Én is megfutottam ezt a kört, sok évvel ezelőtt.elkann írta: ↑2024.06.10., hétf. 12:38Nosztalgikus emlékek felelevenítése céljából keresek kazettás deck-et. Nem állítgatni/javítani szeretném és közel sem a kivételesen jó hangot keresem, de egy korrekt hangú lejátszót szeretnék vásárolni, háát.. lehetőség szerint nagyon max. 30 e Ft-ig bezárólag. Létezik ilyen? Van esetleg tippetek merre induljak?
Elsőre a német ebayről lőttem egy nagyon szép(nek látszó ...) TEAC decket, de mint kiderült, gatya volt a belseje

Utána lett egy fekvő Sanyo RD4028, mert amikor gimis voltam, akkor nagy menőségnek számított, igazi nosztalgiából vettem meg (ha már akkor esélyem se volt rá). Ez - ha jól emlékszem - talán pont Öreghifis kollégánál kötött ki, mert pár napi játszadozás után csak állt a polcon. Az a vicc, hogy anno, amikor a kazetta volt az elsődleges forrásom, főleg rádióból felvett zenékkel, akkor nem futotta igazán jóra (habár az Orion minitorony deckjét szerettem, jól szólt, és sikerült kifognom egy hibátlan példányt). Amikor pedig már nem volt gond megvenni egy Sony TC-K690-est, akkor meg már a CD gyűjtéssel voltam elfoglalva.
Azt javaslom, ha tényleg "játszósnak" keresel valamit, akkor legyen szép, és a jófogás helyett inkább itt adnék fel egy "keres" hirdetést a lejátszós adásvétel topicban, azokkal a paraméterekkel, amit itt is leírtál.
Sajnos egyetértve az előttem szólókkal, nem látsz bele, és nem tudod, mennyire van szétnyúzva, vagy elöregedve-elporladva benne minden. Talán ha ismert fórumostól veszel valamit, kisebb a zsákban a macska

Viszont itt semmiképp ne boltoljatok, a topicban ez tilos, de az adásvételiben simán mehet!
Ha a hangra mész, legyen 3 fej és szalag kalibrálás, ha szépségre, akkor billentyűs gombok és depréz műszer.
Szerintem ...