Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Békés, boldog karácsonyt kíván mindenkinek az AVX team!
Sztereó erősítők
Sztereó erősitők
Igen a kis Jungson-t ajánlották is és olvastam,hogy meglepően jó kis erősítő!De valahogy a Harman nekem jobban tetszik és azt mondják a harman kb egy szinten van a Jungsonnal!A 970 Le és a 3480 szerintem ezek közül nézek majd valamit ha addig valaki nem mond egy jobbat aminek még az ára is tetszik ilyen kategóriában :lol!: :lol!:Már néztem a 970 le-t az adás vétel topicban!
Ha nem lényeges a távirányító,akkor a Jungson sokkal jobban megéri.
A garanciáról ne feledkezz meg.Mivel a HK970 is az enyém,így hihetsz nekem,hogy jót akarok.
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1029
Sztereó erősitők
V.Norbi86.
Már megint azok a fránya wattok. :lol!:
Nagyon sok vas van használtban, és azért a régiek mellet szóljon hogy azok még úgy voltak megépítve hogy nem csak 5 évig menjenek. :taps:
Persze a nagyszámok törvénye hogy rá lehet nyúlni hibásra, de azért elég kicsi az arány...
Amit múltkor én is kerülgettem az egy Marantz PM 7000, és volt egy 5000-is.
De hozzá tartozik hogy a malacoknak a mélyei nem olyan jók és talán a dinamikája is kérdéses?
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
Sztereó erősitők
Én a helyedben inkább az újabb szériák közt keresgélnék...Régebbi gépeknél azért előfordulnak apróbb hibák ez az, és tapasztalat hiányában ha gond lenne vele nem tudod megjavítani.
Hát megjavítani biztos,hogy nem tudnám neki sem mernék állni :lol!: De az újaknak meg elég borsós az ára használtat kifogni ami jó áron van nekem az is jó megoldás de nem valami nagyon régit olyan 1-2 éveset!
ATC-nek voltak a kis Jungson erősítői azok nem voltak drágák, és elég korrekt hangot adnak...A harman 970 is szokott lenni használtan jó áron...
Igen a kis Jungson-t ajánlották is és olvastam,hogy meglepően jó kis erősítő!De valahogy a Harman nekem jobban tetszik és azt mondják a harman kb egy szinten van a Jungsonnal!A 970 Le és a 3480 szerintem ezek közül nézek majd valamit ha addig valaki nem mond egy jobbat aminek még az ára is tetszik ilyen kategóriában :taps: :lol!:Már néztem a 970 le-t az adás vétel topicban!
-
Vendég
Sztereó erősitők
Én a helyedben inkább az újabb szériák közt keresgélnék...Régebbi gépeknél azért előfordulnak apróbb hibák ez az, és tapasztalat hiányában ha gond lenne vele nem tudod megjavítani.
Hát megjavítani biztos,hogy nem tudnám neki sem mernék állni :lol!: De az újaknak meg elég borsós az ára használtat kifogni ami jó áron van nekem az is jó megoldás de nem valami nagyon régit olyan 1-2 éveset!
ATC-nek voltak a kis Jungson erősítői azok nem voltak drágák, és elég korrekt hangot adnak...A harman 970 is szokott lenni használtan jó áron...
Sztereó erősitők
-
Vendég
Sztereó erősitők
Sztereó erősitők
Én az utódjával, a 3490-el szemezgettem egy pár napja, a netdepo-n kaptam 126-os ajánlatot. Amikor megláttam, hogy külföldi oldalakon (pl.: amazon) 260-280$-os áron akciózzák, elment a kedvem az egésztől...
Hát az már elég nagy különbség!
Sztereó erősitők
Tudom emlékszem rá,hogy mondtad!De kiváncsi vagyom a 3480 as is illik e hozzá?
azt sajnos nem ismerem.
A 970-es bőven elég hozzá.
Ez egy nagyon jó erősítő.
Nem vonom kétségbe hogy nagyon jó erősítő mert biztos az!Mint emlitettem nagyon tetszik is csak gondoltam megnézem a többi harmant is!A 3480-at a vaterán 80 ért adják és azt itt sokalták pedig az erősebb mint a 970 le legalábbis az adatokat nézve!Nem tudom melyik a jobb a kettő közül!
