Lindemann Musicbook Source a saját alkalmazásával. Érdekes, hogy a Mother Earth rádiónál a 192 khz kerül kijelzésrepali923 írta: ↑2024.04.10., szer. 22:23Szerintem a dolog ennél bonyolultabb. Többféle felbontású zene van fent, sok album több változatban is. Itt van egy playlist, én is innen loptam, ebben hi-res zenék vannak: https://tidal.com/browse/playlist/214e2 ... bcd9323055gomolalaci írta: ↑2024.04.10., szer. 20:17A Tidal alkalmazás szerint már nálam is a ,,max" van. Ha másik alkalmazással megnézem az adat folyamot, még mindig csak 44.1 khz-t látok legfeljebb 1200 kbps sebessséggel. Ja, és a lejátszott zenéknél ott van a MAX jelzés![]()
Elvileg itt nem 44.1-t kéne látnod.
Az én gépelyemben pár hete már minden zenénél kiírja a valós felbontást, de ez egy ideig nem így ment. Most már frissültek a szoftverek, a Tidal és a streameremé is. Hogy mit ír ki neked függhet attól is, milyen géppel és milyen verziós programmal hallgatod.

Lassan feladom, mert nem értem sehogyan sem, pedig van némi gyakorlatom a digitális lejátszásban...