Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kábelezzünk
Kábelezzünk
Ha mar igy szoba kerult, akkor a Kacsa Expert Line 0.5m-es IC milyen minoseget kepvisel (jelenleg ezt hasznalom)?
SB Classic > H/K970LE > CAV DP880A
Kábelezzünk
Vagy itt van Racepower kábele, ez sem lehet rossz darab...
http://www.avx.hu/forum/index.php?showtopic=12635
Kábelezzünk
nem tudom hogy menyit lenne érdemes befektetni digit kabelbe,vegül is adatátvielröl lenne szo nem annyira erzekeny mint az analog jelnél.
:lol!: :lol!: :lol!:
... eleinte én is azt gondoltam, de aztán hallgatóztam is! :kiraly:
A Kácsa Neotech ND 021080 tömör ezüst vezetős digitkábele jó választás, készen 1m-es változatban cca 7 db ezres. És nagyon korrekt hang, én nem költenék többet....
ez nem hangzik rosszul ,ezust vezetös ,ennyit áldoznek rá.
Erölködö:Marantz PM-66SE,CD Pioneer pd-8700,DVD Pioneer DV600AV .Lp játszo ,Project RPM 1,3 Genie.Dac: Adcom gda600 .Tv: Myria 32 lcd(lg)Hangfal:Epos m 12.2,Hangfal Kabel:Diy fonot.Táp és ic:hiVOX kabelek +diy tüzalo tápkabelek és hiVOX alces one tápszürö.
Kábelezzünk
Csak forrasztani ne kelljen mert a PVC szigetelés olvad mint a zsír. :kiraly:
Talán nem a legvastagabb nyolcas heggyel kéne próbálkozni:D
Kábelezzünk
Csak forrasztani ne kelljen mert a PVC szigetelés olvad mint a zsír. :lol!:
Talán nem a legvastagabb nyolcas heggyel kéne próbálkozni:D
Kábelezzünk
Kácsa Audiónál nézz körbe, sokan dicsérik a silver line szériás kábeleit...
A silver az lehet hogy jo nekem van a basic line szeriabol de nem vagyok elragadtatva tölle.
A Basic az a nagyon alap, semmi extra, a Silver azért más kategória :lol!: Köztük még van egy Expert széria is...
- mishow
- V.I.P.
- Értékelés: 2544
Kábelezzünk
nem tudom hogy menyit lenne érdemes befektetni digit kabelbe,vegül is adatátvielröl lenne szo nem annyira erzekeny mint az analog jelnél.
... eleinte én is azt gondoltam, de aztán hallgatóztam is! :kiraly:
A Kácsa Neotech ND 021080 tömör ezüst vezetős digitkábele jó választás, készen 1m-es változatban cca 7 db ezres. És nagyon korrekt hang, én nem költenék többet....
Kábelezzünk
A silver az lehet hogy jo nekem van a basic line szeriabol de nem vagyok elragadtatva tölle.
Erölködö:Marantz PM-66SE,CD Pioneer pd-8700,DVD Pioneer DV600AV .Lp játszo ,Project RPM 1,3 Genie.Dac: Adcom gda600 .Tv: Myria 32 lcd(lg)Hangfal:Epos m 12.2,Hangfal Kabel:Diy fonot.Táp és ic:hiVOX kabelek +diy tüzalo tápkabelek és hiVOX alces one tápszürö.
Kábelezzünk
nekem az aláírásomban van egy eladó :lol!:
Szivesen kiprobálnam ,csak azt hiszem hogy vagy 600km re vagyunk egymastol :lol!:
Kábelezzünk
Sziasztok.Digitalis 75ohmos kábelnek mit tudnátok ajánlani?
Most egy 75ohmos normal antena kábelt raktam az adcom gda600 dac es a pioneer dv600av köze, igy is hallom a minösegjavulast csak nem tudom hogy menyit lenne érdemes befektetni digit kabelbe,vegül is adatátvielröl lenne szo nem annyira erzekeny mint az analog jelnél.
Köszönöm.
nekem az aláírásomban van egy eladó :lol!:
Kábelezzünk
Kábelezzünk
Sziasztok.
Digitalis 75ohmos kábelnek mit tudnátok ajánlani?
Most egy 75ohmos normal antena kábelt raktam az adcom gda600 dac es a pioneer dv600av köze, igy is hallom a minösegjavulast csak nem tudom hogy menyit lenne érdemes befektetni digit kabelbe,vegül is adatátvielröl lenne szo nem annyira erzekeny mint az analog jelnél.
