Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Sztereó erősítők

EMMZETT
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 0

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: EMMZETT »

Kíváncsi lennék rá, hogy mi a véleményetek a következő erősítő + SACD lejátszó párosításról?

YAMAHA A-S2000 (310 e Ft)
YAMAHA CD-S2000 (260 e Ft)

Nekem fenntartásaim vannak a kombó ár/érték arányával kapcsolatban, de azért meghallgatnám mások véleményét is!

AVX
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3308

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: AVX »

Én nem irigyellek:) Ennyi pénzért már komoly gondban lehet lenni mit vegyél, mert rengeteg lehetőség van.

Hál istennek,van egy két ilyen vásárló is.
Sajnos egyre kevesebb.

Mathias
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 274

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: Mathias »

Sziasztok! 
Hangfalat + sztereo erositot keresek....
Cel: monitor hangsugárzó, max 700 ezer
Erosito: ami a fentihez jol passzol..... azert max 500 ezer...

Kabel majd egyutt a kettohoz

Nem kell hangosnak lennie (szoba se nagy), legyen tiszta es konnyed.

Eddig szinte csak hangfalat neztem:

Elso kor:
B&W 805S - Rotel valamivel
ProAc D Two - Naim 122x-150x vagy it5
Sonus Faber Guarneri Memento - Unison Research valami

Masodik kor:
B&W 705 - Rotel valamivel
Monitor Audio GS10 - ezt meg nem tudom....
ProAc Response One Sc - Naim 122x-150x vagy it5
PMC TB2 - itt sem tudom
Audio Physic Step - szinten
Naim N-Sat - ertheto modon Naim-al, 122x-150x vagy it5

Elsosorban tanacsra lenne szuksegem!
Tapasztalat, velemeny barmelyik fenti dobozrol, erositorol?!

Elore is kosz!

ui: bocs ha valaki mar olvasta, elkuldtem a hangfal froumba is

Én nem irigyellek:) Ennyi pénzért már komoly gondban lehet lenni mit vegyél, mert rengeteg lehetőség van.

lamalas
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 373

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: lamalas »

Sziasztok! 

Udv,

Ha mar ennyi penzt szansz ilyen vackokra, akkor sztem menj el minel tobb ceghez akik magas szinvonalon uzik az ipart. Mond el nekik az igenyeid, milyenek a zenehallgatasi lehetosegeid, szokasaid stb. es kerd meg oket, hogy ajanljanak neked vmit ill. ha nagyon ragaszkodsz a felsorolt termekekhez akkor azokrol kerd ki a velemenyuket. Aztan kerd meg oket, hogy a kivalasztott cuccot letet elleneben hazavihesd es otthon hallgathasd meg (ha van ra lehetoseg olyan cuccot kerj amelyik mar hasznalva volt egy ideje!). Amelyik kereskedo nemet mond azzal en nem is foglalkoznek tovabb. Aztan az otthon hallottak alapjan donts, ne az alapjan amit a bemutatoteremben hallassz (ott amugy is teletomik az ember fejet minden marhasaggal )! Sok szerencset!

u.i. aztan ha nem tudsz donteni, akkor osszedobunk neked egy DIY erositot es hangfalat amik teljesen egyediek lesznek/lehetnek a sajat igenyeid kielegitesere

- hangszórók, hangsugárzók eletro-akusztikai mérése (Thiele/Small paraméterek, átvitel, torzítás, fázis, impedancia)

- aktív / passzív hangváltók, hangsugárzók tervezése, kivitelezése

- meglévő hangsugárzók vizsgálata, esetleges feljavítása

- akusztikai mérések

- esztétikus akusztikai elemek tervezése, kivitelezése

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Sztereó erősitők

Tudod egy pár év és ujra divat lesz a nem kinai cumo!
Egy pár év és majdnem mindent kínában fognak gyártani.
Jó nagy űr lenne máris a piacon,ha a kinában gyártott termékek eltünnének.
Már egyre kevesebb igazi európai termék van és azok inkább a felsőbb kategóriában.

Vendég

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Sziasztok! 

Elso kor:

Masodik kor:
PMC TB2 - itt sem tudom

Elore is kosz!

Ne csak nézd a hangfalakat, hallgasd is

Naim nSat-ot, Arivát és a ProAc legújabb Response TriTower dobozait tudok adni meghallgatásra (van hozzá Nait 5i erősítő is, meg kábelek is). A Zu Tone-t is érdemes kipróbálni, de van még két Revolver is, az RW16 és 33, őket is érdemes meghallgatni.

