Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Sztereó erősítők
Re: Sztereó erősítők
Még annyit, hogy a B&W-t egy DIY félvezetős (2N3055 ha jó írom, tudom) erősítővel, a Heybrook-ot egy Rotel RA-935BX-el (most olvastam le, mert nem tudtam) a Magnat-ot pedig egy Arcam Alpha (szám nélkül) erősítővel hallgatom. A Magnat-ot előzőleg egy MF E10 Elektra-val hallgattam, de azzal nem tetszett.
Csak hogy térjünk vissza a topic eredeti címéhez, az erősítőkhöz.
Csak hogy térjünk vissza a topic eredeti címéhez, az erősítőkhöz.
nem, nem szoktam okoskodni. határozott elképzelésem van és ezt nem vitatom meg, csak kijelentek dolgokat.zoli73 írta: ↑2024.12.11., szer. 16:03
Ugye tekinthetjük a Te kommentjeidet is okoskodásnak, ha már a miénket annak tituláltad? Mert semmivel sem visznek közelebb a valósághoz, mint bárki más véleménye.
Neked tetszik a Preludium, nekünk nem, szerintem kiegyezhetünk egy döntetlenben, és hagyjuk ezt az ízléseken való vitatkozást, plále a Sztereó erősitők topicban.
De azt se tudom,hogy tévedtem ide, csak láttam a kérdést és értelmeztem. Nem szoktam beleszólni,ki mit vegyen,mert teljesen értelmetlen, elterelgetitek egymás jobbra-balra,csak sokszor előre nem, engem ez nem érdekel. Nem azonos tapasztalattal rendelkezünk, így nem is akarok, szokok ajánlani semmit, de itt elhangzott a kérdésre egy nagyszerű ajánlat voyager részéről, ami nagyon pirospontos, sőt, csillagos ötös. Lehet érezni a kérdésben, hogy sokat nem akar költeni erre és olyan doboz kell,ami akár a diszkót is lenyomja. ilyenkor le kell ereszkedni ide,megérteni az igényt és arra adni egy tippet, ami jóformán senki részéről nem történt meg. Ezért erősítettem meg voyager ajánlását és röhögve vártam, hogy majd előkerülnek a ledorgáló kommentek (holott tudom,hogy az a maga nemében egy nagyon jó doboz)

igaz,rég elfejtettem,hogy ez megtörtént,csak ma megláttam,hogy valaki hozzászólt és beleolvastam ismét. Nem volt szándékom bárkit megbántani, csak tartottam Nektek egy tükröt, hogy viselkedtek egy idegen és keződ(nek tűnő) által feltett, kérdést megvitatva. Mi a hifibarátaimmal kicsit más ligában rúgjuk a bőrt, mégse fájdalmas a Preludium szót leírni, mert az a doboz, a maga árán igenis jó hangú doboz és főleg jól kiszolgálja azokat az igényeket és persze a NAD erősítőt, ami elő lett irányozva.
Az, hogy magatokat agyondicsérve, együtt szidjátok azt az ócskaságot, ha Netek örömet okoz, hajrá, de vannak,akik ezen mosolyognak, olyanok, akik azért sokkal konkrétabb tapasztalattal bírnak és nem 20-30 éve keresik a szent Grált, rég tudják ,hol van

de mehet tovább, csak egy kis időre bepiszkoskodtam

avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
Mily nagyszerű érzés lehet, hogy a Természet megáldott ilyen kivételes képességekkel.

Az a helyzet, hogy ajánlani a kérdő ismerete nélkül az ember csak olyat tud ami neki tetszik, ismer stb. A lényeg a "nekem" szón van.
Mivel a jelzett Videoton hangfallal rendelkeztem, így arról tudom, hogy nem ajánlanám.
De akkor legyen : mondok három hangfalat(sugárzó/szóró/izé nemtommi) ami 100.000 Ft alatti, nekem is van több mint 10 éve, és tetszik a hangja. De persze arról fogalmam sincs, hogy az adott erősítővel milyenek.
Akkor : B&W DM302 : könnyen hajtható, elhelyezésre nem kényes. Szerintem rockra kifejezetten jó a dögös hangja miatt.
Heybrook Prima 2c : élőbb hang a B&W-nél, bár nem olyan "dögös" mint az.
Magnat Monitor Supreme 202 : olcsó, és az áránál túlmutató hangú, bár nem túl kifinomult hang, a dögössége és a polcsugárzóhoz képest viszonylag nagy (16.5 cm) mélysugárzó miatt rockra felettébb alkalmas. Én is azon szoktam olyat hallgatni.
Mindhárom cumót sokat, sokszor hallgattam, hallgatom és hallgatni fogom. Nem fél percig, nem 2 másodpercig, bár ha valami nem tetszik azt 10 perc alatt el tudom dönteni, bár a liga meg a foci nagyon nem az én műfajom.
- zoli73
- V.I.P.
- Értékelés: 3167
Ugye tekinthetjük a Te kommentjeidet is okoskodásnak, ha már a miénket annak tituláltad? Mert semmivel sem visznek közelebb a valósághoz, mint bárki más véleménye.revox írta: ↑2024.12.11., szer. 15:50egyszerűen nem tudjátok értlmezn ia feltett kérdést. nem 10milliós hangot akar 100ezer alatt, hanem a felsorolt zenékhez egy alrounder dobozt, ami létezik is.zoli73 írta: ↑2024.12.11., szer. 15:37
Hát persze, a "haver cucca nem kóser."
Annyira bírom ezt az ítélkezést. Csak tudnám mire alapozod?
Nekem teljesen mindegy milyen legendás történeteket mesélsz róla, ettől még nekem nem változik meg róla a véleményem.
Ismétlem, sokféle erősítővel hallottam, több rendszerben is, de nekem sosem tetszett, a haveromnak viszont igen, ezért van neki.
amúgy én tudom, mi a jó, Csontos Pista is tudta, ha nektek ez a doboz nem éri az árát akkor Ti nem tudjátok mi a jó, ez ennyire egyszerű![]()
de alternatívát se tudtok mondai. én pl bedobm,az ALR Jordan Entry M polcsugárzót. kibicelni tudtok, de amikor voyagernek volt egy jó ötlete, lehúztátok. pedig jó tippet adott,ami nem jutot volna nekem se eszembe,mert rég elfelejtettem.
ez megy folyton, az okoskodás és a megfütyülés,de alternítva a Cervin Vegán kívül még egy se hangzott el![]()
Neked tetszik a Preludium, nekünk nem, szerintem kiegyezhetünk egy döntetlenben, és hagyjuk ezt az ízléseken való vitatkozást, plále a Sztereó erősitők topicban.
MoFi MasterTracker - Funk Firm LSD - "Palotás" phono - Audio Research CD-1, LS-15, 100.2 - JBL Ti5000 - LessLoss - WireWorld - ValhallA - Siltech - Entreq - Furutech
két órát hallgattam,de nekem fél perc elég. néha 2 másodperc is. nem egy ligában focizunk

(most kicsit soundmaniasra vettem a figurát

avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
egyszerűen nem tudjátok értlmezn ia feltett kérdést. nem 10milliós hangot akar 100ezer alatt, hanem a felsorolt zenékhez egy alrounder dobozt, ami létezik is.zoli73 írta: ↑2024.12.11., szer. 15:37
Hát persze, a "haver cucca nem kóser."
Nekem teljesen mindegy milyen legendás történeteket mesélsz róla, ettől még nekem nem változik meg róla a véleményem.
Ismétlem, sokféle erősítővel hallottam, több rendszerben is, de nekem sosem tetszett, a haveromnak viszont igen, ezért van neki.
amúgy én tudom, mi a jó, Csontos Pista is tudta, ha nektek ez a doboz nem éri az árát akkor Ti nem tudjátok mi a jó, ez ennyire egyszerű

de alternatívát se tudtok mondai. én pl bedobm,az ALR Jordan Entry M polcsugárzót. kibicelni tudtok, de amikor voyagernek volt egy jó ötlete, lehúztátok. pedig jó tippet adott,ami nem jutot volna nekem se eszembe,mert rég elfelejtettem.
ez megy folyton, az okoskodás és a megfütyülés,de alternítva a Cervin Vegán kívül még egy se hangzott el

halfnote.hu
halfnote.hu
Aha értem. És a Preludium meddig volt a "téve mellé beállítva", hogy ilyen ex-catedra kijelentéseket teszel? Mert nálam volt, bár nem sokáig. Talán 2 évig, de már nem emlékszem pontosan, mert már nagyon régen - kb. 35 éve - volt.revox írta: ↑2024.12.11., szer. 15:30más azt egyszer-kétszer, itt-ott hallani, nekem a téve mellé be volt állítva vagy 2-3 évig. nyugi,az jól szól. Elég sokan elmerengnének,ha kézhezkapnák pár napra, eddig hol jártakSnipi írta: ↑2024.12.11., szer. 15:16Ha az Avantgarde Solo az az aktív tölcséres cumó, akkor azt többször is volt "szerencsém" hallani. Borzalom, kínszenvedés volt mindegyik esetben. Persze tudom ízlések... , de ha az jó, akkor ez sok mindent megmagyaráz a Preludiummal kapcsolatban. Mondjuk az igaz, hogy én anno nagyon jutányos áron jutottam hozzá (termelői áron?) jóval az akkori kereskedelmi ár alatt. Jó volt, mert amikor gyorsan-hamar tovább adtam rajta nem buktam rajta sokat.
Mondjuk egy jó dolog elmondható róla : külsőleg tényleg szép volt. És a "Preludium" felirat is nagyon jól mutatott rajta. De kb. ennyi.és ez nem ízlés kérdése. a jó hang sose az. a xar hang az ízlés kérdése: melyik xar elviselhetőbb. Ezen szoktatok napokat,hetekt beszélgetni. vitatkoztok,hogy két-három xar közül melyik a kevésbéá xar. alig látni olyan hozzászólást,amiben tényleg értékes gondolat van és valós tapasztalat és ami fontos, valóban jó hang van az érvelés mögött
![]()
![]()
- zoli73
- V.I.P.
Hát persze, a "haver cucca nem kóser."revox írta: ↑2024.12.11., szer. 14:45legalább megfogtad a lényeget,hogy milyen zenékre kell... mert le lett írva. (haverod cucca akkor problémás valahol,majd a végére kiderül)zoli73 írta: ↑2024.12.11., szer. 09:58Az akkori Videoton hangsugárzóknál egyértelműen jobb volt, köszönhetően a hangszórókészletének, de én meglepő ajálásnak tartom azokra a zenékre, amiket a kérdező hallgatni szeretne rajta.Rock60 írta: ↑2024.12.11., szer. 09:11
Vifa hangszórókészlete megegyezik a Heybrook HB 1-el, a keresztváltója és a doboza Vidi ügyködés.
Én nem hallottam ezt a dobozt, de HB1 - et többet is, meglepő lenne, ha túl tudna lépni a donoron.
Az eredeti HB1 akkoriban nem volt annyira rossz, különösen az Orion, Vodeoton, és kommersz Japán dobozokon szocializálódott fülünknek - pl. az agyohájpolt Pioneer HPM 60 - at rendesen átugrotta - de ma már kívül esik azon a körön, hogy bárkinek szívesen ajánlanám.
Rock-ra, és elektronikus zenére nem tudom elképzelni. Hallottam nemegyszer, különféle erősítőkkel, az egyik barátom másodrendszerében ma is van, de nekem valahogy sohasem tetszett.
...
Egyszer, meg nem mondom, hogy került hozzám egy pár. Bekötöttük egy 30 Wattos Moth erősítőre és egy semmilyen,de nem feltétlenül rossz hangú Nakamichi MB4 CD játszóval etettük, full kondo kls spc madzagokkal. Egy baromi nehéz állványon volt,amit a haver faterja szószerint kazánlemezből készített, az alsó és felső lapot összekötve egy kb 100mm átmérőjű acélrúddal. 4 tüske alúl, felül, kész. Na,ez olyat szólt a klasszikus Belafonte Carnegie Hall aranylemezzel és a Rammstein Sehnsucht-al is, mint a fene. Kürthy meg nem győzött headbengelni hozzá![]()
de korábban dbrnszk kollégánál, nagyon korábban, Pioneert A400 erősítővel és nem emlékszem milyen forrással is élményszámba ment a hangja. Még korábban, lenyomtunk ilyennel szilveszteri bulit is, még suhanc korunkban,amikor azt se tudtuk, mi a fene az az audiofil. ez a xar bírja, ...amíg bírja...
Ami nálam volt, akkor került vagy 30ezerbe. Egyszer csörgött a telefon, a kijelzőn CsI (Csontos István). Aszongya, te revox, egyik ismerősnek (neve elhangzott, elég ismert muzsikus,de nem akarom hülye szituba tenni, hogy a muzsikusi fizetésből ezen az árszinten kellett keresnie) kellene valami olcsó, de normális hangfal, nincs valamid? Mondom: Preludium B31, 30ezer... OK, köszi...![]()
Miben más,mint a HB1? all Rounderebb sokkal. és a felsorolt zenékra jobb választás, mint a finomkodó, de kicsit véknyabb HB1
...
hogy a mesének vége legyen és Zolival kezdtem, vele zárom: Haver cuccára nézzetek rá,mert valami nem kóser. Kürthyvel,amikor döngettük, kis-Solonak hívtuk, célozva arra, abban a konfigban erősen hasonlított az Avantgarde Solo hangjára, csak nyilván azért kisebb hang és főleg a vége kisebb. De, ahol kell finom, ahol kell vereti. Absz élhető hangú doboz
MoFi MasterTracker - Funk Firm LSD - "Palotás" phono - Audio Research CD-1, LS-15, 100.2 - JBL Ti5000 - LessLoss - WireWorld - ValhallA - Siltech - Entreq - Furutech
más azt egyszer-kétszer, itt-ott hallani, nekem a téve mellé be volt állítva vagy 2-3 évig. nyugi,az jól szól. Elég sokan elmerengnének,ha kézhezkapnák pár napra, eddig hol jártakSnipi írta: ↑2024.12.11., szer. 15:16Ha az Avantgarde Solo az az aktív tölcséres cumó, akkor azt többször is volt "szerencsém" hallani. Borzalom, kínszenvedés volt mindegyik esetben. Persze tudom ízlések... , de ha az jó, akkor ez sok mindent megmagyaráz a Preludiummal kapcsolatban. Mondjuk az igaz, hogy én anno nagyon jutányos áron jutottam hozzá (termelői áron?) jóval az akkori kereskedelmi ár alatt. Jó volt, mert amikor gyorsan-hamar tovább adtam rajta nem buktam rajta sokat.
Mondjuk egy jó dolog elmondható róla : külsőleg tényleg szép volt. És a "Preludium" felirat is nagyon jól mutatott rajta. De kb. ennyi.

