mishow írta: ↑2024.10.31., csüt. 14:02
revox írta: ↑2024.10.31., csüt. 12:47
optikait sose használtam és lövésem sincs,mi az,ami olcsó és elmegy kategória
Bocs, sajnos rosszul emlékeztem, az iEast is csak optikai kimenetes futóműként

Viszont a Wiim Mini jó lenne arra, amire keresed, újonnan is csak 35eFt, és kompletten adják hozzá a kábeleket, az optikai kábelt is.
Több fórumtárssal kipróbáltuk, és a hozzá csomagolt kábelek teljesen jól passzolnak a kütyühöz, nem kell másikat venned.
Mini is szokott lenni néha, de adhatsz fel "kereső" hirdetést, hátha ...
https://www.netdepo.hu/Elipson-WM-haloz ... 9uYV_PHMAY
Azért a koaxos kimenetek jobban szólnak, szóval TAGA TWA10B, legutóbb 40-ért volt hirdetve itt az avx-en.
köszi, ez mind infó, gyűjtögetem. de alapvetően tényleg nem kell nagy minőség. most egy 7ezer forintos DVD van itt bekötve (nem röhög

) és alapvetően az egyutas doboz annyira toleráns, hogy simán hallgatható. vagyis DVD funkcióban nem rossz (felbontás?), de a CD hangja borzalom. Csereberéltem egy Quad CDP-t,aminek van DAC funkciója,azt tenném ide be és erre menne a DVD is koaxon, Tegnap ismerősnél igen meglepődtem, hogy 20ezer forint van elékötve a cuccnak és annyit megér (nyilván,kicsivel megyek feljebb, csak így indul,aztán már számolgatjuk a százezreket

), hogy legyen. lehet évente egyszer,de van. csak azt mondta,azt a masinát már nem lehet venni... lefotóztam az alját, de most néztem, annyi van ráírva MI Box

Amúgy koncertfelvételekkel egész élő műsort tud, az egyéb feltöltött felvételek meg igen nagyot szórnak, de megmutatja a difit az a kis valami. De az lehet USB-n megy a DAC-ba, az nekem nincs., csak koax és optikai bemenetem.
néztem ezt a Tagát. ezt hogy kötöm a tévére? Láma kérdés, én ezekhez teljesn hülye vagyok, keresem rajta a HDMI-t
https://hangkepstudio.hu/TAGA-Harmony-T ... szo-fekete
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu