Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Hálózati audio lejátszók

kpista
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 9

Re: Hálózati audio lejátszók

Hozzászólás Szerző: kpista »

juliush írta:
2026.06.11., csüt. 21:16
kpista írta:
2026.06.11., csüt. 20:57
Köszönöm mindenkinek a Neo S-hez az észrevételeit, ötletek, javaslatokat. Megfontolandó számomra.
Ám mielőtt kiadok pörgetőre százezreket és havonta egy CD árát előfizetésre, nos teszek egy próbát a Plextorral.
Ha jól láttam a Neo specifikációját, biztosít más lehetőséget is a Plextor használatára!
Az Általad kivitelezett csatlakozás esetén a meghajtó adattárolóként funkcionál, amelyről a Neo tud rippelni a saját belső SSD meghajtójára. Én a helyedben kipróbálnám ezt az opciót is!
Tapasztalataim szerint (Resonessence Labs Invicta DAC SPDIF-ről vs. SD kártyáról) saját belső félvezetős tárolóról valamivel jobb hangminőségre lehet számítani, mint a külső, fizikai lemezt olvasó, és annak tartalmát digitális összeköttetés útján továbbító megoldások esetén.
De ez nyilván eszközről-eszközre változhat!
Igen, feltétlen kipróbálom. Köszi az ötletet.
Ugyanarról a felvételről FLAC-ban hallgatva úgy tűnik "jobb" minőségű, mint a CD.
Hozzáteszem a FLAC PC-vel benne a Plextor + szoftverrel készült.

KakalakiAkka
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 3

Hozzászólás Szerző: KakalakiAkka »

Sziasztok!
Van esetleg tapasztalata vkinek Volumio termékkel? Konkrétan a Primo érdekelne, mert van benne dac, de tud usb-n dac-ot kiszolgálni (nekem meg van dacom, ami tud usb-t :D ). Meggyőzhető vagyok esetleg a Primo Plusról is, ha úgy alakul... (csak akkor nincs ott külső dac, de ezzel együtt tudok élni, adott esetben).
Simán streamer nem érdekelne, mert akkor meg lehet, kéne hozzá másik dac, stb.
Nekem bejött a Volumio os vonala, ezért töprengek a gyári megoldásukon. Lineáris tápjaim lennének hozzá. :rolleyes:
Köszönöm az esetleges válaszokat!

juliush
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 4291

Hozzászólás Szerző: juliush »

kpista írta:
2026.06.11., csüt. 20:57
Köszönöm mindenkinek a Neo S-hez az észrevételeit, ötletek, javaslatokat. Megfontolandó számomra.
Ám mielőtt kiadok pörgetőre százezreket és havonta egy CD árát előfizetésre, nos teszek egy próbát a Plextorral.
Ha jól láttam a Neo specifikációját, biztosít más lehetőséget is a Plextor használatára!
Az Általad kivitelezett csatlakozás esetén a meghajtó adattárolóként funkcionál, amelyről a Neo tud rippelni a saját belső SSD meghajtójára. Én a helyedben kipróbálnám ezt az opciót is!
Tapasztalataim szerint (Resonessence Labs Invicta DAC SPDIF-ről vs. SD kártyáról) saját belső félvezetős tárolóról valamivel jobb hangminőségre lehet számítani, mint a külső, fizikai lemezt olvasó, és annak tartalmát digitális összeköttetés útján továbbító megoldások esetén.
De ez nyilván eszközről-eszközre változhat!
Gyula 
Hanghordozó -> Kütyük -> Zene

kpista
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Ahogy írtam is CD lejátszóm nincs - sőt még ismerős körben se nagyon. Akinek volna, tőle nem kérném el... - így nem tudom közvetlenül összehallgatni.
Egy Arcam UDP411 BR lejátszóval van lehetőségem összevetni a Plextor vonalat.
Vagy amit megtudok még oldani, ugyanazokat a zeneszámokat:
- gyári CD-ről a Plextorral, ill.
- a Neo S-sel FLAC-ban összevetni,
- ezt megtoldani még ugyanazon zenéket stream oldalról.
Ez már összevetési alap volna. Nem?
Ha nagyon elvérezne az épített forrásom, akkor jöhet majd egy stream oldal.
Vagy egy CD lejátszó és megyek a másik topicba. :-)
Eddig 1-2 jobb felvételű albumba tudtam belehallgatni. Ahogy írtam is, pozitív értelemben meglepetés!
Ahogy lesz több időm, végig hallgatok/elemzek 1-2 lemezt/tesztanyagot.

Amit mishow írtál is, én is a kábelezést érzem (eddig) a leggyengébb pontnak. Ha sikerülne egy Sata-s 5,25-ös házat venni, akkor a kábelezés leszűkülne 1 db USB kábelre. Mivel van a rendszeremben Sirius Audio-s USB kábel így ott, akkor és azonnal kiderülne a Plextor vonal életképessége, v. életképtelensége.

alto
Őslakos
Őslakos
Értékelés: 3534
Kapcsolat:

Re: Zidoo Neo S + CD-ROM

Hozzászólás Szerző: alto »

kpista írta:
2026.06.10., szer. 20:32
"Nagy tisztelettel nem értem ezt a konfigot. gondolkodik.gif
Egy új áron majd 600 e jó magyar fabatkát erő eszköz megérdemelne egy jobb cd forrást, ha ez az igényed."
Elöljáróban elárulom, a MI-t faggattam a rendszer összeállításban napokon/heteken át, megadva az alapadataimat és ellenőrizve a válaszokat.
A konfig - ahogy nevezed :-) a következő: Plextor PX-880SA -» Axagon adapter USB kimenete -» Zidoo Neo S USB bemenetre.
A tápellátást egy 350 W-os PC-s FSP tápegység oldja meg (ettől nem nagyon van jobb minőség...). Aki jártas a konfig elemeiben az tudja, hogy a Plextor és az FSP a csúcsok voltak és ma is azok...
A kábelezésben vannak kétségeim...
A jel ott van a Zidoo Neo S-ben. Ott pedig a dupla Sabbre-k megoldják a feladatot.
Nem is akár hogyan!!!
Egyelőre a térábrázolás mélységében csökkenőt mutat és talán a mélyhangok is csökkentek. De utóbbira nem vennék mérget, mert nincs időm/lehetőségem/módom tesztelni.
Kb. ennyi.
A Plextor tápot egy analóg tápegységgel megpróbálom kiváltani, ez megoldhatja - bizonyos fórumok szerint - a térmélység csökkenést.
Persze már nem lehet venni olcsón Plextor CD/DVD írókat...
Ennyi most.
[/quote]

A valódi kérdés itt inkább az, hogy ez a Plextor-FSB-Axagon "lánc" rákötve a Zidoo USB bemenetére milyen hangot produkál ahhoz képest, mintha egy egyszerű CD futóművet (pl. Cambridge CXC) kötnél rá a Zidoora egy Spdif bemenetre. Látatlanban valószínűsítem, hogy az utóbbi nyerne. Persze értem, a Plextor már megvan. Az AI tanácsokat egyébként érdemes kellő kritikával fogadni, időnként hajlamos oltári nagy baromságokat teljes magabiztossággal képviselni. A humán intelligencia még nem avult el teljesen...
BARTIMEX AUDIO Honlap
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275

Mézga Aladár
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 123

Hozzászólás Szerző: Mézga Aladár »

kpista írta:
2026.06.10., szer. 20:32
Egy új áron majd 600 e jó magyar fabatkát erő eszköz megérdemelne egy jobb cd forrást, ha ez az igényed."
Elöljáróban elárulom, a MI-t faggattam a rendszer összeállításban napokon/heteken át, megadva az alapadataimat és ellenőrizve a válaszokat.
A konfig - ahogy nevezed :-) a következő: Plextor PX-880SA -» Axagon adapter USB kimenete -» Zidoo Neo S USB bemenetre.
A tápellátást egy 350 W-os PC-s FSP tápegység oldja meg (ettől nem nagyon van jobb minőség...). Aki jártas a konfig elemeiben az tudja, hogy a Plextor és az FSP a csúcsok voltak és ma is azok...
A jel ott van a Zidoo Neo S-ben. Ott pedig a dupla Sabbre-k megoldják a feladatot.
Nem is akár hogyan!!!
Egyelőre a térábrázolás mélységében csökkenőt mutat és talán a mélyhangok is csökkentek. De utóbbira nem vennék mérget, mert nincs időm/lehetőségem/módom tesztelni.
Kb. ennyi.
A Plextor tápot egy analóg tápegységgel megpróbálom kiváltani, ez megoldhatja - bizonyos fórumok szerint - a térmélység csökkenést.
Ennyi most.
[/quote]

"a Plextor és az FSP a csúcsok voltak és ma is azok"

Nagyon jó kis hardverek voltak a maguk idejében PC-s felhasználásra.
Valószínűleg most visszahúzzák a hang minőségét mert zajt tolnak be a Zido-ba.
Mindig, mindennél van jobb!

robi20064
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 1453

Hozzászólás Szerző: robi20064 »

kpista írta:
2026.06.10., szer. 20:41
Az FSP tápot országos forrasztó verseny helyezett tanuló forrasztotta készre.
Nem IDE, hanem SATA csatolós. Ehhez kell egy - nekem jó - Axagon adapter. Ez kicsit faragni kell...
A csatlakoztatás egy USB-A csatin megy be a Neo S-be.
A többi a Zidoo feladata.
A NEO-S streamer is, elvileg tamogat Spotify es Tidal Connect-et, Airplay-t, UPnP/DLNA-t es Roon-t is. En inkabb ezekkel probalkoznek mintsem egy osszetakolt CD olvaso megoldassal, meg ha a Plextor regen kiemelkedo volt is a maga kategoriajaban.

mishow
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2730

Hozzászólás Szerző: mishow »

kpista írta:
2026.06.10., szer. 08:48
Vásároltam egy Neo S-t és összekötöttem Plextor Premium CD, ill. DVD íróval.
Több éve pihentek a Plextorok dobozukban.
Pozitív értelemben meglepett a Neo+Plextor hangzás. Ami nem is csoda, hiszen a Plextor kiolvasás a Neo Sabre DAC-jával párosulva jót ígér.
CD lejátszóm nincs, nem tudom összehasonítani.
Egy Arcam BR lejátszóval tudom összevetni, ill. ugyanazon lemezek FLAC fájljaival.
Érdekelne, van másnak tapasztalata ilyen v. bármilyen CD-ROM párosításban?
Érdekelne ötlet is a tökéletesítéshez
Amikor az önálló dacok kezdtek megjelenni, sokan kísérleteztek azzal (én is), hogy dvd lejátszókat használjanak futóműnek.
Sőt, volt egy kifezejezetten filléres noname dvd, ami akkor nagyot ment. Ezen a nyomon haladva több nagy gyártó tett dvd romot az asztali lejátszóba kiolvasónak. Ilyen volt pl a Creek Destiniy cd, a márka akkori csúcsgépe.
Közben jött a stream, visszaesett a cd, és azok, akik még gyártanak ilyet, visszatértek a kifejezetten RedBook szabványt alkalmazó kiépítésekhez.
Szóval jó ez a Plextor kísérlet, de az a gyanúm, hogy a sok átalakító és csatlakozó többet ront, mintha egy normál futóműből egy jó koax kábellel egyenesen átvinnéd a jelet a dacba.
A lineáris táp egy jó pc táphoz képest nem biztos, hogy sokat hoz, viszont újabb költés.
Ha ragaszkodsz a Plextorhoz, akkor a csatlakozásokat, kábeleket gondolnám át, és érdemes lenne a csupasz gép rezgéseit megfogni. Ha …

A többi már inkább cd topic, itt nem szeretnék offolni.

kpista
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Ez egy IDE csatolós CD/DVD eszköz. Hogy csatlakoztattad a DAC-hoz?
Nagy tisztelettel nem értem ezt a konfigot. gondolkodik.gif
Egy új áron majd 600 e jó magyar fabatkát erő eszköz megérdemelne egy jobb cd forrást, ha ez az igényed.
[/quote]

Az FSP tápot országos forrasztó verseny helyezett tanuló forrasztotta készre.
Nem IDE, hanem SATA csatolós. Ehhez kell egy - nekem jó - Axagon adapter. Ez kicsit faragni kell...
A csatlakoztatás egy USB-A csatin megy be a Neo S-be.
A többi a Zidoo feladata.

kpista
Nincs visszaút
Nincs visszaút

[/quote]

Nem is akár hogyan!!!
Kb. ennyi.
Ennyi most.

tonee73
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 6660

Hozzászólás Szerző: tonee73 »

dobcsizs írta:
2026.06.07., vas. 13:40
Üdv!
Tisztelt moderátorok, értem az áthelyezést, de én eladásra kínáltam a készüléket, és most kikerült onnan, akkor adjam fel újra?
A te hirdetésed ott maradt ahol volt, csak a kérdést raktam át a helyére. gondolkodik.gif
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.

Mézga Aladár
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

kpista írta:
2026.06.10., szer. 08:48
Üdv. Mindenkinek!
Pozitív értelemben meglepett a Neo+Plextor hangzás. Ami nem is csoda, hiszen a Plextor kiolvasás a Neo Sabre DAC-jával párosulva jót ígér.
Egy Arcam BR lejátszóval tudom összevetni, ill. ugyanazon lemezek FLAC fájljaival.
Érdekelne ötlet is a tökéletesítéshez. Jó lenne egy 5,25-ös házat szerezni, de eddig esélytelen...
Köszönöm.
Ez egy IDE csatolós CD/DVD eszköz. Hogy csatlakoztattad a DAC-hoz?
Nagy tisztelettel nem értem ezt a konfigot. gondolkodik.gif
Egy új áron majd 600 e jó magyar fabatkát erő eszköz megérdemelne egy jobb cd forrást, ha ez az igényed.

kpista
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Zidoo Neo S + CD-ROM

Üdv. Mindenkinek!
Érdekelne ötlet is a tökéletesítéshez. Jó lenne egy 5,25-ös házat szerezni, de eddig esélytelen...
Köszönöm.

dobcsizs
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 1
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: dobcsizs »

Üdv!
Tisztelt moderátorok, értem az áthelyezést, de én eladásra kínáltam a készüléket, és most kikerült onnan, akkor adjam fel újra?

tonee73
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor

Re: Pioneer N-P01 média lejátszó

akvapark írta:
2026.06.07., vas. 07:31
Pedig engem is érdekelne ez az internet rádió dolog. leborulok.gif
digitpix írta:
2026.06.06., szomb. 19:42
Szia, ne haragudj a zavarásért. Szuper gép, nekem is ilyen van.
De hogy megy a tiéden az internet rádió? :) Nekem tavaly óta semmi. Mit állítotál rajta, hogy működik, tudnál segíteni? Köszönettel!
A kérdés átkerült a helyére.
Egyébként:
"If your Pioneer N-P01 Net Radio stopped working, it is likely because vTuner (the underlying internet radio platform used by Pioneer) discontinued its free directory service. Affected legacy systems require a paid subscription, or you can bypass this by using AirPlay, Spotify, or a local media server."
Vagyis:
"Ha a Pioneer N-P01 Net Radio készüléked nem működik, az valószínűleg azért van, mert a vTuner (a Pioneer által használt internetes rádióplatform) megszüntette az ingyenes címtárszolgáltatását. Az érintett régebbi rendszerek fizetős előfizetést igényelnek, vagy ezt megkerülheted az AirPlay, a Spotify vagy egy helyi médiaszerver használatával."
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.

Mézga Aladár
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Gyors volt, már megérkezett a válasz.

A kérdés az: ha DSD-t PCM-re konvertálok, a Lumin alkalmaz valamilyen aluláteresztő szűrőt? >
Válasz:Szia, A rövid válasz igen. Kérlek, ellenőrizd mindkét beállítást ,a 176,4 kHz-et és a 88,2 kHz-et, és tudasd velem, melyik hangzik jobban a kedvenc DSD számodhoz. Üdvözlettel, Peter

akvapark
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1498

Hozzászólás Szerző: akvapark »

Pedig engem is érdekelne ez az internet rádió dolog. leborulok.gif
>>Egy nemzetnél sem vagyunk alábbvalók<

tonee73
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor

digitpix írta:
2026.06.06., szomb. 19:42
De hogy megy a tiéden az internet rádió? :) Nekem tavaly óta semmi. Mit állítotál rajta, hogy működik, tudnál segíteni? Köszönettel!
Intézzétek már ezt privátban, ha lehet.Köszi.

Mézga Aladár
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Egyenlőre ennyi infót találtam.

Az SACD hivatalos szabványrendszere (a Scarlet Book) szigorúan előírja a szűrést:Mérési alapérték: Az SACD jelszinteket egy 50 kHz-es vágási frekvenciájú, 30 dB/oktáv meredekségű Butterworth szűrő után kell mérni.
Lejátszók működése: A fizikai SACD lejátszók analóg kimenetén szinte kivétel nélkül beépített hardveres analóg szűrő található, amely általában 50 kHz-nél vagy 100 kHz-nél vág. Sok lejátszónál (pl. régebbi Sony ES modelleknél) a menüben a felhasználó is választhatott a „Standard” (50 kHz) és a „Custom” (szélesebb sávú) módok között.
Ez netes infó.

dBpoweramp dsf to flac konvertálás, csak 88,1khz engedi kódolni.
Ezt most próbáltam ki.

juliush írta:
2026.06.06., szomb. 18:35
alto írta:
2026.06.06., szomb. 15:40
Mézga Aladár írta:
2026.06.06., szomb. 13:54
Sziasztok!

Adott egy Lumin U2 ami már elég erős a valós idejű konverzióra.
A DAC egy Wadia 321 csak PCM képes.
A kérdés: ha DSD-t konvertálok PCM-re akkor alkalmaz a Lumin valamilyen aluláteresztő szűröt?
Amikor szoftverrel konvertáltam akkor a 88.2 khz mintavételezés volt ajánlott a DSD nagyfrekvenciás zaja miatt.
A Lumin alapértelmezett beállítása a 176,4 khz.
A legjobb a standard DXD felbontás (352.8 Khz) lehetne, de a Wadia csak 192 Khz-ig megy, így a 176,4 kHz az ajánlott.
Nincs publikus adat arról (vagy legalábbis én nem találtam ilyet), hogy a Lumin használ-e low pass filtert DSD-PCM konverzió során.
Az MI segítségével kutakodva a Lumin "bugyraiban" úgy tűnik, a DSD->PCM konvertálás minden egyéb szokásos ultraszónikus szűrés mellőzésével, a matematikailag tökéletes konverzióra törekedve történik. Amennyiben ilyen zajelnyomással szeretnénk élni, azt a DAC oldalától várhatjuk, vagy ahogy alto írta, a forrás oldalán kell kivitelezni, mondjuk Roon-nal, de ha jól emlékszem, a jRiver is tudja, ha UPnP vonalon mozgunk.
Ugyanakkor maga a konverzió is per definitio a PCM célfrekvencia felénél aluláteresztő szűréssel fog járni az anti-aliasing miatt, vagyis a 176kHz esetén 88 kHz fölött vágni fog. Paradox módon emiatt olyan rendszerekben, amelyek ilyen magas frekvenciájú zajtartalomra érzékenyebbek, az alacsonyabb célfreki, esetünkben a 176, akár még jobb is lehet.
Vagy nem, a puding próbája az evés.

digitpix
Isten Hozott! :)
Isten Hozott! :)
Értékelés: 1

Hozzászólás Szerző: digitpix »

juliush
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 4291

Hozzászólás Szerző: juliush »

alto írta:
2026.06.06., szomb. 15:40
Mézga Aladár írta:
Sziasztok!

