supravox írta: ↑2024.08.09., pén. 21:11
wittao írta: ↑2024.08.09., pén. 20:45
supravox írta: ↑2024.08.09., pén. 20:43
Igen.
És?
Semmi különös, csak az általad leírt két mondatnak szinte egy szava sem stimmelt. Amúgy minden ok :)
Aki abból a honlapból érdemben bármit meg tud annak gratulálok.
Ti egy állandó követhetetlen "fejlesztésben" vagytok.
Betettél egy fekete vasdobozt.
Ezen kívül egyéb infó?
Vagy a szokásos ködösítés amit Menyus óta nem sikerült kihevernetek?
A honlapunkon a Core Audio menüpont alatt (meglepetés!) megjelennek a Core Audio-s termékeink.
Az első termékkategória az audio PC-k termékköre. Rákattintok, és be is megyek a termék leírásához.
https://www.coreaudio.eu/en1/copy-of-daido/
Tudsz mutatni egy hazai másik audio PC-ket forgalmazó/gyártó honlapot, ahol ennyire részletesen le van írva, hogy mit tartalmaz a készülék? Ennyi kép van belülről, kivülről? És így konfigurálható?
Amit betettem feketére eloxált aluminium készülékházat pedig ahogy leírtam portfólió-csere van folyamatban és betettem egy proto PC készülékházát. Ugyanis itt a készülékház is saját tervezés, saját gyártás. Tudod nagy különbség, hogy veszünk FC10-es házakat és ahhoz a gombhoz próbáljuk meg varrni azt a bizonyos kabátot, vagy pedig mi magunk varrjuk az egész kabátot.
A belsejéről pedig azért nem nagyon tettem fel képeket és a fejlesztésekről sem, kész termékekről sem, mert pont itt ebben a topikban vádoltak meg termékeink bujtatott reklámozásával. Én meg ilyen emberekkel nem akarok hadakozni, meghagyom a nyomorult életükben őket.
A szokásos ködösítés részt pedig nem értem: a honlapon több képet találsz, mint bármely hazai gyártó termékéről. Külföldi termék esetén sincsen sok megosztva 1-1 termékről. Hogy példát mondjak a Pink Faunokról csak annyit lehet tudni AMD CPU architektúrára épülnek, a TAIKO-król pedig hogy Xeon-ra. Nálunk még konfigurálható is, ezt a honlapon is megteheted akár Te magad is. Ezen túlmenően nálunk az árazás sem úgy működik, fel kell hívnod ha meg akarod tudni mennyibe kerül egy termék

Szerintem AZ inkább ködösítés.
Hogy te nem tudod követni a fejlesztéseinket, sajnos arról nem tehetek. A honlapunkon fent lévő készülékek idén érték el a 3. éves futási ciklusukat, és már ezek is "ráncfelvarrott" készülékek voltak. A táp amit használtunk bennük közel 8 éves, a masterclock technológia 5 éves. Nem hiszem, hogy magyarázkodnom kellene miatta, hogy 3+3 év után új készüléket/készülékeket mutatunk be.
A készülékházba új generációs táp kerül, növeltük az egyes ágak terhelhetőségét úgy, hogy a tápágak zaját csökkentettük. Javultak a hőegyüttfutások. A masterclock dedikált ULN tápkört kapott, ahogy az USB- és ETH kártyánk is (ezek is 3. éve kint vannak a piacon). Most a Core Audio készüléket használó vásárlóink dedikált Core Audio kártyákat kapnak a készülékükbe, eddig ezek 500-500/1000-1000 EUR árakat jelentettek extra költségként. Ezen túlmenően kapnak egy szoftveres kezelőfelületet akár TV-képernyőn, akár tab, telefon felületen tudnak készüléket vezérelni.
A honlapunkon valóban sokat kell dolgoznunk, de mostanában inkább a FB-ra koncentráltunk, sokkal több találatunk van onnan (kb. 60%) és azonnali elérések. Oldalunkat 15-45.000 között látogatják havonta, úgyhogy emiatt készül most az új, ez is fontos, hogy rendben legyen.
Szóval a "finom" csípős megjegyzéseidet nem teljesen értem, de remélem megválaszoltam mindent. Ha valami benned ragadt, akkor kérdezz rá és szivesen válaszolok.