Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Cd játszók
Cd játszók
Kösz az infót. Igazából nem vagyok márkafüggő, de jó lenne tudni hogy mely márkák között érdemes nézelődni, természetesen használtra gondolok. Vannak készülékek ahova odaírják hogy felsőkategóriás, ez márt jelent valamit vagy még ez sem garancia a minőségre. Kb 15 ezer ft környékén gondolkodom egy megbízható, távos, írott cd-t is lejátszó, hallgatható készüléket szeretnék a rendszeremhez. Köszi a segítséget!
HIFI: ERŐSÍTŐ-Cambridge Audio azur 640A V2 , CD-Cambridge Audio azur 640C V2, HANGFAL-Hivi M1, KÁBELEK-Gotham
Cd játszók
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék hogy a Sony CDP-270-es cd lejátszó milyen kategóriát képvisel, vagy ez még nem az a kategória amire érdemes befektetni. Köszi az infót.
Egy nagyon gyenge típus, megmondom kerek perec...Csak, h ne érjen meglepetés... :lol!:
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék hogy a Sony CDP-270-es cd lejátszó milyen kategóriát képvisel, vagy ez még nem az a kategória amire érdemes befektetni. Köszi az infót.
Gyakorlatilag a márka legalapabb lejátszója....a többit döntsd el te... :lol!:
Illetve pontosítsunk.....CDP-270....vagy 270ES...?
Cd játszók
Sziasztok!
Gyakorlatilag a márka legalapabb lejátszója....a többit döntsd el te... :lol!:
Illetve pontosítsunk.....CDP-270....vagy 270ES...?
AVM - osztrák Tesla - svájci lemezvakaró - HT Pro 9+ - háelté 3.....zene és bona.
Cd játszók
Sziasztok!
HIFI: ERŐSÍTŐ-Cambridge Audio azur 640A V2 , CD-Cambridge Audio azur 640C V2, HANGFAL-Hivi M1, KÁBELEK-Gotham
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1028
Cd játszók
Mondjuk van egy a vaterán....
Kicsit drága, akkor már inkább ajánlanám a Marantz CD74-est a vaterán. CDM1 mechanika, 2 db TDA1540 chip. És csak 29eFt. Az egy nagyon jó kis CD játszó...
Egy Hivox Lupus mellé és nyamnyam...
Ugyanezt ajánlottam korábban Én is.Egyébként bármely ajánlott készülékkel jól jár. :lol!:
Szerintem is. teljes mértékben egyetértek veled. :lol!: :lol!:
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
Cd játszók
Kicsit drága, akkor már inkább ajánlanám a Marantz CD74-est a vaterán. CDM1 mechanika, 2 db TDA1540 chip. És csak 29eFt. Az egy nagyon jó kis CD játszó...
Ugyanezt ajánlottam korábban Én is.Egyébként bármely ajánlott készülékkel jól jár. :lol!:
Cd játszók
CDP-XE700SL, eSeLSound DAC No.1., eSeLSound Power Art, Spendor S8e, Tiger & Zimonyi cables
Cd játszók
Még van egy Phillips, amit én is figyelembe ajánlanék és még nem hangzott el, az a CD-880. Magam is azt használok, már 2 éve nagy elégedettséggel.Ez az utolsó öntvénymechanikás nagyágyúja a Phillipsnek, nagyon jó hanggal.
Az is egy nagyon jó Philips,csak azért nem ajánlottam, mert nem lehet olcsón megkapni,és elég ritka is.Mondjuk van egy a vaterán....
Cd játszók
Még van egy Phillips, amit én is figyelembe ajánlanék és még nem hangzott el, az a CD-880. Magam is azt használok, már 2 éve nagy elégedettséggel.
Ez az utolsó öntvénymechanikás nagyágyúja a Phillipsnek, nagyon jó hanggal.
Minden állat egyenlő, de vannak egyenlőbbek
Négy láb jó, két láb rossz
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1028
Cd játszók
koszonom a tippeket.
inkabb valamilyen melegebb analogosabb hangra gondoltam. kello gyorsasag, tisztasag es precizseg mellett.