halfnote.hu
halfnote.hu
Ha az Avantgarde Solo az az aktív tölcséres cumó, akkor azt többször is volt "szerencsém" hallani. Borzalom, kínszenvedés volt mindegyik esetben. Persze tudom ízlések... , de ha az jó, akkor ez sok mindent megmagyaráz a Preludiummal kapcsolatban. Mondjuk az igaz, hogy én anno nagyon jutányos áron jutottam hozzá (termelői áron?) jóval az akkori kereskedelmi ár alatt. Jó volt, mert amikor gyorsan-hamar tovább adtam rajta nem buktam rajta sokat.
Mondjuk egy jó dolog elmondható róla : külsőleg tényleg szép volt. És a "Preludium" felirat is nagyon jól mutatott rajta. De kb. ennyi.
legalább megfogtad a lényeget,hogy milyen zenékre kell... mert le lett írva. (haverod cucca akkor problémás valahol,majd a végére kiderül)zoli73 írta: ↑2024.12.11., szer. 09:58Az akkori Videoton hangsugárzóknál egyértelműen jobb volt, köszönhetően a hangszórókészletének, de én meglepő ajálásnak tartom azokra a zenékre, amiket a kérdező hallgatni szeretne rajta.Rock60 írta: ↑2024.12.11., szer. 09:11Vifa hangszórókészlete megegyezik a Heybrook HB 1-el, a keresztváltója és a doboza Vidi ügyködés.
Én nem hallottam ezt a dobozt, de HB1 - et többet is, meglepő lenne, ha túl tudna lépni a donoron.
Az eredeti HB1 akkoriban nem volt annyira rossz, különösen az Orion, Vodeoton, és kommersz Japán dobozokon szocializálódott fülünknek - pl. az agyohájpolt Pioneer HPM 60 - at rendesen átugrotta - de ma már kívül esik azon a körön, hogy bárkinek szívesen ajánlanám.
Rock-ra, és elektronikus zenére nem tudom elképzelni. Hallottam nemegyszer, különféle erősítőkkel, az egyik barátom másodrendszerében ma is van, de nekem valahogy sohasem tetszett.
...
Egyszer, meg nem mondom, hogy került hozzám egy pár. Bekötöttük egy 30 Wattos Moth erősítőre és egy semmilyen,de nem feltétlenül rossz hangú Nakamichi MB4 CD játszóval etettük, full kondo kls spc madzagokkal. Egy baromi nehéz állványon volt,amit a haver faterja szószerint kazánlemezből készített, az alsó és felső lapot összekötve egy kb 100mm átmérőjű acélrúddal. 4 tüske alúl, felül, kész. Na,ez olyat szólt a klasszikus Belafonte Carnegie Hall aranylemezzel és a Rammstein Sehnsucht-al is, mint a fene. Kürthy meg nem győzött headbengelni hozzá

