Szerintem olvasd el mégegyszer...Talán a cikk még elfogult is lehetne hiszen termék eladásáról van szó ...így a hülyítés is benne van a pakliban....de és itt a de, más készülékeknél is van szó emi/rfi filter alkalmazásáról annak szükségletéről...innen már csak egy gondolat a hangminőségére való káros hatásának csökkentésére való irányultság.....vagy minnél nagyobb annál jobban szól a zene? Nekem mindkét rendszerem van ....Talán sokunknál nincs így...Az én tapasztalatom hasonlóan az érzelmek hiányára utal egyik rendszer ellenében...A másik meg elképesztő felbontás és dinamika jellemzi.....Na most melyik kezembe harapjak.....vagyis fáj az érzékenyebb kezem....Ennyi Valami okozza a fejben kialakuló érzetet....Nem írok jobbságot csak másságot és elfogultságot.....Talán valóban szükséges lenne mérnifeket663 írta: ↑2024.05.12., vas. 12:02OK, de mi köze a néhány hertzes tartományban lévő Schumann-rezonanciáknak a több száz kHz-MHz tartományban működő kapcsolóüzemű tápok állítólagos zavaró hatásához?
melyik készülék tápegység zavaróbb és itt lehetne beszélgetést kezdeni ötletelni.......Bár nagyon nem szeretem a méricskélés szót...de miért is van valami? Gondolom ezzel nem sértek egyéneket. POnt