Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Cd játszók
Cd játszók
Nézegetem a Rega lejátszóit.Elég sok jót lehet róluk olvasni.Az lenne a kérdésem hogy a Rega Apollo a Planet 2000 utódja?Mert az oldalon már nem szerepel Planet csak Apollo meg Saturn.Mennyi az Apollonak az új ára?Esetleg fel szokott bukkanni használtan?
" Nagyon szépen szól, az éles is és a mély hangok is tiszták. "
Cd játszók
ez egész értelmesnek néz ki, ha valakit érdekel haverom ott lakok elhozatom vele:)
http://teszvesz.hu/item154421872_cambri ... html#photo
Cd játszók
szvsz sem ér az 100 rongyot.
Most van fent aprón egy 9000ES lejátszó valami 180eFt körül. Ott is szerintem elég rendesen eltévesztette az árat a hirdetője.
Természetesen nem ér 100-at. Még 50-et se igen, sőt ha valaki dvd lejátszónak veszi, akkor reálisan úgy egy 20-ast. De komolyan.
A 9000-es az azért komoly gép, de szintén értelmetlen, szintén öszvér megoldás, mert ha valaki az audio lejátszás miatt veszi, akkor 200 körül már térdig gázolhat a jobbnál jobb ajánlatokban. Ha DVD-nek akkor szintén lenyomja a 60e ft-os NS92V is. Ez a technológia nem jár egyhelyben..
Viszont azért szép darab... Csak aki megvette anno teljes áron, az ugyanúgy számoljon az értékvesztéssel, mintha egy S-Klasse mercit vett volna.
Cd játszók
Köszi, csak kíváncsi voltam...
http://www.grx.hu/
OFFTOPIC:
Az az igazság, tisztában voltam vele, mit veszek ott mennyiért - mit várhatok. Hazaérve azonban az eredmény annyira meglepett hogy azonnal fordultam vissza és visszafizettettem az árat. Lehet, hogy csak én voltam peches....
A csúcson lenni magányos dolog - de legalább nincs tömeg. Vini 'Big Daddy' Bergeman (1951-2017)
- rudulf
- V.I.P.
- Értékelés: 46
Cd játszók
RoksanXerxes/OriginLiveSilver/OrtofonHMC30,Audiomeca/Mephisto1,SonerAudio/nagy DAC,előfok,végfok,SL1hangfal,SonusFaberElectaAmateur2,SL1hangfal,DevialetExpert250PROHighwire/1100összekötô,JPS/DigitalAC,SonerAudio/DACtápkábel,HarmonicTechnology/MagicésMagicTweeterhangfal,Magic,AC10táp
Cd játszók
szvsz sem ér az 100 rongyot.
Most van fent aprón egy 9000ES lejátszó valami 180eFt körül. Ott is szerintem elég rendesen eltévesztette az árat a hirdetője.
Cd játszók
S ez?
SONY DVP-NS900V
Mint dvd lejátszó, ma már ez sem olyan nagy szám (nincs HDMI), de mint SACD lejátszó mai napig "jegyzik", emiatt és mivel egyébként is drága dög volt - elég drágán mérik - szerintem kissé megtévedt - hirdetői (pl. mai utódja az NS92V újonnan 60e Ft, igaz ebben még több anyag van kb. 3x annyi ).
Cd játszók
Ez milyen lehet?
Sony DVP-S715 DVD-lejátszó (régebbi csúcskészülék)
Volt ilyenem többször is, az elsőt 140e -ért vettem még újonnan, a második dvd-m volt.
Ma már mint DVD lejátszó semmit sem ér, max CRT tv-hez jó. A tálcabehúzó mechanikája legtöbbnek kezdi megadni magát (nekem ilyen volt már a legutolsó, 15e -ért adtam el mellesleg).
Valaha 200e ft fölött volt az ára... 1999-es modell.
CD hangja megüti egy nagyon olcsó cd lejátszó szintjét is akár.
Kinézetre viszont pazar! (de inkább a 7700ES meg a 9000-ES
- rudulf
- V.I.P.
Cd játszók
S ez?
SONY DVP-NS900V
QS termékcsaládba tartozó DVD/CD/ MP3 adat CD/Super Audio CD többcsatornás, kombinált lejátszó Precision Cinema Progressive funkcióval, és 10 bit / 54 MHz Noise Shaped Video™ D/A konverterrel.
- Precision Drive 2 meghajtószerkezet a gyors, stabil és pontos lejátszáshoz
- CD-JPEG, CD-R/RW/ adat CD (MP3) & SVCD (egyszerű lejátszás)
- DVD-R/RW
- DVD+R/+RW
- Super Audio többcsatornás CD
- Progresszív pásztázási kimenet
- 10 bit / 54 MHz Noise Shaped Video™ D/A konverter
- Komponens videokimenetek
- Optikai kimenet
- 5.1 csatornás analóg hangkimenet
- QS termékcsalád
- Alumínium előpanel
- DOLBY DIGITAL és DTS dekóder
- 2 Scart csatlakozó
- JOG vezerlő, léptetés (távról is)
- világítos lcd menüs távirányító
- leírás
AKCIÓS Ára: 99.990.-
RoksanXerxes/OriginLiveSilver/OrtofonHMC30,Audiomeca/Mephisto1,SonerAudio/nagy DAC,előfok,végfok,SL1hangfal,SonusFaberElectaAmateur2,SL1hangfal,DevialetExpert250PROHighwire/1100összekötô,JPS/DigitalAC,SonerAudio/DACtápkábel,HarmonicTechnology/MagicésMagicTweeterhangfal,Magic,AC10táp
- rudulf
- V.I.P.
Cd játszók
Ez milyen lehet?
Sony DVP-S715 DVD-lejátszó (régebbi csúcskészülék)
- pezsgő szín
- dupla optika (olvassa az írott cd-t is),
- alumínium előlap
- 4,7 kg
- aranyozott csatlakozók
- optikai és digitális kimenet
- dobozos
- távvezérlő
Ára: 29.990.-
Cd játszók
egy jó pár nappal ezelőtt ezen a bizonyos fórumon én tettem be az eredeti angol nyelvű hírt az ügyben és már az is októberi volt :kiraly:
kf
Tököm se tud angolul...
A tököm nekem sem...
Cd játszók
Nlzegetek itt cd játszókat használtan. gondoltam lecserélem az Onkyot.A Marantzok a szimpatikusak számomra a Sony ES mellett. Azt a hangzást szeretem.
Tanácsot kérnék a Marantz cd 67 mk2 és 72-vel kapcsolatban. Melyik milyen, hangú, esetleg ha elromlik, akkor mennyi a fejcsere? Köszi!
a 67-es philips mechanikára épül, mint a legtöbb "olcsó" minőségi cd játszó. Kb 6-7 éves lehet, így kalkulálhatsz.
- BÓTAJÓZSEF
- V.I.P.
- Értékelés: 250
Cd játszók
Nlzegetek itt cd játszókat használtan. gondoltam lecserélem az Onkyot.
A Marantzok a szimpatikusak számomra a Sony ES mellett. Azt a hangzást szeretem.
Tanácsot kérnék a Marantz cd 67 mk2 és 72-vel kapcsolatban. Melyik milyen, hangú, esetleg ha elromlik, akkor mennyi a fejcsere? Köszi!
Naim-ZU
Cd játszók
de a lényeg a lényeg, ezt a Yamit ismeri valaki?15 lenne az ára és ígértetesen néz ki
Szerintem nem nagyon, de vaterás ugye?
Mert akkor én a helyedben inkább megvárnék egyet itt a fórumon, megbízható fórumtárstól
vaterás, de van személyes átvétel, jó lenne tudni hogy inkább ez vagy inkább Kíber
Cd játszók
de a lényeg a lényeg, ezt a Yamit ismeri valaki?15 lenne az ára és ígértetesen néz ki
Szerintem nem nagyon, de vaterás ugye?
Mert akkor én a helyedben inkább megvárnék egyet itt a fórumon, megbízható fórumtárstól
Macbook - Antelope Zodiac DAC - Arcam AVR - Goldmund Amp - Magnepan 1.7, Audience 52, Paradigm seismic 110
Cd játszók
amúgy ez lenne a lényeg, erről mit tudtok?YAMAHA CDX 660
ez sürgös lenne, mert ha jobb mint Szájberhóm, akkor elhozom faternak:)
de a lényeg a lényeg, ezt a Yamit ismeri valaki?
15 lenne az ára és ígértetesen néz ki
Cd játszók
egy jó pár nappal ezelőtt ezen a bizonyos fórumon én tettem be az eredeti angol nyelvű hírt az ügyben és már az is októberi volt :kiraly:
kf
Tököm se tud angolul...
Cd játszók
Ezt olloztam az indexröl...
"Cybehomeügyileg meg jólex csipködni magunkat, beszüntették a gyértását....
Gyütt a Pülöpc oszt benyujtotta a számlát......... úyghogy aki potyázni akar, most még megteheti..."
:kiraly:
Bigi:
egy jó pár nappal ezelőtt ezen a bizonyos fórumon én tettem be az eredeti angol nyelvű hírt az ügyben és már az is októberi volt
kf
Cd játszók
Ezt olloztam az indexröl...
"Cybehomeügyileg meg jólex csipködni magunkat, beszüntették a gyértását....
Gyütt a Pülöpc oszt benyujtotta a számlát......... úyghogy aki potyázni akar, most még megteheti..."
Cd játszók
hát ha ki tudod próbálni....viszi a cd-r-t, stb.
én sokat szivtam régi gépekkel, nem ajánlom senkinek
system
Cd játszók
amúgy ez lenne a lényeg, erről mit tudtok?YAMAHA CDX 660
ez sürgös lenne, mert ha jobb mint Szájberhóm, akkor elhozom faternak:)
Cd játszók
szerintetek érdemes ezek közül cd t halgatni valamelyiken?
ajándékba adják őket:)
http://www.vatera.hu/muszaki_cikk_elekt ... ificentrum
Cd játszók
A segitsegeteket szeretnem kerni...remenyeim szerint a rendszerbe nemsokara cserere kerul a cd es a dvd, amit a rendszer szinergiat szem elott tartva 1 CA DVD-89 szeretnek megoldani...a kerdesem a kovetkezo: velemenyetek szerint, ha meg lesz a DVD lejatszo, a mi a kovetkezokben cd lejatszokent is funkcionalni fog, van e ertelme!!! melle meg 1 CA 640c v2- cd lejatszot is venni a kesobbiekben?hangugyileg hogy viszonyulhat a ketto egyamashoz?a valaszokat elore is koszi...
szerintem egy külső digitál-analóg konverterrel többre mész, mint még egy pörgettyű...
Teljesen igazad van!, ez a kezenfekvo otlet eszembe sem jutott:)
Koszonom
Erősítő: Cambridge Audio 540R + Cambridge Audio P500, CD/DVD: Cambridge Audio DVD-89, Phono Stage: Cambridge Audio 640P, Lp: Akai AP100C, Front: Aucustic Research S40, Center: Wharfedale Valdus Center, Sourround: Jamo Studio180