Úgy látom, kissé eltévedtél az itt elhangzott vélemények között. A fórum nem arról szól, hogy valaki a kezedbe nyomjon egy kész, kőbe vésett választ, hanem arról, hogy megosszuk egymással a tapasztalatokat. Az, hogy te ebből mit szűrsz le, rajtad múlik. Ha konkrétumokat vársz, érdemes lenne pontosan megfogalmaznod a kérdéseidet, nem pedig a résztvevőkre mutogatni. Az ilyen hangnem helyett talán jobban járnál, ha a konstruktív visszajelzésekre figyelnél, mert ezek sokszor sokkal többet érnek, mint bármilyen ‘tináger’ marketing.kpista írta: ↑2024.11.17., vas. 19:13Köszönöm Minden Kedves Hozzászólónak a javaslatát, tapasztalatát.
Bevallom semmivel nem lettem okosabb... :-)
Van ellene és van mellette. Aztán az áramköri forrasztásokról nem is beszélve.
Az érdekelt volna, ha csak ennyit szánok rá, akkor mik azok a jelenségek (színpad, térmélység, cinek, mélyek, stb.), amik inkább ártanak?
Az is érdekelt volna, ha ezek a folytótekercses megoldások jók, akkor mik azok a jelenségek (lásd fentebb), amitől jók?
Ahhoz már nem vagyok tináger, hogy felugorjak bármilyen marketing-lóra.
Amit tudok, van ösvényt kiépítő barátom hangzása, szuper.
Azt is tudom, van hifista barátom, aki 300e alatti Audioquest cuccal full elégedett és áldja.
Mindkettőt meghallgattam előtte-utána. Valami, valaki sántít...
A Taga-t nem hallottam.
Kérlek, értékeljük egymás időráfordítását és a megosztott tudást. És ne haragudj rám, ha soraim között indulatokat vélsz felfedezni.