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Sztereó erősitők

nagyon messze van a kinai CAV hangja egy ilyen rendszerhez.Ja és ez saját tapasztalat!Igaz neked az a dolgod hogy nyomasd az árúlt cuccaitokat!De azért egy Naimot ne irj le egy CAV-val szemben.
AZ AVX-en van két olyan vásárlónk,aki nagyon sok rendszert meghallgatott.
Mindketten CAV-Hivi párost vett.
Hogy miért tették,azt tőlük kell megkérdezni.
Én kereskedőként sosem írok sem jót,sem rosszat más gyártmányokról,mert nem lenne etikus,de talán érdemes lenne megkérdezni :misi-t és p61-et,hogy miért pont minket választottak.Egy biztos,hogy egyik sem volt botfülű.

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Sztereó erősitők

Szerintem egy Cav lánctól vagy Cav+Hivi lánctól igencsak jobb hangot kap egy Naim lánctól!Ja és azt tegyük hozzá hogy pár év mulva a Naim lánc még mindig érni fog valamit a piacon mig mondjuk egy kinai cuccos már nem biztos!Tudod egy pár év és ujra divat lesz a nem kinai cumo!Meg azért kiváncsi vagyok hogy hány évig lehet majd ezeket ˝strapálni" használni.A Naim azért nem egy CAV!Mint ahogy a Dynaudio hangszorók se Hivi hangszorók!Csak nézd meg ATC hogy a komoly Korsun/Dossun erösitök ára is hogy leestek.Azért rakjuk rendbe a dolgokat.Aki hallott már komplett Naim rendszert az megtudja mondani hogy nagyon messze van a kinai  CAV hangja egy ilyen rendszerhez.Ja és ez saját tapasztalat!Igaz neked az a dolgod hogy nyomasd az árúlt cuccaitokat!De azért egy Naimot ne irj le egy CAV-val szemben.Lehet moderáni nyugodtan!
A Hivi Amerikai cég.
Nyugat Európában és Amerikában nagyon népszerűek a termékei.
CAV
A CAV T5881-es egy 43 kg-os A osztályú erősítő.
Érdekelne,hogy ennyi pénzért melyik terméket tennéd mellé,ami ugyanezt tudja.
Amiket felsoroltál én nem ismerem.
A vevő majd eldönti,hogy mit vásárol.
Ajánlani mindenkinek lehet.

batu
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: batu »

Szerintem egy Cav lánctól vagy Cav+Hivi lánctól igencsak jobb hangot kap egy Naim lánctól!Ja és azt tegyük hozzá hogy pár év mulva a Naim lánc még mindig érni fog valamit a piacon mig mondjuk egy kinai cuccos már nem biztos!Tudod egy pár év és ujra divat lesz a nem kinai cumo!Meg azért kiváncsi vagyok hogy hány évig lehet majd ezeket ˝strapálni" használni.A Naim azért nem egy CAV!Mint ahogy a Dynaudio hangszorók se Hivi hangszorók!Csak nézd meg ATC hogy a komoly Korsun/Dossun erösitök ára is hogy leestek.Azért rakjuk rendbe a dolgokat.Aki hallott már komplett Naim rendszert az megtudja mondani hogy nagyon messze van a kinai  CAV hangja egy ilyen rendszerhez.Ja és ez saját tapasztalat!Igaz neked az a dolgod hogy nyomasd az árúlt cuccaitokat!De azért egy Naimot ne irj le egy CAV-val szemben.Lehet moderáni nyugodtan!
Ezért nem lehet ajánlani az ATC-s cuccokat?

Erre való a ker topik nem ?? :smile19: Amúgy szerintem pennával kéne beszélned.(hangfal esetleg zu???)
Samurai on the toilet. (-_-)---(<_>)---(o_o)---(O_O)'---(^_^)'--- The End.

KÉTBÉ
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 53

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: KÉTBÉ »

Ki és hol írta le a Naim cuccokat?