Sztereó erősitők
Én az utódjával, a 3490-el szemezgettem egy pár napja, a netdepo-n kaptam 126-os ajánlatot. Amikor megláttam, hogy külföldi oldalakon (pl.: amazon) 260-280$-os áron akciózzák, elment a kedvem az egésztől...
Sztereó erősitők
azt sajnos nem ismerem.
A 970-es bőven elég hozzá.
Ez egy nagyon jó erősítő.
Webáruház:
-
Vendég
Sztereó erősitők
Ezt így előre látatlanban nem lehet megjósolni, az egy régebbi erősítő...
Sztereó erősitők
Nagyon tetszenek a Harmanok!Olvasgattam a legtöbbről elég jókat is írnak és ezért gondoltam hogy a CAV dobozok mellé valami jó kis Harman stereo erősítő passzolna!Ez a 3480 as tetszik és a Adás vétel topicban hirdetett 970 le is nagyon tetszik!Szerintetek ezek valamelyike passzolna a CAV-hoz?
Már mondtam,hogy a 970-et a CAV-okkal próbáltam ki.
Sztereó erősitők
Nagyon tetszenek a Harmanok!Olvasgattam a legtöbbről elég jókat is írnak és ezért gondoltam hogy a CAV dobozok mellé valami jó kis Harman stereo erősítő passzolna!Ez a 3480 as tetszik és a Adás vétel topicban hirdetett 970 le is nagyon tetszik!Szerintetek ezek valamelyike passzolna a CAV-hoz?
Már mondtam,hogy a 970-et a CAV-okkal próbáltam ki.
Webáruház:
Sztereó erősitők
Sztereó erősitők
Sziasztok!Találtam a Vaterán egy Harman/Kardon HK3480 as stereo erősítőt a villám ára 80000 ft ebből talán még valamennyit le lehetne faragni!Az érdekelne hogy valakinek tapasztalat erről a készülékről!Néztem ez 2x120 w-ot ír 8 Ohm-on!Ez már jó lehet!Egyéként a Harmanoknak milyen a hangja!Mélyei milyenek?Kategóriájában ez milyen erősítő?Előre is köszi!
Elég jókat írogattak róla külhoni lapokban, de nem hallottam.
Viszont 80-ért már szerintem kicsit ... tehát én lehet hogy nem ezt választanám. :lol!:
Egyébként a H/K-ra jellemző jó mély szekció és "nyitott tér".
Köszi az infókat!Hát igen kissé én is drágállom!Megnéztem az új árát az most a legtöbb helyen 109990 ft!
Sztereó erősitők
Sziasztok!Találtam a Vaterán egy Harman/Kardon HK3480 as stereo erősítőt a villám ára 80000 ft ebből talán még valamennyit le lehetne faragni!Az érdekelne hogy valakinek tapasztalat erről a készülékről!Néztem ez 2x120 w-ot ír 8 Ohm-on!Ez már jó lehet!Egyéként a Harmanoknak milyen a hangja!Mélyei milyenek?Kategóriájában ez milyen erősítő?Előre is köszi!
Jó vas, de szerintem túl van árazva. 80-at (nekem) nem ér(ne) meg, főleg nem használtan. Bár most, h mindennek felment az ára...
A hangja viszont kiváló. Ahogy doky mondta...
Nem az a baj, hogy nagy az Isten állatkertje, hanem az, hogy alacsony a kerítés.
popcorn, pioneer, yamaha, samsung, heco, magnat, klipsch, thomson, lg, dimarson, hp, neotech, kácsa, system fidelity, logitech, hama, mitac, kenwood
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
Sztereó erősitők
Elég jókat írogattak róla külhoni lapokban, de nem hallottam.
Viszont 80-ért már szerintem kicsit ... tehát én lehet hogy nem ezt választanám. :lol!:
Egyébként a H/K-ra jellemző jó mély szekció és "nyitott tér".
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
Sztereó erősitők
- BÓTAJÓZSEF
- V.I.P.

- Értékelés: 250
Sztereó erősitők
kösziez tényleg nagyon hallgatható vas :lol!:
örülök, hogy tetszik.
Akkor nem beszéltem hülyeséget.
Naim-ZU
Sztereó erősitők
köszi
ez tényleg nagyon hallgatható vas :lol!:
Sztereó erősitők
Hello,
van valakinek tapasztalata az alábbi erősítőkkel?
