Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Sztereó erősítők
Sztereó erősitők
Ha már mindenáron ebből kell választani, akkor a Denon...
hát nem gondoltam volna hogy valaki a Denont mondja
nem is értem igazából... állítólag ez a Pio minimum 1 ha nem 2 kategóriával jobb erősítő (ezt szakember mondta) mint az az alapkategóriás Denon amelyiket kinéztem...
Nekem azt mondták hogy minnél nagyon az erölködő játékos tápja annál jobb... nos ennek a Pionak 360 as... a Denonnak nem tudom hanyas... de a szakember szerint legalább 100 al kisebb,
Uye valóban így van ez a tápos dolog(minnél nagyobb annál jobb)?
Sztereó erősitők
egyébként visszatérve Lacy válaszára...nézd... én most kezdek majd ismerkedni kezdőként a HM el... és biztos lesz még másik erősítőm... de el kell kezdeni valahol...
Sokan a mogyorójukat ráznák az örömükben a kezdő HMesek közül ha ilyen erősítőt tudnának venni maguknak mint ez a Pio vagy a Denon, szntem
de szóljatok ha tévedek
Ha már mindenáron ebből kell választani, akkor a Denon...
- bendeguz76
- Nincs visszaút
- Értékelés: 10
Sztereó erősitők
remélem értesülünk rola ha el akarod adni a h/k-t
Sztereó erősitők
Nah ezt akartam kihozni hogy mondjátok hogy melyik lenne a jobb
egyébként visszatérve Lacy válaszára...
nézd... én most kezdek majd ismerkedni kezdőként a HM el... és biztos lesz még másik erősítőm... de el kell kezdeni valahol...
Sokan a mogyorójukat ráznák az örömükben a kezdő HMesek közül ha ilyen erősítőt tudnának venni maguknak mint ez a Pio vagy a Denon, szntem
de szóljatok ha tévedek
Sztereó erősitők
no jó, nekem a jelenlegi hangsugárzóim a leggyengébb láncszemek, de hát a HK is csak idéglenes
Sztereó erősitők
mondjuk mint az enyimé?(HK AVR 7000)
vagy amit elvittek onkyo 601 et már szerintem az is ütni ezt a kis denont 1306 ot meg a pio 915-öt, de ha már a 2 közül akarsz választani akkor pio
Sztereó erősitők
de 1 végső kérdést szeretnék feltenni a zsűrinek
Sokkal használtabban, sokkal nagyobb vasakat kellene venned, ha elfogadható zenei hangot is szeretnél hallani...
Sztereó erősitők
Sziasztok, szép estét mindenkinek!
Ma voltam Clarusnál
erről bővebben a hangfal topicban...
de 1 végső kérdést szeretnék feltenni a zsűrinek
Mellékesen elmondanám tudom hogy jót akartok, de a sztereó erősítőt felejtsük el köszönöm nah szal 2 játékos van
vagy a Pioneer VSX-915 használtan (1 évesen) 62 ezer magyar Forintért
vagy a Denon AVR-1306 os játékos újjonnan szintén 62 ezer magyar Forintért :kiraly:
köszi a Zsűrinek ha segít
Köszi BÓTAJÓZSEF
Sztereó erősitők
Valaki azt javasólta nekem - mivel szeretek zenét hallgatni - , hogy a front dobozaimat más végfokkal, egy sztereó erőlködővel hajtsam meg és a Denon mint proci működjön. Ki is próbáltam a dolgot a Videoton EA 7386 S cuccossal, de felejtős.
Aztán alanature a cd játszót kötöttem rá a vidire azzal hajtva továbbra is a missionokat és kifejezetten jobb hangot hallottam mint amit a denon tud sztereóban. Sokkal tökössebb, életszerübb volt a műsór. Van egy melodikus rock cd-m amin a kedvenc dalomnál a gitárjátékot úgy tudtam követni a fülemmel, mintha olvasnám papirról, borzasztó kellemes volt amit hallottam. A denon valahogy elsiklott felette és nem volt parner a játékban és csak úgy szólt. Persze nem rossz a denon sem, de nincs meg benne az a spiritusz amit a vidiből hallottam. Inkább a vidivel sztereóznák tovább...
- Marci,az eb
- Nincs visszaút
- Értékelés: 1
Sztereó erősitők
olyan helyről lenne ahol talán még meg is merném venni
Nagyjából ez a lényeg. Normáliséknál ez úgy van, hogy hazaviszik a készüléket, elolvassák a használatit, bekötik a kábeleket, majd felrakják egy polcra, állványra, komódra vagy akárhova. Onnantól a gép akár évekig egy helyben marad, és teszi a dolgát, azaz szól. Ettől mi baja lenne?