ATC Jászberény, 30/6362061

Bemutatóterem

ATC Webáruház

KÉTBÉ
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 53

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: KÉTBÉ »

Szerintem egy Cav lánctól vagy Cav+Hivi lánctól igencsak jobb hangot kap egy Naim lánctól!Ja és azt tegyük hozzá hogy pár év mulva a Naim lánc még mindig érni fog valamit a piacon mig mondjuk egy kinai cuccos már nem biztos!Tudod egy pár év és ujra divat lesz a nem kinai cumo!Meg azért kiváncsi vagyok hogy hány évig lehet majd ezeket ˝strapálni" használni.A Naim azért nem egy CAV!Mint ahogy a Dynaudio hangszorók se Hivi hangszorók!Csak nézd meg ATC hogy a komoly Korsun/Dossun erösitök ára is hogy leestek.Azért rakjuk rendbe a dolgokat.Aki hallott már komplett Naim rendszert az megtudja mondani hogy nagyon messze van a kinai CAV hangja egy ilyen rendszerhez.Ja és ez saját tapasztalat!Igaz neked az a dolgod hogy nyomasd az árúlt cuccaitokat!De azért egy Naimot ne irj le egy CAV-val szemben.Lehet moderáni nyugodtan!
Ezért nem lehet ajánlani az ATC-s cuccokat?

ATC Jászberény, 30/6362061

Bemutatóterem

ATC Webáruház

Andru
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: Andru »

Szerintem egy Cav lánctól vagy Cav+Hivi lánctól igencsak jobb hangot kap egy Naim lánctól!Ja és azt tegyük hozzá hogy pár év mulva a Naim lánc még mindig érni fog valamit a piacon mig mondjuk egy kinai cuccos már nem biztos!Tudod egy pár év és ujra divat lesz a nem kinai cumo!Meg azért kiváncsi vagyok hogy hány évig lehet majd ezeket ˝strapálni" használni.A Naim azért nem egy CAV!Mint ahogy a Dynaudio hangszorók se Hivi hangszorók!Csak nézd meg ATC hogy a komoly Korsun/Dossun erösitök ára is hogy leestek.Azért rakjuk rendbe a dolgokat.Aki hallott már komplett Naim rendszert az megtudja mondani hogy nagyon messze van a kinai CAV hangja egy ilyen rendszerhez.Ja és ez saját tapasztalat!Igaz neked az a dolgod hogy nyomasd az árúlt cuccaitokat!De azért egy Naimot ne irj le egy CAV-val szemben.Lehet moderáni nyugodtan!

Amp:Marantz PM-16
Cd:Marantz CD-17
Tuner:Sony ST-SB920QS
Cabel:V.D.H D352, V.D.H Combination
Speaker:Tannoy 638 �s Magnat MSP 110(MagnatSpecialProduct)

n.drews
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: n.drews »

Sziasztok! 
....
Elore is kosz!

Üdv!

Egy tanács: ezen a szinten csak és kizárólag rendszerben gondolkozz, és így próbálj meg hallgatózni is. Ennyi pénzért elég jó cuccokat lehet már venni, hangzásban lesz különbség, majd kiválasztod, ami neked tetszik.

Másfelől meg kellene környékezni 1-1 kereskedőt, letét fejében adnának-e cuccot otthoni demora... (mégiscsak otthon fogod hallgatni szóval ami mélyhiányos a bemutatóban, az nálad lehet már döng, és fordítva...)

Üdv,ndrews

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Sztereó erősitők

Szerintem ebben sem csalódna:
CAV 5881 399000 Ft alap áron.
Egy páran már nem csalódtak benne:
http://www.avx.hu/forum/index.php?showtopic=10713

Gézapala
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: Gézapala »

Sziasztok! 

Elso kor:

Masodik kor:
PMC TB2 - itt sem tudom

Elore is kosz!

Szeritem vegyél egy NAIM láncot, abban nem fogsz csalódni

Pioneer PD9700 CD játszó
Roksan Xerxes Rega RB300 Ortofon MC30
2x ION Systems Obelisk 3X+XPAK erősítő plusz tápegység
Heybrook HB3
Söund Organisation Z028 asztal
Infocus In72 proji

alatar
Isten Hozott! :)
Isten Hozott! :)

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: alatar »

Sziasztok!

Elso kor:

Masodik kor:
PMC TB2 - itt sem tudom

Elore is kosz!

Bkori
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: Bkori »

Na szóval, nyugi. Tippem az hogy nem kell körbe kötni, csak a 3 egységet két kábellel (van in és out csatlakozó is? ) De elrontani nem tudod, ha próbálkozol...
Köszi szépen sajnos nem jutottam eredményre, nem tapasztaltam semmit hiába van összedugdosva. Sokat nem próbálkoztam, mert nem tudtam mire kéne számítanom.
Egyenként lesz be és ki kapcsolgatva.

