Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Sztereó erősítők
Sztereó erősitők
Tisztelt Hölgyek/Urak!
Büszke tulajdonosa lettem egy Marantz 1050 erölködőnek.
Csak egy bibi van véle, mégpedig, hogy erősen RF érzékeny. Még a 220V 50Hz is megszórja a fülesemet, ha vele erősítem.
Mi a teendő Urak? Van megoldás?
üdv!
Sztereó erősitők
vennék keverőt, cd lejátszókat és itthon elkezdenék zenélni!
Már a jövő sem a régi...
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Értékelés: 11154
- Kapcsolat:
Sztereó erősitők
sziaszttok! kezdő dj-zéshez (progi, minimal stb...) milyen hangfalakat és erősítőt javasolnátok egy 5X5ös szobába? Jöhetnek használt tippek is! THX előre
Mit értesz (kezdő) DJ-zés alatt?
Sztereó erősitők
sziaszttok! kezdő dj-zéshez (progi, minimal stb...) milyen hangfalakat és erősítőt javasolnátok egy 5X5ös szobába? Jöhetnek használt tippek is! THX előre
Már a jövő sem a régi...
- rozoga62
- V.I.P.

- Értékelés: 95
Sztereó erősitők
Beszélek itt magam ellen, de ha csak sztereo rádióként funkcionálna, akkor simán a rádióerősítő kimenetét (ami lehet pre out, vagy tape out ) sima RCA ic kábellel bekötném a sztereo erősítő tuner bemenetére és annyi...
Igen, erre voltam kíváncsi, köszi!
Sztereó erősitők
Nálam kapható. De kérdezd meg Lacy forumost a tapasztalatairol.
Hi
A CV nem egy finomkodó hangfal, nemhinném, hogy pl egy 2W csöves megfelelő társítás hozzá
Az AA meg jó nekem legalábbis nagyon bejött, szép is jó is, a hangja is elsősorban
És nem vészes az ára.
Meg kell hallgatni
Dunakeszin van több is Biginél többnyire új, nálam pl bejáratott...
Tanácstalan hogy mi lenne jó hozzá , érzékenynek érzéken, nem tudom mi lenne a hozzá illő, még járatom a széleket, amit hollandból kellet hozzá hozni, de nem nem annyira durva, mint gongoltam. még igy is meglepően közeli, ISTENEM mi lesz ha bejáródik!?
preamp: UHER REFERENCE No. 1 - poweramp: 2 x HARMAN KARDON CITATION TWENTY TWO - speaker: CERWIN-VEGA D-9 (1985)
Sztereó erősitők
Balintos!Szerintem nevezz be egy ilyenre:
Harman - Kardon HK- 6650R
http://cgi.ebay.de/Harman-Kardon-HK-665 ... dZViewItem
Hy oké rajta leszek, figyelem majd hogy áll!
preamp: UHER REFERENCE No. 1 - poweramp: 2 x HARMAN KARDON CITATION TWENTY TWO - speaker: CERWIN-VEGA D-9 (1985)
-
Vendég
Sztereó erősitők
Rádiózásra szerintem elég a HáziMozi erősitő is.Ha a sztereón akarod használni akkor már inkább egy olcsó tuner a fórum apró részében találsz egy párat.
Most készülök egy sztereo láncot összeállítani (Cambridge 640 cV2, 640 aV2) nem akarok tunert venni, csak nem akarom kidobni a már meglévő sztereo rádióerősítőt.
Beszélek itt magam ellen, de ha csak sztereo rádióként funkcionálna, akkor simán a rádióerősítő kimenetét (ami lehet pre out, vagy tape out ) sima RCA ic kábellel bekötném a sztereo erősítő tuner bemenetére és annyi...
-
Vendég
Sztereó erősitők
Ha a sztereón akarod használni akkor már inkább egy olcsó tuner a fórum apró részében találsz egy párat.
A Technicset stoppoltam
Sztereó erősitők
ATC Jászberény, 30/6362061
Bemutatóterem
ATC Webáruház
- rozoga62
- V.I.P.

Sztereó erősitők
Rádiózásra szerintem elég a HáziMozi erősitő is.Ha a sztereón akarod használni akkor már inkább egy olcsó tuner a fórum apró részében találsz egy párat.
Most készülök egy sztereo láncot összeállítani (Cambridge 640 cV2, 640 aV2) nem akarok tunert venni, csak nem akarom kidobni a már meglévő sztereo rádióerősítőt.
Sztereó erősitők
Kösz, csak azért kérdeztem, hogy ha netán rádiót akarok hallgatni, ne kelljen ide-oda dugdosni a hangfalkábelt. A rádióerősítő csak rádióként funkcionálna, arra nem lenne semmi rákötve.
Rádiózásra szerintem elég a HáziMozi erősitő is.
Ha a sztereón akarod használni akkor már inkább egy olcsó tuner a fórum apró részében találsz egy párat.
Bemutatóterem
ATC Webáruház
- rozoga62
- V.I.P.

