Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Cd játszók

dbrnsk
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1521

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: dbrnsk »

minek egy cd jatszora 2db digital output?? (Onkyo DX-7333)
Sajnos az Onkyora kell a digitkimenet,nem túl jó dac van benne.

üdv.

Vendég

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Hogy hogy minek? Vagy egyformák? Vagy egyik optikai másik koaxális?_

dbrnsk
V.I.P.
V.I.P.

Cd játszók

Akkor ezt lefordítom: webforditas.hu :lol!: :lol!:

venomer
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 440

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: venomer »

Jolida
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 30

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: Jolida »

Akkor ezt lefordítom: webforditas.hu :lol!: :lol!:
Ha viszont különböző nyelvű oldalak valamilyen általad értett nyelvre (a magyart nem ide sorolják ) fordításáról van szó:

http://translate.google.com/translate_t#
Analóg: Roksan Xerxes, SME IV, Supex 900S, Paravicini MC3, Audio Innovations 200;
Digit: Roon ROCK, SOtM 200, Singxer SU-1; Lite DAC50, Soekris 1941;
Preamp: #26 tube+TVC, #801 tube; Amp: 300B SET;
Kábelek: VhAudio Flavor 2 és 4 táp, Jon Risch DIY IC és hangfal;
Speaker: Acoustic Energy Aelite 3

Z.É.T. (exAtcBp)
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 211

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: Z.É.T. (exAtcBp) »

köszi.... még egy kérdésem lenne laikusként.... miből áll egy Cd játszó? Futómű/DAC és még?.... tud e javítani egy eleve drága Cd játszón egy olcsóbb DAC?.... ki mit gondol? logikázva úgy gondolom, hogy egy eleve drágább Cd játékos lehet komolyabb DAC-al van felszerelve gyárilag mint egy külső DAC?... hmmm? mit gondoltok?
Ment privi :lol!:

E-mail: abarczalaci@gmail.comTel: +36202224151

"Bárki úgy határoz, hogy az igazság és tudás ítészeként útra kél, biztos lehet benne, hogy hajótörést szenved az istenek hahotájának elsöprő viharában."

Albert Einstein

Bartek
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 0

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: Bartek »

köszi.... még egy kérdésem lenne laikusként.... miből áll egy Cd játszó? Futómű/DAC és még?.... tud e javítani egy eleve drága Cd játszón egy olcsóbb DAC?.... ki mit gondol? logikázva úgy gondolom, hogy egy eleve drágább Cd játékos lehet komolyabb DAC-al van felszerelve gyárilag mint egy külső DAC?... hmmm? mit gondoltok?

Sztereo I: Jungson Moon Harbor CD, CAV A12, CAV MD II, Jungson SPCM bikábel, Jungson gold coated XLR
Sztereo II: Jungson Hedo CD, Jungson Hedo WG200, CAV MDI,CAV kábelek
Jungson SPCM bikábel, Jungson gold coated XLR
Hazimozi: Onkyo DV-SP504, Onkyo TX SR875, Swans F3BF frontok+center+F3BR hatterek+Swans Szub60+Sony AW15 projektor+Bydium vaszon+XBOX360+CAV kabelek...

lac
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 177

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: lac »

Akkor ezt lefordítom: webforditas.hu :lol!:

dbrnsk
V.I.P.
V.I.P.

Cd játszók

tudja valaki esetleg melyik az az oldal, ahol le lehet fordítani szövegeket különböző nyelvekre?.... valamikor régen tudtam de olyan régen nem használtam, hogy elfelejtettem
webfortídás

Vendég

Cd játszók

Sziasztok! 
Használt CD lejátszó ügyben szeretnék segítséget kérni. Milyen márka, típús között érdemes keresgélni. Kb. 10 és 20 ezer forint között. Kellene egy jóhangú, írott Cd-t is lejátszó készülék. Nézegettem a Philips CD-650-est esetleg erről vélemény, de bármely márka szóbajöhet. Előre is köszi a segítséget.

Üdv: sopi66

Szinte lehetetlent kérsz...

Ha már Philips akkor már inkább a 304-es,20 alatt mondjuk az sem kapható,de nem rossz gép,érdemes meghallgatni.

Bartek
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: Bartek »

tudja valaki esetleg melyik az az oldal, ahol le lehet fordítani szövegeket különböző nyelvekre?.... valamikor régen tudtam de olyan régen nem használtam, hogy elfelejtettem

Sztereo I: Jungson Moon Harbor CD, CAV A12, CAV MD II, Jungson SPCM bikábel, Jungson gold coated XLR
Sztereo II: Jungson Hedo CD, Jungson Hedo WG200, CAV MDI,CAV kábelek
Jungson SPCM bikábel, Jungson gold coated XLR
Hazimozi: Onkyo DV-SP504, Onkyo TX SR875, Swans F3BF frontok+center+F3BR hatterek+Swans Szub60+Sony AW15 projektor+Bydium vaszon+XBOX360+CAV kabelek...

Wireman
V.I.P.
V.I.P.

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: Wireman »

Sziasztok! 
Használt CD lejátszó ügyben szeretnék segítséget kérni. Milyen márka, típús között érdemes keresgélni. Kb. 10 és 20 ezer forint között. Kellene egy jóhangú, írott Cd-t is lejátszó készülék. Nézegettem a Philips CD-650-est esetleg erről vélemény, de bármely márka szóbajöhet. Előre is köszi a segítséget.

Szinte lehetetlent kérsz...