Nos akkor én a Philips 920, 940, 950-et ajánlom neked.
Ha nem fontos a táv akkor a 910-es is jó lehet (kevés pénzért igen jó gép).
Hallottam pár játékost pár láncban de az említett Philips-ek igencsak más előadásmódot és hangot képviselnek. :lol!:
Nekem az volt az első hogy nagyon tiszta, semleges hangja volt.
Ja és nagyon "analóg"-os. Ami a legjobban tetszett.
Nagy barom voltam és megváltam tőle a táv hiánya miatt. :lol!:
De nagy valószínűséggel még lesz valamikor egy minimum 920-om. :lol!:
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
Cd játszók
Belehallgattam a zenékbe amiket belinkeltél,szerintem az említett cd játékosok közül bármelyik tökéletesen megfelel neked.
Én is sokféle zenét hallgatok,népzene,reggae,jazz,blues,rock...
Nekem Denonom van,és ez minden zenén megfelel számomra.
Cd játszók
Sokan vágynak ilyen cd játékosra. :lol!:
a fenebe, mar megint aszinkronban vannak az igenyeim es a penztarcam:)
kiegeszitve meg:
www.thinner.cc
www.fragmentmusic.net
minimal/ambient
+ jazz+blues
szoval ilyeneket hallgatok. lehetoseg szerint flacbol kiirva.
Cd játszók
inkabb valamilyen melegebb analogosabb hangra gondoltam. kello gyorsasag, tisztasag es precizseg mellett.
Sokan vágynak ilyen cd játékosra. :lol!:
Cd játszók
Az említett Marantzokban ugyanaz a dac/futómű van mint a 304MkI lejátszóban(TDA 1540),hangilag kiváló.
Nem tudom milyen elektronikus zenére gondolsz,de szerintem bármelyik megfelelne neked.A Denon 1520 könnyűzenére kifejezetten alkalmas,dinamikus hangja van.(BB PCM64 dac)
Ha tudsz szerezni egy Denon 1560-as gépet az tuti jó lesz neked elektronikusra(is),volt nekem,komoly basszusa van. :lol!:
koszonom a tippeket.
basszus az nem art, ellenben nem dongetni szeretnek hanem:
Akufen, Deadbeat, Murcof, esetleg kis ambient is. finom, preciz zenek ezek, 'pruntyogos', estere valo, bensoseges, fejhallgatos nagy reszletezokepesseget megkivano trackek. inkabb a tisztasag, kifinomult hangzas a lenyeg, dinamika sem art persze, de nem dongetes lesz itt.
Cd játszók
Most mondhatnám, hogy nálam meghallgathatnál egy 304-est, mert nekem van egy "elfekvőben" :lol!: (félreértés ne essék, nem eladó), csak azért vettem, hogy egy későbbi tuninggal másodrendszerbe jó lesz.
MkI,vagy MKII?
MKII.
LP futómű: SME Model 10; Hangkar: SME V; Hangszedő: Benz Micro LP-S MR; CD futómű: Audio Research CD2; DAC: Audiomat Tango 2.5; Kazettás deck: Pioneer CT-95; Phono előfok: Audiomat Phono 2; Erősítő: Audiomat Récital MKIII; Hangfal: Coincident Super Victory; Equation 25; Hálózati kondícionáló: 2 x PS Audio Duet Power Center; Hangkarkábel: Stealth Audio Hyperphono; Digitális kábel: Heaven's Gate Audio Silver Signature; Interconnect kábelek: Stealth Audio Metacarbon és Heaven's Gate Audio Ultra Silence; Hangfalkábel: ValhallA AgPt-R, Heaven's Gate Audio Silver Signature; Hálózati kábelek: ValhallA AgPt-R, Elrod, Electraglide és PS Audio
Heed Thesis rendszer
Cd játszók
Most mondhatnám, hogy nálam meghallgathatnál egy 304-est, mert nekem van egy "elfekvőben" :lol!: (félreértés ne essék, nem eladó), csak azért vettem, hogy egy későbbi tuninggal másodrendszerbe jó lesz.
MkI,vagy MKII?
Cd játszók
304 az nagy legenda de, meg nem hallottam, karaktererol sem irnak soha semmit csak hogy hajdejo.
DCD-1520-rol azthallom eleg jo, analogos, rendkivul tiszta hangja van.
marantzokrol meg hogy elektronikusra egyaltalan nemjok.
namostakkor melyik kell nekem?
Most mondhatnám, hogy nálam meghallgathatnál egy 304-est, mert nekem van egy "elfekvőben" :lol!: (félreértés ne essék, nem eladó), csak azért vettem, hogy egy későbbi tuninggal másodrendszerbe jó lesz. De ez nem lenne könnyen kivitelezhető... :-; Az említett Marantz-ok is jók, de én a későbbieket már nem venném meg, valamint a Lacy által ajánlott Philips 900-as sorozat (leginkäbb a 950) is erősen megfontolandó.
http://www.audiocorner.nl/PhilipsCD950.htm
LP futómű: SME Model 10; Hangkar: SME V; Hangszedő: Benz Micro LP-S MR; CD futómű: Audio Research CD2; DAC: Audiomat Tango 2.5; Kazettás deck: Pioneer CT-95; Phono előfok: Audiomat Phono 2; Erősítő: Audiomat Récital MKIII; Hangfal: Coincident Super Victory; Equation 25; Hálózati kondícionáló: 2 x PS Audio Duet Power Center; Hangkarkábel: Stealth Audio Hyperphono; Digitális kábel: Heaven's Gate Audio Silver Signature; Interconnect kábelek: Stealth Audio Metacarbon és Heaven's Gate Audio Ultra Silence; Hangfalkábel: ValhallA AgPt-R, Heaven's Gate Audio Silver Signature; Hálózati kábelek: ValhallA AgPt-R, Elrod, Electraglide és PS Audio
Heed Thesis rendszer
Cd játszók
Vagy egy 900-as sorozatú Philips pl... :lol!:
van egy 931-s a srácoknál,hallgattam,de gyengébb mint a Denonok.Szerintem.
Egyébként sem vagyok oda a Bitstream masinákért. :lol!:
pedighát... :lol!:
Az a 931 egy ritka madár..
én olyan kerek számokat ismerek.
Pl doky-nak 910-e volt, nekem 920 van, de a 940 és 950 is legendás lejátszó.
Cd játszók
Vagy egy 900-as sorozatú Philips pl... :lol!:
Van egy 931-esem, a srácok használják,hallgattam,de gyengébb mint a Denonok.Szerintem.
Egyébként sem vagyok oda a Bitstream masinákért. :lol!:
Cd játszók
Az említett Marantzokban ugyanaz a dac/futómű van mint a 304MkI lejátszóban(TDA 1540),hangilag kiváló.
Nem tudom milyen elektronikus zenére gondolsz,de szerintem bármelyik megfelelne neked.A Denon 1520 könnyűzenére kifejezetten alkalmas,dinamikus hangja van.(BB PCM64 dac)
Ha tudsz szerezni egy Denon 1560-as gépet az tuti jó lesz neked elektronikusra(is),volt nekem,komoly basszusa van. :lol!:
Cd játszók
a 900-as sorozatnak meg még külső DAC se kell... :lol!:
Én meghallgattam, és igazán de igazán semmivel sem volt jobb vagy másabb egy -mondjuk nem milliós- de külső DAC-al...
Cd játszók
A 304 a futóműve miatt nagyon jó, egy külső DAC és egy kis Tuning és van egy jó géped...
Cd játszók
304 az nagy legenda de, meg nem hallottam, karaktererol sem irnak soha semmit csak hogy hajdejo.
DCD-1520-rol azthallom eleg jo, analogos, rendkivul tiszta hangja van.
marantzokrol meg hogy elektronikusra egyaltalan nemjok.
namostakkor melyik kell nekem?