- Myryad Z140
- Rotel RA-02
(Vagy egyéb ötlet ebben a kategóriában?)
Üdv.
nagyon hosszútávú nincs, de ismerem őket nagy vonalakban.
A hangfal a kérdéses, mert a 2 típus teljesen eltérő karakterű. A Rotel nyugodtabb, lekerekítettebb, a Myryad pörgősebb, gyorsabb. De ha jól emlékszek, akkor ezek nem egy kategóriába tartoznak, a Myryad jóval drágább cucc, s nekem sokkal jobban is tetszik.
Nos, végül is a Myryad (Z140) lett sztereóra váltásom eredménye. Kb. fél órája hallgatom, az első benyomások nagyon kellemesek. Annak ellenére, hogy a D10F-ek inkább hm hangfalak, nagyon meghálálják a "kiszolgálást". Kinyíltak, lekerült róluk a lepel (vagy fátyol)...
Az eladónál kis (42-es) Dínókkal hallgattuk néhány percig - most biztos meg leszek kövezve - nekem jobban tetszik a swansokkal.
(Remélem lesz alkalmam jó kis teszteken összemérni a tudását másokkal...)
Üdv.
Az egy nagyon jó gép,gratula hozzá!
Sztereó erősitők
Nos, végül is a Myryad (Z140) lett sztereóra váltásom eredménye. Kb. fél órája hallgatom, az első benyomások nagyon kellemesek. Annak ellenére, hogy a D10F-ek inkább hm hangfalak, nagyon meghálálják a "kiszolgálást". Kinyíltak, lekerült róluk a lepel (vagy fátyol)...Az eladónál kis (42-es) Dínókkal hallgattuk néhány percig - most biztos meg leszek kövezve - nekem jobban tetszik a swansokkal.
Üdv.
Gratulálok és nagyon örülök, szerintem jó választás.
Milyen kábelekkel vannak összekötve?
IC: Kácsa Epert Line
Hangfal: Swans (gyári hangfalkábel a swans d10f-hez)
Tudom, van még fejlesztenivaló kábelvonalon is...
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
Sztereó erősitők
Nos, végül is a Myryad (Z140) lett sztereóra váltásom eredménye. Kb. fél órája hallgatom, az első benyomások nagyon kellemesek. Annak ellenére, hogy a D10F-ek inkább hm hangfalak, nagyon meghálálják a "kiszolgálást". Kinyíltak, lekerült róluk a lepel (vagy fátyol)...Az eladónál kis (42-es) Dínókkal hallgattuk néhány percig - most biztos meg leszek kövezve - nekem jobban tetszik a swansokkal.
Üdv.
Gratulálok és nagyon örülök, szerintem jó választás.
Milyen kábelekkel vannak összekötve?
Sztereó erősitők
Hello,
van valakinek tapasztalata az alábbi erősítőkkel?
- Myryad Z140
- Rotel RA-02
(Vagy egyéb ötlet ebben a kategóriában?)
Üdv.
nagyon hosszútávú nincs, de ismerem őket nagy vonalakban.
A hangfal a kérdéses, mert a 2 típus teljesen eltérő karakterű. A Rotel nyugodtabb, lekerekítettebb, a Myryad pörgősebb, gyorsabb. De ha jól emlékszek, akkor ezek nem egy kategóriába tartoznak, a Myryad jóval drágább cucc, s nekem sokkal jobban is tetszik.
Nos, végül is a Myryad (Z140) lett sztereóra váltásom eredménye. Kb. fél órája hallgatom, az első benyomások nagyon kellemesek. Annak ellenére, hogy a D10F-ek inkább hm hangfalak, nagyon meghálálják a "kiszolgálást". Kinyíltak, lekerült róluk a lepel (vagy fátyol)...
Az eladónál kis (42-es) Dínókkal hallgattuk néhány percig - most biztos meg leszek kövezve - nekem jobban tetszik a swansokkal.
Üdv.
Sztereó erősitők
Most az adás vétel topicban az a Harman 970 le az nagyon megfogott!odáig vok annyira tetszik!Bár ez 20 ezerrel olcsóbb mint a 970le :lol!:
Én is CAV dobozokkal próbáltam.Tökéletes hozzá.
Webáruház: