Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kábelezzünk
- dixie-chicken
- V.I.P.

- Értékelés: 2732
Kábelezzünk
Kimberjeid vannak mért nem kérdezel rá Penna-éknál/nál van e Kimber AC kabeljük is...
aztán VDH Mainstream,esetleg Hivox,Alisca Orange,AVA,Arzachel...
Mi a gondod a Pointe 1.5-sel?
Egy kábel nem fog nyarat csinálni,ha máshol gond van
Technics SL1300G,MoFi Mastertracker,Michael Fidler MM Pro,Musical Fidelity M6Si,Tannoy D700S2...digitális:Marantz CD17KIS,Tidal/Teac UD-503
...it's only rock 'n' roll (but i like it)
...it's only rock 'n' roll (but i like it)
- BÓTAJÓZSEF
- V.I.P.

- Értékelés: 250
Kábelezzünk
Üdvözlet! Az aláírásban látható tápkábeleimet milyenre érdemes cserélni? Természetesen előrelépésről lenne szó és nem a 50 eFt/darab/1,5m-es szett ár a cél hanem észszerű a rendszerembe illőt keresnék pl. isotek premium stb.
Isotek, Siltech, ami hirtelen eszembe jut, mint lehtőség.
Naim-ZU
Kábelezzünk
Üdvözlet! Az aláírásban látható tápkábeleimet milyenre érdemes cserélni? Természetesen előrelépésről lenne szó és nem a 50 eFt/darab/1,5m-es szett ár a cél hanem észszerű a rendszerembe illőt keresnék pl. isotek premium stb.
Naim Uniti Nova -> Chord Epic XL -> Spendor A7 (Sennheiser HD600)
Kábelezzünk
És még egy, ami miatt én nem annyira hiszek (most már) az ad-hoc tesztelgetésekben: egy fórumtárstól (nem Fülelektől )kaptam kölcsön egy Forever CLB-t. Sőt igazából nem is kifejezetten nekem hozta a kábelt, csak volt nála, és ha már, hát bekötöttük. Elsőre a Kimber után elég másmilyen volt, de mivel nálam maradt a kábel, bekötve hagytam. Most már a Kimber nem megy vissza, a Forever CLB sokkal részletgazdagabb a neuralgikus középtartományban, mint a PBJ. Még érnek meglepetések... (pedig a PBJ árban kétszerese a CLB-nek... ) Persze hozzáteszem, hogy az én rendszeremben, és az én fülemnek.
- vaspapucsok
- V.I.P.

- Értékelés: 7
Kábelezzünk
tud e valaki segiteni nekem abban hogy honnan lehet beszerezni olyan ezüstözött sodrott kb:1..5mm teflonos kábelt nagy mennyiségben kb 100métert
Kábelezzünk
Akkor gondolom egy nem árnyékolt tápkábel nem szerencsés a többi vezeték,készülék közelében. tévedek? mik a tapasztalatok?
Csak az a gond nálam, hogy 9 tápkábel van az állványon. Tehát elég nehéz szeparálni őket a kábelektől, készülékektől.
Kábelezzünk
Többek között ezért árnyékolják a jelvezetékeket (pl. interconnect).
Célszerű a tápkábelt a jeltől távol tartani, amennyire lehetséges.
Üdvözlettel: Lex
Kábelezzünk
Akkor gondolom egy nem árnyékolt tápkábel nem szerencsés a többi vezeték,készülék közelében. tévedek? mik a tapasztalatok?
Kábelezzünk
A sima(gondolok itt azokra amik úgy néznek ki mint a sz.gép tápkábelek) hálózati kábelek árnyékoltak?
-
Vendég
Kábelezzünk
Xerintem nem.
köszi! és szerinted mennyit ér ez? gondolom Te nem adnál érte semmit, de azér mégis?
Ha jo hangot xeretnél olcson, akkor wegyél CAT 7-et. Nálam wan.
Kissé fényes, xáraz, jo mélyekkel.
Ha ez nem teccene, wegyél tüzállo 1,5nmm-es kéterest.
Ennek jo mélyei és jo magasai wannak. Ugyanakkor a közepei sem ürülnek ki.
Hoxxu táwon kissé idegesitö, h mindent betesz az ember elé.
Ha ez sem teccene, igy elmondwa, akkor wegyél Arzachel kábelt.
E három reprezentálja a jo hangot egéxen 40e-ig.
Utána jönnek a nagyágyuk.
- formattedguy
- Újonc fórumos

