Szép estét mindenkinek!
Igaz, hogy a kábeles topicban kezdtem ezt a biztosíték témát, de mivel az első lépést megtettem, itt kell folytatnom, mert az első tuning biztosítekot az ösvény elejére vettem meg.
Konkrétan erről a típusról van szó.:
https://kacsa-audio.hu/webaruhaz/hifi-t ... biztositek
Mikor kicseréltem az amúgy jónak(hifis szempontból) számító, Merlin Gerin kismegszakítót olvadóbiztosíték tartóra, bele már csak egy prosztó egyszerű, villamossági boltban kapható, 10,3x38mm-es biztosíték került. Ez így is sokkal jobb volt, mint a kismegszakító, de most a biztosíték cseréje is időszerűvé vált.
Ma délelőtt cseléltem ki, az óta összességében úgy 5-6 órát hallgattam a zenét, tehát még nyers, bejáratatlan a biztosíték, de azt kell mondjam, hogy minden fillérjét megérte!
Ilyen szintű javulást, csak jóval több pénz elköltésével tudtam eddig előidézni a rendszeremen.
Dinamikusabb, elevenebb, élettelibb, felszabadultabb, magával ragadó lett a hangzás. A térmélység, a hangtömeg, a felbontás nőtt, valahogy olyan intenzívebb, töményebb, áthatóbb, közelibb az egész élmény.
Aki valami hasonlóban gondolkodik, annak csak ajálani tudom!
MoFi MasterTracker - Funk Firm LSD - "Palotás" phono - Audio Research CD1, LS8, 100.2 - JBL Ti5000 - LessLoss - WireWorld - ValhallA - UsaAudio - Furutech