Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
MP3-lejátszók
MP3-lejátszók
Megvan a maga hibája, a touchpad hajlamos meghülyülni, ilyenkor újra kell kalibrálni (kb. 1,5 perces művelet és még zenét is lehet közben hallgatni).
fw cserét még nem próbáltál?
ilyen anomáliára akár egy újraírás is elég lehet
Nem zavar annyira, hogy frissítsek rajta, pedig elvileg a frissítés
majdnem megduplázza a használati időt is egy töltéssel, de az újabb
firm nem kompatibilis a jelenlegi skinnel és nincs kedvem skin újraformázással
foglalkozni. Inkább újrakalibrálom néha a touchpad-ot
Rediscover music
MP3-lejátszók
Megvan a maga hibája, a touchpad hajlamos meghülyülni, ilyenkor újra kell kalibrálni (kb. 1,5 perces művelet és még zenét is lehet közben hallgatni).
fw cserét még nem próbáltál?
ilyen anomáliára akár egy újraírás is elég lehet
MP3-lejátszók
Én is úgy gondolom hogy elég jó az ár... Ráadásul hogy még új is... Na, akkor elnézek a Metroba, csak ugye, itt fontos az is hogy hogyan néz ki....
Szerintem csak az a fontos a csajoknál.
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
MP3-lejátszók
Hellótok!
Kis tanácsot kérnék. Barátnőmnek szeretnék venni mp3 (mp4) lejátszót. Valami normálisat tudnátok ajánlani? Ipod nano 4g pink lenne ~18ért. Ahhoz mérten gondolkodom.
Köszönöm
Az elég jó ár.
Most van pár jó cucc akcióban a Metróban.
Én is úgy gondolom hogy elég jó az ár... Ráadásul hogy még új is... Na, akkor elnézek a Metroba, csak ugye, itt fontos az is hogy hogyan néz ki....
"A zene egyfajta mantra, amely megnyugtatja a lelket. Ugyanúgy szükségünk van rá, mint az ételre."
/Michael Jackson/
MP3-lejátszók
Hellótok!
Kis tanácsot kérnék. Barátnőmnek szeretnék venni mp3 (mp4) lejátszót. Valami normálisat tudnátok ajánlani? Ipod nano 4g pink lenne ~18ért. Ahhoz mérten gondolkodom.
Köszönöm
Az elég jó ár.
Most van pár jó cucc akcióban a Metróban.
Webáruház:
MP3-lejátszók
Hellótok!
Köszönöm
"A zene egyfajta mantra, amely megnyugtatja a lelket. Ugyanúgy szükségünk van rá, mint az ételre."
/Michael Jackson/
MP3-lejátszók
nekem is m6 van. de nálam 30-40 közt van a hangerő általában (sennheiser mx90vc-vel). igen a touch szeret meghülyülni, de sztem ez nem 1,5 perces hanem 5mp-es művelet
nálam is minden eq flat-en van. nekem nagyon tetszik ez a lejátszó, nem kéne más.
SYNOLOGY|ZIDOO X20|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 1.6|REL S3 SHO
MP3-lejátszók
Nem tudom mennyire vág ide, de megosztanám a tapasztalatomat:
én Meizu M6-ot hallgatok, szerintem már 3 éve. De 2 biztosan
Megvan a maga hibája, a touchpad hajlamos meghülyülni, ilyenkor
újra kell kalibrálni (kb. 1,5 perces művelet és még zenét is lehet közben hallgatni).
Alapkategóriás (5E Ft) dugó fülessel hallgatom. Erősítőben van szufla,
40/15 hangerőn hallgatom még metrón is. Teljesen alap EQ beállítással, flac, vagy
jobb minőségű mp3 szépen szól, van elég mély és magas is.
Aki buherálni szereti a hangképet: 8 vagy 10 sávos EQ + hifi erősítő jellegű
bass és treble állítási lehetőség meg amiket még meg se néztem rajta.
Video egész jó, 20fps-t ki lehet csiholni belőle ha jól emlékszem.
Az alap füles is egyész jól szól, de egy dugó füles tud dobni a hangján.
Ez egy 60-70E értékű kütyü volt, amikor bejött, most már szerintem 20E körül
8 gigásat lehet venni. A grafikus felülete teljesen egyénire szabható, www.meizume.com oldalon erős támogatottsággal.
Még egyszer se fordult meg a fejemben, hogy lecseréljem.
Rediscover music
MP3-lejátszók
http://www.anythingbutipod.com/archives ... f-2008.php
én ezt az oldalt komolyabbnak tartom.
Egyébként valóban remek társ a px 100-as. Sajnos én lökött 200-ast vettem, mert azt hittem, nekem jobb lesz egy zárt, hogy ne zavarjam a körülöttem levő embereket. Ma már nem érdekelne. Mondjuk az év 10 hónapjában én biciklin közlekedem, de valóban igen szép hangú fejes. Részemről azért jó, mert össze is hajtható.
Otthon Aiyima A80 --> Zimonyi --> Wharfedale Linton 85th Anniversary
Dolgozószoba Aiyima A80 --> Canare 2S11F --> Polk Audio Essential ES20
Pince/Kert Edifier MR3
Munkahely Jcally JM20 Max --> Truthear GATE IEM
Már nem hifizem hála ASR-en Amirnak és Erinnek.
Pince/Kert Edifier MR3
- fülelek
- V.I.P.

- Értékelés: 5266
MP3-lejátszók
Fülesként meg érdemes bármelyik cucchoz kipróbálni a Sennheiser PX100-at, ha valóban minőségi hangot szeretne valaki. Persze joggingra nem az igazi...
MP3-lejátszók
Márpedig a Clip és a Fuze bizony etalon (Sandisk). Tessék szépen megvenni, hallgatni és élvezni. Sportra, mozgékonyságra Clip, zsebbe Fuze.
Jobb minőségű mint az ipod?
tudtok valami tesztet adni erről?
ám ezt találtam :
http://reviews.cnet.com/8301-12519_7-9968448-49.html
Ez alapján is veri az összeset?
MP3-lejátszók
Márpedig a Clip és a Fuze bizony etalon (Sandisk).
Tessék szépen megvenni, hallgatni és élvezni. Sportra, mozgékonyságra Clip, zsebbe Fuze.
Pince/Kert Edifier MR3
Pince/Kert Edifier MR3
MP3-lejátszók
de nem értem a jelöléseket.mit jelent ez?
kb azt jelenti hogy a telefon frekvencia átvitele 75hz től kezdödik?(mert hogy akkor éri el a 0db-t)
vagy nem jól értem?
Dehogy. 100 Hz-től (lefele) folyamatosan halkul, de csak igen kis mértékben, mert 20 Hz körül is még csak -1 dB-lel halkabb. Ettől függetlenül törekedni kell a minél egyenletesebb frekimenetre. Viszont ez az adat még messze nem elég ahhoz, hogy eldöntsd, hogy jól szól-e.
Szerintem is külön zenelejátszó, ha a minőség fontos. Sansa clip/clip+/fuze - etalon hangminőség.
Ez a sansa clip ,meg fuse etalonos írás most szöget ütött a fejembe.
sose hallottam ezekről a márkákról eddig,te írásod alapján meg etalon minőségek.
Miből gondolod hogy ezek etalon cuccok?Valami teszted van esetleg?vagy összehasonlító táblázatod ami mutatja hogy tényleg etalon a cucc?
MP3-lejátszók
Hát a Nokiát én is csak telefonálásra használom, arra legalább jó, szép hangot még nem tudtam előcsalni belőle, anyukám SonyEricsonja meg úgy muzsikál hogy betölti a szobát. Zenére meg egy egyszerű Sandisk mp3-at, az meg arra jó
MP3-lejátszók
a Sony walkman telefonjai agyonverik a Nokiákat...Én is ezért maradtam annó a Sony mellett. Lehet, h a hangchip jobb kellene legyen, de az előállított hang sokkal gyengébb. Ezt a hitetleneknek bármikor demonstrálom a Sonymmal, akár MP3 lejátszó mellett is ...
őm.
én meizu e3-at használok egy sennheiser mx90vc-vel, tehát nem a gagyi kategória.
DE!
a múltkor mikor a spanom megmutatta a sony (sonyericcson?) telefonját a hozzá adott agybadugható fülessel, majd lehidaltam, hogy ez mitől szól így? csak néztem
én ilyen hangminőséget telefontól még sosem hallottam előtte, ráadásul pont megvolt mindkettőnknek ugyanaz a szám a lejátszókon, szóval ugyanazt a muzsikát hallgattuk.
a sony kb 5:0-ra nyert...
SYNOLOGY|ZIDOO X20|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 1.6|REL S3 SHO
-
Vendég
MP3-lejátszók
én meizu-t használok, arról mi a véleményetek?
Szerintem jó kis cucc az is...Nekem a Cowon D2 a toppos...Ez egy nagyon jó lejátszó, minden tekintetben.Ok a mérete nagyobb mint az átlag, na de a hangja kárpótol ...
MP3-lejátszók
én meizu-t használok, arról mi a véleményetek?
-
Vendég
MP3-lejátszók
Zenetelefonok közül a Nokiának sokkal jobb hangchipje van, mint a SE-nek. Telefon esetén jobb a nokia.
Ezzel nem értek egyet, mindenhol hangban mégis a Sony walkman telefonjai agyonverik a Nokiákat...Én is ezért maradtam annó a Sony mellett. Lehet, h a hangchip jobb kellene legyen, de az előállított hang sokkal gyengébb. Ezt a hitetleneknek bármikor demonstrálom a Sonymmal, akár MP3 lejátszó mellett is ...
-
Vendég
MP3-lejátszók
de nem értem a jelöléseket.mit jelent ez?
kb azt jelenti hogy a telefon frekvencia átvitele 75hz től kezdödik?(mert hogy akkor éri el a 0db-t)
vagy nem jól értem?
Dehogy. 100 Hz-től (lefele) folyamatosan halkul, de csak igen kis mértékben, mert 20 Hz körül is még csak -1 dB-lel halkabb. Ettől függetlenül törekedni kell a minél egyenletesebb frekimenetre. Viszont ez az adat még messze nem elég ahhoz, hogy eldöntsd, hogy jól szól-e.
Szerintem is külön zenelejátszó, ha a minőség fontos. Sansa clip/clip+/fuze - etalon hangminőség.
MP3-lejátszók
Sziasztok!
dilámmába vagyok.hogy zene telefont vegyek e,vagy pedig inkább más funkciójú telefont,és az mp3 lejátszást bízzam inkább egy mp3 lejátszóra.
tehát nem tudok dönteni.
kinéztem egy zenetelefont:
http://pic.gsmarena.com/vv/reviewsimg/n ... a_a001.png
de nem értem a jelöléseket.
mit jelent ez?
vagy nem jól értem?
Tapasztalatom szerint az öszvérmegoldások sosem 100%-osak. Zenetelefonok közül a Nokiának sokkal jobb hangchipje van, mint a SE-nek. Telefon esetén jobb a nokia.
Szerintem:
Sandisk Sansa Clip + egy telefon.
Bár nem tudom számodra a kezelhetőség mennyire számít, de az a kis mütyűr elég olcsó és 2008 lejátszójának is választották. Én sokat biciklizek, ott a Clip a nyerő. Igazából mindenhova oda lehet csíptetni. Kijelző más kérdés....
Szigorúan saját vélemény!
Pince/Kert Edifier MR3
Pince/Kert Edifier MR3
MP3-lejátszók
Sziasztok!
dilámmába vagyok.hogy zene telefont vegyek e,vagy pedig inkább más funkciójú telefont,és az mp3 lejátszást bízzam inkább egy mp3 lejátszóra.
tehát nem tudok dönteni.
kinéztem egy zenetelefont:
http://pic.gsmarena.com/vv/reviewsimg/n ... a_a001.png
de nem értem a jelöléseket.
mit jelent ez?
vagy nem jól értem?
MP3-lejátszók
nah ez a flac lejátszás szimpi!:foto:
köszi a tippet
szted jobban szól mint egy ipod?
de ha találtok vmi összehasonlító tesztet,kérem osszátok meg velem!
- fülelek
- V.I.P.

- Értékelés: 5266
MP3-lejátszók
Sziasztok!
Szeretnék venni mp3 lejátszót(najó,lehet mp4 is)de a lényeg csak is a hang minőség.
Nincs valamilyen teszt az interneten,ahol néhány nevesebb gyártó termékét(Creative,philips,sony,ipod)hasonlítják össze?
szerintetek melyik adja a legszebb,legjobb hangot ezek közül?
irivere E100-at javaslom, lejátszik flac kiterjesztést is, és jól is szól, nem vészes az ára sem.
http://infopatika.hu/irivere100.html
MP3-lejátszók
Sziasztok!
Szeretnék venni mp3 lejátszót(najó,lehet mp4 is)de a lényeg csak is a hang minőség.
Nincs valamilyen teszt az interneten,ahol néhány nevesebb gyártó termékét(Creative,philips,sony,ipod)hasonlítják össze?
szerintetek melyik adja a legszebb,legjobb hangot ezek közül?