A kérdés: ha DSD-t konvertálok PCM-re akkor alkalmaz a Lumin valamilyen aluláteresztő szűröt?
Amikor szoftverrel konvertáltam akkor a 88.2 khz mintavételezés volt ajánlott a DSD nagyfrekvenciás zaja miatt.
A legjobb a standard DXD felbontás (352.8 Khz) lehetne, de a Wadia csak 192 Khz-ig megy, így a 176,4 kHz az ajánlott.
Nincs publikus adat arról (vagy legalábbis én nem találtam ilyet), hogy a Lumin használ-e low pass filtert DSD-PCM konverzió során.
Az MI segítségével kutakodva a Lumin "bugyraiban" úgy tűnik, a DSD->PCM konvertálás minden egyéb szokásos ultraszónikus szűrés mellőzésével, a matematikailag tökéletes konverzióra törekedve történik. Amennyiben ilyen zajelnyomással szeretnénk élni, azt a DAC oldalától várhatjuk, vagy ahogy alto írta, a forrás oldalán kell kivitelezni, mondjuk Roon-nal, de ha jól emlékszem, a jRiver is tudja, ha UPnP vonalon mozgunk.
Ugyanakkor maga a konverzió is per definitio a PCM célfrekvencia felénél aluláteresztő szűréssel fog járni az anti-aliasing miatt, vagyis a 176kHz esetén 88 kHz fölött vágni fog. Paradox módon emiatt olyan rendszerekben, amelyek ilyen magas frekvenciájú zajtartalomra érzékenyebbek, az alacsonyabb célfreki, esetünkben a 176, akár még jobb is lehet.
Vagy nem, a puding próbája az evés.
Gyula 
Hanghordozó -> Kütyük -> Zene

Mézga Aladár
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Köszönöm a válaszokat.

"Gondolom tudod, de azért megemlítem, hogy digitális kimeneten a hangerőszabályozás kerülendő."

Nincs más a rendszerben.
A Leedh Processing hangerőszabályzót használom.
Roon nincs.

UI: Írtam a Lumin-nak, hátha lesz válasz.

alto
Őslakos
Őslakos
Értékelés: 3534
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: alto »

Mézga Aladár írta:
Sziasztok!

Ha esetleg Roon-t használsz, érdemesebb ezt a konverziót a Roon-ra bízni, ebben az esetben többféle lowpass filter opció áll rendelkezésre.
Gondolom tudod, de azért megemlítem, hogy digitális kimeneten a hangerőszabályozás kerülendő.
BARTIMEX AUDIO Honlap
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275

Mézga Aladár
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Sziasztok!

tollact
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 740

Hozzászólás Szerző: tollact »

Újabb kérdés. Megpróbálnám a Deezert is, mert hát ugye többen azt mondtátok, hogy jobb a hang, mint a Tidalon. Az 1 hónapos próbaverzióra rendben fel is regisztráltam. Működik az iPhone telefonomon tökéletesen. Viszont a saját appból írják is, hogy nincs Deezer-connect, csak a VitOs vagy a Wiim Home alkalmazáson keresztül tudom elérni a sterameremmel Silent Angel Bremen). Igenám, de a megadott jelszóra mindig azt írja hogy "Fail". Már írtam nekik, az app újratelepítését és a jelszó egyszerűbbre változtatását javasolták. Mindent meg is csináltam. A Deezerbe simán be is tudok lépni, de a streamer által használt appokon keresztül most is hibát ír.
LP: Pink Triangle PT One, Helius Scorpio III kar, Benz Wood SM 0,85mV, AN-V QSSC
CD: Philips CD100, AN-Vx kábel
Tuner: Kenwood KT8300 analog tuner, AN-V
Erősítő: AN OTO PHONO
Hangfal: AN-E/Hemp+Townshend supertweeter, AN-SP QSSC
Állványok: Sound Org ZO28,ZO21

Válasz küldése

Vissza: “Hifi”