Big írta: ↑2024.12.24., kedd 07:39
sutemenyx írta: ↑2024.12.24., kedd 01:48
Elkepzelheto, hogy telefononkent valtozo a pontossag.
Valami ilyesmire gondolok, de nem is értem mi a francnak kezdtem el egyáltalán méricskélni....................

. A beteg hifista agy!

. Javításon esett át a lemezjátszó tápom, gondoltam leellenőrzöm.............természetesen semmi baj vele, át dugtam a fali aljzatba a lemezjátszót ott is ugyan azt méri, tehát nem a táppal van a baj. Pár dolgot megmérek még, végére járok ennek a hülyeségnek.
lehet én vagyok a ludas, amikor beszéltünk priviben és említettem, hogy az ugyanolyan tápommal kicsit lassab a fordulat. azóta megvannak a trimmerpotik és beállítottam, de azóta én is csak vakarom a fejem
letöltöttem 2 appot is. az egyik lemezjátszón, ami az etalon volt, 33,5-öt mért a telefon, amikor a szobalámpa 50Hz-ére a sablon vonalai állnak, mint a cövek... fogtam egy másik appot, azzal még többet mért( ez van Neked, amit betették. a wow) Beszéltem itt egy guruval, hogy akkor, most minek higgyek, amira javasolta egy stroblszkóp app letöltését, mert a hálózati 50Hz nem megbízható. gondoltam heuréka, de az még borzalmasabb lett. 33as fordulaton az app strobijára a 45ös vonalak álltak mozdulatlanul
a xarakodás eredménye, hogy így legalább a jól beállítottat is sikerült elállítanom. Ami a necces. hogy a sablonnal a 33 esetén a 33,30 és a 33,50 esetén (telefonos mérés) is állnak a vonalak, annyira kicsi a difi. Aztán a másik lemezjátszón, aminek Karma(pointe) tápja van, ahányszor elindítom,mást mér (a vonalak állnak).
summázva, az appok nem pontosak. két telefonon a két app ugyanúgy mást mér. a stroboazkóp app még ennyire se jó, de a hálózati 50Hz se megbízható, ráadásul nem mutat ki nagyon kicsi eltérést. Megszámolni lehetetlen az 1/3-ot. Aztán tegyük hozzá. hogy amikor beállítottam a fordulatot, amint felkerült a lemez és arra a tű, kifejt minimális fékezőerőt és ugyanaz a beállítás appal mérve 33,38 üresen, 33,30 tűvel terhelve...
gondolkodok, hogy a Karma tápra valahogy applikálni kellene két tekerentyűt, hogy bedobozolva, a helyére téve lehessen finomítani. a másik táp legalább ilyen, menet közben tudom állítgatni.
de ez egy ördögi kör és a pontatlan mérések, ha ezt lehet annak nevezni, el is veszik a kedvem a lemezezéstől

hallani nem igazán lehet a párszázados eltérést, de baxxa az ember agyát
akinek van tuti tippje, én is szívesen veszem...
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu