kpista írta: ↑2024.11.17., vas. 21:52
Kedves zoli73!
Semmilyen döntésem nincs és nem is született - bár lenne.
Ezért megerősítésre sincs szükségem. A mai napig nem egyértelmű - három értelmezhető h.sz., a többi a fázis-nulla jól bekötve/forrasztva, v. sem lenne - hogy mit is kellene vennem. Mivel 1,5-es alu vezetéken kapom az áramot...
Ahogy írtam, el akarom kerülni a - 3x15cm-es beton - falvésést és egy lakáson - kb. 20m-en - átvezető csatornázást. Ha lehet!
Ehhez képest...
Elnézést kérek minden kedves olvasótól, ha a szöveg túl bonyolultra sikeredett. Sajnos - több vizsgaelnök szerint is - elkövetem néha ezt a hibát. Mm. :-)
Még egyszer köszönöm minden kedves hozzászólónak a rám szánt idejét. Remélem nem a családtól, v. valamilyen kedves időtöltésétől vettem el.
Azt írod, hogy a barátod rendszerében hallottál egy Audioquet szűrőt, amitől a barátod "elájult".
Azt konkrétan nem írtad, hogy Te is "elájultál", de ha már ennyire érdeklődsz utánuk, az azt jelenti/jelentheti, hogy neked is tetszett.
Erre Mi leirtuk, hogy a hasonló szűrőkkel nem voltak jó tapasztalataink, sőt, én még ajálottam is egy alternatívát.
Erre most megint az jön, hogy "de a barátom jónak hallotta".
Érzem, hogy a barátod pozitiv, és a Mi negatív tapasztalataink kicsit elbizonytalanítottak, de ez esetben azt javasolom, hogy kérd kölcsön a barátodtól az elosztót, vagy letét ellenében hozz el egyet a KáCsától, és hallgasd meg a saját rendszeredben. Amúgy ezt már akár meg is tehetted volna, és akkor megspórolhattuk volna az eddigi közjátékot.
Igen közjáték. Őszintén sajnálom(a többiek helyett is), hogy a válaszaink nem voltak kedvedre valók, és nem bíztattunk valamelyik megvételére, és ezek után a magam részéről az egész diskurzust, felesleges közjátéknak itélem.
Nem tudom a barátod mennyi ideje használja az AQ elosztót, de én sem egy 5-10 perces próba után jelentettem ki azt, amit. Elsőre nekem is hűha-nak tűntek, de hosszabb távon(némelyiknél 1-2 hét, másiknál elég volt 2-3 nap) mindegyiket kiismertem, és inkább nélkülük, mint velük.
Amiket én próbáltam, azok mind sterilek voltak, összenyomták a dinamikát, élettelenné, darabossá tették a hangot. Elsőre hú de tiszta, hú de transzparens, aztán pár nap után meg kiderült, hogy hú de mű az egész!
De ez csak az én tapasztalatom, tényleg azt javaslom, hogy kérd kölcsön a barátod elosztóját, és ne hagyd, hogy kétségeket ébresszünk benned, mert neked kell hallanod, eldöntened.
MoFi MasterTracker - Funk Firm LSD - "Palotás" phono - Audio Research CD-1, LS-15, 100.2 - JBL Ti5000 - LessLoss - WireWorld - ValhallA - Siltech - Entreq - Furutech