Tv : LG 42PC1RR Tv 2 : LG 32LH5000 Erőlködő : H/K AVR-235 Erőlködő 2 : Cambridge Audio Azur 540A Dvd 1: H/K DVD23 Dvd 2: Pioneer DV-490 Dvd 3: Cambridge Audio DVD99
Front : Yamaha NS-777 Surround : Yamaha NS-555 Center : Yamaha NS-444C
Surround Back : Yamaha NS-333 Sub: Yamaha YST-SW515
Kábelek : Monster Cable HotWires 2, Hama Pro Class Hcl Premium

feherlaci
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 433

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: feherlaci »

QUOTE]Abban tudnál segíteni hogy hogyan tudnék vásárolni az Ebay-ról?Nézegettem már,de akadálynak látom a külföld miatt.Valakinek ismerőseid közül sikerült már onnan vásárolni? Mégis csak jobban bíznék egy 989-ben mint a mai tipusok bármelyikében. Különben meg a fene tudja! Amikor egy 905-ös 1000 W-ból  gazdálkodik ...!De megint a minőség!!!   A neheze inkább a szubon van az erőlködő úgysem dolgozik akkorát! THX EX-ben a javasolt beállítás kis hangfal. Szélesebben szól mint a nagy hangfal beállításnál! Jobban hallatszanak a közepek és "ott"dől el a tér érzet "mekkorasága"   és nem feltétlen a felvett teljesítmény sokaságán!  Megpróbálom rea4-et megkeresni valahogyan. Hátha majd Ő tudja!!!!!

Az ebayrol még én sem vásároltam de ami késik az nem mulik itt a forumon is van netes vásárlásal foglalkozo topik.Egyébbként a 989 nekem is a szivem csücske volt sokáig mert egy nagyon jó hangú erösítő volt pláne egy jó thx hangfal szettel(pl:jamo d6) Azota se halottam jobb mozihangot (persze ez az egyéni szubjektiv véleményem) csak mára dekoderek tekintetében picit lemaradt a frissen kiadott gépekhez képest.Én a helyedben azért elmennék megfülelni az uj gépeket 805/875/905 rosszat még egyikröl se halottam .Amint lesz idöm én is elugrok meghalgatni.

Teljesen igazad van! Úgy gondolkodom,hogy bár milyen tipusú és minőségű is valami az öregszik a benne lévő alkatrész. Az erőlködőm kb 4 éves.Ezalatt az idő alatt nap mint nap megy. Gari szerintem már nincs rajta.Az újon meg van.Ez is szempont bármennyire is meg vagyok elégedve a 898-cal. Meg az új formátumok.A fenébe is! Az ember azt hinné,hogy meg vesz valami csodát és húúúú meddig fog ez jó lenni és tessék két év és elavult lesz. Na nem a hangja!
Az OK!!!!! rákényszerítik az embert,hogy(aki erre hajlandó) megint áldozzon az"oltáron"sok-sok pézt!!! De meddig? Már saccolni sem merek. És mi van a"nagy világban körülöttünk fehér hollók körül" a kompakt "házimoziknak" mondott több "száz" watt leadására képes(mindeközben felvesz legalább 80Wattot)mindenesek meg a másolt agyonra tömörített filmek.Én meg már le sem merek ülni megnézni valamit mert egyre szarabb filmek vannak.Na jó vannak kivételek! És ezek a kivételek miatt hagyigálom bele a sok-sok pézt. Megnézek éves szinten kb.25 filmet és mire megnézem elavult a cuccom! Hol van ennek vége? Na mind1.Ez nem tartozott a topic-ra.
Ha elviszik lecserélem a 898-at .

Zoli78
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: Zoli78 »

QUOTE]Abban tudnál segíteni hogy hogyan tudnék vásárolni az Ebay-ról?Nézegettem már,de akadálynak látom a külföld miatt.Valakinek ismerőseid közül sikerült már onnan vásárolni? Mégis csak jobban bíznék egy 989-ben mint a mai tipusok bármelyikében. Különben meg a fene tudja! Amikor egy 905-ös 1000 W-ból gazdálkodik ...!De megint a minőség!!! A neheze inkább a szubon van az erőlködő úgysem dolgozik akkorát! THX EX-ben a javasolt beállítás kis hangfal. Szélesebben szól mint a nagy hangfal beállításnál! Jobban hallatszanak a közepek és "ott"dől el a tér érzet "mekkorasága" és nem feltétlen a felvett teljesítmény sokaságán! Megpróbálom rea4-et megkeresni valahogyan. Hátha majd Ő tudja!!!!!

