De én nem ezekre értettem, hogy nem vagy lelkes, hanem, hogy a Vz (és a hasonló szintű kábelek) jó hangjának dícséretében.... Unják? Ennyire jó dolgot nem olyan könnyű megunni. :) Szerintem hamarosan ez lesz a dps-el is. :)Rock60 írta: ↑2025.10.28., kedd 20:15Dehogynem, csak :SoundMania írta: ↑2025.10.28., kedd 04:21Az egyik legjobb az AN Vz volt és ahogy sokszor írtam, eddig ahol csak próbáltuk mindenhol és jó sok helyen próbáltuk már. ...Rock is tud még írni a Vz hangról, bár ő nem olyan lelkes ezügyben már mint én.... :)
1. Elég sokan unják már itt a VZ témát.
2. Nekem szűkséges az 1 méter, és nem egyszerű fél szálhoz hozzájutni, de ha sikerülne is, nem szándékozom 220 ezret digi kábelre költeni.
3. Ha tudnék/akarnék ennyit, vagy egy kicsit többet áldozni rá, akkor VZII - t választanék erre a célra, ami sokak szerint sokkal ideálisabb a digi funkcióra.
4. Nagyon tetszik a Lessloss, ár/érték arányban szerintem verhetetlen, abszolút értelemben is baromi jó, mi kell még ?
Vz 2 kb olyan a többihez, mint a Platinum 7 verziói egymáshoz képest. Van hallható eltérés, de mind/bármelyik jó. Ha vz-nél jobb kell és nem "csak" más, akkor a ksl-ig kell menni. De ott is ugyanez a helyzet. Ksl vagy Lp, vagy Lpz? Kb mindegy, ott is bármelyik jó, ha van is különbség.... Mindben benne van ugyanaz a dinamika, ugyanaz a felbontás, ugyanaz az organikusság. De elhiszem, hogy az első percben jobban tetszik az egyik mint a másik....