ANDS írta: ↑2024.12.30., hétf. 00:18
gomolalaci írta: ↑2024.12.29., vas. 20:52
Nem tudom, hogy melyik megoldás jobb, tudományos bizonyítékok alapján.
Elvileg, csillagpontosan is kaphatók tápszűrők, elosztók, meg csillagpont nélküli megoldással is.
Mindkét megoldással kapható olcsó és drága elosztó/ tápszűrő - tápkondícionáló.
Csak a tápszűrő - tápkondícionálótól mentsen meg az Isten
Ez is elêg érdekes téma, pár hsz- el korábban volt szó róla. Van, aki szerint ront a hangon, van aki szerint meg javít. Most mindegy, hogy csillagpontos vagy nem, mindkét változatban van milliós meg többmilliós készülék is.
Szerintem, ahogy wittao is írta, sok függ a tápszűrőtől, de nem lehet általánosítani. Ês még a készülékektől is, nem egyformák ugye, szóval megoszlanak a vélemênyek.
[/quote]
Annak ellenére, hogy én sem vagyok hálózati szűrő párti, valóban nem szabad általánosítani.
Sajnos én sem milliós, pláne nem többmilliós hálózati szűrőt nem engedhetek meg magamnak, és tapasztalataim is csak közvetetten vannnak ilyen készülékekkel. Én csak olcsóbb eszközökkel próbálkoztam, a legkomolyabb(legdrágább) egy PS Audio PPP volt, de összességében nekem az sem nyerte el a tetszésem.
Ismerősök tapasztalata, kereskedők demoi, illetve beszámolók alapján nekem az jött le, hogy a jó hálózati szűrők ettől jóval feljebb keresendők, és bizony vannak is. Így, csak ilyen alsó polcos termékekkel szerzet tapasztalatok alapján, dőreség kijelenteni, hogy a hálózati szűrők sz@rok. Ez olyan savanyú a szőlő megközelítés.
MoFi MasterTracker - Funk Firm LSD - "Palotás" phono - Audio Research CD-1, LS-15, 100.2 - JBL Ti5000 - LessLoss - WireWorld - ValhallA - Siltech - Entreq - Furutech