Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Cd játszók

Kacsento
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 15

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: Kacsento »

Nézegetem a Rega lejátszóit.Elég sok jót lehet róluk olvasni.Az lenne a kérdésem hogy a Rega Apollo a Planet 2000 utódja?Mert az oldalon már nem szerepel Planet csak Apollo meg Saturn.Mennyi az Apollonak az új ára?Esetleg fel szokott bukkanni használtan?
" Nagyon szépen szól, az éles is és a mély hangok is tiszták. "

Vendég

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: Vendég »

ez egész értelmesnek néz ki, ha valakit érdekel haverom ott lakok elhozatom vele:)
http://teszvesz.hu/item154421872_cambri ... html#photo

tsc
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 14

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: tsc »

szvsz sem ér az 100 rongyot. 
Most van fent aprón egy 9000ES lejátszó valami 180eFt körül. Ott is szerintem elég rendesen eltévesztette az árat a hirdetője.

Természetesen nem ér 100-at. Még 50-et se igen, sőt ha valaki dvd lejátszónak veszi, akkor reálisan úgy egy 20-ast. De komolyan.

A 9000-es az azért komoly gép, de szintén értelmetlen, szintén öszvér megoldás, mert ha valaki az audio lejátszás miatt veszi, akkor 200 körül már térdig gázolhat a jobbnál jobb ajánlatokban. Ha DVD-nek akkor szintén lenyomja a 60e ft-os NS92V is. Ez a technológia nem jár egyhelyben..

Viszont azért szép darab... Csak aki megvette anno teljes áron, az ugyanúgy számoljon az értékvesztéssel, mintha egy S-Klasse mercit vett volna.

qqriq
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 130

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: qqriq »

Köszi, csak kíváncsi voltam... 
http://www.grx.hu/

OFFTOPIC:

Az az igazság, tisztában voltam vele, mit veszek ott mennyiért - mit várhatok. Hazaérve azonban az eredmény annyira meglepett hogy azonnal fordultam vissza és visszafizettettem az árat. Lehet, hogy csak én voltam peches....
A csúcson lenni magányos dolog - de legalább nincs tömeg.   Vini 'Big Daddy' Bergeman (1951-2017)

rudulf
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 46

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: rudulf »

Köszi, csak kíváncsi voltam...

http://www.grx.hu/
RoksanXerxes/OriginLiveSilver/OrtofonHMC30,Audiomeca/Mephisto1,SonerAudio/nagy DAC,előfok,végfok,SL1hangfal,SonusFaberElectaAmateur2,SL1hangfal,DevialetExpert250PROHighwire/1100összekötô,JPS/DigitalAC,SonerAudio/DACtápkábel,HarmonicTechnology/MagicésMagicTweeterhangfal,Magic,AC10táp

Ronin
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 10

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: Ronin »

szvsz sem ér az 100 rongyot.

Most van fent aprón egy 9000ES lejátszó valami 180eFt körül. Ott is szerintem elég rendesen eltévesztette az árat a hirdetője.

tsc
Beköltözött
Beköltözött

Cd játszók

S ez? 

SONY DVP-NS900V

Mint dvd lejátszó, ma már ez sem olyan nagy szám (nincs HDMI), de mint SACD lejátszó mai napig "jegyzik", emiatt és mivel egyébként is drága dög volt - elég drágán mérik - szerintem kissé megtévedt - hirdetői (pl. mai utódja az NS92V újonnan 60e Ft, igaz ebben még több anyag van kb. 3x annyi ).

tsc
Beköltözött
Beköltözött

Cd játszók

Ez milyen lehet? 

Sony DVP-S715 DVD-lejátszó (régebbi csúcskészülék)

Volt ilyenem többször is, az elsőt 140e -ért vettem még újonnan, a második dvd-m volt.

Ma már mint DVD lejátszó semmit sem ér, max CRT tv-hez jó. A tálcabehúzó mechanikája legtöbbnek kezdi megadni magát (nekem ilyen volt már a legutolsó, 15e -ért adtam el mellesleg).
Valaha 200e ft fölött volt az ára... 1999-es modell.
CD hangja megüti egy nagyon olcsó cd lejátszó szintjét is akár.
Kinézetre viszont pazar! (de inkább a 7700ES meg a 9000-ES

Vendég

Cd játszók

ez érdekes
- 10 bit / 54 MHz Noise Shaped Video™ D/A konverter

rudulf
V.I.P.
V.I.P.

Cd játszók

S ez?

SONY DVP-NS900V

QS termékcsaládba tartozó DVD/CD/ MP3 adat CD/Super Audio CD többcsatornás, kombinált lejátszó Precision Cinema Progressive funkcióval, és 10 bit / 54 MHz Noise Shaped Video™ D/A konverterrel.

- Precision Drive 2 meghajtószerkezet a gyors, stabil és pontos lejátszáshoz
- CD-JPEG, CD-R/RW/ adat CD (MP3) & SVCD (egyszerű lejátszás)
- DVD-R/RW
- DVD+R/+RW
- Super Audio többcsatornás CD
- Progresszív pásztázási kimenet
- 10 bit / 54 MHz Noise Shaped Video™ D/A konverter
- Komponens videokimenetek
- Optikai kimenet
- 5.1 csatornás analóg hangkimenet
- QS termékcsalád
- Alumínium előpanel
- DOLBY DIGITAL és DTS dekóder
- 2 Scart csatlakozó
- JOG vezerlő, léptetés (távról is)
- világítos lcd menüs távirányító
- leírás

AKCIÓS Ára: 99.990.-

RoksanXerxes/OriginLiveSilver/OrtofonHMC30,Audiomeca/Mephisto1,SonerAudio/nagy DAC,előfok,végfok,SL1hangfal,SonusFaberElectaAmateur2,SL1hangfal,DevialetExpert250PROHighwire/1100összekötô,JPS/DigitalAC,SonerAudio/DACtápkábel,HarmonicTechnology/MagicésMagicTweeterhangfal,Magic,AC10táp

rudulf
V.I.P.
V.I.P.

Cd játszók

Ez milyen lehet?

Sony DVP-S715 DVD-lejátszó (régebbi csúcskészülék)

- pezsgő szín
- dupla optika (olvassa az írott cd-t is),
- alumínium előlap
- 4,7 kg
- aranyozott csatlakozók
- optikai és digitális kimenet
- dobozos
- távvezérlő

Ára: 29.990.-

Vendég

Cd játszók

egy jó pár nappal ezelőtt ezen a bizonyos fórumon én tettem be az eredeti angol nyelvű hírt az ügyben és már az is októberi volt  :kiraly:

kf

Tököm se tud angolul...

A tököm nekem sem...

Vendég

Cd játszók

Nlzegetek itt cd játszókat használtan. gondoltam lecserélem az Onkyot.A Marantzok a szimpatikusak számomra a Sony ES mellett. Azt a hangzást szeretem.
Tanácsot kérnék a Marantz cd 67 mk2 és 72-vel kapcsolatban. Melyik milyen, hangú, esetleg ha elromlik, akkor mennyi a fejcsere? Köszi!

a 67-es philips mechanikára épül, mint a legtöbb "olcsó" minőségi cd játszó. Kb 6-7 éves lehet, így kalkulálhatsz.

BÓTAJÓZSEF
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 250

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: BÓTAJÓZSEF »

Nlzegetek itt cd játszókat használtan. gondoltam lecserélem az Onkyot.
A Marantzok a szimpatikusak számomra a Sony ES mellett. Azt a hangzást szeretem.
Tanácsot kérnék a Marantz cd 67 mk2 és 72-vel kapcsolatban. Melyik milyen, hangú, esetleg ha elromlik, akkor mennyi a fejcsere? Köszi!
Naim-ZU

Vendég

Cd játszók

de a lényeg a lényeg, ezt a Yamit ismeri valaki?15 lenne az ára és ígértetesen néz ki

Szerintem nem nagyon, de vaterás ugye?

