Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Cd játszók
Cd játszók
A Hifi Choice agyondicsérte mind a 920, mind a 930 típusú játékost 300 fontos kategóriában. Igaz azok az angol piacra módosított készülékek voltak, ez nem tudom hogy mit takar.
Nekem volt 920-as, nem is volt rossz, de valahogy nem passzolt a hangfalamhoz és az akkori erősítőmhöz, persze ez nem biztos hogy a cd játszó hibája volt.
Állítólag, a Bese Művekben tuningot követően a régi (szintén tuningolt) Philipsektől is jobb hangja lesz.
Kb. 1998-2002. év között gyártották, nem tudom hogy jelenleg mennyi a reális ára.
Dual 505-4 lemezjátszó- Philips cd 880- Ion System Obelisk 3-Royd Minstrel-AQ1+ ezüst/réz litze kábelek.
Cd játszók
Sziasztok!
Mi a véleményetek a Sony CDP-XB930(920)QS cd játszóról?
Milyen minőségű, mennyire megbízható, és mennyi a reális értéke, ill. mennyiért szabad megvenni?
- Declan.Delfino
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 0
Cd játszók
van néhány ötletem
ne tartsd magadban légyszi
- fülelek
- V.I.P.
- Értékelés: 5244
Cd játszók
van néhány ötletem
Cd játszók
köszi, sajnos nem tudom meghallgatni ebayen láttam
akkor lehet, hogy egyszerűen csak egy dac-ot kéne kipróbálnom a nad c541i-mhez?
pl az sem wolna egy hátrány.
- Declan.Delfino
- Kezdő Fórumlakó
Cd játszók
Ha kiváló állapotban van, és tetszik a hangja, akkor megéri. De: Ha valami elromlik benne, pl. kiolvasófej, viheted a Linnhez javítani!Amúgy jó hangja van emlékeim szerint, kissé puha magasak, ami sok felvételen jól jön, különösen, ha egyszerű erősítőd van. Elsőként alkalmazták Linnék a dac órajelét masternek, azaz visszaküldik egy külön kábelen a futóműbe, ez szokatlan volt akkoriban.
Persze ennyi pénzért kapsz egy egész jó laptopot, na meg egy klassz dac-ot, aminél nem fog szebben/jobban szólni a Linn duó.
Viszont annál elmondhatod, hogy olyan Linned van, amelyik kilencvenes évek elején a legjobbak közé tartozott...
köszi, sajnos nem tudom meghallgatni ebayen láttam
akkor lehet, hogy egyszerűen csak egy dac-ot kéne kipróbálnom a nad c541i-mhez?
- fülelek
- V.I.P.
- Értékelés: 5244
Cd játszók
Ha kiváló állapotban van, és tetszik a hangja, akkor megéri. De: Ha valami elromlik benne, pl. kiolvasófej, viheted a Linnhez javítani!
Amúgy jó hangja van emlékeim szerint, kissé puha magasak, ami sok felvételen jól jön, különösen, ha egyszerű erősítőd van. Elsőként alkalmazták Linnék a dac órajelét masternek, azaz visszaküldik egy külön kábelen a futóműbe, ez szokatlan volt akkoriban.
Persze ennyi pénzért kapsz egy egész jó laptopot, na meg egy klassz dac-ot, aminél nem fog szebben/jobban szólni a Linn duó.
Viszont annál elmondhatod, hogy olyan Linned van, amelyik kilencvenes évek elején a legjobbak közé tartozott...
- Declan.Delfino
- Kezdő Fórumlakó
Cd játszók
hogy egy kicsit eltereljem a vitát hallott már vki linn karik/numerik összeállítást? ha igen szívesen venném a személyes élménybeszámolót. ja és megér egy ilyen összeállítás (8 éves) 300e ft-ot?
senki
Cd játszók
Amerikai a cég, de vannak kihelyezett agentjei, töbek között angliában, hollandiában és németországban. Abban bízok, hogy úgyis amiból jön a gép, helyben modifikáltatom, és a 795 euro lehet hogy csak 795 dollar lesz, ami azért nem mindegy.
Láttam hogy a kittet 2-300 dollarral olcsóbbért lehet megvenni.
PC (I7-4765T, 8GB,SSD, Server 2012., J.River 20), Audiobyte Hydra+ZPM,
Antelope Audio Zodiac Gold, Végfok: Audio Research VT 100 mk III. -Kábelek: ALAC, Valhalla Aura V2/2 AES/EBU., Hangfal: Sonus Faber Cremona M, Fülhallgató: Sennheiser HD 600 , Állvány: SolidTEchRackofSilent
Antelope Audio Zodiac Gold, Végfok: Audio Research VT 100 mk III. -Kábelek: ALAC, Valhalla Aura V2/2 AES/EBU., Hangfal: Sonus Faber Cremona M, Fülhallgató: Sennheiser HD 600 , Állvány: SolidTEchRackofSilent
Cd játszók
A VacuumState ha jól tudom Némethonban műkdöik, legalábbis amikor én csináltattam, akkor ott voltak. Egyébként rendelhető tőlük KIT formában, egy ügyesebb szerelő gond nélkül belepakolja a gépbe.
Az USA-ban is van több képviseletük, pl:
http://www.warrengregoire.com/hifi-ster ... cd-mod.htm
LP futómű: SME Model 10; Hangkar: SME V; Hangszedő: Benz Micro LP-S MR; CD futómű: Audio Research CD2; DAC: Audiomat Tango 2.5; Kazettás deck: Pioneer CT-95; Phono előfok: Audiomat Phono 2; Erősítő: Audiomat Récital MKIII; Hangfal: Coincident Super Victory; Equation 25; Hálózati kondícionáló: 2 x PS Audio Duet Power Center; Hangkarkábel: Stealth Audio Hyperphono; Digitális kábel: Heaven's Gate Audio Silver Signature; Interconnect kábelek: Stealth Audio Metacarbon és Heaven's Gate Audio Ultra Silence; Hangfalkábel: ValhallA AgPt-R, Heaven's Gate Audio Silver Signature; Hálózati kábelek: ValhallA AgPt-R, Elrod, Electraglide és PS Audio
Heed Thesis rendszer
Cd játszók
Írtam a VacuumStatenek egy emailt hogy vállalnák-e a tuningot a most vett 777esemnek ami még kint van az USAban, tehát a szállítás sem lenne nagy gond, látom hogy elolvasták, de nem adtak rá választ még.
A VacuumState ha jól tudom Némethonban műkdöik, legalábbis amikor én csináltattam, akkor ott voltak. Egyébként rendelhető tőlük KIT formában, egy ügyesebb szerelő gond nélkül belepakolja a gépbe.
Cd játszók
Analóg: Roksan Xerxes, SME IV, Supex 900S, Paravicini MC3, Audio Innovations 200;
Digit: Roon ROCK, SOtM 200, Singxer SU-1; Lite DAC50, Soekris 1941;
Preamp: #26 tube+TVC, #801 tube; Amp: 300B SET;
Kábelek: VhAudio Flavor 2 és 4 táp, Jon Risch DIY IC és hangfal;
Speaker: Acoustic Energy Aelite 3
Cd játszók
Mibe fájnak a különböző level 1-5. modificatiok? és melyiket érdemes megejteni ami még ésszerű költséget jelent?
A Level 4 unbalanced modot 2005-ben 795 ajróért mérték.
http://www.vacuumstate.com/various/SACD_2005.pdf
Analóg: Roksan Xerxes, SME IV, Supex 900S, Paravicini MC3, Audio Innovations 200;
Cd játszók
Mikor mikor?
- Bodoraudio
- V.I.P.
- Értékelés: 742
- Kapcsolat:
Cd játszók
sokáig nem lesz itt,a gazdija már tűkön űl,de megfülelhető
Cd játszók
Írtam a VacuumStatenek egy emailt hogy vállalnák-e a tuningot a most vett 777esemnek ami még kint van az USAban, tehát a szállítás sem lenne nagy gond, látom hogy elolvasták, de nem adtak rá választ még.
