Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Lemezjátszó

vtb
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 7

Lemezjátszó

Hozzászólás Szerző: vtb »

És ha valami más folyadékkal mosnánk?
Akkor tulképp veszel egy műanyag dobozt 12000 Ftért

dbrnsk
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1526

Lemezjátszó

Hozzászólás Szerző: dbrnsk »

És ha valami más folyadékkal mosnánk?

dbrnsk
V.I.P.
V.I.P.

Lemezjátszó

Sziasztok! 
Szerintetek érdemes ezzel foglalkozni,vagy felejtős?

http://www.vatera.hu/lp_gyujtok_figyele ... 51884.html

üdv

"...a lemez eggyúttal plusszban egy vékony antisztatikus réteget is kap."

Szerinted jó az, ha így történik? :lol!:

Ez az!Nekem is ez szúrt szemet,mi az a cucc ami rajta marad vajon?

vtb
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 7

Lemezjátszó

Hozzászólás Szerző: vtb »

Sziasztok! 

üdv

"...a lemez eggyúttal plusszban egy vékony antisztatikus réteget is kap."

Szerinted jó az, ha így történik?

dbrnsk
V.I.P.
V.I.P.

Lemezjátszó

Sziasztok!

üdv

Hypo
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 0

Lemezjátszó

Hozzászólás Szerző: Hypo »

Nálam hangszedőcsere történt: a Supex Rosewood-ot felváltotta a Benz LP-S.Nagyon ígéretesnek tűnik ez a csere...
Gratula szep darab, hogy muzsikal?

Vendég

Lemezjátszó

Hozzászólás Szerző: Vendég »

klepto
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 5

Lemezjátszó

Hozzászólás Szerző: klepto »

Sziasztok!

Na csak meglett a lemezjátszóm :lol!:
Hogy mit? Mégiscsak Tesla-t vettem
Egy szép, piros Pro-Ject Debut III lett, amihez vettem még egy akril tányért, és egy nehezebb ellensúlyt, mert a gyári az csak max. 6g-os hangszedőig használható, ami már a Shure hangszedőhöz is kevés volt.
Hogy jól jártam-e vele, majd kiderül, de amennyiért vettem, semmit nem kaptam volna még használtan sem a minőségibb kategóriából.

JENŐ
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 2

Lemezjátszó

Hozzászólás Szerző: JENŐ »

dominique29
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 235

Lemezjátszó

Hozzászólás Szerző: dominique29 »

"Az audiofília nem betegség, csupán egy olyan krónikus elégedetlenség tünete, mely a hangreprodukciós rendszerekről tévesen kialakított képzetekből fakad" (részlet a Meridian cég prospektusából)

NZS
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 14

Lemezjátszó

Hozzászólás Szerző: NZS »

Ezt máshol folytatnám, ne legyek off, de adás-vételben nem találom. Talán jogos, hogy kíváncsi vagyok. NZS
Nagyapám az utcán szellentett, egyetértettem vele, de az én véleményem sokkal tömörebb volt...

dominique29
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 235

Lemezjátszó

Hozzászólás Szerző: dominique29 »

Korrekt gép, nem egy műszaki csoda, ilyen áron nem is követelmény, de ismervén az eladóját (aki igen megbízható) tökéletesen alkalmas a zenehallgatásra.
"Az audiofília nem betegség, csupán egy olyan krónikus elégedetlenség tünete, mely a hangreprodukciós rendszerekről tévesen kialakított képzetekből fakad" (részlet a Meridian cég prospektusából)

NZS
V.I.P.
V.I.P.

Lemezjátszó

Viccet félretéve, ajánljatok nekem 100 e körül valami hallgatható lemezjátszót. 
NZS

Pro-Ject perspective használtan...

Ez milyen?
NZS
Nagyapám az utcán szellentett, egyetértettem vele, de az én véleményem sokkal tömörebb volt...

attila64
Isten Hozott! :)
Isten Hozott! :)

Lemezjátszó

Hozzászólás Szerző: attila64 »

NZS

http://www.avx.hu/forum/index.php?showtopic=12899

THORENS TD-160 SUPER futómű, GRACE G-707-es karral, új szíjjal és analóg kimenettel. Átvizsgálva jó állapotban eladó
Irányár: 85.000 Ft.

rudulf
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 46

Lemezjátszó

Hozzászólás Szerző: rudulf »

NZS

Pro-Ject perspective használtan...
RoksanXerxes/OriginLiveSilver/OrtofonHMC30,Audiomeca/Mephisto1,SonerAudio/nagy DAC,előfok,végfok,SL1hangfal,SonusFaberElectaAmateur2,SL1hangfal,DevialetExpert250PROHighwire/1100összekötô,JPS/DigitalAC,SonerAudio/DACtápkábel,HarmonicTechnology/MagicésMagicTweeterhangfal,Magic,AC10táp

NZS
V.I.P.
V.I.P.

Lemezjátszó

NZS

dörmögi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 394

Lemezjátszó

Hozzászólás Szerző: dörmögi »

Nálam hangszedőcsere történt: a Supex Rosewood-ot felváltotta a Benz LP-S.Nagyon ígéretesnek tűnik ez a csere...  :lol!:
Ez mennyi volt?

A listaára 3200 Euro körül van.

akkor volt neked 400 ba? :lol!:

A már meglévő Benz Ebony LP-met cseréltem be rá, a hivatalos forgalmazótól meg lehet tudni, hogy ez a konstrukció mennyibe kerül.

LP futómű: SME Model 10; Hangkar: SME V; Hangszedő: Benz Micro LP-S MR; CD futómű: Audio Research CD2; DAC: Audiomat Tango 2.5; Kazettás deck: Pioneer CT-95; Phono előfok: Audiomat Phono 2; Erősítő: Audiomat Récital MKIII; Hangfal: Coincident Super Victory; Equation 25; Hálózati kondícionáló: 2 x PS Audio Duet Power Center; Hangkarkábel: Stealth Audio Hyperphono; Digitális kábel: Heaven's Gate Audio Silver Signature; Interconnect kábelek: Stealth Audio Metacarbon és Heaven's Gate Audio Ultra Silence; Hangfalkábel: ValhallA AgPt-R, Heaven's Gate Audio Silver Signature; Hálózati kábelek: ValhallA AgPt-R, Elrod, Electraglide és PS Audio

Heed Thesis rendszer

Hypo
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Lemezjátszó

Hozzászólás Szerző: Hypo »

Nálam hangszedőcsere történt: a Supex Rosewood-ot felváltotta a Benz LP-S.Nagyon ígéretesnek tűnik ez a csere...  :lol!:
Ez mennyi volt?

akkor volt neked 400 ba? :lol!:

NZS
V.I.P.
V.I.P.

Lemezjátszó

Nincs túlmisztifikálva ez a dolog? Ebben sohasem lesz felső határ... Az Ortofon volt az ász valamikor. (Azt is kitörték a gyerekeim a helyéről, mikor kicsik voltak. Gyakorlatilag 3 alap lejátszómat vágtak haza.)
Azóta már nagyobbak, nem bántanák. Kellene vennem valami jó gyalut, emberi áron, 100 e alatt!
NZS

orionr
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 41

Lemezjátszó

Hozzászólás Szerző: orionr »

Nem egy dimenzióban mozgunk.

orionr
V.I.P.
V.I.P.

Lemezjátszó

Ez mennyi volt?

Csak?.. :lol!: az egész cuccom nem kerül ennyibe.

dörmögi
V.I.P.
V.I.P.

Lemezjátszó

Ez mennyi volt?

LP futómű: SME Model 10; Hangkar: SME V; Hangszedő: Benz Micro LP-S MR; CD futómű: Audio Research CD2; DAC: Audiomat Tango 2.5; Kazettás deck: Pioneer CT-95; Phono előfok: Audiomat Phono 2; Erősítő: Audiomat Récital MKIII; Hangfal: Coincident Super Victory; Equation 25; Hálózati kondícionáló: 2 x PS Audio Duet Power Center; Hangkarkábel: Stealth Audio Hyperphono; Digitális kábel: Heaven's Gate Audio Silver Signature; Interconnect kábelek: Stealth Audio Metacarbon és Heaven's Gate Audio Ultra Silence; Hangfalkábel: ValhallA AgPt-R, Heaven's Gate Audio Silver Signature; Hálózati kábelek: ValhallA AgPt-R, Elrod, Electraglide és PS Audio

Heed Thesis rendszer

orionr
V.I.P.
V.I.P.

Lemezjátszó

Nálam hangszedőcsere történt: a Supex Rosewood-ot felváltotta a Benz LP-S.Nagyon ígéretesnek tűnik ez a csere... :lol!:
Ez mennyi volt?

dörmögi
V.I.P.
V.I.P.

Lemezjátszó

Nálam hangszedőcsere történt: a Supex Rosewood-ot felváltotta a Benz LP-S.Nagyon ígéretesnek tűnik ez a csere...

Heed Thesis rendszer

orionr
V.I.P.
V.I.P.

Lemezjátszó

Az mindegy, hogy MM, v. MC. ?
Nem. Nézd meg, az erősítőd mit tud fogadni. Legfőbb különbség, hogy a MM pu-k kimeneti szintje általában 3,5mV, MC-é kb. 0,3mv. Létezik még a magas kimeneti szintű MC, ami kc. 1,5-2 mV-ot ad ki. Az MC-k hangja általában jobb, mint az MM-é. Nem ismerem a lemezjátszódat, de felmerül a kérdés: mennyit érdemes áldozni a pu-re. Ha az erősítőd nem tud alacsonyszintű MC-t fogadni, ahhoz még külön phono fokozat is kell. Szvsz keress Grado Black-et, olcsó MM és egész jó. Ha jól rémlik, a L'Auditeur forgalmazza.

Köszi a hozászólásokat!
Tud fogadni MC, és MM-et is. Van rajta egy átkapcsoló. A mostani MM lehet, mert azzal szebben szól. :lol!: Bocs az alapkérdésekért, de nem vagyok jártas a témában, csak gondoltam előveszem az öregem régi lemezeit és hallgatom egy kicsit. Sokat nem akarok rá költeni, csak sercegés mentes hangot szeretnék.
A neten olvastam a beállításról és most, hogy normálisan belőttem, így sokkal szebb a hangja, vagyis kevesebb a sercegés.

Válasz küldése

Vissza: “Hifi”