Amúgy én épp a napokban vettem egy több mint 15 éves erősítőt, tök ismeretlen embertől, kipróbálás nélkül. Postán küldte el. Most is azt hallgatom, gyönyörű állapotban van és nagyon szép a hangja. Azért mertem látatlanban megvenni, mert úgy gondoltam, hogy aki anno ilyen - a korabeli Orionhoz, Videotonhoz, Unitrához képest drága - készüléket vett, az igényes volt a rendszere hangjára, és valószínű megbecsülte a gépeit. Igazam is lett.
Szóval a lényeg: ne félj a használttól, hanem nézd meg az eladót, nézd meg a rendszerét, és ha azt látod, hogy komoly emberrel van dolgod, aki vigyáz a dolgaira, nyugodtan vegyél tőle használt gépet. Itt az Adásvételben pl. elég ritka az anyázás a hibás cuccok miatt.
- BÓTAJÓZSEF
- V.I.P.
- Értékelés: 250
Sztereó erősitők
Úgy látszik Petyus eldöntötte, hogy HM erősítőt akar, ezek alapján próbáljatok/junk segíteni neki. Tudjuk azok zenei korlátait.
Én támogatom ezen 9-es Pio megvásárlását, kezd eljutni a dolog a yami 357-től végre jó irányba.
Naim-ZU
Sztereó erősitők
Végiglártam már a szamárlétrát,meghallgattam több Cambridge Audio sztereoerősítőt, és az már eldöntött tény hogy HM erősítő lesz...
Hát, az legfeljebb szamársámli lehetett, létrának túl alacsony...
Sztereó erősitők
Ismerősöd?
Nem, csak egy másik topikban már kétszer írtam, hogy ha zenét hallgat, akkor miért nem vesz sztereó erősítőt.
CD: Musical Fidelity A3; Erősítő: Jadis DA30; Hangfal: Jadis Orchestra; Hálózati kábel: Nordost Vishnu, vdH Mainstream; IC: vdH M.C. Silver IT 65 G; Hangfalkábel: vdH Inspiration; DVD: Cambridge Audio DV-57;Hangszer: Trevor J. James Privilege fuvola:)
Sztereó erősitők
Ha zenélni akarsz inkább, akkor egy jó sztereo erősítőt vegyél.
Én már nem mondom ezt neki többször
Ismerősöd?
Amúgy még annyit, hogy ezt a Pio-t nagyvalószinű, hogy egy mezei NAD 3020 is padlóra küldené hangban...
Mostanában kezde m észlelni, főleg mióta hosszantiban vagyok a hanggal-képpel, hogy a Technics erősítőm, ami tök jól szólt :kiraly: eddig, egyre izébb
Igazándiból pedig ez még a régi iskola utolsó darabja, Ta-keh kondik, meg VGCA hangerőszabályzás, kikpcsolható a hangszinszab, és a világítás is, de most így ahogy javult a hangzás, egyre nagyobb a szakadék a Technics és már a NAD között is, noha a régi elrendezésben szinte egyformán szóltak. :vazeg:
Valószinű, hogy a CD teszt kapcsán itt járt Maratz holmi is rányomta a maga kis bélyegét a tudatalattimra, mert már nem jó az eddig elfogadható HM erősítőm, hangja sztereoban...
Sztereó erősitők
Sokan sokfelé sokszor kitárgyaltuk, hogy miért is.
A HM erősítők még a 4-500ezres kategóriában is vesztesek egy 100e körüli, sőőőt ... sztereo erősítővel szemben.
Végiglártam már a szamárlétrát,
meghallgattam több Cambridge Audio sztereoerősítőt, és az már eldöntött tény hogy HM erősítő lesz...
csak hát azért bátorkodtam ezt megkérdezni... hogy én nem szívesen vennék használt erősítőt, de az a Pio olyan helyről lenne ahol talán még meg is merném venni
Sztereó erősitők
Én már nem mondom ezt neki többször
CD: Musical Fidelity A3; Erősítő: Jadis DA30; Hangfal: Jadis Orchestra; Hálózati kábel: Nordost Vishnu, vdH Mainstream; IC: vdH M.C. Silver IT 65 G; Hangfalkábel: vdH Inspiration; DVD: Cambridge Audio DV-57;Hangszer: Trevor J. James Privilege fuvola:)
Sztereó erősitők
Sziasztok!Szép estét mindenkinek!