- Értékelés: 0
Kábelezzünk
Xerintem nem.
köszi! és szerinted mennyit ér ez? gondolom Te nem adnál érte semmit, de azér mégis?
-
Vendég
Kábelezzünk
Akkor úgy teszem fel a kérdést, hogy az általam régebben emlitett kábel, ami az alábbi képen is szerepel (remélem), megéri-e egy kezdő hifisnek viszonyitási alapnak, 3700HUF/3,7m árban. sima igen nem is elég Köszi!
Xerintem nem.
- formattedguy
- Újonc fórumos

- Értékelés: 0
Kábelezzünk
Akkor úgy teszem fel a kérdést, hogy az általam régebben emlitett kábel, ami az alábbi képen is szerepel (remélem), megéri-e egy kezdő hifisnek viszonyitási alapnak, 3700HUF/3,7m árban. sima igen nem is elég
Köszi!
-
Vendég
Kábelezzünk
Ha nem, hát nem. Pénz megmarad.
Üdv: okostojás
Gyere be, azt wálogass. Má perxe ha kellenek.
Wixont egyáltalán nem olcsoak. 10-15-20e/db.
üdw: zenejácco
Kábelezzünk
Melyik, és hogy méred?
Üdv: üzlet
Ugyanmááá....
Minek az neked?
Le se tod ezt a dinamikát jáccani.
üdw: 2ely.
Ha nem, hát nem. Pénz megmarad.
Üdv: okostojás
-
Vendég
Kábelezzünk
Melyik, és hogy méred?
Ugyanmááá....
Minek az neked?
Le se tod ezt a dinamikát jáccani.
üdw: 2ely.
Kábelezzünk
Hát pont ez nix meg, wixont wan 12db wakegeres LP-m eladó...Wan köztük origin is wagy 3-4db...
Melyik, és hogy méred?
- arzachel
- V.I.P.

- Értékelés: 758
Kábelezzünk
No problem.
Ti maradtok a Japán vonalon,nekem meg jó lesz a "gyengébbik amerikai".
Megegyeztünk, lemezből viszont remélem a japánokat gyűjtöd!
Japánt nem csak eredetit, lehetőleg,bár van egy Blue City-m.No,ennek a lemeznek azért egy valamirevaló Hifistának meg kell hogy legyen.
Hát pont ez nix meg, wixont wan 12db wakegeres LP-m eladó...
Wan köztük origin is wagy 3-4db...
Nekem meg csak ez van meg.
Arzachel IC kábel
eladó 2 x 1 m 10.000.-Ft
LP: Lurné J1 - Air Tangent 2B - Kiseki Agaat , MC PHONO: Twin Servo, VÉGFOK: Twin Servo OTL, CD: Philips T34 level III Silver, HANGFAL: Quad ESL57 tube power ,Townshend super tweeter,Jim Rogers JR 149,KÁBELEK: VDH MCS 1000,ÁLLVÁNYOK : Söund Org ZO 28
eladó 2 x 1 m 10.000.-Ft
LP: Lurné J1 - Air Tangent 2B - Kiseki Agaat , MC PHONO: Twin Servo, VÉGFOK: Twin Servo OTL, CD: Philips T34 level III Silver, HANGFAL: Quad ESL57 tube power ,Townshend super tweeter,Jim Rogers JR 149,KÁBELEK: VDH MCS 1000,ÁLLVÁNYOK : Söund Org ZO 28
-
Vendég
Kábelezzünk
No problem.
Japánt nem csak eredetit, lehetőleg,bár van egy Blue City-m.No,ennek a lemeznek azért egy valamirevaló Hifistának meg kell hogy legyen.
Hát pont ez nix meg, wixont wan 12db wakegeres LP-m eladó...
Wan köztük origin is wagy 3-4db...
- arzachel
- V.I.P.

Kábelezzünk
No problem.
Arzachel IC kábel
eladó 2 x 1 m 10.000.-Ft
eladó 2 x 1 m 10.000.-Ft
Kábelezzünk
No problem.
- kaltenpeti
- Fórumlakó

- Értékelés: 22
Kábelezzünk
Van még egy másik japán drótocska is... 47Lab a neve.
- arzachel
- V.I.P.

Kábelezzünk
Mélyhiányos helyeken kellemes husikát biztosít a sodrott kábel a gyengébb rendszereknek,cserébe viszont eltűnik a felbontás.Persze a régi görögöket ez még érdekelte.
Ha valaki dobálja ki az Kondo / Audio Note sodrott drótjait, különösen az ezüstöket, az szóljon, mert kilóra megvenném!
Köszi: ószeres
No problem.
Arzachel IC kábel
eladó 2 x 1 m 10.000.-Ft
eladó 2 x 1 m 10.000.-Ft