Usb-t meg a lan-t nem hallgattam. Nincs olyan készülékem amihez kellene. Ic, speaker, power volt meghallgatva. Lehet nem sokat mond, de ic az kb az AN Vx szint lehet és AN spx jobb sokkal mint a WW. De a powerkábelük az jónak hallatszott. Az sem kizárt, hogy ott jóval nagyobb a "lemaradásom" mint a többi drótnál. Hisz utolsó volt a powereket fejleszteni komolyabb mértékben, hisz a 10-20-30-100 ezer forintosak közötti különbségek nem vetítették előre, hogy nagyon érdemes lenne. Ma már ezt a hibát nem követném el. ( egyébként kicsit ez miatt lett, hogy a biztosítékokat is inkább kiiktattam a rendszerből. Minek bele, amikor 0 forintért a legjobb hangot kapom.)white-tiger írta: ↑2025.07.05., szomb. 14:15Hát, pár usb és lan megfordult már nálam, Platinum (ár) kategória is.SoundMania írta: ↑2025.07.05., szomb. 09:25Igen a power kábelükről van szó. A többi csak drága, de nem nagyon jó. A power kábelük elég eltalált. Úgy érzem neked nem tetszettek a vele hallottak. Miért? Mi a véleményed róla? Én mindig is írtam, hogy a dinamikáját kicsit keveslem, de amúgy nem volt rossz. És még nem hallottam jobbat eddig. Hasonlóan jót igen. (ezzel persze csak azt akarom mondani, hogy más, ami jobb, még nem került hozzám eddig)MrCollector írta: ↑2025.07.05., szomb. 06:55
Minden fajtából a Platinum a legnagyobb kábelük, de mivel itt szinte csak tápkábelekről esik szó gondolom igen. Én hallottam már, nem is egy helyen, ezért voltam rá kíváncsi mire föl a nagy lelkesedés.
Lan-nak mégis azt tartottam meg.
Nem mondanám hogy rossz... Vagy ha mégis, akkor csak a többinél volt nálam kicsivel jobb...
Nyilván rendszer és ízlés függő is.
Szerintem ezek nem annyira izlés és rendszerfüggő dolgok mint sokan hiszik vagy állítják. Másrészt az említett AN drótok jóval olcsóbbak is.
De egyik ismerősöm vett pár Platinum powert Acrolink helyett. Majd pár hét után visszatett 1 Acro-t, hogy úgy emlékszik nem szólt az annyira rosszul.... Nem sokáig volt már bent. Platinum után azért sajnos mégiscsak annyira..... Szóval itt elég komoly lépcsők vannak. Na mondjuk hasonlók között dönthet ízlés meg rendszer, pl platinum vs dps4, de Acro meg ezek közötti árkülönbség azért indokolja is a hangbeli javulást. Vagy fordítva, ha nagy árkülönbség ellenére nem sokmindent hallunk annak 2 oka lehet.... Illetve 3.....Vagy nem jó a drága kábel, vagy nagyon-nagyon jó az olcsó, vagy nem elég jó a rendszer, hogy ezeket megmutassa. De szoktam írni, hogy a Vz pl. akár egy Arcam 7/8 erősítővel is megmutatja milyen jó. Persze sokaknak azért oda drága, de elvonási tüneteket okoz utána már a hiánya. Vagy pl a HT AC10 helyett az Acro amit csinált. Bőven megérte.... Most meg csak lesz belőle ösvény. :)