CD: Denon DN-C635 AMP: Electrocompaniet Ampliwire 100 Front: Chario Hiper 2000MKII, Tannoy ST50, Söund Arts DT1600 Headphones: Sennheiser HD25-1 MKII
DVD: Samsung HD945, Marantz DV 4001 Receiver: Marantz SR4500 AV Front: Mission m33 MOD Center: Mission m3c2i Surround/SBack: Mission m31i SUB 2db Tannoy R15 MOD (készülőben) Kábelek: D.I.Y. ezüst RCA&SPKR Rendszer állvány: OEM Spider TV: Panasonic TH42PZ8ES Media Player: HP Pavilion DV7-4070eo

vtb
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 7

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: vtb »

Én még megtoldanám az Onkyo-val, saját minden várakozást felülmúló tapasztalatból

Doky
♥︎ R.I.P. ♥︎
Értékelés: 1028

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: Doky »

Sziasztok! 

Philips, Technics, Denon, Sony...
Régebbi darabok :lol!:, a fiatalabbak nagyon lutrik...
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.

sopi66
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 1

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: sopi66 »

Sziasztok!

HIFI: ERŐSÍTŐ-Cambridge Audio azur 640A V2 , CD-Cambridge Audio azur 640C V2, HANGFAL-Hivi M1, KÁBELEK-Gotham

krakatit
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 3

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: krakatit »

A CA 840C-nek nincsen szériahibája, nem szokott igazán probléma lenni velük...A pickup típusa Sanyo SFP101.
Műanyag mennyisége? mecha/gramm? Arányaiban kb fele műanyag, ebben a kategóriában ez jónak mondható.

Köszi az infót!

Wireman
V.I.P.
V.I.P.

Cd játszók

A CA 840C-nek nincsen szériahibája, nem szokott igazán probléma lenni velük...
A pickup típusa Sanyo SFP101.
Műanyag mennyisége? mecha/gramm? Arányaiban kb fele műanyag, ebben a kategóriában ez jónak mondható.

CD: Denon DN-C635 AMP: Electrocompaniet Ampliwire 100 Front: Chario Hiper 2000MKII, Tannoy ST50, Söund Arts DT1600 Headphones: Sennheiser HD25-1 MKII
DVD: Samsung HD945, Marantz DV 4001 Receiver: Marantz SR4500 AV Front: Mission m33 MOD Center: Mission m3c2i Surround/SBack: Mission m31i SUB 2db Tannoy R15 MOD (készülőben) Kábelek: D.I.Y. ezüst RCA&SPKR Rendszer állvány: OEM Spider TV: Panasonic TH42PZ8ES Media Player: HP Pavilion DV7-4070eo

Cherry
Isten Hozott! :)
Isten Hozott! :)

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: Cherry »

Helló Mindenkinek!

Itt lehet tukálni kicsit a DAC-ok illetve a futóművek között:

http://www.kazuo.com.cn/redirect.php?ti ... o=lastpost

Üdv.
Cherry

mishow
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2544

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: mishow »

Drága fórumtársak! Kevesebb "QUOTE" pls!!!

krakatit
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Cd játszók

Sziasztok! 
A Cambridge Audio 840C CD játszóban milyen mechanika van?

Abban azt hiszem saját fejlesztésű, de nem merek megesküdni rá...Én is csak hallottam róla félfüllel...

Az nem saját fejlesztésű, hanem modifikált SONY mechanika. A régebbiekben is SONY volt (nekem volt egy D500-as játékosom).

Lehet tudni, hogy milyen típusú és miben modifikálták.

azt sajnos nem tudom, amit írtam, azt is külföldi HI-FI újságokból tudom. Egyébként a mechanika úgy is néz ki, mintha egy felmatricázott SONY lenne.

A CA 840C-be már nem Sony mecha és pickup van, hanem Sanyo...
Az alján alumínium merevítéssel.

Tudsz még valamit a mechanikáról, pickupról (típus, műanyag mennyisége)?
Cd játszót tervezek venni, és szóba került a 840C ezért ez az érdeklődés.
Van-e valami típus hibájuk? Mennyire stabil, megbízható készülékek?

Wireman
V.I.P.
V.I.P.

Cd játszók

Sziasztok! 

Abban azt hiszem saját fejlesztésű, de nem merek megesküdni rá...Én is csak hallottam róla félfüllel...

Az nem saját fejlesztésű, hanem modifikált SONY mechanika. A régebbiekben is SONY volt (nekem volt egy D500-as játékosom).

azt sajnos nem tudom, amit írtam, azt is külföldi HI-FI újságokból tudom. Egyébként a mechanika úgy is néz ki, mintha egy felmatricázott SONY lenne.

A CA 840C-be már nem Sony mecha és pickup van, hanem Sanyo...
Az alján alumínium merevítéssel.

Vendég

Cd játszók

Hmmm érdekes, végül is mind 1 miféle...Azért is irtam nem merek megesküdni rá...De lehet a modifikáció miatt lett saját fejlesztésnek elnevezve

Vendég

Cd játszók

Sziasztok! 

qqriq
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 130

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: qqriq »

Elméletben a Philips 910-ben is ilyen van ugye???

Egy link, hogy mindenki mazsolázhasson .
A link alapján: PHILIPS CD-910/11 SAA7341GP (4822-691-20768) CDM12.1/05//RCD1.2D a chip és a mechanika típusa.
Lézerek beszerzése esetén mindenkinek ajánlom a HQ videót.
Gyorsan leszögezném: nincs ott üzleti részesedésem....
A csúcson lenni magányos dolog - de legalább nincs tömeg.   Vini 'Big Daddy' Bergeman (1951-2017)

krakatit
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Cd játszók

Sziasztok! 

Válasz küldése

Vissza: “Hifi”