Mibe fájnak a különböző level 1-5. modificatiok? és melyiket érdemes megejteni ami még ésszerű költséget jelent?
ha nem vállalják, akkor Bodoréknál fogok kopogtatni, én is szívesen meghallgatnám a tuning 777est majd, mert amit a philips 963asból csináltak az bámulatba ejtő, főleg hogy tudom előtte milyen hangja van, mivel nekem is van egy ilyen készülékem.
Cd játszók
nálunk van épp egy 777-es felültöltős gép átépítésen, majd meg lehet fülelni ha készen lesz.
Én szívesen összevetném egyszer az enyémmel. (Ez is egy 777ES Vacuumstate Level5+ tuninggal)
Nékem is szóljatok. Mindig érdekelt, milyen, mennyi különbség lehet egy tuningtól... főleg, ha alapból jól szól a gép.
Sohasem lenn�k egy olyan klubnak a tagja, amelyik elfogadna engem tagj�nak.
Cd játszók
nálunk van épp egy 777-es felültöltős gép átépítésen, majd meg lehet fülelni ha készen lesz.
Én szívesen összevetném egyszer az enyémmel. (Ez is egy 777ES Vacuumstate Level5+ tuninggal)
Cd játszók
Én meg szólok. Bigi légyszi szállj le a témáról. Ha bajod van vkivel írd meg neki magánba.
Innentől törlöm az OFFtopic és főként a személyeskedő hozzászólásokat.
- Declan.Delfino
- Kezdő Fórumlakó
Cd játszók
hogy egy kicsit eltereljem a vitát
hallott már vki linn karik/numerik összeállítást? ha igen szívesen venném a személyes élménybeszámolót. ja és megér egy ilyen összeállítás (8 éves) 300e ft-ot?
- Bodoraudio
- V.I.P.
- Kapcsolat:
Cd játszók
Kérlek szépen benneteket, hagyjátok már abba
Cd játszók
No és az sem wolna egy hátrány, ha ezeket a célozgatos beirásokat is törölnék, ahol nincs megjelölt xemély, de a sorok közt ott wan, h te wagy a földrexállt , és mindenki más feketeseggü... -Ugye?
Megjegyezném még, h DigitalSTD semmilyen érwet nem tud felhozni, kizárolag xemélyeskedésben éli ki magát és meglett embereket, kiwálo xakembereket küld minden soráwal melegre.
Az ilyen embernek waloban nem osztok lapot.
Nagyon xiwesen elwitázgatok weled, wagy bárki mással, de olyannal nem, aki nem tud mást, csak és kizárolag pocskondiázni a más wéleményen léwöket.
Ja és én mint látod, newesitem azt, akiröl xo wan és nem célozgatok a wakwilágba...
Megjegyezném még, félreértések elkerülése miatt, h nagyon sok fekete börü barátom wan itthon és külföldön egyaránt, ezenkiwül semmi bajom semellik nemzetséggel.
Ugyanis xámomra nem a börxin, wagy howatartozás a mérwado.
Remélem neked sem.
Hmm.. Ez megint a félremagyarázás esete...
Azért írtam, hogy nem a személyekről van szó, mert nem arról van szó. Hanem a jelenségről. A példáim a jelenség azonosítását és nem a személyek azonosítását mutatták, azt, hogy egy rosszul megfogalmazott vélemény, egy hibásan idézett hozzászólás milyen problémákat okozhat, még ha mondjuk azt feltételezzük, hogy véletlen is volt. Én ezért inkább nem mondok véleményt és kínosan ügyelek az idézeteim ellenőrzésére, mielőtt postáznám. Ráadásul a példáim nem is egy személy magatartására vonatkoztathatóak. Semmilyen érdekem nincs mellesleg abban, hogy ne nevesítsem az(oka)t, akikkel esetleg bármikor is problémám lenne.
Cd játszók
Jó hangja van nagyon... Még én is hallottam a különbséget.
kevered a gépeket ezt még nem láthattad de aranyos vagy,puszi
Azóta javítottam, valóban félreérthető volt.
- Bodoraudio
- V.I.P.
- Kapcsolat:
Cd játszók
kevered a gépeket ezt még nem láthattad de aranyos vagy,puszi
Cd játszók
szerk: mármint nem ezt a konkrét lejátszót hallottam, hanem egy nem modifikáltat