Az ebayrol még én sem vásároltam de ami késik az nem mulik itt a forumon is van netes vásárlásal foglalkozo topik.Egyébbként a 989 nekem is a szivem csücske volt sokáig mert egy nagyon jó hangú erösítő volt pláne egy jó thx hangfal szettel(pl:jamo d6) Azota se halottam jobb mozihangot (persze ez az egyéni szubjektiv véleményem) csak mára dekoderek tekintetében picit lemaradt a frissen kiadott gépekhez képest.Én a helyedben azért elmennék megfülelni az uj gépeket 805/875/905 rosszat még egyikröl se halottam .Amint lesz idöm én is elugrok meghalgatni.
PD F30, Panasonic pt at 5000 / Oppo bdp95 / Lexicon rv5 / Jamo D600

feherlaci
Törzsvendég
Törzsvendég

Sztereó erősitők

Volna egy szerény kérdésem!Teljesen ONKYO "fan" vagyok.Most lenne lehetőségem,hogy eladjam a TX-DS 898-ast .Teljesen meg vagyok elégedve vele,de az emberem szinte követeli tőlem,hogy naon szeretné megkaparintani. A kérdésem lényege,hogy van-e valakinek tapasztalata hogy 898 lecserélése után vett egy 805-875 vagy 905-ös erőlködőt ?A 898-nak nagyon kifinomult a hangja és nem szeretném azt a hibát elkövetni,hogy azért cseréljek mert újítani szeretnék és esetleg rosszabbat veszek.A hang ami a leg fontosabb elsősorban.A Wattok sokasága az új tipusú erősítőknél szerintem nem feltétlen biztosítja a minőség megmaradását.Van ismerősömnek 701-s erőlködője(amit szeretne eladni és magáévá tudni az enyémet) amit meghallgattam és jeleztem neki,hogy torz a hangaj(persze az enyém után. A hangfalak ua. mint amik nekem vannak mivel én hoztam neki JBL XT-i sorozat)Tehát érdemes eladni a bevált INTEGRA-t vagy nem kell félni a mai ONKYO tipusaitól?Ahogy leestek az árak szerintem a minőség is veszett!
Igazából egy 989-re pályázom,de senki nem akarja eladni.
Ha valaki érdemben tudna segíteni azt nagyon megköszönném!

A 805-röl ill a 875-röl kérdezd rea4 nála megfordultak ezek a tipusok talán még 898-sa is volt de ebben nem vagyok biztos,bár egy Integra szériás géptől én is nehezen válnék meg,a 989-kel pedig tele az ebay elég potom áron.Viszont 898 és 989 közt már nem sok külömbség van szerintem,igazán minöségbeli ugrást egy Integra Research elö végfok páros hozhat és azokkal is tele van az ebay

Abban tudnál segíteni hogy hogyan tudnék vásárolni az Ebay-ról?Nézegettem már,de akadálynak látom a külföld miatt.Valakinek ismerőseid közül sikerült már onnan vásárolni? Mégis csak jobban bíznék egy 989-ben mint a mai tipusok bármelyikében. Különben meg a fene tudja! Amikor egy 905-ös 1000 W-ból gazdálkodik ...!De megint a minőség!!! A neheze inkább a szubon van az erőlködő úgysem dolgozik akkorát! THX EX-ben a javasolt beállítás kis hangfal. Szélesebben szól mint a nagy hangfal beállításnál! Jobban hallatszanak a közepek és "ott"dől el a tér érzet "mekkorasága" és nem feltétlen a felvett teljesítmény sokaságán! Megpróbálom rea4-et megkeresni valahogyan. Hátha majd Ő tudja!!!!!