de korábban dbrnszk kollégánál, nagyon korábban, Pioneert A400 erősítővel és nem emlékszem milyen forrással is élményszámba ment a hangja. Még korábban, lenyomtunk ilyennel szilveszteri bulit is, még suhanc korunkban,amikor azt se tudtuk, mi a fene az az audiofil. ez a xar bírja, ...amíg bírja...
Ami nálam volt, akkor került vagy 30ezerbe. Egyszer csörgött a telefon, a kijelzőn CsI (Csontos István). Aszongya, te revox, egyik ismerősnek (neve elhangzott, elég ismert muzsikus,de nem akarom hülye szituba tenni, hogy a muzsikusi fizetésből ezen az árszinten kellett keresnie) kellene valami olcsó, de normális hangfal, nincs valamid? Mondom: Preludium B31, 30ezer... OK, köszi...

Miben más,mint a HB1? all Rounderebb sokkal. és a felsorolt zenékra jobb választás, mint a finomkodó, de kicsit véknyabb HB1
...
hogy a mesének vége legyen és Zolival kezdtem, vele zárom: Haver cuccára nézzetek rá,mert valami nem kóser. Kürthyvel,amikor döngettük, kis-Solonak hívtuk, célozva arra, abban a konfigban erősen hasonlított az Avantgarde Solo hangjára, csak nyilván azért kisebb hang és főleg a vége kisebb. De, ahol kell finom, ahol kell vereti. Absz élhető hangú doboz
halfnote.hu
halfnote.hu
-
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 90
Ez ütni fog, van benne dög. Ha nem is veszel, akkor is hallgass meg rock-on egy ilyent:
https://www.jofogas.hu/pest/Cerwin_Vega ... 724656.htm
- zoli73
- V.I.P.
Az akkori Videoton hangsugárzóknál egyértelműen jobb volt, köszönhetően a hangszórókészletének, de én meglepő ajálásnak tartom azokra a zenékre, amiket a kérdező hallgatni szeretne rajta.Rock60 írta: ↑2024.12.11., szer. 09:11Vifa hangszórókészlete megegyezik a Heybrook HB 1-el, a keresztváltója és a doboza Vidi ügyködés.
Egyetértek.
Sajnos nagyon sok egykori “legendával” ugyanez a helyzet.
Rock60 írta: ↑2024.12.11., szer. 09:11Vifa hangszórókészlete megegyezik a Heybrook HB 1-el, a keresztváltója és a doboza Vidi ügyködés.
Egyetértek.
Sajnos nagyon sok egykori “legendával” ugyanez a helyzet.
Munkaidőben vagyok, ráérek :-]
Vifa hangszórókészlete megegyezik a Heybrook HB 1-el, a keresztváltója és a doboza Vidi ügyködés.
Nekem volt Preludium-om, még az első szériás. Sőt! Egyenesen a gyárból (az akkori gazdasági igazgató apám barátja volt) összemért pár. Nem hagyott bennem mély nyomokat, és el sem voltam ájulva a hangjától. Nem is vendégeskedett nálam sokáig.SoundMania írta: ↑2024.12.10., kedd 08:25Szerintem el volt dugulva a füled amikor a Preludiumot hallottad! :)
- SoundMania
- V.I.P.
- Értékelés: 1172
Preludium B31, ha még lehet szerzni. Ha polcra megy, akkor polcra megy, de ha hegesztesz alá valamj kazánlemezből bazi nehéz állványft,jobb lesz.
halfnote.hu
halfnote.hu
Musician Audio Monoceros előerősítő tulajdonost keresek Budapesten.
Segítséget szeretnék kérni távirányítóval kapcsolatban. Akinek van ilyen előfoka és hajlandó lenne segíteni, kérem írjon privátban vagy sms-t a 06-30-403-1969 számra és visszahívom. Köszönöm
Segítséget szeretnék kérni távirányítóval kapcsolatban. Akinek van ilyen előfoka és hajlandó lenne segíteni, kérem írjon privátban vagy sms-t a 06-30-403-1969 számra és visszahívom. Köszönöm
