tamagaba írta: ↑2023.12.29., pén. 13:57
yager01 írta: ↑2023.12.29., pén. 08:40
Semmi. Rákötöttem. Szól. De nem elég az erő ezért gondoltam, hogy valamit variálni kéne. Az ábra alapján elég "össze-viszza" ez a bekötési mód. Persze csak lehet nekem. Nem tudok kárt csinálni vele...?
Ne haragudj, nem ijesztegetés, megnéztem a kapcsirajzot
Ilyen, amikor egy japcsi elektromérnöknek elgurul a reggeli gyógyszere
Mindenképp vidd el egy erősítőkhöz mérnök szinten értő műszerészhez
Nem volt egy atomfizika összekötni a rajznak megfelelően. Megcsináltam, most hallgatom. Nem rossz. Tetszik amit hallok.
Az erősítőt egy pár elektrosztatikus Acoustat -hoz vettem külföldi ajánlások alapján. Nagyon régi, nagyon ritka hangfalak így nehéz volt értelmes infót találni róluk és megfelelő erősítőt venni ami nem több 100eFt. Kaptam egy listát pár olyan amp-ról amivel tesztelték és ajánlottak hozzájuk. Ebből az egyik a fent említett Kenwood. Előerősítőt nem vettem hozzá (úgy értem a gyári párját) hanem rendeltem egy S.M.S.L SU-6-ot. Tidal-ról szól a zene és ahogy fentebb is írtam szerintem élvezhető és szép. Pár hete teszteltem egy Yamaha -val de kritikán aluli volt a hang ( nem mellesleg írták is, hogy azzal a típussal naggyon sz.r)
A tanácsod fontos és tervben volt, hogy megnéztem egy szakival az erősítőt mert ahogy Te is írod öreg darab. Németországból vettem de amennyire utána tudtam nézni megbízható helyről.(garanciával).
A hangfalak nagyok...nem tudom hol lesz helyük a lakásban. De viszonylag régóta nálam vannak és izgatott, hogy mit tudnak. Az is lehet, hogy eladóak lesznek és az erősítő meg a DAC mellé jön egy Heco Aurora 700. DE azt meg ki kéne próbálni a rendszermben, hogy hogyan szól mert az életben nem hallottam még... Lehet közelében sincs ennek ami most szól.
Köszönöm mindenkinek aki építő jelleggel hozzá szólt.