Mert akkor én a helyedben inkább megvárnék egyet itt a fórumon, megbízható fórumtárstól

vaterás, de van személyes átvétel, jó lenne tudni hogy inkább ez vagy inkább Kíber

Psysoul
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: Psysoul »

de a lényeg a lényeg, ezt a Yamit ismeri valaki?15 lenne az ára és ígértetesen néz ki

Szerintem nem nagyon, de vaterás ugye?

Mert akkor én a helyedben inkább megvárnék egyet itt a fórumon, megbízható fórumtárstól
Macbook - Antelope Zodiac DAC - Arcam AVR - Goldmund Amp - Magnepan 1.7, Audience 52, Paradigm seismic 110

Vendég

Cd játszók

amúgy ez lenne a lényeg, erről mit tudtok?YAMAHA CDX 660

ez sürgös lenne, mert ha jobb mint Szájberhóm, akkor elhozom faternak:)

de a lényeg a lényeg, ezt a Yamit ismeri valaki?
15 lenne az ára és ígértetesen néz ki

Vendég

Cd játszók

egy jó pár nappal ezelőtt ezen a bizonyos fórumon én tettem be az eredeti angol nyelvű hírt az ügyben és már az is októberi volt :kiraly:

kf

Tököm se tud angolul...

Vendég

Cd játszók

Ezt olloztam az indexröl... 
"Cybehomeügyileg meg jólex csipködni magunkat, beszüntették a gyértását....
Gyütt a Pülöpc oszt benyujtotta a számlát......... úyghogy aki potyázni akar, most még megteheti..."

:kiraly:

Bigi:

egy jó pár nappal ezelőtt ezen a bizonyos fórumon én tettem be az eredeti angol nyelvű hírt az ügyben és már az is októberi volt

kf

Vendég

Cd játszók

Ezt olloztam az indexröl...

"Cybehomeügyileg meg jólex csipködni magunkat, beszüntették a gyértását....
Gyütt a Pülöpc oszt benyujtotta a számlát......... úyghogy aki potyázni akar, most még megteheti..."

close652
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 0

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: close652 »

hát ha ki tudod próbálni....viszi a cd-r-t, stb.
én sokat szivtam régi gépekkel, nem ajánlom senkinek
system

Vendég

Cd játszók

amúgy ez lenne a lényeg, erről mit tudtok?YAMAHA CDX 660

ez sürgös lenne, mert ha jobb mint Szájberhóm, akkor elhozom faternak:)

Vendég

Cd játszók

amúgy ez lenne a lényeg, erről mit tudtok?
YAMAHA CDX 660

Vendég

Cd játszók

szerintetek érdemes ezek közül cd t halgatni valamelyiken?
ajándékba adják őket:)

http://www.vatera.hu/muszaki_cikk_elekt ... ificentrum

cro
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 0

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: cro »

A segitsegeteket szeretnem kerni...remenyeim szerint a rendszerbe nemsokara cserere kerul a cd es a dvd, amit a rendszer szinergiat szem elott tartva 1 CA DVD-89 szeretnek megoldani...a kerdesem a kovetkezo: velemenyetek szerint, ha meg lesz a DVD lejatszo, a mi a kovetkezokben cd lejatszokent is funkcionalni fog, van e ertelme!!! melle meg 1 CA 640c v2- cd lejatszot is venni a kesobbiekben?hangugyileg hogy viszonyulhat a ketto egyamashoz?a valaszokat elore is koszi...

szerintem egy külső digitál-analóg konverterrel többre mész, mint még egy pörgettyű...

Teljesen igazad van!, ez a kezenfekvo otlet eszembe sem jutott:)
Koszonom
Erősítő: Cambridge Audio 540R + Cambridge Audio P500, CD/DVD: Cambridge Audio DVD-89, Phono Stage: Cambridge Audio 640P, Lp: Akai AP100C, Front: Aucustic Research S40, Center: Wharfedale Valdus Center, Sourround: Jamo Studio180

Válasz küldése

Vissza: “Hifi”