A csúcson lenni magányos dolog - de legalább nincs tömeg. Vini 'Big Daddy' Bergeman (1951-2017)
- SoundMania
- V.I.P.
GM70-el már hallottam és nem volt rossz... :) De sztem egy jó minőségű erősítővel jól teljesíthet az is. Bár a régieket jobban ismerem, és kiemelkedően jónak tartom őket. (nagyrészüket)Leo66 írta: ↑2024.12.09., hétf. 13:19Akkor a Triangle 902 milyen erősítővel jó?SoundMania írta: ↑2024.12.09., hétf. 09:06Az a régi még a NAD-dal is jó! Ide is csak azt tudom írni, hogy jobb mint egy Spendor Sp1!Voyager írta: ↑2024.12.08., vas. 18:45
Minden bizonnyal jobb egy régi Triangle. Pl. van itt egy Triangle Comete 902. (csak nem tudni, hogy milyen a NAD-al)
viewtopic.php?f=33&t=208408&p=2908798&h ... e#p2908798
Akkor a Triangle 902 milyen erősítővel jó?SoundMania írta: ↑2024.12.09., hétf. 09:06Az a régi még a NAD-dal is jó! Ide is csak azt tudom írni, hogy jobb mint egy Spendor Sp1!Voyager írta: ↑2024.12.08., vas. 18:45Minden bizonnyal jobb egy régi Triangle. Pl. van itt egy Triangle Comete 902. (csak nem tudni, hogy milyen a NAD-al)SoundMania írta: ↑2024.12.08., vas. 14:39
De akkor egy rossz erősítőhöz egy rossz hangdobozt? Az jó párosítás? Vagy szivatni akarjátok? :)
Hallgattam nagyon régen olcsó erősítőt én is (Denon PMA-320). De nagyon jól hallatszott vele, ha jó, vagy jobb dobozt tettem rá. Ezért inkább egy régi Triangle-t ajánlottam volna egyértelműen!
Ez a tuningolt nagyon jó lett volna még árban is. Sajnos ilyen tuningoltat nehéz kifogni. A 860-at is eladták. 560 van 45 ezerért. Annyit megér? Nyáron még 30 ezerért láttam ilyet.Laikus96 írta: ↑2024.12.08., vas. 22:11Ezek közül én az 560-ast választanám. Denon PMA-680R -t használtam egy ideig, korrekt kis hifi. Interneten olvasgatva az a sejtésem, hogy az 560/860-as sorozat jobb lehet.
Ha egy ilyen tuningoltat fel tudsz hajtani, valószínűleg jól jársz:
https://www.avxforum.hu/forum/viewtopic.php?t=163156
- SoundMania
- V.I.P.
Az a régi még a NAD-dal is jó! Ide is csak azt tudom írni, hogy jobb mint egy Spendor Sp1!Voyager írta: ↑2024.12.08., vas. 18:45Minden bizonnyal jobb egy régi Triangle. Pl. van itt egy Triangle Comete 902. (csak nem tudni, hogy milyen a NAD-al)SoundMania írta: ↑2024.12.08., vas. 14:39De akkor egy rossz erősítőhöz egy rossz hangdobozt? Az jó párosítás? Vagy szivatni akarjátok? :)
Hallgattam nagyon régen olcsó erősítőt én is (Denon PMA-320). De nagyon jól hallatszott vele, ha jó, vagy jobb dobozt tettem rá. Ezért inkább egy régi Triangle-t ajánlottam volna egyértelműen!
- Laikus96
- Nincs visszaút
- Értékelés: 51
Ezek közül én az 560-ast választanám. Denon PMA-680R -t használtam egy ideig, korrekt kis hifi. Interneten olvasgatva az a sejtésem, hogy az 560/860-as sorozat jobb lehet.
- SoundMania
- V.I.P.
860.
De hirdetnek Creek 4140-et. Szerintem az übereli a Denonokat. 1x hallottam róla olyan hangot, hogy csak na... Egy Ausztriai kereskedőnél.... Kérdés neked mihez kell?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára SoundMania 2024.12.08., vas. 22:16-kor.