hu hanglemez webshop, Bartfay Audio
- hukkle
- Törzsvendég

- Értékelés: 384
Lemezjátszó
Tudnátok ajánlani jó és megfizethető lemeztisztító kefét? Jenleg egy (reloop khm. ) kefét használok.
Lemezjátszó
Nem tudom mennyit szánsz az ügyletre, nézd meg ezt a hármat is, a Nad ebben az állapotban nem rosszabb mint a Dual 505-ős, a másik kettő meg sokkal jobb. Az AR lehet, hogy nem kezdőknek való, de kivételesen jó kis masina, a 704-es Dual is nagyon jól szól, még egy AT95-el is, talán ez lenne a legproblémamentesebb egy kezdőnek.
http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... nt=2080646
http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... nt=2079307
http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... nt=2081280
Lemezjátszó
Az eladó egy lomis. Ne vedd meg, pláne ennyiért. A kar rögzítő le van törve, és az állapota egyáltalán nem gyönyörű. A műszaki állapot meg zsákbamacska.
Szia!
Köszönöm szépen a választ és, hogy figyelmeztettél.
Én valóban nem néztem rá tüzetesen a készülékre, de így, hogy felhívtad rá a figyelmemet, véletlenül sem ugrok bele.
Inkább folytatom egy jó állapotú DUAL cs-505-3 keresését.
Még egyszer nagyon köszönöm: Gergő
- Voyager
- V.I.P.

- Értékelés: 2130
Lemezjátszó
Sziasztok!
Viszont tegnap este találtam ezt a hirdetést: http://www.vatera.hu/szorakoztato_elekt ... 44457.html
Esetleg írnátok pár gondolatot erről a JVC-ről?
Köszönettel: Gergő
Az eladó egy lomis. Ne vedd meg, pláne ennyiért. A kar rögzítő le van törve, és az állapota egyáltalán nem gyönyörű. A műszaki állapot meg zsákbamacska.
„Vén épület már a világ. Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd a gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő gerenda ellenedre van...
Én inkább betöröm fejem, semhogy meghajtsam derekam!”
Lemezjátszó
Sziasztok!
Még mindig nem vettem meg az első lemezjátszómat. Egyenlőre a legesélyesebbnek a DUAL cs-505-3 tűnek, nagyon sok helyen dicsérik, hogy elég jó a kategóriájához képest, és nagyon tetszik kinézetre is ez a stílus. Egyenlőre még nem találtam belőle nekem megfelelő állapotút és árút.
Viszont tegnap este találtam ezt a hirdetést: http://www.vatera.hu/szorakoztato_elekt ... 44457.html
Szerintetek ez milyen minőséget képvisel, vagy inkább maradjak az említett DUAL-nál? Esetleg írnátok pár gondolatot erről a JVC-ről?
Köszönettel: Gergő
Lemezjátszó
nem, egy 2017-es album, heavenly records kiadás
- Voyager
- V.I.P.

Lemezjátszó
de, azt teszik
pl http://dr.loudness-war.info/album/list? ... um=playing
Egyébként melyik lemezről lenne szó? Erről?
„Vén épület már a világ. Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd a gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő gerenda ellenedre van...
Lemezjátszó
Én nem azt írtam, hogy nem létezik a probléma. Arra gondoltam, hogy ugyanazon kiadó egy időben megjelenő (főleg mostanában) adathordozóin, nagy valószínűséggel ugyanaz a minőség van. Nem hinném, hogy csak és kizárólag a CD-n összenyomják a dinamikát.
de, azt teszik
pl http://dr.loudness-war.info/album/list? ... um=playing
- Voyager
- V.I.P.

Lemezjátszó
ez a két kép ugyanarról a számról készült. szerinted mennyire ugyanaz? a cd verzió láthatóan a szefó mastering-ben készült az alsó pedig normális
Én nem azt írtam, hogy nem létezik a probléma. Arra gondoltam, hogy ugyanazon kiadó egy időben megjelenő (főleg mostanában) adathordozóin, nagy valószínűséggel ugyanaz a minőség van. Nem hinném, hogy csak és kizárólag a CD-n, összenyomják a dinamikát.
Lemezjátszó
Kazetta? Mutasd! Egyébként nagy esély van rá, hogy mindegyik adathordozón ugyanaz van. Olyan meg nincs hogy LP másolata a kazin.
ez a két kép ugyanarról a számról készült. szerinted mennyire ugyanaz? a cd verzió láthatóan a szefó mastering-ben készült az alsó pedig normális
- Voyager
- V.I.P.

Lemezjátszó
nagyon köszi!
szívesen!
- GTomi
- V.I.P.

- Értékelés: 696
Lemezjátszó
Lemezbeállítót nem tudok küldeni, de túlnyúláshoz van egy általam készített. Illetve a két nullpontot betudod vele lőni.
Nyomtatás után ellenőrizd a túlnyúlást vonalzóval. http://osztott.com/eiQS/AKAI%20AP-100.pdf
nagyon köszi!
Rega Brio - CA DacMagic 200M + TMP táp - PC/Audirvana - Revox B226 - Hivox 3 utas zárt monitor
HiDiamond D3 hfkábel - HiDiamond D3 rca - IsoTek Premier/Initium/Hivox tápkábelek - Oyaide Neo usb a-b - QED QE6200 koax - Audioquest Forest RJ/E Ethernet - ifi LAN iSilencer
HiDiamond D3 hfkábel - HiDiamond D3 rca - IsoTek Premier/Initium/Hivox tápkábelek - Oyaide Neo usb a-b - QED QE6200 koax - Audioquest Forest RJ/E Ethernet - ifi LAN iSilencer
- Voyager
- V.I.P.

Lemezjátszó
tudna vki küldeni egy lemezbeállító sablont akai ap100-hoz?
köszönettel.
Lemezbeállítót nem tudok küldeni, de túlnyúláshoz van egy általam készített. Illetve a két nullpontot betudod vele lőni.
Nyomtatás után ellenőrizd a túlnyúlást vonalzóval. http://osztott.com/eiQS/AKAI%20AP-100.pdf
- GTomi
- V.I.P.

Lemezjátszó
tudna vki küldeni egy lemezbeállító sablont akai ap100-hoz?
köszönettel.
Rega Brio - CA DacMagic 200M + TMP táp - PC/Audirvana - Revox B226 - Hivox 3 utas zárt monitor
- GTomi
- V.I.P.

Lemezjátszó
sziasztok
csak félig idevaló téma
megjelent egy általam kedvelt zenekar albuma. az LP 7000 ft. a cd 3500, a kazetta 2000
cd kilőve, nem metróban akarom hallgatni, nem szeretem az olyan mastert ahol a légyfing és az atombomba egyforma hangos
az LP jó lenne, viszont a kazettákról nem tudok sokat. általában melyik verzió kerül a kazettákra? ha a loudness war cd verzió akkor nem érdekel, de ha a dinamikus LP másolata akkor nem hülyeség megvenni
mi ez az album?
- GTomi
- V.I.P.

Lemezjátszó
Kazetta? Mutasd! Egyébként nagy esély van rá, hogy mindegyik adathordozón ugyanaz van. Olyan meg nincs hogy LP másolata a kazin.
sőt a cd-re is az lp nagyfelbontású anyaga kerülhetett, nyilván 44,1-ben.
- Voyager
- V.I.P.

Lemezjátszó
az LP jó lenne, viszont a kazettákról nem tudok sokat. általában melyik verzió kerül a kazettákra? ha a loudness war cd verzió akkor nem érdekel, de ha a dinamikus LP másolata akkor nem hülyeség megvenni Kazetta? Mutasd! Egyébként nagy esély van rá, hogy mindegyik adathordozón ugyanaz van. Olyan meg nincs hogy LP másolata a kazin.
Lemezjátszó
sziasztok
csak félig idevaló téma
megjelent egy általam kedvelt zenekar albuma. az LP 7000 ft. a cd 3500, a kazetta 2000
cd kilőve, nem metróban akarom hallgatni, nem szeretem az olyan mastert ahol a légyfing és az atombomba egyforma hangos
az LP jó lenne, viszont a kazettákról nem tudok sokat. általában melyik verzió kerül a kazettákra? ha a loudness war cd verzió akkor nem érdekel, de ha a dinamikus LP másolata akkor nem hülyeség megvenni
Lemezjátszó
Opera böngésző és kapcsold be a VPN-t valamelyik országra.
Opera böngésző és kapcsold be a VPN-t valamelyik országra.
Koszonom a hasznos tippet!
- NiteLite
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 12
Lemezjátszó
Sziasztok!
Az alábbi problémában kérnék segítséget / szakértést:
Van otthon két előfokom, mindegyiket újonnan vásároltam. Ugyanazokat a kábeleket használom a bekötéshez, fizikailag egymás mellett vannak, ugyanabba az elosztóba dugtam őket (felváltva).
Az alábbi történik:
1. IFi iPhono+gyári upgrade táp: fejhallgatóra küldve, erősítőn feltekerve, állandó, mély búgás hallatszik, ha visszaveszem az erősítést, akkor a zaj is gyengül, de nem tűnik el, rca-kat kihúzva eltűnik, de akkor meg erős zaj jelenik meg.
2. ADL/Furutech GT40: síri csend, nincs búgás, ha lemezjátszó bemenetre teszem.
Mozgattam a kábeleket, testeket, arrébb is vittem a cuccot, semmi változás az iFi-nél. A Furu-nál sem, szerencsére...
Mi lehet a probléma? Nincs jól árnyékolva az iFi (még át sem mertem kapcsolni MC hangszedőre...)? Vagy valami rossz benne? Esetleg rossz a tápja?
Mit lehet tenni?
Köszönöm!
- Voyager
- V.I.P.

Lemezjátszó
Ez jó, csak 12 ropival drágább.
Iiiigen!? Nem nagyon emlékszem már kb 3 éve volt, de holnap reggel jön hozzám és megkérdem tőle.
Igen Michell !
- Big
- V.I.P.

- Értékelés: 757
Lemezjátszó
Iiiigen!? Nem nagyon emlékszem már kb 3 éve volt, de holnap reggel jön hozzám és megkérdem tőle.
Igen Michell !
DK Design VS1 Reference MkII, Revel Performa F30, Ariston Audio RD110SL-SME3009S2 Imp-VdH Frog-Pointe Pure Power Supply-PS Audio GCPH, Dual Audio PC-Linear Power Supply-M2Tech Young-Palmer Power Station, Philips CD930, Denon TU-QS10, Harmonic Technology,Transparent,AudioQuest,ValhallA,HydraSound