Nem tudom ki mennyire ismer... de szerintem elég sokan(én vook a kezzdő HM es, aki inkább zenélésre használná mint házi-mozizásra)...
Ajánlotak nekem egy Pioneer VSX-915- ös(1 éves) erősítőt, 62 ezer Ft...
és habár nem szeretnék használtat venni... lehet hogy elgondolkozok ezen
Valami vélemény erről az erölködőről?
Köszi szépen!
Sokan sokfelé sokszor kitárgyaltuk, hogy miért is.
A HM erősítők még a 4-500ezres kategóriában is vesztesek egy 100e körüli, sőőőt ... sztereo erősítővel szemben.
Sztereó erősitők
Sziasztok!
Szép estét mindenkinek!
Nem tudom ki mennyire ismer... de szerintem elég sokan(én vook a kezzdő HM es, aki inkább zenélésre használná mint házi-mozizásra)...
Ajánlotak nekem egy Pioneer VSX-915- ös(1 éves) erősítőt, 62 ezer Ft...
és habár nem szeretnék használtat venni... lehet hogy elgondolkozok ezen
Valami vélemény erről az erölködőről?
Köszi szépen!
Sztereó erősitők
Az AR status 40-ek tényleg nagyon szépen muzsikálnak és félelmetes milyen mélyre tud menni.
- BÓTAJÓZSEF
- V.I.P.
Sztereó erősitők
csak nagyobb hangerőnél volt sok a mély, de kis szobában hallgattam, s ennek egy baromi nagy nappali kéne sztem. Acoustic Research Status 40-el hallgattam, ami amúgyis erőlteti a méyleket kissé, de télleg durva tartalékok vannak benne.
A közepek és magasak abszolút tisztának tűntek, de nem volt a tesztelés túl hosszú, mert sok mást is hallgattunk.
hmm, a 2x300W igencsak tekintélyt parancsoló. úgy láccik ezek a Marantzok nagyon szeretnek mélyre gyúrni. no, a nagy nappaliban majd kipróbálom az én dübörgőmet; lehet,h ott kellemesebb lesz vmivel.
a PM84-hez távnyaggató van?
Nincs hozzá táv, s több helyen csak 2*120 wattot írtak 8 ohmra(folyamatos terheléssel), a fanc se tudja pontosan mennyi, de sok az biztos.
Naim-ZU
Sztereó erősitők
csak nagyobb hangerőnél volt sok a mély, de kis szobában hallgattam, s ennek egy baromi nagy nappali kéne sztem. Acoustic Research Status 40-el hallgattam, ami amúgyis erőlteti a méyleket kissé, de télleg durva tartalékok vannak benne.
A közepek és magasak abszolút tisztának tűntek, de nem volt a tesztelés túl hosszú, mert sok mást is hallgattunk.
hmm, a 2x300W igencsak tekintélyt parancsoló. úgy láccik ezek a Marantzok nagyon szeretnek mélyre gyúrni. no, a nagy nappaliban majd kipróbálom az én dübörgőmet; lehet,h ott kellemesebb lesz vmivel.
a PM84-hez távnyaggató van?
- BÓTAJÓZSEF
- V.I.P.
Sztereó erősitők
Akkor Marantz PM 84, az sokkal brutálisabb...
Mily meglepő van is 1 ilyen eladó
az is dübörög mint egy tank?
nem, azon egységes nagyjából a hang. Az leszakítja a fejed nagy hangerőn, a dinamikája brutális.
no,az jól hangzik,egészen megjött a kedvem hozzá! az egységes hang összeségében mégis milyen? szóval szépen,tisztán szólnak a magasak, a közép?
mennyire "nagyjából" egységes,azaz nem zavaró a méylhang túlsúlya,vagy nem annyira "tolakodó"?
Naim-ZU
Sztereó erősitők
nem, azon egységes nagyjából a hang. Az leszakítja a fejed nagy hangerőn, a dinamikája brutális.
no,az jól hangzik,egészen megjött a kedvem hozzá! az egységes hang összeségében mégis milyen? szóval szépen,tisztán szólnak a magasak, a közép?
mennyire "nagyjából" egységes,azaz nem zavaró a méylhang túlsúlya,vagy nem annyira "tolakodó"?
- BÓTAJÓZSEF
- V.I.P.
Sztereó erősitők
Naim-ZU
Sztereó erősitők