Köszönöm.
Kábelezzünk
koszonom az otleteket :lol!:
Kábelezzünk
:lol!: ja igen PVC :lol!:
Michell Engineering, SOtM sMS Neo, Devialet D200, és MartinLogan CLS+ 2db Rytmik Audio, canare cable
Kábelezzünk
A kondo annyira jó, nem az a gond a kábeleknél ha pvc a szigetelés? :lol!: :lol!:
Eddig az volt a baj :lol!:
Kábelezzünk
A kondo annyira jó, nem az a gond a kábeleknél ha pvc a szigetelés? :lol!: :lol!:
- arzachel
- V.I.P.
- Értékelés: 747
Kábelezzünk
Én Kondo KSL kábelt bontanék, és azt használnám belsőkábelnek és IC ként is.
Csak forrasztani ne kelljen mert a PVC szigetelés olvad mint a zsír. :lol!:
Arzachel IC kábel
eladó 2 x 1 m 10.000.-Ft
LP: Lurné J1 - Air Tangent 2B - Kiseki Agaat , MC PHONO: Twin Servo, VÉGFOK: Twin Servo OTL, CD: Philips T34 level III Silver, HANGFAL: Quad ESL57 tube power ,Townshend super tweeter,Jim Rogers JR 149,KÁBELEK: VDH MCS 1000,ÁLLVÁNYOK : Söund Org ZO 28
eladó 2 x 1 m 10.000.-Ft
LP: Lurné J1 - Air Tangent 2B - Kiseki Agaat , MC PHONO: Twin Servo, VÉGFOK: Twin Servo OTL, CD: Philips T34 level III Silver, HANGFAL: Quad ESL57 tube power ,Townshend super tweeter,Jim Rogers JR 149,KÁBELEK: VDH MCS 1000,ÁLLVÁNYOK : Söund Org ZO 28
- fülelek
- V.I.P.
- Értékelés: 5150
Kábelezzünk
Készülék belső kábelezésre nem használjuk a CAT7 kábelt, (nekünk sok lenne vele a macera), mindazonáltal tápra és hsz kijáratra megfelel, kisáramú helyekre viszont nem.
Kábelezzünk
Én Kondo KSL kábelt bontanék, és azt használnám belsőkábelnek és IC ként is.
Michell Engineering, SOtM sMS Neo, Devialet D200, és MartinLogan CLS+ 2db Rytmik Audio, canare cable
Kábelezzünk
Most ismét megfognak szólni de belső kábelezésre a CAT kábeleket ugyan úgy alkalmazzák :lol!: De nem mondtam semmit, csak leírtam amit olvastam...
cat7et mar hasznaltam, de megkerdezem fuleleket.
Kábelezzünk
Én vdH Inspiration-t tettem a T-amp-ba :lol!: Mert még volt belőle maradék.
Tudom, hogy drága megoldás, de bevált :lol!:
mennyi annak most métere? 25- körül?
Kábé.
CD: Musical Fidelity A3; Erősítő: Jadis DA30; Hangfal: Jadis Orchestra; Hálózati kábel: Nordost Vishnu, vdH Mainstream; IC: vdH M.C. Silver IT 65 G; Hangfalkábel: vdH Inspiration; DVD: Cambridge Audio DV-57;Hangszer: Trevor J. James Privilege fuvola:)
Kábelezzünk
ps: megtortent. konkretan melyik? tamprol lenne szo, tehat nem fognak tul nagy aramok folyni.
Én vdH Inspiration-t tettem a T-amp-ba :lol!:
Mert még volt belőle maradék.
mennyi annak most métere? 25- körül?
Kábelezzünk
ps: megtortent. konkretan melyik? tamprol lenne szo, tehat nem fognak tul nagy aramok folyni.
Én vdH Inspiration-t tettem a T-amp-ba :lol!:
Mert még volt belőle maradék.
CD: Musical Fidelity A3; Erősítő: Jadis DA30; Hangfal: Jadis Orchestra; Hálózati kábel: Nordost Vishnu, vdH Mainstream; IC: vdH M.C. Silver IT 65 G; Hangfalkábel: vdH Inspiration; DVD: Cambridge Audio DV-57;Hangszer: Trevor J. James Privilege fuvola:)
Kábelezzünk
Most ismét megfognak szólni de belső kábelezésre a CAT kábeleket ugyan úgy alkalmazzák :lol!: De nem mondtam semmit, csak leírtam amit olvastam...