Sztereó erősitők
Sziasztok! Segítséget kérnék, nem igazán értek ezekhez a bemeneti/kimeneti érzékenység, impedancia dolgokhoz. Összeköthetek egy rádióerősítőt egy sztereo erősítővel úgy, mint mondjuk egy cd lejátszót? A rádióerősítő md/tape rec out-ját a sztereó erősítő valamelyik - mondjuk az aux - vonalbemenetével?
Ha sztereó zenét akarsz halgatni akkor sose vigyél csak a forrásból (pl. CD,DVD)jelet a sztereó erősítőre. Ront a minőségen.
Kösz, csak azért kérdeztem, hogy ha netán rádiót akarok hallgatni, ne kelljen ide-oda dugdosni a hangfalkábelt. A rádióerősítő csak rádióként funkcionálna, arra nem lenne semmi rákötve.
Sztereó erősitők
Sziasztok! Segítséget kérnék, nem igazán értek ezekhez a bemeneti/kimeneti érzékenység, impedancia dolgokhoz. Összeköthetek egy rádióerősítőt egy sztereo erősítővel úgy, mint mondjuk egy cd lejátszót? A rádióerősítő md/tape rec out-ját a sztereó erősítő valamelyik - mondjuk az aux - vonalbemenetével?
Ha sztereó zenét akarsz halgatni akkor sose vigyél csak a forrásból (pl. CD,DVD)jelet a sztereó erősítőre. Ront a minőségen.
Bemutatóterem
ATC Webáruház
- rozoga62
- V.I.P.

Sztereó erősitők
Sztereó erősitők
Balintos!
Szerintem nevezz be egy ilyenre:
Harman - Kardon HK- 6650R
http://cgi.ebay.de/Harman-Kardon-HK-665 ... dZViewItem
-
Vendég
Sztereó erősitők
Hi
A CV nem egy finomkodó hangfal, nemhinném, hogy pl egy 2W csöves megfelelő társítás hozzá
Az AA meg jó nekem legalábbis nagyon bejött, szép is jó is, a hangja is elsősorban
És nem vészes az ára.
Meg kell hallgatni
Dunakeszin van több is Biginél többnyire új, nálam pl bejáratott...
-
Vendég
Sztereó erősitők
JA, És CV d-9 ről lenne szó. (1984)
(CERWINVEGA)
HK, wagy AA.
Valami ilyesmi?
Harman Kardon Signature 1.5
Ja, wagy egy ilyen:
http://www.aq1.hu/Review/MAP305DA%20Rev ... Choice.PDF
Sztereó erősitők
(CERWINVEGA)
HK, wagy AA.
Valami ilyesmi?
Harman Kardon Signature 1.5
Sztereó erősitők
Üdv!
Marantz PM 7000-rel kapcsolatban van valakinek tapasztalata, hasznos információja?
Mennyit érhet manapság egy ilyen?
Előre is köszi!
UPSakku.hu
-
Vendég
Sztereó erősitők
(CERWINVEGA)
HK, wagy AA.
Sztereó erősitők
hy, mindenki!
A véleményetekre lennék kíváncsi a következő hangfalhoz ti milyen erősítőt párosítanátok?
Mert még kicsit tanácstalan vagyok mi illene hozzá (, esetleg cső!?, mert már volt egy angol fórumon aki 2*2W csővel hajtotta)
Előre is köszönöm!
* Dimensions- 35.5"h x 18"w x 17.75"d
* Frequency Response- 29Hz to 20kHz
* Power handling capacity(min/max)- 5/400 Watts
* Sensitivity, 1W at 1M- 101db
* Nominal impedance- 8 ohms
* Distortion- 0.5%
* LF Driver VC Size- 2"
* Low Frquency driver- 15" Cast aluminum frame
* Mid frequency driver- (2) 6" Cones
* Maximum output level- 125db
* High frequency driver- 1" Voice coil horn
* Crossover frequencies- 500Hz/3500Hz
* Protection- Self-resetting circuit breaker for tweeter, overall fuse
* Controls- Tweeter, Midrange
* Enclosure type- Vented, Direct Radiating
* Enclosure- 3/4" Particle board, braced
* Finish- Scuff-resistant woodgrain vinyl
(CERWINVEGA)
Sztereó erősitők
Hali!
Yamaha AX-497-tel van valakinek tapasztalata?
Ilyen erősítőre gondoltam újításképpen. Elsősorban zenehallgatáshoz, SACD-re esetleg DVD-AUDIO-ra kéne.
Ezenkívül sztereo mozizáshoz is használnám,mert nem akarok AVR erősítőt külön.
Senki?
Yami nem wmi jo sztereora. Egyik sem.
Közben elgondolkodtam javallataidon...
-
Vendég
Sztereó erősitők
Meg akarta magyarázni a frankót, mert neki BMW-je van, de nem is ezzel lenne a
probléma....
A probléma a fejekbe van!
Inkább ott, h alacsony a kerités...
Sztereó erősitők
Meg akarta magyarázni a frankót, mert neki BMW-je van, de nem is ezzel lenne a