Zoli78
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: Zoli78 »

Volna egy szerény kérdésem!Teljesen ONKYO "fan" vagyok.Most lenne lehetőségem,hogy eladjam a TX-DS 898-ast .Teljesen meg vagyok elégedve vele,de az emberem szinte követeli tőlem,hogy naon szeretné megkaparintani. A kérdésem lényege,hogy van-e valakinek tapasztalata hogy 898 lecserélése után vett egy 805-875 vagy 905-ös erőlködőt ?A 898-nak nagyon kifinomult a hangja és nem szeretném azt a hibát elkövetni,hogy azért cseréljek mert újítani szeretnék és esetleg rosszabbat veszek.A hang ami a leg fontosabb elsősorban.A Wattok sokasága az új tipusú erősítőknél szerintem nem feltétlen biztosítja a minőség megmaradását.Van ismerősömnek 701-s erőlködője(amit szeretne eladni és magáévá tudni az enyémet) amit meghallgattam és jeleztem neki,hogy torz a hangaj(persze az enyém után. A hangfalak ua. mint amik nekem vannak mivel én hoztam neki JBL XT-i sorozat)Tehát érdemes eladni a bevált INTEGRA-t vagy nem kell félni a mai ONKYO tipusaitól?Ahogy leestek az árak szerintem a minőség is veszett!

A 805-röl ill a 875-röl kérdezd rea4 nála megfordultak ezek a tipusok talán még 898-sa is volt de ebben nem vagyok biztos,bár egy Integra szériás géptől én is nehezen válnék meg,a 989-kel pedig tele az ebay elég potom áron.Viszont 898 és 989 közt már nem sok külömbség van szerintem,igazán minöségbeli ugrást egy Integra Research elö végfok páros hozhat és azokkal is tele van az ebay
PD F30, Panasonic pt at 5000 / Oppo bdp95 / Lexicon rv5 / Jamo D600

feherlaci
Törzsvendég
Törzsvendég

Sztereó erősitők

Volna egy szerény kérdésem!Teljesen ONKYO "fan" vagyok.Most lenne lehetőségem,hogy eladjam a TX-DS 898-ast .Teljesen meg vagyok elégedve vele,de az emberem szinte követeli tőlem,hogy naon szeretné megkaparintani. A kérdésem lényege,hogy van-e valakinek tapasztalata hogy 898 lecserélése után vett egy 805-875 vagy 905-ös erőlködőt ?A 898-nak nagyon kifinomult a hangja és nem szeretném azt a hibát elkövetni,hogy azért cseréljek mert újítani szeretnék és esetleg rosszabbat veszek.A hang ami a leg fontosabb elsősorban.A Wattok sokasága az új tipusú erősítőknél szerintem nem feltétlen biztosítja a minőség megmaradását.Van ismerősömnek 701-s erőlködője(amit szeretne eladni és magáévá tudni az enyémet) amit meghallgattam és jeleztem neki,hogy torz a hangaj(persze az enyém után. A hangfalak ua. mint amik nekem vannak mivel én hoztam neki JBL XT-i sorozat)
Tehát érdemes eladni a bevált INTEGRA-t vagy nem kell félni a mai ONKYO tipusaitól?Ahogy leestek az árak szerintem a minőség is veszett!

n.drews
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: n.drews »

Segítséget szeretnék kérni, H/K Stereopower-hez
Húú ilyen rohamra nem számítottam!

ŐŐ iii, nem is tudom, dec 24.. dec 24.. olyan ismerős, ááá, megvan, Karácsony. Lehet tán nem mindenki itt lóg...

Na szóval, nyugi. Tippem az hogy nem kell körbe kötni, csak a 3 egységet két kábellel (van in és out csatlakozó is? ) De elrontani nem tudod, ha próbálkozol...

Bkori
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Sztereó erősitők

Segítséget szeretnék kérni, H/K Stereopower-hez
Húú ilyen rohamra nem számítottam!

Tv : LG 42PC1RR Tv 2 : LG 32LH5000 Erőlködő : H/K AVR-235 Erőlködő 2 : Cambridge Audio Azur 540A Dvd 1: H/K DVD23 Dvd 2: Pioneer DV-490 Dvd 3: Cambridge Audio DVD99

Bkori
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Sztereó erősitők

Segítséget szeretnék kérni, H/K Stereopower-hez kapttunk jack dugós kábeleket a remote linkeléséhez.
Ennek hogy kéne összedugva lennie, körbe kell mennie a kábeleknek, vagy csak elég összedugdosni két kábellel a három egységet?

Illetve ettől be fog kapcsolni mind ha valamelyiket bekapcsolom, vagy mire jó ez az egész?
A leírás sajnos az ügyfélnél maradt én meg a két ünnep között megyek vissza kábelezni, valaki tud segíteni, mire is jó ez?

Köszi előre is!

Válasz küldése

Vissza: “Hifi”